moswa |
poslední dobou posloucham celkem psycha. vrátila sem se k Smashing pumpkins (jestli vam to neco rika), pak teda nedam dopustit na Placebo:D , nevadí mi Coldplay, a začínam se zajímat o Godhead. ale chtěla bych něco hustýho a na to mi fantazie už nestačí tak třeba poradte..:frog: |
|
|
|
Miluju:
GreenDay
Waltari
Beatles {jen se smějte...}
the doors a pod
Peace |
|
|
moswa |
praxer: to jo, s green day a beatles souhlas:afro: |
|
|
wendy |
to moswa: ty si blázen smashing pumpkins(billy corgan) sou slavný!!!
a hlavně sou úůúplně hustý!!! |
|
|
moswa |
wendy:ne každej je tak vzdělanej jako ty brouku:satan: |
|
|
|
Ktere album od GD mate nejradsi? |
|
|
moswa |
wendy: ok. hádat se nebudu. sem ráda že českej národ je znalej takových supr lidí jako byl třeba náš billy. :bounce: |
|
|
|
billy už není?:D to bych se divil, páč zrovna teďka vydal ňákou sólofku...
:satan: |
|
|
moswa |
mirkoff:billy stále jest a doufam že bude. tudíž se omlouvam jesli sem někomu ukřivdila nařčením že neznaj smažky.(smashing pumpkins). oukej?:vampire: |
|
|
drinker hulič |
taky znam smazky, mucho dobra kapelka, akorat prej to billyho novy cedo je celkem slaby... nevim, neslysel sem jeste.. |
|
|
|
hele tak já sem slyšel ňákej singl a přišel mi celkem v klidu.. mno každopádně, i když smažky už nejsou dávnou mým kap-of-tý, tak tohle album si seženu...
2moswa :wink:... já se jen směju:D:D:D:D:D |
|
|
moswa |
mirkoff:jo jo. mě už taky nic jinýho nezbejvá:afro: a copa je tvůj kap-of-tý? hmm?
až budete o tý desce vědět něco víc tak třeba řekněte. fcelku mě to zajímá. :bandit: |
|
|
moswa |
drinker hulič: dyk:D |
|
|
OneHeart |
óó´,to fakt nikdo neposouchá reggae,Bob Marleyho?
I Know A Place |
|
|
Pan Ker |
Jasně že posloucháme...vždyť já na Jamajce půl srdce mám, bije mi tam...
Bob je nejlepčí... |
|
|
Ježíš |
zdarek nemohli byste mi sem napsat nazvy nejakych dobrych reggae ci ragga skupin, ja znam jen Boba a pak mam 1.album od gorillaz (g. vs. space monkeys) coz je taky skoro samy regecko. Jinak nedam dopustit na asian dub foundation, poslouchate nekdo?;) |
|
|
|
NIRVANA Pane bože, jak jsem ji ze svého seznamu mohl vynechat?!!!
Je to naprosto DOKONALE!!
PEACE10 crimson |
|
|
Distillers |
No Smashing sou hustý mam všechny alba i tu solovku.Nejlepší song od nich je Disarm,1979, a Tonight, Tonight. No Beatles sou v pohodě hlavně v období alb Yellow Submarine a Sgt. Peppera.No nejvíc hulili a brali papíry a taky ta hudba podle toho vypadá. |
|
|
Rasta Dawg |
2 ježíš: jen doplním - Burning spear, Gladiators, ale třeba i Lauer Aitken - toť moji oblíbenci... |
|
|
Pan Ker |
to Ježíš: Fermin Muguruza, Christafari, Israel Vibration, Macka B, Mikey Dred, Mystic Roots, Sinsemilia, Third World, UB 40...
Jo a ještě jedna česká reggae skupina, kterou možná znáš...Švihadla |
|
|
moswa |
distillers: disarm je naprosto skvělá!!! konečně někdo |
|
|
vrrn |
Bjork, Bjork, Bjork,
Radiohead, Pink Floyd, pozdni Beatles, Dvorak, Beethoven, Autechre,
Sigur Ross..etc.
jo hodne veci z Warp labelu a Ninja tune-Bonobo, Plaid, Squarepusher no je toho hodne.. |
|
|
wendy |
citace: |
Původní příspěvek od Distillers
No Smashing sou hustý mam všechny alba i tu solovku.Nejlepší song od nich je Disarm,1979, a Tonight, Tonight. No Beatles sou v pohodě hlavně v období alb Yellow Submarine a Sgt. Peppera.No nejvíc hulili a brali papíry a taky ta hudba podle toho vypadá. |
Smashky: mam rada Today, To Sheila, Ava Adore, Rocket a vůbec maj to dobrý všechno.Tuhle hudbu si poslechnu kdykoliv.A jelikož sem SM prvně slyšela zhulená, nedam na ně dopustit:smoker:
a ještě něco: SYSTEM OF A DOWN!!!!
mimochodem:hudbu si vybíram nejlíp když sem trochu vypálená, třeba i trochu víc:) |
|
|
Drummer_ |
já si nejlíp ujedu na nějakym HC nebo nuMetalu... nejlíp když z toho cejtim odkaz lidových kultur... nejvíc best je System of a Down... |
|
|
moswa |
Drummer: souhlas. skvělá kapelka. originální a nezaměnitelná hudba |
|
|
|
Chtěl bych začít poslouchat SofD, jake je nej cedlo na zacatek? |
|
|
|
Grateful Dead znáte je? já jsem si jen tak na pokus stáhnul z netu, a je to dost Beatlesidní... |
|
|
moswa |
praxer:jestli tim SofD myslíš system of a down tak si napoprvý pořiď určitě Toxicity. to tě dostane:jumper: |
|
|
Rasta Dawg |
Grateful Death? Jasně! Nářez - už ten název stylu "psychedelic rock" je úchvatnej... Všechna čest Jerrymu Garciovi... |
|
|
Skreko |
Po dobrom speku nemam nic rasdsej ako Boba Marleyho... |
|
|
Ježíš |
hej diky moc lidi, to je pekna inspirace ke stahovani ;) ja jedu hlavne hh ale jeste z podobnyho soudku mam rad peuple d'herbe, taky fajn hudba... |
|
|
|
peuple d'herbe :D:wink::D |
|
|
|
praxer:
a pak zkus steal this album. nebo ještě líp - nějakej jejich koncík. mám live in Wirelless 2005. Tam zpívali převážně songy z toxicity. A místama to bylo lepší než na origoši! |
|
|
moswa |
poraďte někdo nákou dobrou tvrdší hudbu:slizoun: |
|
|
rastafa...jah |
R E G G A E
S K A |
|
|
|
moswa: co myslis pod dobrou tvrdsou hudbou pre niekoho to moze byt aj slovenska death metalova formacia sanatorium :D [nic pre slbe zaludky]
inak v pohode je stara sepultura pripadne system of a down hmm dost ficim na metallice a je toho mnoho co pocuvam toto ma napadlo teraz... |
|
|
Anonymer |
2pac 4ewer.
Jeho texty su brutalne o bohu,o ulici a o gangoch a mana to wsetko sprawny pohlad=btw
Tradin war stories..:beer: |
|
|
Anonymer |
2pac 4ewer.
Jeho texty su brutalne o bohu,o ulici a o gangoch a mana to wsetko sprawny pohlad=btw
Tradin war stories..:beer:
Clowek ktory nemal zomriet, aj ked ja fto newerim...:eek: |
|
|
|
Soulfly, Disturbed, Korn...
nebo jestli spíš basy tak třeba Astral projection:punk: |
|
|
luckyBOB |
14.10.
Jungle-Jam
Vranovice,..(25km jizne od brna)
entry 50 .-..C´mon..:) |
|
|
Skreko |
Nad Boba Marleyho podla mna nieje... ;) |
|
|
Elementalista |
Kazdemu co jeho jest, coz? Mne se libi hodne veci. Urcite hip-hop(hl ceskej), reggae, punk-rock i t skacko. Jinak fakt nemusim popik, techno, disko a podobny zlosti... |
|
|
moswa |
no a znáte někdo Muse? podle mě je to hustá hudbička. :crazy: |
|
|
Sp3k |
DnB is best for me hlavně po pár špecích:) |
|
|
nidecker |
Pro me je nejlepsi: punk, Oi!, SKA, 2 tone. Vlastne doma nic jinyho neposloucham. Ale kdyz si zahulim v klubiku rad zaparim na nejakej tvrdej jungle |
|
|
Distillers |
moswa: Muse sou hustý hlavně song Uno.A pak maj eště hustej klip kde se všechno hrozně vlní. |
|
|
moswa |
Distillers: pustila sem si tu Uno, právě teď jí posloucham. a ten začátek je fakt psychózní. páč sem ještě zkouřená tak mě docela vylekal. no, pak ještě Hysteria je parádní a Dark shines. jůůůůů:punk: :bong: :punk: |
|
|
|
No já jedině Grind Core, Hard Core, Emo Core, Crust Core, Metal, Punk, Hard Rock, někdy Ska a Regae, nic jiného nesnesu :) ! |
|
|
Distillers |
moswa: Na Uno je hustej videoklip.Náká slečna slyší hrát Muse v mrakodrapu ale furt je jen slyší a nemuže je nikde najít.Málem při tom hledání spadne do výtahový šachty.Pak už je z toho docela fest zoufalá a uplně tam bloudí. No doporučuju Radiohead ale asi neni třeba je nák představovat. Karma Police od nich je fakt úlet a to i opět videoklip. |
|
|
veraaaa |
no tak to ja si klidne poslechnu nejakej hip hop ale nejradeji mam SKA SKS SKaNDAL!!skvela vesela hudba nic lepsiho!!! :-)) |
|
|
fakundo |
mmm. 100 ludí 100 chutí... ale myslím ze hip hop je p......a a naj je
dnb
i ked dnb vlastne paradoxne vznikol od hip hopu:afro: |
|
|
moswa |
Distillers: jo jo... opět 100% souhlas s Radiohead i s tou Karma Police-uklidňovačka největší:angel:
MiniGrow:že toho máš ale málo :p: |
|
|
FlickerBird |
fakundo: jojo, rymus převzal z hiphopu (a zbytek z jamaiského etchna :afro: ) ale občas mi přijde že punk taky má kolikrát typický techstepový rytmus :D |
|
|
OverKill |
!!!METALLICA,Cradle of Filth,Sepultura,Venom,Accept,Slayer,Korn,Slipknot,OverKill,Anthrax,Arakain!!! |
|
|
dcshoeco |
no mi pripada vpohode kdyz sem zkourenej Gorillaz. Nebo The Offspring vubec nejlepsi |
|
|
r-man |
Ahoj, kdo mate rad jungle, doporucuju set Pineapplehead - eat shit and die ze stranky www.dnb-sets.de , je uplne super, dostalo me to i kdyz jsem si to pustil dneska uz asi 5x :-))) fakt mazec, tomu rikam RYCHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, vono je tam toho nalinkovanyho trochen vic :-))) |
|
|
Az4zeL |
cesky hip hop celkem odsuzuju, daleko radsi mam zahranicni jakozto WWO, Freeman, FF, IAM, Loop Troop, Arsenik, Akhenaton.
Ale taky mam rad hodne HARDCORE, to kdyz su nacazeny, tak si natom nehorazne ulitavam :)) |
|
|
Hlava |
...jo vcera sem slysel "novy" SOULFLY , hehe Cavalera pred ctvrtou pisnickou odpocitava česky !!! RAZ -DVA -TRI -ČTYRI a narez ..... |
|
|
drinker hulič |
No, co si budeme namlouvat, nejlepsi jsou stejne Beatles :D
hehe, ne, ja ted doporucim vam jiste starou znamou vec, kterou sem dnes zase vyhrabal z toho mp3 bordelu a menuje se to Orbital.
hehe. |
|
|
moswa |
až teď mi došlo, že sem zapoměla na mýho oblíbence největšího-Nohavicu:afro: . toho fakt uznávam. má dobrý texty, i ta melodie...prostě borec:jumper:
a pak jesli znáte(určitě znáte) písnička-Hrobař. pecková:punk: :punk: :punk: |
|
|
wendy |
Původní příspěvek od Az4zeL
cesky hip hop celkem odsuzuju, daleko radsi mam zahranicni jakozto WWO, Freeman, FF, IAM, Loop Troop, Arsenik, Akhenaton.
Ale taky mam rad hodne HARDCORE, to kdyz su nacazeny, tak si natom nehorazne ulitavam :)) |
to já to mam naopak, když hiphop, tak českej, zahraniční nemam ráda...když už hip hop, tak tomu chci aspon pořádně rozumět... |
|
|
|
to drinker hulič: Orbital - jasná věc :D:D. Mno a ještě si všichni poslechněte ORB a jejich starší alba, to je prostě klasika klasik, jedni z mála na prvopočátku elektronické scény, jejich ranej ambient mě vždycky dostane... |
|
|
Toxikoman |
Jasne ze HIP HOP...sk,cz,pol,de, uk :D |
|
|
moswa |
frrr.... jesli ste někdo viděli Fight Club tak znáte i závěrečnej song od Pixies-Where is my mind?? sqělá. vážně sqělá. :D :D :D |
|
|
Distillers |
no pixies sou hodně dobrý o tom neni pochyb |
|
|
peta525 |
Rozhodne nej hop je slovenskej jeko treba kontrafakt, drtiva mensina atd. Z českejch je dobrej orion, divokej zapad, syndrom soop03. Ze zahraničnich byl asi nejlepší 2pac, a klasika eminem,50cent ale to je každyho vec co posloucha. |
|
|
luckyBOB |
ojebal jsem tvoju mam kamo..:D:D: haha kontrafakt...omg..to neni hudba..to je nadrazenost v hovnu...
divokej zapad je v pohode
50cent?..ty kravo ten teplej buzerat?..no je pravda ze kazdyho vec co posloucha..:D
dnb,jungle,tekno kurva..at to svistiiiiiii.riva..riva..salsa Clubinic-Dark_Side_2005..viva..:D
distillers..pixie je dj..to neni skupina ne?
mejte se krasne kluciiii..:) |
|
|
moswa |
luckyBOB: Pixies sou docela známá starší anglická skupina. Heh :D zádnej dj... |
|
|
drinker hulič |
Původní příspěvek od luckyBOB and to moswa too
distillers..pixie je dj..to neni skupina ne?
|
mas pravdu, pixie je dj, ee, treba tady neco googlem http://www.discogs.com/release/149300 kazdopadne tady byla rec prave o PixieS, treba tu http://www.ilovepixies.com/ checht, koukal sem tam na fotky a voni uz to sou taky stari fotri... hrozny, jak to leti |
|
|
wendy |
už sem se chystala jim to objasnit, ale předstih si mě:Dšikovnej:D |
|
|
LSD25 |
Ja som ako malý počúval najprv komerčáky backstreet boys- Get down a tak , potom ludovky lebo som hrával v dvoch dychovkách naraz a v každej do mna pičovali že prečo hrám v tej druhej ale mne sa nechcelo ani v jednej hrat, potom som pritvrdil a počúval som také staré disko techno, vengaboys - up and down proste vychytávky ;-) a potom som prešiel na Wu -tang a Cypress hill ale nie moc potom český hip hap hop
a nakoniec som prešiel na 60 roky doors a tak a k tomu sa pridal Psytrance a ešte nejaká elektronika a ked som to skombinoval s chodením na party tak to bolo to pravé orechové |
|
|
Johnysss |
Já nemám přímo vyhraněnej styl.posloucham ale hlavne jungle, drum n bass,hip hop, a občas něco tvrdčího(SOAD, Underoath)
Dj hype je nejlepčí, ten u mě vede. |
|
|
inVALIDa |
Stručný výcuc......:punk:
(aneb k jakým hudebním stylům mnou oblibena hudba směřuje)
|
|
|
Mr. Figaro |
!!!!!!!!!!!!!PIXIE and WASH !!!!!!!!!!!!!!
nejlepší drumy co existujou!!! |
|
|
Cimea |
poslechnu si drumce,tekky,ragga,punk ale i další....-) |
|
|
RomAaL |
Začínal sem na hiphopu přes punk sem se dostal až k elektronice která mi teď zrovna vyhovuje nejvíc-techno, systémy, jungle, psytrance-to je fakt mazec, krom toho si myslim že jazz je taky fakt dost dobrá záležitost!
jinak bych řek že uplně skvělá muzika je tady na tom rádiu http://www.radiotv.cz/internet/iradio.phtml?id=12 tenhhle link sem hodil ddevil v příspěvku č.53 a je to fakt super-dik ddevil jinak bych to asi neobjevil
ale myslim že každej poslouchá nebo by aspoň měl poslouchat něco jinýho, jinak by ani nebyl tendle tred že jo!:jumper: |
|
|
PsYcHo84 |
co si myslite o fun^da^mental ? |
|
|
|
Původní příspěvek od PsYcHo84
co si myslite o fun^da^mental ? |
V poho, ale pro mě je to možná trochu víc mazetz, z podobného soudku mám radši Asian Dub Foundation. |
|
|
Bumbklaat |
nejvetsi bomba (momba ?), je stara sepultura s maxem cavalerou a soulfly. jinak nej cd je pro me zrovna BENEATH THE REMAINS od Sepultury. to je nejvetsi momba. narez v kazdy note. ale zacinal sem na hip hopu, to uz je davno, pak sem zacal zrat punk no a ted se uz peknou dobu placam v tvrdsich zalezitostech, nejvic mam rad asi H-C.
NECH SA PAČÍ |
|
|
|
Mometálně sjíždim stále Vypsanou fixu a Gaia Messiah |
|
|
UrbaN |
já jsem pro Rise Against,Chemical Romance a takovýhle záležitosti...:-)
ale to poslouchám,jen když na to mám fakt chuť..většinou,když mi je docela jedno co hraje,tak pouštím punk,rock,hipec nebo techno..jsem hold tak nějak na všechno:frog: |
|
|
|
Mommentálně The Best of Latin American: Music from BOLIVIA - PERU - ECUADOR. Z Levných knih za 49,-, ale stojí za víc :bandit: Poznáte podle indiána v epesním klobouku a s píšťaličkou. |
|
|
Artush |
Muzu poslouchat vsechno,ale vzdycky si budu stat za reggae..to je hudba na miste...neni nic lepsoiho nezli si lezet na plazi...popijet kosove mleko a ubalit si nejakeho tlusteho speka...hmmm |
|
|
Ozzy |
Ja jedine metal IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST, BLACK SABBATH, CRADLE OF FILTH, KREATOR |
|
|
tezzy |
ska,reggae, rocksteady kdykoliv a čím víc tim líp :)
jinak když je nálada tak dub, jungle, jazz....
v nouzi i hip hop(oldschool-De La Soul.....)
atd atd atd ......... |
|
|
Flintak |
já žiju hiphopem!!!!!V noci štrýt a wlak!!!a přes den špeky!!Všechny co dělaj hiphop disciplínZZ těm posílám respekt,.,.at už maluju, repujou ,breakujoUU |
|
|
triss |
no tak já můžu předevšim Nirvanu,jinak metal,punk,sem tam i techno,ale na to musim mít náladu.jinak reggae je pohodička,takový uklidňující:)..no a český ska!!! |
|
|
MAJKOranieri |
no nejake to texnicko.....:punk: nejaky podmaz:bong: a party zacina... |
|
|
ZEWL4K |
Jo koukám že je tady dost těch co jedou hipec.tak já se přidám.Hopec je fakt w poho,ale poslední dobou sem si k tomu přidal punk.Ale ne takowej ten nejtwrdší já radši punkrock,neopunk a popunk.tak se mějta zdarec |
|
|
kvasimodo |
ja pocuvam PUNK! ziadne komercne sracky... jednoducho brutal spinavy nadupany smradlavy punk hardcore grind crust mincecore thrash anarchia bordel prosto to co sa nikomu nepaci :) ale viem sa bavit snad na vsetko co nie je americky komercny ideal... tunaka v nasom meste si mi pankaci rozumieme s kazdym kto je proti fasistom. |
|
|
|