Nejlepší hudba je ... (PRO MĚ!!!) - Klikni zde pro originální téma |
MadEGGA:() |
jj, melodie a rytmus :) mam rad vsechno, co je kvalitni :) asi bych nevydrzel poslouchat porad to sami. ale nejvic mam doma asi D n B, Jungle, Break Beat, Raggae, Ska, DuB a ruznou orientalni hudbicku :) |
|
|
biomage |
Pro me je asi nejlepsi tekno,funkyhouse,punkrock,grunch. |
|
|
virgill |
posledni dobou smashing pumpkins. The world is vampire..... |
|
|
TeCZko |
kdo ma rad hardtechno a schranz at koukne na www.azid.de :) |
|
|
PAKYN |
PUNK.PUNK?PUNK!PUNK,PUNK... |
|
|
DeathCell |
jakože nechci nikoho urazit,ale já preferuju jedině metal a ten rock se taky da...:bounce: |
|
|
ABSURDUS |
Poslechnete neco od Squarepushera, Aphex Twina, ...apod.
Tem vnimavejsim to mozna zmeni pohled na hudbu vseobecne...
:)
Jinak teda klasika je klasika. Zbytek uz je jen sinteza.... sintezy....
:) |
|
|
Shandy |
Moje muzika je DnB,BreaBeatz,Tekk,FrenchCore a Jungle |
|
|
ikary-san |
nevim...mě se líbí hodně hud stylů...skoro každej má něco do sebe:)....hlavně záleží na tom jak je ta hudba kvalitní...nejradši asi metal, punk, rock, SKA, reggee, dřív sem hodně poslouchala hip-hop...dyž se uvedu do jinýho stavu tak se upa plavim na technu...prostě to záleží na situaci:D....no ale disko a pop fak nemusim...:eek: |
|
|
cipe |
Momentálne Desyn Masiello.Prost Dj na úrovni.Žiadna komerica,žiadny trapko,krásne premiešanie House/Deep,Vocal,Acid/,DUB,funk, soul atd.Ja sa tej electroniky len tak lahko nezbavím :D |
|
|
hudson |
Nejlepsi hudba je hip-hop, kdyz jsem skoureny tak ho strasne rad posloucham, ale libi se mi i DNB a Jungly |
|
|
freestyler |
njn Hip-hop ceskej a slovenskej produkcie je najlepsia hudba. aj hardcore si rad vypocujem.
NS,Midi a Vec,Kontrafakt,Druhá Strana,
H16 aj Skunk-FunK,Moja Reč,Rendezska-SK,
Zverina-Punk sú jak tank!
Títo tu trafili terč! |
|
|
|
Oi!, Punk-Rock, HC, Ska, Reggae, Hip-Hop, Rock, Folk, Chillout.. skoro všade sa nájdu kvalitné veci :)
ale najlepšia je aj tak Moja Vyjebaná Reč :punk: |
|
|
hudson |
Kua Methodman a Redman jsou ti nej raperi stou nejšílenější flou co existuje |
|
|
kostě |
to já taky vše kromně dechovek a folku. hlavně si ale libuju v goa trance, dnb, jungle |
|
|
kostě |
jo a slyšeli jste už někdo styl: hard core (či tak nejak ), je to třikrát bum takhle, dvakrát totak a ted zase jinak prostě jenom bum puc a rytmus by vtom pohledal. Opravdu se bojím toho co budou poslouchat naše děti.:frog: |
|
|
Rhino |
* Hip-Hop * (hlavně CZ & SK scéna), Trance, DnB, Gabber, Goa-Psychedelic, HardDance, občas rock (výjmečně) :)
Koště:
D I G I T A L L Y - I M P O R T E D & HappyHardcore.com - Hardcore - DJ mixes, hard dance and NuNRG! LINK
D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Gabber - best sounds of this stuff right here for your ears! LINK
:frog: nářez |
|
|
big_boss |
Ovšem hip-hop a nejradši H16 Nasávaj dým moc plavba |
|
|
ikary-san |
koště: Náhodou hardcore mě v jistejch stavech občas baví:D...Sick of it all, pak třeba Hatebreed nebo Terror sou docela dobrý:girl: |
|
|
NUMERO:UNO |
koště:pravdepodobne myslis breakcore...:) |
|
|
|
pro mě takkovej ten indie garážovej art rock nebo jak to popsat...jinak valím neopunk semtam klasickej tvrdej punk a z hiphopu jenom supercroo apod. a beastie boys..a transplants jestli se to dá považovat za hiphop |
|
|
virgill |
MEDwjet urctie da ale origo bych rekl ze je to crossover... |
|
|
luckyBOB |
supercroo je hip hop?:) |
|
|
ikary-san |
n.v.ú.-tequila death:love: |
|
|
Bertak |
Hehe, som zvedavy, co mi na to poviete, ale ja pocuvam metal a rock (Metallica, Kreator, Deep Purple a tak) a to je paraAada! :punk:
Vela ludi tvrdi, ze metal a hulenie k sebe nepasuju, lebo metal je moc agresivny, rychly a pod., ale to nie je pravda. Ak si zhuleny, chces sa venovat veciam, ktore ta bavia a ak ta bavi metal...samozrejme uznavam, ze pre ludi, ktori metal nepocuvaju to moze byt veEelmi neprijemne, asi ako keby ste mne pustili techno. :D
Proste kdyz ji milujes, neni co resit. :love: |
|
|
Hy3nA |
citace: |
Původní příspěvek od luckyBOB
supercroo je hip hop?:) |
proč by ne? |
|
|
JAHmaican |
Supercroo je ta největší sračka co znám, furt jen nadávaj a machrujou ( ostně jako to většinou v hip hnusu bejvá ) |
|
|
Kanislaww |
hh to s tebou souhlasim je to dwojka namyšlenejch namachrowanejch zmrdů, který věděj akorat tak howno co to je dobra music....v mejch usich je nejlepe poradne hardcorovymu drum´n ´bassu...jestli znate treba Dj-Hanzalla, bo treba Forbiddena Societyho ;) ale v posledni době si ujízdim na Mindsaw...největší hardcorovy nasery co sem kdy za ziwot slyšel |
|
|
Kanislaww |
teda nic proti metalu, ale posutel sis ten odkaz na myspace.com? hh z toho tvyho metalu sem si poslech vsechny ukazky a newim no...kam se to sere na mindsaw ;) nemyslim to nijak zle proste kazdej ma swuj štajl |
|
|
|
Původní příspěvek od JAHmaican
Supercroo je ta největší sračka co znám, furt jen nadávaj a machrujou ( ostně jako to většinou v hip hnusu bejvá ) |
hehe tak přesně kvůli tomuhle si to obšas pustím.....musíš to chápat jako srandu a né jako demencí......v tomhle musíš vidět jenom hudbu.... |
|
|
JAHmaican |
MEDwjet: Nevidím v tom ani trošišku hudby a když v tom nemám vidět demenci, tak v tom vidím pokus o dementní srandu, na kterou se zmůžou jenom dementi! hehe |
|
|
tekknou |
Původní příspěvek od MEDwjet
hehe tak přesně kvůli tomuhle si to obšas pustím.....musíš to chápat jako srandu a né jako demencí......v tomhle musíš vidět jenom hudbu.... |
Tjn. posledni dobou vidim a hlavne slysim hudbu a rytmus:D :D
http://www.ragga-jungle.de/?p=487:punk:
:bong: :mutant: :bong: :crazy: :bravo: |
|
|
|
JAhmaican: já tím chtěl říct že tuhle hudbu nemá cenu nějak vnímat do hloubky a rozebírat ji....mě slouží jen tomu abych se zasmál... :) |
|
|
|
Humahnojd : jasne ale prilis by som netvrdil ze metal...pretoze ako metal sa bere viacej heavy,power,a podobne sracky.... hento treba uz konkretne oznacit ze death(brutal)...ale ta ukazka :D sa mi zda skorej grindcore... http://www.myspace.com/paracocci
a inak tusim ceska skupina, neviem ci este funguje AHUMADO GRANUJO.. na youtube mali dobry klip...
aby som nebol OT..tak pre mna: black,thrash,death, grind, hardcore a nejake undergroundove skupiny podobneho stylu..a tiez dost letim na textoch skupinky XIII. stoleti |
|
|
|
Původní příspěvek od Kanislaww
teda nic proti metalu, ale posutel sis ten odkaz na myspace.com? hh z toho tvyho metalu sem si poslech vsechny ukazky a newim no...kam se to sere na mindsaw ;) nemyslim to nijak zle proste kazdej ma swuj štajl |
ja som si to pustil, aj to aj to, a musim povedat ze to mindsaw s tym rytmusom a tak jak keby nejaky brutaldeath bubenik mlatil po zefektovanich bubnoch....btw..nezda sa vam ten hlas v tom mindsaw taky trapny...celkovo tie hlasky a ,,spev" v techne(neviem moc nepoznam techno,len tak povrchne) su take pridrbane... |
|
|
Kanislaww |
a poustel sis wsechny ukazky? treba ta prwni co se spusti sama myslim ze se to menuje A bad feeling je takova jeste ne az tak moc narez ale ta prwni co je tam z tech ukazek Ghost Possesion to je mazzec...jo a jinak kamo tohle neni techno ;) poslechni si treba Cytecha, treba pozmenis nazor http://profile.myspace.com/index.cf...iendid=61506365 |
|
|
krivkin |
já ani ne tak freetekkno jako spíš klasický techno, house i zlámaný beaty můžu, ale rovný lepší :-) anebo klasiku 60. - 70. léta - Led Zeppelin, Jefferson Airplane, to je tak super muzika, že se všichni dnešní "rockeři" můžou jít akorát vycpat se svejma sračkama, co plodí.... |
|
|
Zenga |
Znate nekdo Plodovou vodu Evy Braunove?Underground z Trebice.Jinak u me to vede Punkrock a SKA! |
|
|
keksik |
ska - Tleskač , a Bob Marley jsou neeej,ale nepohrdnu ani Marpem a Orlíkama-ale to asi nikdo nevede :D |
|
|
SHARK |
Určitě rap. Např. Pio Squad, Orion, La4, Indy & Wich |
|
|
Leorick |
DnB RULEZ........Teebee, State of mind, No money, Calyx, Phace, Misanthrop... |
|
|
kaasha |
drum and bass, ještě mě baví, i když dneska ho začíná poslouchat čím dál víc divnejch lidí jen kvůli ostatním, ale tyhle lidi na akci nepotkáš, fuck ne... |
|
|
lukas04 |
Radiohead, Nirvana, Oasis, Pearl Jam... proste všetko, čo má tón a dá sa počúvať. :) |
|
|
Woncek |
Nejlepší hudba je ska,punk,docela dobry je i hc ale nesnaším hh nema to nic společnýho z hudbou ale to je můj nazor nikomu do toho nebudu kecat! |
|
|
|
|