Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 
Nejlepší hudba je ... (PRO MĚ!!!) - Klikni zde pro originální téma
FlickerBird
errr ehm, musím se ho trochu zastat, ale i když je to basa tak je to furt kytara ^______________^
a ragnaga prosím,a by si dělal srandu z lidí inteligentně a v Kanálu, teďka je tam jeden živej thread ;)
ragnar
Tak chlapce, chlapce aby si mal jasno, som cerstvy absolvent 5 rocneho magisterskeho studia socialnych vied konkretne zdravotnictva a socialnej prace na TU a s pojmom zovseobecnovanie som sa pocas tychto studii v socialnej psychologii stretol nespocetne vela krat a velmi dobre viem co to znamena a ty si ucebnicovy priklad + hram na akordeon, na ktory som chodil 7 rokov, hudba mi nieje vobec cudzia a co sa tyka tej basy - je to predsa gytarovi nastroj, tak o com vlastne tocis - vobec ta nechapem. Ano chodim do posilovne, ale okrem toho mam este vela inych konickov. A zase si len zovseobecnoval s tou posilovnou - ty ma mas asi za typka co ma svaly a v hlave prazdno.

Tím jsi mi dokázal, že jsi absolutně mimo mísu, navíc bych vsadil krk, že to platí i v naprostý většině jakejchkli jinejch odvětví - dalsi pekny priklad zovseobecnovania - aj keby som tie nastroje vobec nepoznal, neviem preco by som sa nemohol dobre orientovat v inych hudobnych odvetviach, pouzivas ty vobec logiku?

P.S. nikdy som nemal konflikt s nekonfliktnými ludmi, tak sa nad sebou zamysli.
ragnar
A teraz vem jed na to, ze budes reagovat na mistra ragnara znovu, aj ked si pisal, ze posledny krat.

P.S zasa si ma presvedcil ze o mne vies velke hovno a to co tu pises mi strasne pripada ako konfabulacie, ktore vznikaju aj pri stareckej demencii (vymyslene, bez logickych suvislosti + zovseobecnovanie)

Chod do predele :-) a som rad a to velmi rad, ze som ti pokazil naladu.
jaman
a k hudbe ,teraz si stahujem nejaky nine inch nails , vyrastal som na rocku ,potom jazrocku ,ale minule som pocuval a stiahol aj wu-tan clan , ale mam rad aj Bacha ,Verdiho... zas ten záber je sirký ... a vy dvaja nemám chut sa vracat spat na stránky ked ste sa do seba pustili
ragnar
a aby som sa vratil k teme, tak poradim nejake tie stranky, kde sa da stiahnut dobry dramik. www.audionet.sk, alebo www.dnb.sk, moj favorit je dj GORO. Cesky a Slovensky dramac je najlepsi, tak by sme ho mali dalej podporovat a nie ubijat nadejnych producentov a uberat im s motivacie - takto sa pokroku nedosiahne.
To Dann Bass - navrhujem mier a prajem vela uspechov s tvojou hudbou.
jaman
dakujem ,vyskusam , ja nahodou pozriem nieco na vive , ak sa mi to zapáči tak cez limewire od nich nieco postahujem a uvidím ,čo s nimi
waterpiper
ragnar:

"ak chlapce, chlapce aby si mal jasno, som cerstvy absolvent 5 rocneho... "

Konecne kultivovana reakce bez nadavek, vidis, ze to jde ;) Ted jeste prestan zbytecne vyvolavat spory a je to ok :)
jaman
waterpiper ,ragnar uz za peace-oval
kvako
A co takto nejaky ten Progressiv Indda Rock od *The Mars Volta alebo nejaky alternativ od TOOL to su pre mna srdcovky skor hladam nieco alternativne nove co tu este nebola napr. taky MIKE pATTON A JEHO fantomas. aLE NIE je TO TAK tiSIC lUDI tISIC CHUTI KAZDEMU CHUTI NIECO INE.:D
jaman
MIKE pATTON to je excelentny spevak v MR.bungle ,faith no more, u Zorna a vo fantomas , spolupracuje hore dole ,super,tiez nie je najmladsí
FlickerBird
http://www.drumandbass.cz výborné tracky na stažení... a souhlasím, sz/sk drumec je nej a naopak by se mělo šlapat po světových producentech protože to už se skoro nedá poslouchat (DJ Dara např, tomu/té? dlužím ještě šlápnutí do xichtu za zkurvení mýho nejjjj tracku Usual Suspects - Doorway :love: )
ragnar
A este som zabudol spomenut, ze dost mi pasuje aj deephaus, neviete nejaku stranku, ktora sa na tento styl specializuje? dik za drumandbass.cz urcite to checknem.
kompOOt
Nechcelo sa mi to cele citat tak dam svoje:

grunge:Pearl Jam (napr. Indiference) Alice In Chains (Rooster...) Stone Temple Pilots (unplugged Plush...) Nirvana

Tvrdsie:punk: : Slipknot (novy Vol.3) Sepultura, Soufly, Biohazard

a rockove klasiky, na ktore nedam dopustit: Led Zepellin, Hendrix:afro: , Doors,Gus'n'Roses, Deep Purple, Pink Floyd

Veci co naozaj nemusim: techno, house, d'n'b, neopunk(ine kafe,blink....
Alcatelx
nejlepší je stejnak dechovka...babouci forewer
Jojchi
PIVO A PUNK ROCK
Marklar
HALOOOO HALOOOO uz sa prosim vas neurazajte. Ja Marklar som z MARKLARU a prichadzam v mieri ( peace peace peace )
Marklar rad velmi rad pocuva Karla Kryla, Jarka Nohavica, Daniela Landu, Mig 21, Peter Novak, Cechomor, Psichadelic, chillout, atd.

Pohodicka pohoda Girapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oltever
Takže samozřejmně, že si někdy něco neposlechnu,ale fakt do čeho jsem zažranej je Daniel Landa+Karel Kryl...Už jen kvůli textum jsou něco úplně nádherného, než nějakej hip-hop, kterej člověku stejně nic nedá.Avšak proti hip-hopu nic nemám anï proti těm, kteří ho poslouchají. Nem ohu se tu tolik o Danovi či Karlovi rozepisovat,ale doporučuji si poslechnout pár skladeb..
virgill
oltever je treba rozlisit kdo napsal a otextoval (i kdyz me se nelibi) ty zajimave pisne o kterych mluvis a kdo je potom pouze prespival. myslim ze landa se s krylem neda srovnavat i kdyz se mu urcite hlasove kvality uprit nedaji originaly tech pisni jsou dle meho daleko lepsi.
jaman patton toho taky muzu v jakekoliv formaci
oltever
citace:
Původní příspěvek od virgill
oltever je treba rozlisit kdo napsal a otextoval (i kdyz me se nelibi) ty zajimave pisne o kterych mluvis a kdo je potom pouze prespival. myslim ze landa se s krylem neda srovnavat i kdyz se mu urcite hlasove kvality uprit nedaji originaly tech pisni jsou dle meho daleko lepsi.
jaman patton toho taky muzu v jakekoliv formaci

Je pravda, že Karel Kryl je osobnost,která opravdu musí být v našich srdcích nesena a přenášena do dalších generací,ale je pravda, že Landa a Kryl je něco úplně jiného.Daniel Landa se rozhodl dál nést jeho prapory a už Neofolk tomu byl náznakem,ale ať každý uváží sám,jestli je to správné.....Já si Dana vážim natolik, že i kdyby byl vyhlášen za šaška,tak bych se vedle něj postavil a byl bych šašek s ním....
Alcatelx
Poznal jsi "Dana" někdy osobně?já měl tu čest strávit s ním ama silvestr ,spolu s dalšíma několika "osobnostma" (pokud vám něco říká fotbalovej team stará sparta) a musim říct že takovýho člověka bych si at spívá a hraje jakkoliv nikdy vážit nemoh!!!!!!!!!!!!Je to sobeckej namyšlenej parchant se sklony k neonacismu(po dávce alkoholu se z něho stává vopravdu prase).........hezkej den
Dan.Bass
to Alcatelx : tak tohle mi bylo jasný už vod první chvíle, co jsme ho viděl (tak deset let zpět ?), díky, že jsi mi to potvrdil. Teď je moc hezký článek v Reflexu, jen si to přečtěte, vy oddanci.
Alcatelx
Hehe zajímal by mě Danovo názor na jointy a growing ... nepíšou to tam?
jaman
osobne som sa spoznal s Pattonom z Faith no more , Santanom , DJ Spooky .... su to normalny ludia , čiže maju svoju svoje klady a zapory ako ludia , ako hudobnici su vyborni , ale preto som sa s nimi chcel stretnut ,ciže peace
Z!P
DDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRUUUUUUUMMM and BBBAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSS jedine....?__"!"/:_:"
globster
nebudu vam nic vnucovat ale jak tak koukam tak tady nikde nevidim styly ktery maj k huleni nejbliz a ktery huleni podle myho proslavili tak co treba SKA,reggae a z tech novejsich treba ragga.ale je mi jedno jestli posloucham pri speku spatnej wliv nebo boba marlyho
oltever
I když s lítostí,ale stejně musim uznat, že některé příspěvky jsou dost xenofobní....Týdeník Reflex po tom, co se tam začaly objevovat 1. články o Danovi,které byly tolik xenofobní, že jsem s nechutí musel napsat autorovi mail.Jestli je nějaký nový článek v Reflexu rád si ho přečtu,ale jsem zvyklí,že bude zase xenofobní.Také by mne zajímalo AlcatelX, kdy si trávil s Danem a spol.toho silvestra.
Dan.Bass :Prosimě nevěř tomu......Nic se Ti nepotvrdilo...Žádnej neonacista to neni a za to dám klidně ruku do ohně.....A nespálim se...
citace:
Původní příspěvek od oltever
I když s lítostí,ale stejně musim uznat, že některé příspěvky jsou dost xenofobní....Týdeník Reflex po tom, co se tam začaly objevovat 1. články o Danovi,které byly tolik xenofobní,...

daniel landa je xenofobní.....
je přímo ztělesněním pojmu xenofobie...
jaman
kašlite už na Landu , teraz som dostal Wayne Horwitz-1987, John Zorn-2003, Airto Moreira-1992 a je to pre mna super
asian dub fundation, air, avalanches,amon tobin, aphrodite....
bad company, breakbeat era....
cinematic orchestra, cibo matto, chemical brothers...
dave gahan...
easy rollers...
freestylers, freeland, floex, fugees...
garbage, gorillaz, groove armada...
herbie hancock, hooverphonic, hardway...
khoiba, kosheen....
lamb, ladyton, laurent garnier, lauryn hill...
m people, massive attack, mercury rev...
nihilist, nithin sawhney...
placebo, portishead, prodigy....
sofa surfers, stina nordenstam, shadow...
tricky...
unkle...

etc.

do toho kotle d'n'b, breakbeatu, jungle...
Dan.Bass
to Alcatex : nene, je to článek o tom jejich řádu Ordo Lumen Templi a všichni tu snad aspoň tušíme, jaký cíle měli všechny podobné templářské spolky (JXD to tam hezky popisuje). Kromě Dana je tam třeba ještě Komorous, no potěš koště... Jinak, před nečasem podrobil JXD Dana rozhovoru, ale nedivme se, že o trávě tam nepadlo ani slovo (já bych se taky bál).
Alcatelx
to Oltever:Jsou tomu pokud se dobre pamatuju dwa roky a bylo to diky tomu ze kamaradowo otec proti jejich teamu hraje casto fotbal atak. proste jsou to kamosi...wěř newěř newadí....
Alcatelx
SKA is best!!! catch 22 , tleskač ,sto zvířat,fidel castro,persiana jones,chancers atd.........
Z!P
dnb,jungle to je best.....jeste kdyz k tomu vali nejakej marastovej MC tak z toho skoro strikam
Alcatelx
Noo beztak BASS BEAST to je docela mazeeec , do auta uplně dost dobrý .-..-.
oltever
Ne pozor na Landu se snášejí jenom xenofobní články....
jaman
System of a Down , pozna to niekto ? , doniesli mi zopar cd , pre mna uzasné
virgill
jaman jj soad sou super
Lemur
Numetal alebo Beni benasi a Prodigy ale keď chcem len tak v pohodičke odpočívať pustím rege alebo 60 roky rok to je prdelská pohodička
jaman
to virgil , ten soad mi tu reve vkuse , do hudby nieco tuším , s kamaratom sme vydali zopar totalne nezavislych umelcov , dokoppy naklad nieco nad 10000 , tiež užasní , ale toto ma fakt šokuje a myslim , že aj susedov
Distillers
Nirvana,Pixies,Hole,Sonic Youth,Doors,Radiohead,Blur,Velvet Underground a další takový veci
jaman
Distillers čo dodať vyborne , aj ked 30 rocne rozdiely , ale aj ja to tak počuvam
bubo
najlepsie je aj tak holandsky goregrind a cesky grindcore
shortis
vymenovalo sa tu strasne vela velmi dobrych kapiel ktore produkuju naaaater hudbu. Nevsimol som si napriklad ze by niekto spomenul meno Richard Muller. Dokonca aj Michael Jakson nema zlu hudbu, len ma blbu povest. Alebo stare casy Chaozzu:) nooo, to boly casi. PSH a Indy&Wich to neumiera! Kontrafakt ma tiez dobre skladby, pre mnohych su velmi kontroverzny. Asian dub fundation, to je tiez super veciska. mohli by sme pokracovat az do rana. necham priestor aj pre dalsich..... ↓↓↓
frogo
Já si nejvíc ulítávám na trošku starších záležitostech, styly hlavně bigbít, rock nebo někdy i punk, vobčas i jiný styly, akorát fakt nemusím hip-hop, deejay, nebo nějakou elekron.muziku typu nine inch neils nebo jak se to píše a nejvíc nesnáším popík ve stylu backstreetboys nebo jak se ti kokoti píšou.
A přímo z mých oblíbených kapel a interpretů: Iggy Pop, Beatles, Ramones, Bob Dylan, Radiohead, The Shocking Blue, Placebo a hafo dalčích
frogo
Čau, docela by mě zajímalo, jaký songy od kterých skupin máte nejraději a popřípadě na jakým albu jsou a kde je sehnat.
Vím, že je tu podobné téma Nejlepší hudba je, ale já bych se raději zeptal přímo na samotné songy.
Něco ode mě: Iggy Pop - Passenger
Nirvana - Lithium
The Shocking Blue - Send me a post card
Bob Dylan - Hurricane
Radiohead - Karma police
Placebo - Every me and every you
Boney M - Daddy cool
T - REx - Thunderwing
Afroman - Spíš za zhulenýho stavu, jinak ani ne
Joan Jett - Do you wanna touch me

and many more, ale tohle zatím stačí:popcorn:
Mějte se:beer:
kotg
Beastieboys (album "License to ill"1986) song: No sleep till Brooklyn
Beastieboys (album "Ill comunication1994)songy:Sabotage, Futterman´s rule, Heart attack man

Beastieboys (album "Hello Nasty"1998) song:Just a Test, Intergalactic.
NoFx(album "Punk in drublic") songy: Dont call me white, Jeff wears birken-stocks, Leave it alone, Linoleum, No prsotě skoro celý.
Vypsaná fixa-je toho hodně
OST-Team_ America_Worldpolice song: america FUCK YEAH!!!
Bob Marley-Bad boys
Apocaliptica(album "cult")dohajzlu, kde mám to CD???No jinak písnička Cult a celý to CD má něco do sebe.Doprdele, to mě ale štve, že ho nemůžu najít, delší doubu sem to nepouštěl!
A nějaký soundtracky z Pulp Fiction, to je asi tak všechno.
cafa,

mno ja
- metallica a asi aj vsetky albumceky si rad vypocujem ale moje naj su the unforgiven - black album , orion - album master of puppets , blackened - album ride the lightning
- nirvana smells like teen spirit a touretts
- system of a down - cely album toxicity a aj steal this album
- potom vela death metalovych formacii
- pohoda je aj chinasky a vela ich songov len neviem presne nazvy...
kuuua je toho este vela len som lenoch a nechce sa mi to vypisovat takze toto musi stacit respect :)
jaman
jethro ma vždy dostane...ale teraz som zavislý na system of the down
frogo
Joert, tak s tebou se v hudbě docela shoduju. Jo nirvana - smells like teen spirit - to je taky bomba, od system of the down je taky pár vychytanejch písniček,
ješte bych hrozně rád zmínil doors- the crystal ship
posloucham nejruznejsi styly,ale mam rad klasiku takze dnes hraje:Sepulrura-Chaos A.D.......war for territory.....
Harvest...
čues moje dost olíbený sou :
Bob Marley-Forever Loving Jah , Smile Jamaica , Rastaman live up!
a abych se tu moc nerozepisoval.....prostě od Boba mám rád uplně všechno
a nikoho neposlouchám tak rád jako jeho... :))))))))))))))))))
waterpiper
System Of A Down - Spiders
No Doubt - Dont Speak
U2 - With Or Withou You
Petr Fiala - Mesic
Sepultura - Ratamahata
Cypress Hill - Loco En El Coco
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
.
.
.
Shamy
jee prave mi hrajee In Flames -> Sattelites and Astronauts .. fakt supa song ..
Winston Smith
Incubus - Drive, 11am, I miss you atd
Nirvana - The Man Who sold the world (já vím je to cover) a vlastně skoro všechno
Hm -píseň o přátelství(doporučuju)
System of a Down
Korn
Divokej Bill
Iggy Pop - Nightclubbing
Porcupine Tree
a mnoho dalšího
skaff
kterejkoliv instrumental hiphopovej... jinak třeba Naše Věc, Indy a Wich, Orion.. a pak na speedování drumnbass :)
Selassie
Zdravím, pro mě je best Bob a teď v poslední době Macka B, skacko skoro vsechno, no a pak Acid Jazz - United Future Organization :--)))))
Selassie
Tjo, porad musim psat dodatky, vzdycky neco zapomenu napsat :--)) Takze P.S.: Ty United Future Organization vrele doporucuju. A taky treba na BBC vysila Giles Peterson a ten, pokud nekdo ulitava na mladsich formach jazzu, je uplne nejlepsi :--)) Mejte se.
wOOkie
znáte někdo atari teenage riot ? dost slusnej masakr, občas je to fakt experimental, ale jinak je to fakt "digital hardcore" !!!
halperin
kdysi jsem měl nejraději techno, dneska i trance a house a samozřejmě drumy
katuš
:D reggae a ska :D nejveselejší muzika jakou znam :)
Rasta Dawg
No a co třeba Burning Spear, zná to někdo?
Crackman
H.I.P-H.O.P
Názov Stavby,Trosky to Jsme My,PSH,Rhymes Street Squad,Syndroom Snoop,....
CHOURIS
Souhlasím HIP HOP ne každej
no i když ted poslední dobou vš kromně hardcore metalu
HELLEN
já si v poslední době ulítávám na SUPERCROO a INDY A WICH....jinak můžu Dana Bártu.....ale zjištuju,že v poslední době na něj musím mít tu správnou náladu...takovou tu depkařskou.....ale ta mě již opouští, takže jen hip-hop........................
jaman
Karel Gott...toho milujem...mam jeho 168 platni , podpis na tričku a tetovanie na krku
Ježíš
Cokoliv, ale nejlepsi sou houpavy rytmy hip-hopu nebo regeeee. Ale nevyhybam se nicemu, kdyz jsem zhulenej taxe mi libi (skoro) vsechno:)
Shamy
metaaaaaaaaaaaaal a obcas neaky ten drum .. hip hop, disco, techno moc nemusim .... , ale ragee klidne snesu
Shamy : RESPECT pocuj a aky druh metalu ???
Crackman
Dead Metal si taky občas poslechnu...
PukPuk
Nejlepší hudba je hudba s důazem na druhou dobu-SKA.Takoví SKAtalites 60, léta NÁDHERA.Reggae Taky není špatné.
Jinak ted ulítávám na Nine Inch Niles - The Downward Spiral
Ha-I-Pe - Ha-O-Pe je blbost
dlouhán
aaaggrrrrrrhhhhhHHHAAAA!!!!! THE CROWN...aaaggrrrrhhhhhaaAAAHH!!! a vubec severska thrash/death/black scena je maso!:death: :vampire: :devil:
Pokémon
Crackman: nerika se nahodou DEATH METAL???:-)))

dlouhán: jo, seversky black rules!!!!!!
RachtY
nejlepsi je bud nakej Dnb a nebo Bob Marley....a hipik je asi nejoriginalnejsi:-)
LOksa
Tomu ver, drum&bass mam najradsej. Inac moze byt aj nejaky v poho hiphop, alebo garage.....
Vseved
Metal a PUNK to možu :punk: :punk:
Thcmh
System of a down :D
jaman
Thcmh z neho som už mesiac mimo , ide mi to v kuse....
elanius
Nazdar, skupina ktoru som pocuval pol roku skoro kazdy den - Placebo
Mam vsetky ich pesnicky :mutant:
Zdarec, hip hop je nyní hip pop. Všude vidim jenom v klipech soulový klipy - slaďáky, mávaj tam prachama, občas nějakej černoušek něco zarapuje, ale ten zvuk, kterej se nosí teď v hopu je hroznej... Poslouchám hop od 93 roku. Tenkrát byl drsnej, dynamickej, z ulice, měl co říct. Dnes je to pouze prostředek, jak vydělat na mainstremu prachy, je to in... Prapůvodní myšlenka zmizela... Zkuste porovnat album Redmana - třeba deset až dvanáct let starý. Nebo WU. Všichni maj v dnešní době diametrálně odlišnej zvuk, nebaví mě to...
Když hip hop, tak don't stop ale starý klasiky:
Black Moon, Showbiz & AG, DAS EFX, Group Home, Black Sheep, Kurious, Artifacts... Kolik lidí to zná?
Jinak si ulítávám va www.swissgroove.ch - check this radio - funkjazztriphop NON STOP. Common baby playa:)
to mc.LaRWa - jasná věc... poslouchám jenom starý věci 93-95. Dneska to už ani snad nikdo neumí vydat, takový kruťarny, co byly... Právě se to zvrtlo celý. Namátkou co byly good a teď se vezou na vlně hip popu: ATCQ, NAS, Masta Ace, WU... To byly klasiky, teď bych si od nich nic novýho raději neposlechl. Z českýho hopu mě nic nebere, jsem old school bastard, kterej jel YO!MTV Raps a pamatuju, jak WU vydali v 93 nový první album - 36 komnat. Byla reportáž s Ol' Dirty B a Fab5 Freddym. Vezli se na korbě starý multikáry po Brooklynu, ODB byl ve špinavejch hadrech, zhulenej jak motyka a zdravil všechny negry na chodníku u Grocery. Byl to jeden z mnoha ze streetu. Pak pustili klip protect Ya nack, mega nářez. A dnes? ODB se přefet koksem, je po něm a ostatní maj továrnu na boty, trika, každej vydává pět alb do roka a hovno z toho. Dobrý byli třeba i Pete Rock & CL Smooth, taky šli do hoven. Kdo poslouchá hop, má někdo stejnej názor? Nebo poslouchá ty nový shity a veze se s nima? O co jde v dnešním hip hopu vůbec kromě šoustání a prachů? Doporučte mi někdo please novou desku se starým soundem... jazzový samply, hutná basová linka nutná:) dík,
halperin
já teda nejraději techhouse, ale taky trance, house, Dnb, ale hlavně Joshe Winka
Taky jedu dost v house, hlavně deep funky shit, musí to šlapat, mít pořádně naboosterovanou bassline... Je zajímavý, že ta muzika je celá strašně provázaná, poslouchám toho strašně moc, mám toho strašně moc, takže jedu od všeho všechno, vícemeně od chill-outu přes hip hop k house a technu. Myslim, že víc poslouchá člověk hodně žánrů muziky a vykašle se na škatulky, tím víc je otevřenější. Jednou jdu na d'n'b, za týden na punkovej koncert, pak jedu na fesťák, kde je samá alternativa, prostě freaky:)
jaman
to všetci , nemyslím ,že by ta hudba bola ubohejšia , len starneme a niekde mame korene, spomínaš na staré časy ...su aj teraz super hudobníci , je ovela viac štylov a v podstate si všade viem najsť vtaka , čo mi sedí,kapela kt to šlape , teraz nič neznie plechovo...niekedy mi to aj chyba..často mi tu reve redhot, fejtnomo, vutang , ale zappa,jejhro, joplin, susedia musia byť zo mna zufalí ...proste počuvam viac rozdielnych štylov ....zorn...aj eminem sa mi pači a mam 42...
Mr.Chris
...pravda. najhorsie je ked sa clovek zameria na jeden styl... ochudobnuje sa o ine. na svete je mnozstvo dobrej hudby. k tomu samozrejme patri aj ista cast odpadu.

Namatkou moje naj:

Ravi Shankar... nic lepsie k hulidbe neexistuje
-underworld-orbital-zero 7-wagner-deep purple-the darkness-new order-pantera-ac/dc-sarah vaughan-biosphere-apex twin--------.....and many more.
dlouhán
samo! to, ze se mi nelibi hip hop je moje chyba, ale ted zrovna sem si dal fest do plic:mutant: a hraje mi tady Goran Bregovic:bravo: :jumper: :bravo: , keryho mi tady nechal hrat bracha ve winampu a pripada mi to naprosto genialni! a to je na deathmetaloveho fanatika docela masakr si mysim:D
zahulite a bude se vam libit secko, pokud to bude originalni a zajimave. A je jedno, esi je to hip, nebo hop;)
Pokémon
Dlouhán: souhlas. Ja posloucham povetsine black metal, ale kdyz sem zhuleny tak se mi libi i psytrance:-))) S ganjou mi prijde zajimava a dobra i hudba, ktera by mi jinak nic nerekla. A ta kterou posloucham normalne je jeste lepsi.
Ovsem nektera muzika se mi nelibi za zadnych okolnosti(napr.disco, pop...I HATE THIS SHIT!!!)

Kazdopadne nejlepsi muzika na svete je ta ktera mi hraje v hlave kdyz su fakt moc zkoureny...ta je nadherna. Stava se vam to nekomu taky???
nojono
metal,punk.....treba SYSTEM OF A DOWN,NIRVANA,DEATH,SLAYER,TŘI SESTRY..............
nojono
reggae JE super hlavně na uklidnění a relax.
tak mě napadá - existuje někdo na groweru, kdo poslouchá opravdovej nefalšovanej POP ála Shitney Spears a podobný věci z mainstreamu?
Samozřejmě to nejedu, ale fakt by mě to zajímalo...
Dan.Bass
Já !
Dan Bass:
nekecej!! fakt? tak napiš něco víc :)
a co si myslíš? dobrý nebo přesedláš???
Dan.Bass
Vtip...
já vim...ode mne taky...
tgm.amster
Heretik, Komatsu, Cirkus Alien atd :), Shamanici sou taky ok a cz hop taky muzu, napr. Lyric derby nebo Diwokej západ
executor
new dance, trance
rastafa...jah
Na zhuleni je nej nej nej REGGAE - treba takovej Macka B, nebo klasicky Bob... a SKA

posli mi jointa a posli ho smele....
Pan Ker
Jj...SKA a reggae je na výpal fakt nejlepší...jinak punk taky fpoho:punk:!
psytrancík když sem stoned a když nejsem tak taky
do toho systemy, johna fleminga, soulfly, něco od slipknotů, korni, creed, apocalyptica, rob dougan, astral projection, infected mushroom, push, disturbed, něco od jiříka shmitzerovýho :) , marilyn manson, puddle of mudd, ret hoty, prodigy, Kuffdam & Plant, Leftfield, james holden, vatos locos, shpongle, tiesta a pvd občas, airwave
a na víc si teďky nevzpomenu
Distillers
Nejlepší písničky pro mě když sem zhulenej je od Lou Reeda-Perfect Day a od Blur-Universal to si připadam fakt uplně někde jinde.
ještě 1200Mics(best song Rennnaisance superman), Astrix, Digital blonde, Electric universe, Marcos, LSG, Oliver prime, starší Dumonde, Ronald klinkenberg, Primer, plastic Angel, Miika Kuisma, Solar Stone, Wizzy Noise, Freak & Exo
a pak hafo kompilací Goa trancíku, u kterejch neznám názvy. To už by mohlo bejt tak fše co poslouchám a mám rád

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma