Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 
Nejlepší hudba je ... (PRO MĚ!!!) - Klikni zde pro originální téma
Ja za to nemužu, mam nervy v pi*i, včera mi ty cyganske bestije čorkli mobil, normalně bych napsal, že to nikomu neberu, ale teďkom sem prostě musel.
Divoženka
ty jo,tolik odpovědí,a tady snad nikdo není metalovej?
Poslochám: Metal, grind,punk,HC,reggae,ska, rock, a nějakej folk-třeba redla:)
Ale metal je základ!!! SUPPORT BRUTAL ASSAULT:)
Divoženka
Virgill: a kolik těch metalových kapel znáš? Kolik znáš metalových odnoží, některý metalový kapely jsou skutečná mistrovská díla,a není to žádný blití. Existuje NEJEN black a death metal!!! Existuje taky například avantgardní metal,a až tam uslyším nějaký blití, tak ti dám vědět. Taky neposlouchám nějaký hudební styly,ale zase nejsem zakoukaná jen na jeden, bu´d se to líbí ,nebo ne,ale rozhodně nekecám o tom, o čem nic nevím,tudíž bych si nedovolila komentovat nějakej drumec,o kterým vím ...malý hnědý a páchnoucí..Ale takovej hermaphrodit,to je parada,je to drumik a koupila jsem si to cd na brutalu v hvozdu:)cháchá, major mix nemá chybu
Divoženka
Kavalera: když mluviš o tom Grindu,nemáš prosím nějaká alba od GUT? já jen jedno a dlaší nemohu sehnat. Jsou hustí:)
Warl0ck
To minigrow:

Souhlas.. Gothic, speed a melodickej death... treba ceska salamandra :)

To virgil:

to je to samy jako u minigrowa.. Ja mam taky kolikrat chut si zanadavat na negry a to co poslouchaji jsou sracky.. HIP HOP a rep jsou pro me hnus.. JE TO MUJ NAZOR, nepiste mi, co tak tvrde.. ok?, at si kazdej posloucha co chce..

je tu plno metallistu.. V metalu mas plno prvku hudby, kdezto v hip hopu a tak pod. nikoliv.. Hudebni odvetvi je ruznorode.. MBP.. In flames, DT, Mettalica, Iron Maiden, CHoB, Rotting christ, slayer, moonspell + plno dalsich..
Soul Rebel
ja si jedu v cerny hudbe... reggae, ska, jazz, swing... jj to je moje :) ale muzu treba Guns'n'roses taky nebo Mejdny
Ralf
Nejlepší ňůzik pro mě je ska, punk a wobčas si dám i nějakej ten junglík a techníčko ale fšeho s mírou.
[CZ]Neon
zamiloval sem si posledni dobou DNB konkretne DJ KATCHA, t2b a jine
Marty.SX1
dobre ska, reggae ;) trip-hop :) hej hlavne to nesmi dunet jako disco hej z teho boli akorat hlava takove dophodky jako blb marley to je slusna muzika
luckyBOB
PIZZATEKK 06
UNDERGROUND ELECTRONIC PARTY

OSTRAVA - ČERNÁ LOUKA - PAVILON C

16.09.2006

START 20.00 - ?

METEK CREW DJS (Fr.)
VOSA (Cz.)
DYNAMO DESTROY (Cz.)

MAGION (Cz.)
23RECORDS (Cz.)
BASS TILL BEAT DJS (Cz.)

2 X STAGE , SOUND cca 50KW
3 X BAR , SPACE BAR , FIRESHOW
FOTBALL , PROJECTION , DECOS , VINYL SHOP , T-SHIRT SHOP
NO GLASS BOTTLES , NO WEAPONS AND VIOLENCE , NO CAMELS RIDING
ENTRY 100,-
FREE PEOPLE ARE WELCOMED

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bravo: :jumper: :punk: :crazy: :crazy: :crazy:
luckyBOB
pojede nekdo snama?..:) na frantiky na zaskakat?..mnooooo?..:D
gona
ja pôjdem ale potrebujem sprievodcu jak maš zaujem tak pm??:)
Mr. Review
Pro lidi ze zlínska: od 1. do 3. září bude na hvězdárně v Halenkovicích (což je nad Fatrou Napajedla) Free Open Air Party. Jako lidi stojí to tam opravdu zato. Učástnil sem se tří ročníků a všechny byly dost dobrý. Takže komu se bude chtít at přijede... Je to ve volné přírodě na bývále hvězdárně, a je tam pěkný výhled do okoli. Zatím nevím kdo tam bude hrát,ale samozřejmě nějaké Teknisko a Drumik. Vstupné - žádné. :)
Ježíš
Hej a co takovej oldschool jako Sagvan Tofi-Dávej ber! to byl hit...:D
citace:
Původní příspěvek od fox_tonnzo
Ja mám nejraději The Birthday Massacre. Taková gothik music. A ještě soundtrack ke hře System Shock 2.:sun:

Jj, něco na styl gothic, symphonic, doom a epica mám nejradši. Ale třeba hc, melodeth nebo symfoblack si taky rád poslechnu.
Smoked
Hm tak ja zase posloucham pravy český punkáče - Šanov,Edweis Piraten,E!E,.............no prostě mazanej českej PUNK!!!!!!!!!!!Punk's not Dead!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
Viva
Já poslouchám tak všecko,,nejvíc asi ragga, pak doors sex pistols rolling stones, Bob M., jungle, hip-hop,down tempo(Kruder & Dorfmeister) a tak po různu,, to bych psala donekonečna, vždyky si pustim na co mám náladu

je tak pro zajímavost: 25.8.2006 - 22:15 - ČT2 (dneska)
ČT Live - Traband
psychoXXX
Tak ja mam rad rozne styly, pocuvam podla nalady... najradsej vsak metal, metalcore, mozno je to nekomu divne ale pri tom mam rad reggae, oldies, proste podla nalady.. raz Slipknot,Soulfly,Killswitch Engage, Hatebread, KoRn, audioslave, etc. , inokedy Deep Purple, Led Zeppelin, JImi Hendrix, Bob M. Peter Tosh, ... potom ska.... nekedy zas cypress hill, ol'dirty.. ale neznasam house a komercne sracky... o hudbe by sa dalo rozpravat do nekonecna... hudba je proste skvely napad ludstva.. aspon nieco :/
Blueberry.rz
posloucham skoro vsechno kdyz to nekde hraje :) ale osobne mam nejradsi poradnej jungle proste DNB, uplne nejlepsi jsou asi Shamanic, Gardenzitty, dvoikatroika, tele2beatz, twin warriors nebo treba Aphrodite. Samozdrejmne neopovrhnu poradnou rychtou jako treba NSK, JZD, Komatsu a mrte dalsich. Tekkno is da Best ;) :D
v poslední době mě zaujali Jethro Tull - jejich songy aqualung a song from the woods
omniaaliterest
....GNARLS BARKLEY,MATISYAHU,WITHIN TEMPTATION.......taky dobryy
JAHmaican
Bob Robert:D
robh
2pac, dr.dre, snoop dogg, xzibit.....................................

RRR U U L EEEEEE ZZZZZZZ
R R U U L E Z
RRR U U L EE Z
R R U U L E Z
R R UU LLLL EEEEEE ZZZZZZZ
Viva
E.Z Rollers,,Adam Freeland.....:)
fonee
Death Cab for Cutie-pohodicka
Wohnouti-mega mazec
Zero7-genialni chiloutek
Vypsana Fixa-skvely texty, skvela hudba
Muse-mega borci
Redhoti-taky mega borci
MonkeyBussines-genialni, nema vobdoby
Lux
já neposlouchám nic jinýho než Boba a Švihaldo a doufám že nikdy nepřestanu
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Lux
... a doufám že nikdy nepřestanu

To zavání pózou. Možná by bylo lepší doufat, že budeš vždycky poslouchat to, co se ti líbí. A jestli to bude za 10 let zrovna Bob, na tom už snad tolik nezáleží. Mě je to celkem jedno, poslouchej si co chceš. Bob a Švihaldo jsou skvělý. Ale nemáš strach, že bys třeba o něco mohl přicházet. Je přece spousta jiných skupin a v neposlední řadě i stylů.
Soul Rebel
Lux: taky jsem poslouchal, denne... ale nemam rad dlouho stejny veci, reggae mam rad porad tedka z reggae asi nejvic Gentlemana (mam od nej cd s Far East Band a jsou tam predelany nejlepsi pisne od nej a mazec moc) a Canaman (Dub Weed & Fayah :))
kafáč: jo mas pravdu... zaparit na nejaky super Skacko nebo rozjimat u magickyho jazzovyho saxiku :)
cernoch
urcite Spin Doctors :)
Whiskey_777
lidi kdyby někdo chtěl jet na jejich koncert dejte vědět.....
Bude to o hubu ale dáme nažrat botám :)
více zde http://www.losfastidios.webz.cz
Artush
-----------------------------Roots reggae music-----------------------------
Artush
breakbeat,downtempo,DnB,Dub,house,100%Chill out,Chill in ,hip- hop,jungle,tekk,psytrance,elektrojazz,cosmic,dancehall,alternativa,clasicall,gothik,metal,rock,punk,
ska,reggae,ragga,jazz,latino,oriental,new age,folk,country...az po bruceni a mysticke pisne..:)))
Spouk007
Mam rad cesky pivo, cesky brka, cesky veci takze mam taky rad ceskou hudbu zejmena tedy SKA.. Hip hop neni spatnej ale musi byt taky ceskej!!! Napr. Bow wawe to je hip hop kapela jak ma bejt... Z toho ostatniho je dobry treba Tleskac, Elerictrick mann, Wohnout atd
luckyBOB
bow wawe????

priteli promin ze takhle reaguji ale pote co jsem shledl 1/3 koncertu (vic sem nevydrzel) tak tahle skupina ..je to vlastne skupina?:D.. je pro me silenej propadak..

cesky veci se mi taky libi ale tohle ..mnoo..:(
kdyz ceskej hip hop tak sakra klasiku nee?. treba divokej zapad,indy..,syndrom..,spatnej..,ale bow wawe?..§

samozrejme je to nazor kazdeho.:)
Jack Flash
ja rad posloucham jungle,sound system,hip-hop a breakbeat a este abych nezapomnel tak beatbox
Soul Rebel
Artush: je neco co neposlouchas?

luckyBOB: od bow wawe se mi libi paseracka, jinak moc cz hip nemusim... az teda na syndromy ty miluju, ale jen ty prvni dve cd ty dalsi nic moc (nejnovejsi sem neslysel, ale gypsiho koncik byl v poho tak terba jde...) jinak divokej zapad teda taky nic moc
Rasta Dawg
Tak posledního asi půl roku (možná i dýl) si moc moc ulítávám na skupince Groundation - naprosto parádní mix reggae, dubu a jazzu... Kdo neslyšel, jako by nežil...
Starkl
ja mám najradšej sk hiphop typu H-16,drvivá menšina,A.M.O. .....
kafevar
Já poslouchám kde co. Hip-hop, jazz, rock. Dokonce jsem si nedávno i ulítnul na nějakym techýnku. Ale poslední dobou mi tu pořád hraje Otep. Prý je to nějakej hardcore numetal nebo tak nějak, ale v názvech stylů jsem nikdy nebyl moc dobrej. Já bych to přirovnal ke Guano Apes zkříženýma se Sepulturou. :D Aneb ženský blití do mikrofonu. :) Nevim proč, ale hrozně jsem si na tom ujel. :punk:
Viva
soundtrack:amores perros
clandestino
Bob Marley, SkaP, Manu Chao.... obcas Rammstein, Iron Maiden.. a kdyz sem zhulenej, tak se rad zaseknu i na technisku.
lutemnik
posloucham radio FM4
you´re at home,baby
Live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://radio.orf.at/
fiilo.punk
Metal RULEZZ!!! SOAD 4 EVER (aj keď to sa už asi nedá splniť)
fiilo.punk
2 Starkl: A.M.O boly punkáči... prvé 3 albumy majú punkové a ten posledný 4 album spravily Hip Hop - prehiphopovaly tam svoje punkové texty,,,
hadice
http://carlpalmer.com/
nevíte někdo, kde najít torrent, nebo jinak stáhnout. je to mazec.
Dela_Negro
Mikroff:byl to sice stary prispevek,ale psal jsi tu,ze nenavidis lidi,kteri neprijimaji neco novyho a nevyviji se....a narazka byla na elektronickou hudbu...

s tim bych s tebu hluboce nesouhlasil,clovek se vyviji hlavne tim,ze poznava nove veci,ano to je pravda,ale neznamena to,ze budu milovat neco co proziva desnes boom ne???nebo mi chces rict,ze az prijde auto,ktery bude samo ridit,hned si ho pobezis koupit,protoze si prece ten clovek,kterej vnima vse nove??
ale byvi se tu o hudbe,takze to prevedu na hudbu..od mala nenavidim elektroniku a debilni pozicky,proto nenavidim Hip Hop a vse co se toci kolem techna,systemu a tak dale...proste me to odpuzuje,uz od vychovy...muj tatka je zarytej rocker,bigbeatak by se reklo,takze jem docela dost ovlivnenej,ale neznamena to,ze posloucham to co on,nebo dokonce to co jsem poslouchal treba pred peti lety,predstav si vyvijim se,prijimam nove veci,ale jen ty ktere nejsou proti memu presvedceni,svedomi a tak...

co tim chci rict???hlavne to,ze treba ja pred zminovanymi peti lety jsem poslouchal hlavne RHCP,ted uz na ne skoro ani nesahnu,nepocitam do toho J.Fruscianteho,kteryho povazuju za jednoho z je nejoriginalnejsich kytaristu....no a ted sem prohloubil sve znalosti,posloucham ŕad jak bych tak rekl zivou hudbu,plnou emoci,ne zbesily mlaceni do pytle s plechovkama prolinajici se s mlacenim do pytle s talirema....necitim v tom nic,vubec nic,zadna emoce,jen zbesilej nekoncici ryk...

nikomu to neberu,kdyz v tom nekdo neco vidi,tak at si to uziva,ja takovy nazor nemam a ver mi,ze jsem si vyslechl dost,jakej sem salat a ze todle neni moderni,ze je to mekky a tak dale....chce to byt tolerantni na obe strany....pochybuju ze by se mi systemak nevysmal,kdybych mu pustil Jacka Buckleyho,Crosby Stils a nAsch,NEila YOunga,Pearl jam,Kyuss,Alice in Chains,creeming trees....a tak dale,je toho desnej hafec co posloucham,ale jak uz jsem psal,hipec ani technicko nebude memu srdci blizko....

jinak tve prispevky byli rozumne a zcasti s nima souhlasim,jen ta zminka o nenavisti nekoho,kdo neprijima neco noveho se souvislosti s hudbou me docela zarazila avcelku i popudila...ja nikdy nebudu poslouchat techno,nikdy nepojedu na systemy,nerad si poslechnu treba cesky ska,ale neznamena to,ze se nevyvijim,ze si z toho nic nevezmu...jak se rika i spatna reklama je reklama....

mej se a peace a jestli sem ti nicim urazil,tak se omlouvam....
Toxikoman
Dela_Negro - exelent odpoved :) sorry za OT ale poxvalu si zasluzi
soulQuake
docela by mě zajímalo, co říkáte na tohle?

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=6381

podle mě je to úžasný, má to dost něco do sebe, a to rap jen tak běžně neposlouchám ... i vizuální část klipu je prostě dokonalá
brambora
skaaaaaaaaa,reggae, jungle:D :punk:
Hanos
TEKNO-:punk:
Disco:rocket:
Ale je jasný, že každému se líbí něco jiného.
Dela_Negro
toxikoman:diky chlape :)

TEKNO JE FUJ....:):):)

GRUNGE JEDE!!!!!!!!!!!:)
luckyBOB
tekno fuj?? hhhh to jo..:rejp:

tekk is absolutly fantastic
Dela_Negro
luckyBOB:hhhh pro me jo no....:)

nic ve zlym...
impozant
Jungle is MASSIVE !!!!!!!!!
xjackx
spanelsky Ska, francouzkej Rap a este hodne veci:-)
Matrixx
ta která se mi líbí :D předevšim pak Hardcore,Rapmetal,Powermetal,ale i Jungle,funky i dobrej Rap(to jest Cypress Hill,Beasty boys apod.)
Matrixx
BIOHAZARAD is number one for me
d3ath
ja posloucham co semi libi techno,systemy,rock i klasiku
Teď děsně ujíždim na Mňága&Žďorp, jejich zhulenecký songy jsou fakt bestovní:afro:
soulQuake
PLEASE HELP

http://youtube.com/watch?v=8CRoQXio5-U

nevíte někdo, co je to za interpreta? ta hudba, klip i myšlenka se mi totiž moc líbí a rád bych to ztorentnul :) dik
Orthopedic
Ja poslouchám převážně Jungle, jinak si taky pouštím klasický rock, ale taky občas jedu na systemky a na Czek-tekk, takže co se mi libí to si poslechnu a vyhraněnej styl nemám.Všechnu hudbu toleruju, ale DISCO bych poslouchat nemohl:)).....

PS: Ale když nad tím přemýšlím, kdo z nás nikdy nezašel na diskotéku je ty všechny diskanty pěkně spečenej a ožralej vysmát, že?Naštěstí to je jednou za rok, ne-li déle:)):jumper:
Soul Rebel
Orthopedic: no xmichu mi diskanti sice sou ale kdyz tam jsem zkourenej taxi tam pripadam hrozne trapne, u vubec se tam necitim ve svy kuzi

soulQuake: bohuzel nevim ale je to v pohode, mrkni i na tohle pokud neznas http://youtube.com/watch?v=mv5YO-ZWvsg pecka od NOFX
Dela_Negro
Orthopedic:diskant a DISCO jsou dve rozdilny veci,DISCO se uz nehraje dobrejch 25 let...vis???takze by me zajimalo,kdy ses jim TY chodil smat...moza tak flanelovejm blbeckum na diskotek,ale mozna te to zarazi,ale tam nehrajou disco,ale popik...nejdriv si neco zjisti clape,takhle bys mohl nekho nastvat...
Dela_Negro
Soul Rebel:jojo Franco je hustej,Fat Mike rules:)
Holotrop
www.breakbeat.cz
Rákosníček
thrash,death,black,gothic metal a co fakt nenávidim je hip hop
fiilo.punk
jj..... rákosníček je moj muž... a sčasti aj Klassic Rock a Heawy Metal ale fakt len trochu,,,, Grind Core...
Gucspeed
ja pocuvam kadeco, - a este aj ine.. - od popu, cez klasiku - az po etno .. :afro:
tekknou
posloucham rad a obcas i hodne nahlas..no jeste ,ze mam tak nak tolerantni sousedy ,ze neprudej:bandit: :D :D..
mezi me oblibene zanry patri beze sporu tekno,jungle,drumandbass,reagge,ska,raggajungle,rap-fr.cz.pl.sk.,rock..
:jumper: :bong::p:
Pejdil
Ať žije SKA :jumper:
tekknou
Pejdil :
Tleskac ,Polemic rulezz..:bong: :punk:
'grass'
poslouchám hlavně hipec...slovenskej, českej, ale třeba i polskej...k zahození není ani jungle...
Symbio
RRRAAAADDDIUUUUM
Pejdil
tekknou: sežen si V3Ska :jumper:
j.train
to ja rad totalni progresivni hadrkorovej výžbleb.takže hc rulezz
Kripix
jedine jungle a drum and bass - nejlepsi narez co si muze lidske ucho doprat:)
Deskrypt
Hip-Hop a ždibic DnB , Piano :)
danihel
drum and bass ta to moja 1ednicka, ale i taky triphopik neni zly:)
Topsecretwoman
Number 1 je Polemic, Svihadlo, Manu chao....Na mna to posobi dost pozitiivne:-))
Orthopedic
Dela_Negro: Myslim že si při přečtení mýho příspěvku byl pěkně spečenej, protože nic takového jsem nenapsal.Nejdřív se budeš muset naučit číst a až pak mi můžeš řikat něco o historii hudby:)....
Myslim, že každej rozumí slovu Disco a umí si pod tím představit co se na diskotéce hraje...a že se tomu říká disco už hodně dlouho....a myslim že po mě nemůžeš chtít abych tomu říkal jinak, jako třeba POPTÉKA :))za to fakt nemůžu že se tomu už 25 let říká diskotéka...

citace:
Původní příspěvek od Dela_Negro
Orthopedic:diskant a DISCO jsou dve rozdilny veci,DISCO se uz nehraje dobrejch 25 let...vis???takze by me zajimalo,kdy ses jim TY chodil smat...moza tak flanelovejm blbeckum na diskotek,ale mozna te to zarazi,ale tam nehrajou disco,ale popik...nejdriv si neco zjisti clape,takhle bys mohl nekho nastvat...
Rastafaria
dubstep do vypaleny hlavy je fakt luxus
brambora
hlavne reagge nejdulezitejsi
lootman
tak ja posloucham vsechny tyhle zanry ale cislem 1 pro me zustava stary,dobry,poctivy-raggae and ska :D :bandit:
hulabalu
hele a co tak PSYTRANCE? Fposlednej dobe najlepsi odpal pre mna! thumbs up! :-)
barracuda
Jednoznacne Fatboy Slim.Poslechnu si od kazdyho neco,ale dechnu a hip hop nikdy.Pisu sam za sebe,ostatni at si poslouchaji co chtej.
cocoNut
oldskool underground rap , black moon , group home , gravediggaz , cnn , junior mafia , b.i.g. , rakim , nas , buckshot , onyx, guru , wu , mobb deep, big L , d.i.t.c. ti kokot mohol by som vam vypisovat do nekonečna nece sa mi uz ....proste čiste oldskooly a underground
ROT10BOY
jasne White Stripes, Tool, Rob Zombie, sx pistols, .. docela dobry jeste jsou docela good the presidents of the united states of america. haluz.. sem zvedavej, jstli to budu poslouchat i jako starej...

EDIT: sem si vzpomnel, ze jeste MIG21.. ta hudba mi rijde takova komicka, ale dobra... :D
cipe
Hip Hop eeee

Techno
Progressive
Trance
House
Hy3nA
hip hop, rap, občas reggae, metal a tak
hardcore, punk, sem tam metal atd...
Rhino
hiphop, trance, harddance, gabber...
party_zan
cesky a slovensky hip hop, jungle/dnb, reggae a old skool garage punk
Zedy
Poslední dobou si dávám jazzík, třeba Ray Charles, nebo Luise Amstronga, naprostá parádička!!!A občas to proložím nějakou česko scénou Hip Hopu, nebo si rád poslechnu Boba Marlyho, klidně i Ritu a Damiana Marlyovi:-)
melir
Hip Hop bohuzel pekne zdegeneroval.Netvrdim že je hnusnej,jen ho valcujou ty komerz sracky,ktery muze delat dnes kdejakej blb.
Kde je ta klasicka tvorba ve stylu Busta Rhymes nebo wu tang?Už jsem si vlastně odpověděl.
192.168.100.252
INE INCH NAILS - to je moja naj srdcovka
najnovsie sa na nich sa tesim viedne !!!

ale rad si dam aj white stripes, smashing, alice in chains, tatabojs, khoiba, unkle, radio head, pearl jam, ale aj vela vela inych.

pratice
Podle me je nej...music urcite TEKNO.....!! Ale nevadi mi Jungle,Drum n Base...Prostě rychta :)
Beer-Drinker
tak tohle je podle me dosti polemizujici tema...kazdy posloucha to "sve" a to jeho je nejlepsi...ja nevim..ja treba posloucham SKA, taka pohodicka do auta a tak,ale proste tekkno, to muzu...
Gucspeed
tak momentalne je to : Chillout - ambient psy chillout :smoker:
hashis
Já mrtě rád poslouchám zhulenej Supercrooo fakt si na tom hrozně ulítávám ;)
mrakoplas
melodie a rytmus

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma