Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
Nejlepší hudba je ... (PRO MĚ!!!) - Klikni zde pro originální téma
Sarig
nejlepsi hudba?

*-123 min.
*Grieg:Klavirni koncert a-moll
*Gershwin:Rapsodie v modrem,American v Parizi,Preludia pro klavir
*Medelssohn:Houslovy koncert e-moll
*nase 60s
*nase50s
*nase40s
*Bob Marley
z3zzz
jooo ..... free*land na OAF bzl supr .... takz jaga jazzist orchestra /nebo jaxe to piishe :) / ... no a garnier samosebou taky dobry
Dude
citace:
Původní příspěvek od Sarig

*Grieg:Klavirni koncert a-moll

pán je fajnšmekr:sun: - jo Eda je fakt vynikající...

a co třeba nějaký fugy vod Bacha?
Skrec
Každej ať si poslouchá co chce. Já mám nejradši českej Hip-Hop, ovšem ne všchny skupiny musim.
Mias
Hip-Hopy,Drumy,triphopy,breakbeaty,jungly,ale i treba system of a down....lahoda...................spise by sme se meli bavit o hudbe ktera nas nebawí................takze??? :smoker:
Jonit
samo
drinker hulič
tak hudba ktera me nebavi? hmmm, hiphopy, drumy, triphopy, breakbeaty, jungly...
pak taky orchestralni soundtracky, britpop, shitpop (vse ostatni), desne tvrda hudba, ktera je jenom o tom ze je drsna a tvrda, tanecni, pak netancuju (pogo ale neni spatny).
no to se ale neda rict ze by me nebavilo, ja ji proste nemam rad a jak nekde zni, tak utikam...
bezte a poslouchejte L.A. Woman, nejlepci cedecko vsech dob (see me change! yeah, I am leaving town, on a midnight train...)
lister
Nemuzu si pomoc, ale posledni dobou musim porad poslouchat jedno album: Deep Purple - Made In Japan. Je to snad to NEJNEJNEJ co sem vubec kdy slysel:sun:
robos
osobne uznavam nekomercnu hudbu>HIPHOP,ale the best from SLOVAK REPUBLIC je Dilema a Krema,ale mrzi ma ze vacsina HIPHOPU vobec nerozumie,HIPHOP nieje o rymoch,ale o fylozofii...
Dan.Bass
U hip-hopu se mi líbí jeho idea, ale jinak je to většinou k neposlouchání, (pardon). To třeba jazz...
ZMonica
hiphop posloucham urcite, je fpohode, tancuju na nej, ale pri huleni je dorby techno nebo zasek na chill-outu..
KARone
LUDIA najlepsia hudba po huleni v nasej hulic partii je jednoznacne Rob Dougan a Soundrack na Martix1 a Reloaded ... to je pocuvanie ked strasne dlho hraje hudba (v tom stave) zrazu stichne a vy sa potesite ze je uz koniec a zrazu hudba znovu zacne palit to je proste odvaz BEST Rob dougan Cubbed to death 1 a 2 ENO NUNO

k hiphopu pocuval som ho ale cim som strasi tym si myslim ze je to vecsia hovadina ak chcete HIPHOP tak jedine Rahzel perfektny beatbox teda naj na svete ... ak neviete co to je(beatbox - napodobnovanie bubnov a gramexu ustami + hovorena rec do toho od jedneho typka !!!!!!) tak Kazaa a stahujte
Best rahzel - If you mother only know , Art of beatboning a Top of the game
Dan.Bass
Beatbox - nejlepší vidět (a slyšet) naživo... A co teda jazz?
WEBB
Best is FUNKY a SKA... takhle Monkye Business, JAR, Incognito, vybornej basak Marcus Miller a ze skacka hlavne POLEMIC...

Fakt je to k paleni, ale i bez paleni SUPER pohodicka...

Jazz je taky hodne dobrej...
PiosOne
chell: už jsem to smáznul
koles
mě se dostal do ruky a posléze i do ucha KAREL KRYL a jeho první deska Bratříčku zavírej vrátka... je to docela emotivní muzika a když si člověk uvědomí, že je to reakce na osmašedesátej, tak ho kolikrát pěkně zamrazí... jojo, kvalitka (a tim nemyslím kvalitu audionahráfky :) )
hYp3r
Tak u mne vitezi jednoznacne techno, ale jinak posloucham jungle, d´n ´b, housik....
...vsechnu elektroniku :c)
Moji oblibenci: ChemBros, Underworld, Air, Massive Attack, Daft Punk, Prodigy, Moby, Faithless a dalsi....

Mohl bych to psat jeste zitra. :c)
fak.gesho
Nejlepsi hudba?, nejlepsi hudby je treba pro me hodne, jak zanry tak interpretu, pro priklad mych oblibencu-PuNk-CZ-Houba,totaci,nvu-zahranicni-dead kennedyes,nofx, toydollz
dalsi Rock - to je sice sirokej pojem a vzasade tam patri i punk, ale zjedodusene tady bych nasel tolik interpretu, ze nema cenu psat (od beatlu, Simon&garfunkel, peter paul marry, hendrix, nirvana)
reggae= bob,
Ska - 100zvirat,chancheri, Mr.review, Fidel

ale co je podle meho nejvetsi dilo hudebni je klasika, rad si ji poslechnu a mezi ty nejoblibenejsi - Beethoven(9.symphony), Bizet (carmen, LaToreador),Mozart (requiem), Cajkovskyj, a Salieryho fletna
killlsmoker
Pro mne je neljlepsi hudba drum and bass a tekno. Na u klidne spise posloucjam funky drum and bass. Je to takove pohodove......
Pooh
koles: Kryla znam davno a nedam na nej dopustit, ale nedavno se mi dostala do ruky deska z jeho mladi - Karavana mraku - je to tak vtipny a netypicky, proste super
fak.gesho
Kryl rulezz...! (the best-Vasil, Lilie)
KRTO
TO MATE PRAVDU CHLAPCI,ALE JA VAS SPRAVODL;IVO ROZDELIM SLOVENSKY HIPHOP A CESKY HIPHOP SU NAJLEPSIE NA SVETEEEEEEEEEEEEEEEEE.....HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEH

KRTOOOOOOOO
nejlepsi hudba je d'n'b/jungle(shamanic.freetekno.cz),reggae,ska a urcite takz hiphop a triphop
luci puci
lidi, pošlete mi nějakej hopik co neznám..
Dude
heh, teď čekam na jeden na vypálení jednoho maďarskýho hip-hopu a ten je huste jako sviň:frog:, fuckt jeden z nejlepších:smoker:
luci puci
já absolutně nemůžu najít nic kde se dá nákej hopik stáhnout:-(
fak.gesho
nevim, me nikdy hiphop nenatchnul, zda se ze tady je silene hiphoparu a vubec ceskej mi prijde strasne kycovitej, ale to je vec vkusu...
hightimes
no me valí do uší jen czekhip-hop a ta lahodička kdyš sem smouklej hmm. P.S.H., divokej zapad, indy a witch, defakto, a zvlast starý peneři hmmm. ale fakt je to jenom věc nazoru a podle toho co se komu líbí. tak.... HIP:bounce:HOP
ZMonica
fak.gesho..no co rict, hiphop..ja tancuju na hiphop takze poslouchat ho da se rict musim, jinak posloucham etchno, kdyz mam naladu a jsem nekde v klubu parim..ale co se tyce tech lidi co poslouchaj..kdyz dete na festivali..kdyz dete na festival hip-hopu sou tam sami machyrci co se predhanej kdo ma lepsi hadry, lepsi znacku, hezci holku, kdo umi vic tanocvat atd..ale vem si SKA Rege nebo Punk atd..tam sou lidi, ktery se vsichni se sebou bavjej, nekoukaj na to co ams na sobe, nezalezi jim an znacce, ta atmosfera je uplne suprova.na jednou takovim festaku sjem byla mimochodem -Okor a fakt pohoda..ale k huleni a na akcicky teda preferuju techno
fak.gesho
Vcera sem byl na 100zviratech, masaaaakr, fakt vyborny jako vzdy,..............SKA SKA SKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ganja17
Hele lidičky a jakej je rozdíl mezi teknem a technem?
drinker hulič
mam ve tride kamosa, a ten ulitava zasadne na polskym, madarskym, bulharskym atd. hiphopu. je sranda si to nekdy poslechnout jak se tam zpiva "Fakaros te ista cvaros, ferencvaros i hungary lajos bajos..." atd.
kazdopadne nevim esli uz tu nekdo zminoval tak u me v posledni dobe vede RADIOHEAD, RADIOHEAD a pro zmenu RADIOHEAD. co myslite ze mi tu pri vuni vonne omamne tycinky hraje? ano, spravne KID A. lepsi desku devadesatejch let neznam... podle nalady muze souperit leda tak s OK Computerem (Karma police, arrested this girl, her hitler heirdo... this is what you´ll get... for a minute there, I lost myself... BOOOOZIIIIIII!)
Pooh
drinker: ruskej je ftipnej :-)
drinker hulič
ganja17: v nadsazce sme si neco podobnyho vysvetlovali s kamosem na rozdilu housu a techna. house ma o pet beatu za minutu min ;) tak asi tak.
dalsi doporuceni Eric Clapton; mam ted od nej unplugged, no co pisnicka to krasa... doprdele, taky lidi se uz dnes nerodi :(
pooh: no on se ten kamos narodil v sssr, a teprv pred peti lety zije tady (ale ani na prizvuku bys nemel sanci to poznat), takze ani o ten ruskej, beloruskej a proste "vychodni hiphop" neni nouze :) !
ruzova
butthole surfers rulezzzz

http://www.buttholesurfers.com
ich albumy v mp3 formate su stiahnutelne zdarma z ich stranky
TheKeptn
Velice doporucuju hipecovy kapelky jako black eued peas,dj revolution,ragga sonic,mykill myers ci lords of brooklyn nebo snad djje kat killera dal treba Das EFX ,Nas , ntm.... a mnoho dalsich.... Jo al nejvic zeru dechovku na vlachovce s josefem zimou ten je hodne tvrdej... hehe:D
lister
Kolostomicka exploze :punk:
Jaban
To ja se odeberam spise stezkou D&B, Jung. nic jinýho jako hudbu k životu nepotřebuju......... ale každej je nějakej néé?
Mozex
Tahle otázká je pro lidi těžká trochu,
ale určitě ne pro ty,co dělaj do HIP-HOPu!!!
Zachvíli to pozná celý zelený svět,
že po záhulu je nejlepší český rap!!!!
I ze slovenska toho známe hodně,
a když to neslyšíš,hned je po tobě......

HIHIHIP------HOPOPOPOP
Mozex
Jo správně......
Druhá moje cesta,
je po záhulu hezká,
D&B dám dneska,
a zítra Junglu stezka......
Kacafir
Ja osobne mam taky nejradsi ceskej hip hop,ale ted posledni dobou kdyz jsu zcazenej tak nejvic posloucham chillout.je to takova pohodicka.
Wanad
Jo jo, perfektní je třeba Bjork a její jazzový album, Radiohead, Béla Fleck & Flecktones., od nás např Druhá tráva,Acoustic colours....jo instrumentální výkony.....
evevulka
Prosím vysvětlete mi rozdíl mezi drum´n ´ bas,jungle,freetekna.Dikas
Dan.Bass
Krychlíku, tak se mi to líbí...
drinker hulič
no jasne, jazz, treba takovej erol gartner (ted fakt nevim esli sem to napsal spravne, asi ne), ten chlapik neumel noty a nic, ale kdyz sed za klavir a zacal, tak vznikaly uzasny veci.
a co treba takove blues? v posledni dobe me desne chyta... clapton a tak dale...
funkydub
když se podívám do mýho folderu s MP3 tak vidim: Canned Heat, Fatboy Slim, Herbalizer, Chemical Brothers, Jamiroquai, live DJ sety (techno+house-různý druhy), Massie Attack, Morcheeba, Orbital, David Holmes, Zoin Train, Kraftwerk, Blue Man Group, Hooverphonic, Bentley Rhythm Ace, prostě taková nesourodá směs, taky nějaký retro...
tekkno: tu..ts..tu..ts..tu..ts
drum and bass: tu..ts .. tu-tu..ts

rozdil je v usporadani rhytmu ve smyckach ... tekkno je pravidlne - nepravidleny :o))) a drum ma typycke smycky . thats all :)
Dude
krychle> Bob Dylan tady bude ke konci října - nejlevnější lístky za 550 -vyrážim:)
Eli
Kamo,z jednej casti mas pravdu mate dobrej Hip-Hop bdobre skupiny su (PSH,Indy a Wich) ale ten Slovenskej je taky dobrej napr. Ujo Marky,Nazov Stavby,Cierna Era,Vrabec MC,Zvuk Ulice a mnoho dalsich!!!
Dude
ad Bob Dylan - jo, já sem taky dostovečkovej:), ale pozvala mě maminka:) - tak strávim příjemnej family evening:D
BTW: Bob Dylan je (nebo přinejmenššim byl) největší masér, jel si dycky podle svýho - něco jako teďka rychty:D - i Beatles napoprvé zahulili od něj:)
lister
Co rikate na Franka Zappu? Kamos me ted pujcil album Hot Rats a vubec to neni spatny.
clothinguntero
no já nevim já podporuju Jungle,Drum'n bass,Harcore,Techno a hip hop a jinácí si taky poslechnu pokud to nejni ,,Fuck off DISKO".
xEagle
no tak jak to čtu tak většina z vás poslouchá pěkně zdechlý sračky, ale co je to Váš styl hlavní že ste svý a né stádo OFFcí (ale třeba kdo poslochá mig 21 tak to v hlavě nemá asi vpřádku zamyslete se nad těma textama májí smysl???)

Já osobně dávám přednost punk-roku (hip-hop to už dávno ještě když jsem chodil do školy a neměl rozum ale dá se to poslouchat)

mé obl. skupinky:
Blink 182
Iné kafe
Box Car Recar
Sum 41
Plexis
Donots
Emil Bulls
System of and down
a další hudba co mi něco řiká
když jsem zhulenej a zabloudim na disco tak se mi líbí i ty sračky co tam pouštěj ale jak řikám jedině zhulenej!!!
Dan.Bass
x-Orle, tak koukám, že seš zhulenej asi furt. Jedinej, kdo tady doopravdy mluví o sračkách, je... no hádej kdo... Můžu si dovolit malou diagnózu? : seš jeden z těch, co přebírá názory svejch vzorů a šíří je, vlastní hlavu však nemaje. Psychologie pro to má zřejmě i termín, ale tak vzdělán nejsem...
At zije ska - nejlepsi,pohodovy a vesely! Potom este jungle
ruzova
2 xEagle
fuckt super hudbu pocuvas hlavne ze si IN\becil vsak

(hip-hop to už dávno ještě když jsem chodil do školy a NEMNĚL ROZUM ale dá se to poslouchat) = :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

btw co ma ine kafe spolocne s punk-rockom tak to naozaj neviem
Filo
mne sa paci najme cesky HIP-HOP (P.S.H. ... ) ale slovensky je tiez dost velka haluz a ked ho k tomu este aj robis .

------------------------------HIP-HOP 4 EVER-----------------------------

!!O2H!!
yTUmama
NEJLEPŠÍ JE NIRVANA PAČ NEUHÝBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fak.gesho
furt se divim kolik je tady hiphoperu, ja si nemuzu pomoct, mne to pride jako pseudolyrickej kyc a jeste k tomu pro buziky :D, ale sorry nechtel sem se nikoho dotknout, poslouchejte si co ousku vasemu lahodi...
Dan.Bass
Souhlasím (téměř zcela) s fak. geshem, ale nechtěl jsem nikoho urazit....
Dan.Bass
Teď na mě zase bude spousta lidí útočit, že tomu nerozumim a tak. Už to vidim. To jsem si zas naběh...
Filo
Dan.Bass- preco si to myslis ?
len psi sa brania utokom
no ja sa obranim aj hip-hopom
, textom v ktorom kazdym slovom
propagujem HIP-HOP !!!!!

-----------------------------------HIP-HOP 4 EVER----------------------------------
yTUmama
HIPHOP NEMÁ OSOBNOSTI.
JE TO ZKRÁTKA ZEVL,KDE O NIC NEJDE.ALE OBČAS SE TO DOCELA DOBŘE POSLOUCHÁ.
jumi
2 Filo před 20 rokama(nebo kolika) byli nejvíc in kissáci a teď vypadaj jak sám asi víš.Lidi co jsou nejvíc in nejtvrdší core pozejtří vypadaj jako kiss neska.tak dopadneš i s obříma kalhotama i s hiphopem.Nebuď tak ortodoxní utíká to spousta dobrý muziky
drinker hulič
ja mam kamarada (a zaroven je to zaroven hulic, se kterym v posledni dobe hulim asi nejcasteji) a ten hiphop posloucha. zvlaste pri hodinach vytvarne vychovy kam nosime radio se strhavaji "bitky a hadky" o to, co se bude poslouchat - ja zautocim radioheadem (ne, neodpustim si to - posledni hodinu se stala kruta haluz - dem se o prestavce ven zkourit, vratime se do vytvarky pozde a kdo tam neni - dcera americkyho profesora co u nas uci. ja se na ni desne tesil, ale nemela vubec prijit a sedla si vedle me a zacali sme si povidat, coz s moji anglictinou a zhulenej to byl teda extra vykon. ale jelikoz prave hral radiohead, kterej ona zere, pokecali sme si hodne o nich. hudba krasne sblizuje. a navic umi uplne krute malovat. a je krasna. jen bohuzel z ameriky ;) jinou holku co zere radiohead sem nemel cest potkat) a on kontruje madarskym hiphopem. hodne o tom kecame, o cem to je a ackoliv me to nic nerika (na radiohead zahlasil: to je psycho - ja:no a prave proto je, heh, to dobry, heh. on: je to psycho. a psycho nemuze bejt dobry. ten rytmus je dobrej, ale ten hlas to je psycho. druhej kamos: pockej, to zpiva chlap? ja: jasne to je chlap. americanka: yeah, thom yorke is fantastic. druhej kamos: pockej, dyt to je baba, to nikdo nemuze vyzpivat. on: to je psycho, dame tam uz to moje :D) on proste zije tou kulturou, koncertama a nenosi vytahany kalhoty olbrimi a ksiltovku a plno jeho kamosu taky tak nevypada a neposloucha americky gangsta negry ale spis undergroundovej hopskoč, ale to aby nebyl tak ortodoxni mu rikam taky, on zas ze jen tak se do ty muziky (plati pro obe strany) nejde dostat. ale ja poslouchat asi jen jeden styl tak se zblaznim. ale jeho kulturu beru, i o to vic ze to je dobrej kluk a zadny free-cool-in vymatlany pako co to posloucha jen proto ze to mozna je in.
o hudbe se da "hadat" uplne krasne a do mrtva...
Hicks
Teď sem totálně hotovej z Juantrip (shadows) . Je to nějakej maník co dává různý samply dohromady a pak z toho něco vyleze. Jen je problém to sehnat (ne orig. ale ino MP3 :D ).
Doporučuji poslechnout " in high" :smoker: .
Dan.Bass
Když už jsme se do toho tak hezky dali: mám spoustu kámošů (nechci se ňák honosit, ale mám dojem, že znám docela hodně lidí), a to dost rozmanitejch; i co se hudebně týče. Dřív jsem myslel, že lidi jde ohodnotit podle toho, co poslouchaj, ale čím dál víc zjišťuju, že to vůbec neplatí. Ó kolik jen už jsem potkal a potkávám skvělejch "diskofiláků" (vážně !). Ale pokud je někdo opravdu ortodox, dá se z toho vyčíst hodně. Chodil jsem krátce s holčinou, jejíž favourite music was hip-hop. Už jenom z týhle zkušenosti a z mnoha jiných aspektů (poznatků) jsem si byl chopen udělat obrázek a názor na to, co se mi na hiphopu a hiphoperech vůbec nezamlouvá. Hlavně to, jak je každej strašně tvrdej a sebejistej, všichni se chtěj předvíst před ostatníma. Můj lehce radikální názor jest, že hiphop není hudba pohodářů, ale jistym způsobem uťápnutejch exibicionistů, takový padisco. Nemám zájem nikoho pomlouvat, pouze se tu snažim vysvětlit většině zdejších, že na světě je spousty daleko zajímavější muziky. Třeba ty Radiohead, dle mýho názoru nejlepší pop na světě. Už jen ta muzika, a když se k tomu podíváte na některejch z klipů, a to ještě ve stavu HIGH (jak tu kdosi píše), osobně doporučuju "Knives Out" (totální psycho, i ten text !!!)... Tak, a teď mě ukamenujte. P.S. t Drinker: tvý kámoši sou fakt hodně zabedněný a vůbec netušej, co je to psycho...
jumi
Radiohead sou dobrý ,ale myslim si že psycho umi udělat lepší Psí Vojáci nebo Portishead anebo uplne bomba My Bloody Valentine u toho sem se začal podezřívat že sem schyzofrenik.Ta pisnička Knives Out je na albu co namám, prozradí mi někdo jak se jmenuje?
fak.gesho
psi vojaci sou dobry :) oblibena kapela byv. prezidenta...
Dude
ty woe Psí vojáky už vůbec nemůžu a to sem dříf byl na každym koncertě co tu měli:eek:
Hicks: myslíš jako něco od DJ Shadow? ten je docela samplovej:)
úchylně sampluje taky třeba Mr.Scruff nebo Kid Koala je fakt psycho:frog:
Filo
hahahah
Dan.Bass
Ano ano, Psí Vojáky jsem si užil 21. února 2003 v Pardubicích. Třeba jen začátek: přišli na pódium, Filip Topol sednul k piánu a řekl: "Tento koncert je určen svatojánským broučkům a něčemu mezi tím." ... To těžko někdy zapomenu...
OK
"Co si budem nalhavat, nejlepci je Hip-Hop" - docela odvazny tvrzeni. A ja Ti na tohle reknu, ze kdyz se rekne hip-hop, predstavim si jak se na ulici potkaji dva cernosi a do rytmu nadavaji, jak je tenhle svet zkur*enej.
Kdyz se rekne kvalitni hudba, predstavim si Dire Straits, Marka Knopflera, Tiamat, Genesis, Bruce Springsteena, Joa Satrianiho...
drinker hulič
dan.bass: nazval jsi Radiohead popem? sorry ale pri tom co se dneska z popu stalo se ani prizvisko nejlepsi pop na radiohead naprosto nehodi. jo chapal bych to jeste tak do Ok computeru, ale KID A je neco co uz jeden docela chytrej manik nazval i rockem. rockem 21. stoleti, a mel pravdu. ale kdyz ja mluvim o radiohead, myslim tim Kid A a Amnesiac (hail to the thief sem esta nemel moznost slyset - v knihovne byl furt pucenej, a na cd nemam prachy), nevim co znate ostatni, ony totiz tyhle dve desky plno radioheadackejch "fanousku" totalne zklamaly, ale zas nasly plno novejch (napr. me :) )
Knives out je na Amnesiacu.
jasne ze je hiphop ve sve podstate hovno hudba, ale stejne jako u vsech ostatnich stylu se rozlisuje ten hopskoc co je na mtv, kde se potkaj ti dva negri a nadavaj a kolem nich tancujou krasny negrice, a pak taky nekomercni malo znamej rap z vychodu, tudiz ne kazdej hiphoper je utaplej exhibicionista, lacinej fraja a debil, pac ne kazdej hiphoper posloucha "dva negri se potkaj a nadavaj". tohle sem si myslel driv taky ale jsem schopnej respektovat je tak jako oni respektuji mou hudbu. hotovo, konec!
jo a dan.bass: o zabednenosti pomlc... kdyz sem ja slysel radiohead poprvy (tim myslim poprvy kid a -dokonce sem ho aj premazal z kazety pac sem to totalne nepochopil, ale casem sem se k tomu vratil), tak sem si taky myslel ze to je psycho. no a ono vlastne je stale. slysel jsem kid a tisickrat a dosud se mi neoposlouchala, jako plno ostatni i hodne dobre muziky...
peace
Hicks
Ještě se teda já přidám :D .

Myslím si, že když někdo poslouchá HIP HOP tak ať si ho klidně poslouchá. Jestli si někdo poslouchá POP, tak ať si ho taky klidně poslouchá.

Jen mě štvou lidi, co napíšou: NEJLEPŠÍ JE HIP HOP !!!!! :mutant:
nebo: Nej je METAL !!!!

Každýmu se líbí něco úplně jinýho a taky hlavně: hudba se časem vyvíjí a mění !!! A nám se taky v každým období líbí něco jinýho.
Takže dle mě trochu silný tvrzení že prostě nej hudba je ........ :D .
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Dude
ty woe Psí vojáky už vůbec nemůžu a to sem dříf byl na každym koncertě co tu měli:eek:
Hicks: myslíš jako něco od DJ Shadow? ten je docela samplovej:)
úchylně sampluje taky třeba Mr.Scruff nebo Kid Koala je fakt psycho:frog:

Nene, je to maník co ho přezdívaj Juantrip. Shadows je jedna z jeho nej mixů.
Tady máš link na jednu recenzi :D .
jumi
Jenom taková perlička ke krásnejm černoškám.Dělal sem na barandově dekoraci do klipu Kraiga Davise (nebo tak nějak) s velkou fialovou postelí a místností s reprákama
a všechny ty krásný černý holky rozumí česky.
drinker hulič
hicks: prečti si název threadu :D

Nejlepší hudba je hudba!!!
g4nja4ev3r
NO spousta zajimavych nazoru...To ja si rad poslechnu taky ten Hipec,zhe ceskey (Indy & Wich,Diwokey Zapad,PSH,...) Slowenskey (Nazov Stavby)...NO a taky si rad poslechnu dramik (Luniz,Keoki,Josh Wink,Bad Company..) no a nic jinyho uz ne...Sice obcas posloucham jak na me rvou nasi ale touz je outtopic ;)

:)*:)*:)
Hicks
citace:
Původní příspěvek od drinker hulič
hicks: prečti si název threadu :D

Nejlepší hudba je hudba!!!

Ty voe, to je schíza, sem si toho všiml až teď !!!! :D .
PiosOne
A co říkáte na Visací zámek? to je pořádná kapela :)
PiosOne
bohour: u VZ mi jde spíše o to, jak berou věci s nadhledem (viz. dokument o VZ). nejsem žadný pankáč ani jsem nikdy nebyl, ale VZ je prostě klasika, to nemůžeš popřít.
PiosOne
já přece nepsal, že zbožňuju punk a pankáče, ale psal jsem o VZ a to není žádná hardcore punk kapela
g4nja4ev3r
heh...každý má svůj názor......žheeEEeeeeEE:grrr::flamer::rocket:

:sun:*:sun:*:sun:
Wimpy[vp]
Hmm:pimp:Hudba ve mně po požití marijánky nechává obrovskej zážitek.Vždycky mi zlepší náladu.Ale musí to být hudba co se mi líbí.Třeba underworld si pouštím vždycky když mám mělancholickou náladu a třeba si něco kreslím.Taky regéčko,to asi k trávové kultůře patří-ale ne že by to byla povinnost poslouchat boba když někdo hulí.Vyžívám se v há í pé opu-teď asi vře krev v Bambulionovy -i když si myslím že je mu to spíš jedno:pimp:No prostě hip-hop,“regé“,a pak výběr toho,co se mi líbí!!!:satan:

Zajděte mrknout sem,je to o umění po hulení:stojí to zato!!!:http://grower.cz/forum/showthre...4027#post104027
jumi
Slyšel sem i svižnej Hip Hop, ale s tim soulem nevim.Maminčiny dechovky taky nejsou žádnej zázrak a některý trumpeťáci válej.Třeba by mohl i ty ukňučený hvězdy někdo rozumej použít.
OK
Ten vas hip-hop je proste zmet sracek, nemuzu si pomoct.
God_mars
Nejlepsi je Punk a Trance
blockhead
já bych se nehádal co je nejlepší hudba, je to věc názoru. Když někomu připadá hip-hop jako "změť sraček" tak dobře, ale určitě proti tomu bude spousta lidí. Ale musim říct že je docela extrém když někdo poslouchá punk a trance, dva úplně odlišný styly a k hudební kvalitě převážně komerčního tranceu se radši nebudu vyjadřovat....
yTUmama
VZ ? A CO VYPSANÁ FIXA,HE ? TO BY VÁM MĚLO BÝT BLÍZKÉ VŠEM ZDE OKOLO.BUM!
jumi
Bypsaná fixa je super.Kamarádce sem vypálil tři písničky, řekla mi že sem úchylný prase a už se mnou nekamarádí.
Hicks
Al Green - klasika a pohoda :D .
Kundun
Nejlepší muzika je hodně vo pocitech, třeba Nirvana, neuvěřitelně nasraný a zároveň depkový, smutný, bezmocný písničky, a když to je z tý písničky cítit, když si na to jenom nehraje , tak je to skvělá písnička. timhle způsobem se poznaj komerčně sestavený kapely od těch pravejch kvalitních. Nezáleží mi na stylech, když se to dobře poslouchá, je to dobrý. Takže třeba eště Rage Against the Machines, nebo Red Hot yChilli Peppers. este hipec je dobrej, proste vsehno
yTUmama
JUMI, TO SI DĚLÁŠ,PRSA ? CO TO JE ZA KAMARÁDKU?
DEJ MI NA NÍ ADRESU,JÁ JI POŠLU LÍSTKY NA KONCERT.

KUNDUN, PRAVDU DÍŠ,BRATŘE.
God_mars
Mas pravdu jsou naprosto odlisny,ale me se libej. Porotoze jsem ho poslouchal driv nez jsem poznal punk a dostal se k tomu zivotnimu stylu ale i kdyz jsem zacal poslouchat punk tak jsem trance nezavrh a rad si ho zas poslechnu.Komercni trance me tez sere. Z trancu mam rad hlavne Uplifting a Psy.
God_mars
Nekrytizuju nici hudbu ,ale sere me takova ta masova muzika. A lidi kteri poslouchaj nejakej styl i kdyz se jim nelibi jen aby byli in.
jumi
2 yTUmama odbarvená blondýna, to by bylo plejtvaní radši je pošli mě.
Znáte někdo Cop Shoot Cop?vydali víc alb?
Kacafir
Zdarec ted posloucham Syndrom 3,0 a je to fakt hodne dobry,jen tak dál
koles
no já teď nedávno narazil na album Bjork z roku 1977!!! je tam eště mládě, ale zpívá moc hezky. to album se jmenuje Gudmundsdottir a jde o hodně živou, veselou a neoposlouchanou muziku. zaručuju, že si ještě tejden od poslechu budete ty melodie pískat :) mam to v mptroskách a sehnat to album může bejt asi dost těžký... ale bude to stát zato! fakt pozitivní věc
Alver
No za meho mladi to byli stary vypalovacky (Dj. Bobo....), casem jsem poznal Chaozze a ty jsem poslouchal do zblbnuti, pak PSH, Trosky, Manzele atd...Chvilku na to jsem zaslechl regae (jo to je pohodicka). Asi pred 2 lety jsem slysel sve prvni HCcko (mimochodem Dj. Fractum) a zrodila se u me vasen poslouchat takovou tu silenou muziku. Techno, D'n'B, HC Industrial, Trance, Jungle atd..... Je to proste pohoda... A co vy???

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma