Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
pachový filtr+EURO vent.150m3/h - Klikni zde pro originální téma
Hydrothor
Bohužel ne, pouze s vyrobeným filtrem o stejné konstrukci, netvrdím, že je to totéž, ale měl jsem problém s teplotou :( a asi po 20 - 30 dnech začala ložiska u větráku dělat peknej rámus. Jestli máš trocha peněz neváhej a kup alespoň TD MIXVENT a ten Lepší filtr, vydrží ti déle ( případně si jej vyrob. aktivní uhlí se dá snadno sehnat, dyštak PM)
rixo
podla man ej to vzdy lepsie predimenzovat a mas pokoj....t.j na 150m3/hFilter daj 250m3/h ventilator a malo by to slapat v klidku..
expiry_date1
Tak to mám otázku,ak môžem.Keď predimenzujem vetrák do pacháča,bude mať žiadúci účinok?Keď je filter na 150m3 a pustím tam 250m3(nebavme sa o stratách) tak bude to množstvo a vrstva aktívneho uhlia stíhať naviazať na seba dosť pachu?Myslím,že pacháče by mali byť robené tak,že sa vypočíta množstvo uhlia,ktoré je schopné spracovať nejaký daný objem vzduchu.Teda aspoň tak to chápem ja,keď pri filtri udajú túto hodnotu.
weider
tiez ma to napadlo expiry_date1. S tym uhlim by sa nemalo stat nic,ale myslim ze uritu cast nestihne zachytit to uhlie. Chcelo by to urobit test. V najblizsej dobe sa do toho pustim
Calzone
Já si zase řikám, že pokud je potrubí vedené tak, že tam jsou dst velké ztráty, mohl by se výkon ventilátoru snížit natolik, že by menší pachový filtr byl vhodnější, protože ten "akorát" by nemusel pak ten ventilátor ani protlačit.

S tím ovšem nastává otázka jestli rozdíl mezi pachovýma filtrama je ve velikosti plochy s aktivním uhlím, tloušťky a tím pádem potřebné síly k profouknutí filtru, nebo v obojím.

Pokud by byl totiž rozdíl pouze ve velikosti plochy, tak by teoreticky nevadil poddimenzovaný ventilátor.

Edit:
Erixon tu někde napsal toto:
citace:
Předimenzovat by se snad měl filtr ne? Když bude silnější veťák než filtr tak ho ten filtr přiškrtí. Naopak silnější filtr má menší odpor a využiješ díky tomu naplno výkonu venťáku.
Ono
Ahoj groweri!:)

Zaujíma ma, nakoľko sú účinné koncové pachové filtre? Koľko približne percent pachu (hlavne pri kvete) dokážu pachové filtre pohltiť? Vývod z growroomu by bol priamo von - na vzduch, avšak v jeho blízkosti sa môžu vyskytnúť ľudia. Preto by som potreboval čo najlepšie odstránenie pachu. Za odpovede ďakujem.;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma