Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První Pokus v New Pěstírně - Klikni zde pro originální téma
MANHUNTT
Zdravím všechny drobné pěstitele po dlouhé době jsem opět tady.Stará dobrá skříň je zbouraná a je postavena nová pěstírna.Nechal jsem přepažit místnost sádrokartonem.Celá pěstírna je dlouhá zhruba 4 metry a široká něco přes metr.Jinak zařízení pěstírny zůstalo při starém,akorát jsem ubral počet truhlíků a to s pěti na tři.Také jsem chtěl ubrat watáž ,s 600w na 400w ,ale na poslední chvíli jsem zjistil že musím mít jiný předřadník:-( tak jsem zatím ponechal 600W.Příště ale určitě přejdu na 400 W.Jinak osazenstvo pěstírny tvoří tentokráte bohužel mix,nebot jsem nemohl sehnat komplet od jednoho druhu:-(.Takže mám 9 kytek a nejspíše jsou to tyto druhy: sage,g13BWxBW,g13OCxRE,apollo11,balladona,creazy dezy .Není to ale 100%.Kytičky jsou na rohožích od 22.3 a daří se jim celkem dobře.Vlhkost neustále udržuji zvlhčovačem na 70% a teplota nepřesahuje 28 stupňů.Zatím asi vše,jinak se ptejte na cokoliv,velice rád odpovím.
expiry_date1
Myslel som,že si už nadobro skončil:)
Tan predradník na tú 600W,to je nejaký komplet,alebo poskladané?Možno aspoň štartér by sa dal použiť aj na 400W,vymeniť len tlmivku a kondík.Ako som tak na to pozeral,štartéry sa nerobia len na jednu watáž,ale v nejakom rozsahu.
A ako s fotkami?
rastafan
no,máš to fakt vymakaný,akorát by mě zajímalo proč chceš přejít z 6tikylča na 4stovku - je to z úspornejch důvodů nebo jak?
MANHUNTT
Díky,přesně tak.Chtěl bych 400w,hlavně k vůli úspoře elektriky.
MANHUNTT
Opět nějaké fotečky:-)))
mike.mouse
Nazdarek Nanhuntt,
Tak ako pozeram, stale to je junge style :D
vravis ze mas miestnost dlhu 4 metre, nebezia tam zbytocne lumeny prec?
MANHUNTT
Ahoj,bohužel to bude jungle:-) protože jsou tam pomíchané Sativy s Imdicou:-(.Sativy rostou strašně rychle a já preferuji Indicy,tak že je chci mít co největší a musím je nechat déle na růstu:-(.Jinak s tím prostorem u vnitř jsem to vyřešil tak že jsem uvnitř přepážky udělal ještě jeden prostor ze slabé překližky který má 100*160 jsou to vlastně takové dveře.Na každé straně jsou dvě desky od země až do stropu připevněné na pantech.Jednu stranu otvírám k sobě a druhou od sebe.Když se chci dostat na druhou stranu,tak podlezu stůl,pod stolem si otevřu dveře od sebe a jsem na druhém konci rohoží:-)Tím pádem jsem vyřešil problém s upravováním kytek na druhém konci.Vpředešlé pěstírně jsme s kolegou musely truhlíky vytahovat ven.Bylo to docela časově náročné a pracné:-(.Tak že jsem spokojený s tímto řešením.Ve zbytku prostoru před dveřmi než se dostanu do pěstírny,mám vše potřebné,od hnojiv,časovačů,elektriky,sudů s vodou........No a když zavřu hlavní dvéře tak nic nekouká,nesvítí,nesmrdí........Ale to je vše viz.foto:-)
rixo
prosim ta a cim to xladis tych 400, resp. 600W, pravdepodobne CT, ale aka ventilacia, ved to musi piect? ono mna zaujima najviac ventilacia, nakolko to je moj odveky problem, a to mam len 250w....krasne prevedenie!!
MANHUNTT
Zdravím:-),včera jsem udělal první proplach rohoží a dnes přepínám na 12/12.Trochu jsem je prostříhal aby mněly více světla.Hodnota Ec je nyní na 1.65,Ph 5.58.Teplota se drží v rozmezí 27-29 přes den a v noci kolem 20 stupňů.Vlhkost už udrží kytky sami tak jsem mohl odpojit zvlhčovač.Pohybuje se v rozmezí 50-70%.Připojuji pár fotek.....zatím asi vše
MANHUNTT
Zdravím všechny a omlouvám se za menší zpoždění:-(,které bylo způsobeno pracovním zaneprázdněním. Dnes je tomu přesně 17 dní co jsem přepnul na květ:-).Nic moc se nezměnilo,ženským se daří velice dobře:-)Ph se snažím udržet na stálých 5.80,jde vidět jak jim tato hodnota velice svědčí,kořínky jsou husté,chlupaté a totálně bílé:-).Hodnotu Ec jsem vyhnal na 1.90.Vlhkost vzduchu mi docela lítá:-(,je to způsobeno tím že jsem musel zapnout ventilaci na 24 /h nonstop,kvůli chlazení lampy.Jeho hodnota se pohybuje mezi
36%-55% ,Teplota je v noci:18-20 přes den:26-29 stupňů.Dnes jsem také všechny kytky ostříhal od přebytečných listů.Zatím asi vše a budu rád za každou připomínku,nápad,nebo kritiku:-)))
Daveid
Chtěl bych pochválit tvůj dosavadní průběh, protože to opravdu vypadá zbožně, krásně rostou.

A malinká otázečka... Z toho co jsem se koukal sem vyčet, že jsi je vysadil cca. před měsícem a půl. A tak mě zajímá, jak sou na tom po týhle době s výškou a šířkou (jak se rozpíná jedna indika ajedna sativa)?
Moc dík za odpověď.

ps: Eště jednou musím pochválit, protože to vypadá opravdu krásně.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Daveid
Chtěl bych pochválit tvůj dosavadní průběh, protože to opravdu vypadá zbožně, krásně rostou.

A malinká otázečka... Z toho co jsem se koukal sem vyčet, že jsi je vysadil cca. před měsícem a půl. A tak mě zajímá, jak sou na tom po týhle době s výškou a šířkou (jak se rozpíná jedna indika ajedna sativa)?
Moc dík za odpověď.

ps: Eště jednou musím pochválit, protože to vypadá opravdu krásně.




Díky,jak jsem psal na začátku,tak jsem moc velkou radost neměl s toho že pojedu mix.Jel jsem ho hned na poprvé a už tam jsem viděl že při tomto druhu pěstování nemohu mít v pěstírně indicu se sativou.Ale bohužel stalo se a jedu tento mix znova:-(.Sativy opět vyjely do extrémní výšky a indici za nima hodně zaostávají.Nejmenší kytka má něco kolem 70 cm je to samozřejmě indica a nejvyšší kytka sativa má 1m20cm .Zbytek je na tom podobně.
MANHUNTT
A zase nějaké fotečky......23 dní květ
Warl0ck
toz jsem zvedavej na tenhle indoorek :), doufam, ze z toho nebudes mit jungli :) .. chtel jsem se zeptat, kytky jsou asi hubeny co?? koukal jsem, ze si kytky vesel, aby se nezlomily pod tihou palic a ani jsem nevidel nejakej vetrak na ofuk kytek.. nejsem zadnej expert, ale myslim si, ze kydybs dal kytkam nejakej ten vichr, tak by byly silnejsi a nemusely by se privazovat (nemyslim u tohoto thredu, ale u tvych byvalich(u toho jednoho jsem si toho vsimnul).. JEN SE PTAM :) :) :)..
MANHUNTT
Ventilátor tam samo je,ale není na fotkách vidět:-)
MANHUNTT
Zdravím,zase po nějaké době přináším aktuální foto s pěstírny:-).Opět vše zůstává při starém,žádné problémy ani změny nenastaly.Pouze jsem vysadil první složku hnojiva a jedou už jenom na dvojce a trojce Ah.Opět jsem je trochu prostříhal,aby světlo proniklo i do spodních pater.Udělán proplach rohoží.Zatím asi vše:-)
MANHUNTT
Zdravím Growaře a drobné pěstitele:-)


Opět přináším po nějaké době aktuální foto,všechny hodnoty se snažím držet na stejných hodnotách,jenom Ec bylo zvednuto už na hodnotu 2.20 .Jinak jsem musel zlámat pár špiček,nebot byly už moc vysoké a nemohl jsem dát lampu trochu níže:-(
MANHUNTT
Zdravím,měl jsme pár PM,ohledně výšky kytek.Tak tady to je:)


1 - 71 cm
2 - 88 cm
3 - 95 cm
4 -107 cm
5 - 64 cm
6 - 70 cm
7 -119 cm
8 -130 cm,ale musel jsem zlomit špičky.
9 -128 cm a také má zlámané špičky.
MANHUNTT
a ted pár fotek...........................................
MANHUNTT
musel jsem hodit i nějaké detaily.........................
Kwjetoň
ahoj MANHUNTTe, všimnul jsem si, že akplikuješ postřik i v týhle fázi květu.. :eek:

nebojíš se plísně?
jo a co je to za věcičku, něco spešl? (P-A, Cropmax..)

jinak jsem moc zvědavej na finální harvest, už teď to vypadá dost nařachaně..

K+ bych poslal, ale nemůžu.. :p:

:afro:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
[QUOTE]Původní příspěvek od Kwjetoň
[B]ahoj MANHUNTTe, všimnul jsem si, že akplikuješ postřik i v týhle fázi květu.. :eek:

nebojíš se plísně?
jo a co je to za věcičku, něco spešl? (P-A, Cropmax..)



Ahoj,postřik provádím už minimálně.Plísně se nebojím,protože pěstírna je dokonale utěsněná a tudíž odtah pracuje jako zběsilej a vlhkost mi tam nepřekročí 35%:-),postřik provádím obyčejnou odstátou vodou,pouze s upraveným PH.
loeX
čus máš to zas klasicky hezký:)
mám jen pár dotazů:
1.jakej je důvod, že v takovýhle fázi květu rosíš kytky? Vlhkost už nepotřebujou a furt by mě strašila fáma/nefáma, že se smýjí pryskyřice..
2.čím přesně upravuješ ph vody a kolik máš ph vody z kouhoutku?

a ještě bych měl prosbu jestli bys nemohl vyfotit křížence G13? Nebo to je ta kytička číslo 1?(ta nejmenší)

jinak samozřejmě K+
MANHUNTT
Ahoj a díky :-)

1.Venku když máš kytky a prší,tak ti ten déšť přeci taky nesmije pryskyřici ne?:-)


2.Vodu upravuji Kyselinami,ve fázi růstu kyselinou dusičnou a ve fázi květu kyselinou fosforečnou.Před ůpravou má voda něco kolem 6.70 Ph

S tou fotkou si musíš chvilku počkat,zatím nevím co je co.Čekám na vyjádření mého kamaráda,od kterého řezi pocházejí.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od gona
hehe takze prechemizovane hulivo z vnutra aj zvonku:)





Nevím,co tím básník chtěl říct:-)))))
MANHUNTT
Zdravím všechny......... tak posílám včerejší fotky s pěstírny.Ještě dva dny,udělám proplach rohoží čistou vodou s Ph 5,60 a nasadím flushing.Chtěl bych alespoň na deset dní,at je chut excelentní.Trochu mám problémy s teplotou v těchto horkách-34 stupňů:-(,ale kytky jsou v posledním stádiu a zvládají to celkem hravě:-)))).Příští foto už by mělo být i s popsanýma jednotlivýma druhama.Nevím co bych k tomu měl ještě více dodat,ale pokud budete mít nějaké otázky velice rád odpovím......

s pozdravem Manhunt:-)
MANHUNTT
a ještě nějaké detaily............
pyroman.cz
čusky chlape , koukám , že se tu ukazal zase někdo , kdo tomu fakt rozumi :) , vypadá to strašně moc krásně :) K+ . Mam dotaz k tomu modrýmu světlu , to přisvědcuješ LEDkama ? hned na 1. stráncej de něco vidět , ale nejsem si jistej.. :) cusky a Hodně zdaru
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od pyroman.cz
čusky chlape , koukám , že se tu ukazal zase někdo , kdo tomu fakt rozumi :) , vypadá to strašně moc krásně :) K+ . Mam dotaz k tomu modrýmu světlu , to přisvědcuješ LEDkama ? hned na 1. stráncej de něco vidět , ale nejsem si jistej.. :) cusky a Hodně zdaru


Čus,diky:-),není to ničím podsvícený.Nastavil jsem tak foták aby fotil....
MANHUNTT
Čusky,tak mi můj parták,přítel.......popsal jednotlivé vzorky tak to tady konečně můžu napálit:-)
Počínaje dneškem dělám proplach rohoží a potom už budu jenom flushingovat:-)a kosit a sušit:-))))))))nemohu se už dočkat:-))))
Zatim pic všem...
D3mo
moc pekna jungle ... sem zwedawej jak dopadne mix sat- ind ....
mozna bych widel problem s koncowkou ... skusenost mam jenom jednu .. ale prawe konec nebyl nioc moc . sativy malem wodesli ... protoze indica SI CHTELA BRAT ESTE PORAD KWETOWOU HNOJKU ... nejak se to pak spatlalo ... ale bylo to wo fous... urcite sem na to zwedawej .. moc zajimawi taak at to de :
MANHUNTT
Zdravím všechny......
Dílo je dokonáno a musím říct že se vydařilo nad mé očekávání:-).
Vše začalo 24.6 kdy jsem začal s FLUSHINGEM ,tentokrát jsem po celou dobu nepoužíval žádné podpůrné prostředky,ani přídavky do roztoku.Prostě jenom 3 složkové hnojivo od AH a zdá se mi že výsledek je úplně stejný,jako když jsem používal květové stimulátory a na proplachy rohoží speciální přídavek....:-))))------VYHOZENÉ PENÍZE .Vrátím se k tomu flushingu,pouze 24/h odstátá voda upravená kyselinou fosforečnou na ph-5,60 nic víc.Samotná poprava jednotlivých modelů nastala dne 4.7 tudíž 76 den květu.Celá akce trvala několik dlouhých,ale krásných hodin.Musel jsem vše z pracovat,uklidit a připravit v pěstírně sušírnu:-).No a do dneška jsem to sušil při těchto hodnotách:50-65% vlhkosti a 19-23 stupňů.Bohužel tentokrát jsem neudělal moc fotek,protože na všechno jsem byl sám a byl jsem tak neuvěřitelně zalepenej že nešlo ani fotit:-)))
Před chvilkou jsem to vše dovážil a ani se mi to sem nechce psát:-(,bojím se zase negativních reakcí ze strany méně zkušených pěstitelů,závistivců,atd.................................
Poslední foto z druhé strany pěstírny,pohled na CRAZY DAZY poslední foto je G13
MANHUNTT
Bohužel jsem jouda a každej model jsem nafotil po usušení,kromě G13:-(,tak že ta jediná je focená ještě živá:-)))
MANHUNTT
další...
MANHUNTT
a další....
MANHUNTT
a poslední modílek.....:-)
hary
na to mení nic extra:) kolik bylo těch g13 jestli počítám dobře tak to vychází 66g na kytku tak to je klasikä skoro co wat to g tak se neboj blbečků typu sorethroat už sew teším až ochtnám :) meny je luxusní
Hmmm, 667g pod 600W. To by šlo :) Nechce se mi to ani věřit, ale asi budu muset :)

EDIT: Koukám, že si nechal 600W, tak to jo, už sem myslel, že si překonal světový rekord ve výnosu na 400W...:crazy: ;)
belladonna
Aaááá parádu,už je to tady.:bravo::bounce::smoker::bounce::bravo:
Jo tak to je,ale ovšem paradička pane,smekam............:sun:
Ale něco se mi tady nezdá :Dchachacha muhehehe:D,nemáme tady nějakou záměnu modýlečku?:sun:Co si teda vlastně jel?:D:D
No,ale ono na tom tolika stejně nesejde:D,je to hezký.:D:smoker::D

omluvte prosím zhoršenou kvalitu textu,chyba není na vašem příjimači, CML lituje!!!:D:D:D
expiry_date1
MANHUNTT,tak blahoželám.Pamätám ten poprask,po ktorom si sa na čas odmlčal(ale možno to nebolo preto:) ).Kašli na to,osobne neviem,čo by si mal z toho,keby si si vymýšľal :) .Vyzerá to luxusne a či je toko pol kila,alebo trištvrte je jedno.Lámanie nejakých rekordov....vlastne je to asi len na uspokojenie nejakej zvedavosti,či už vlastnej,alebo ostatných,ja nemám váhu,tak nevážim a je mi to úplne jedno.
Ak už nič iné,tak by ľudia mohli aspoň oceniť to,že si si dal tú robotu to odvážiť a vôbec urobiť tento super thread:) ,ktorý má len 3 strany,ale je v ňom všetko,čo treba až do konca(osobne ma občas otrávi prečítať 10 stranový thread,ktorý ani nijako neskončí).Dobrú chuť:)
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od hary
na to mení nic extra:) kolik bylo těch g13 jestli počítám dobře tak to vychází 66g na kytku tak to je klasikä skoro co wat to g tak se neboj blbečků typu sorethroat už sew teším až ochtnám :) meny je luxusní


čusky kámo,musim tě trochu poopravit,bylo toho 667 g a sám sem tomu nechtěl věřit.A to z důvodu toho že mám o dva truhlíky a 6 kytek méně než v první pěstírně ze stejným,v některém případě i lepším výsledkem:).Tudíš 3 truhlíky po třech kytkách,celkem devět kytek a to znamená 74,11 g na kytku.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od Rappa
Hmmm, 667g pod 600W. To by šlo :) Nechce se mi to ani věřit, ale asi budu muset :)

EDIT: Koukám, že si nechal 600W, tak to jo, už sem myslel, že si překonal světový rekord ve výnosu na 400W...:crazy: ;)


Věř nebo nevěř :-),už se to tady jednou řešilo viz a dále... a nemíním se k tomu vracet......
A nebud závistivej.....:-) LAMO
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od belladonna
Aaááá parádu,už je to tady.:bravo::bounce::smoker::bounce::bravo:
Jo tak to je,ale ovšem paradička pane,smekam............:sun:
Ale něco se mi tady nezdá :Dchachacha muhehehe:D,nemáme tady nějakou záměnu modýlečku?:sun:Co si teda vlastně jel?:D:D
No,ale ono na tom tolika stejně nesejde:D,je to hezký.:D:smoker::D

omluvte prosím zhoršenou kvalitu textu,chyba není na vašem příjimači, CML lituje!!!:D:D:D


Díky kámo:-),jenom nechápu proč se ptáš na modílky,když je mám napsané celou dobu u svého popdpisu.:-)
belladonna
No víš Manhu,když se podívam na začátek tohohle theadu,tak tam vidim kapičku něco jinýho,než co je ve výsledku.Ve finále nevidim třeba bellu:D nebo sage?Kam pa zmizli?:D
citace:
Původní příspěvek od Rappa
Hmmm, 667g pod 600W. To by šlo :) Nechce se mi to ani věřit, ale asi budu muset :)

EDIT: Koukám, že si nechal 600W, tak to jo, už sem myslel, že si překonal světový rekord ve výnosu na 400W...:crazy: ;)


citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT


Věř nebo nevěř :-),už se to tady jednou řešilo viz a dále... a nemíním se k tomu vracet......
A nebud závistivej.....:-) LAMO


No, ze začátku to bylo tak, že sem sledoval tvůj thread, kde si v prvním příspěvku zmiňoval, že dáváš 400W z důvodu snížení spotřeby elektriky. Poté, co si dal fotky a výsledky jsem napsal ten samej příspěvek, kterej vidíš nahoře - s tim rozdílem, že bylo: ",Hmm, 667g pod 400W..." - věřil, jsem tomu, ale nedalo mi to. Proto sem se pro jistotu podíval na začátek threadu, kde sem zjistil, že si o měsíc později změnil příspěvek a z důvodu nekompatibility předřadníku si ponechal výkon 600W. Pak sem příspěvek editoval a změnil hodnotu na 600W. Jinak závistivej nejsem, nemám potřebu, protože sám toho mám až nad hlavu: http://grower.cz/forum/showthread.p...787#post421787. Mimochodem kámoš pod šestikoulí dává v NFT 650g-700g běžně, je jedno co má za model... (samo ale dobrá genetika). Tak a teď se jdu zhulit LAMO :)...
dejv
Zdar MANHUNTT,často zde nepíšu ale dnes musím.Opravdu nádhera.
gona
no pekná úrodička hlavne ta g13 inak som nečakal že bude toho tak málo odhadoval som min. 5kg no ale bude to asi tým že si odobral tie dva kochlíky:)
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od hary
jestli počítám dobře tak to vychází 66g na kytku tak to je klasikä skoro co wat to g tak se neboj blbečků typu sorethroat


:D trefné. :D
Euforia
RESPEKT

a pár otázek:

1)všiml sem si že nestříháš dolní paličky, myslíš, že by se to vrazilo do vrcholovek, nebo by se ti výnos snížil?

2)říkáš, že nemá cenu používat stimulátory na květ ohledně výnosu, platí to i pro chuť?

3)sorry jestli sem něco přehlíd, ale nebyli ty indiky přezrálý když si je odstřih ve stejnou dobu jako sativy? (ještě jednou sorry jestli sem přehlíd, že bys sklízel kontinuálně.)

k+
MANHUNTT
1.nevím proč bych je měl stříhat? :eek:
2.myslím si že i na chut :popcorn:
3.naštěstí to byly druhy s přibližně stejnou dobou květu :beer:
prenda
Zdar pěstiteli! :)

Měl bych několik otázek.Snad jsem špatně nehledal.

1. Používáš na rozvod ke kapilárám ventily,nebo pouze spojky?
2.Jakej průměr kapilár používáš?
3.Jaký výkon a jaký výtlak má tvé čerpadlo?

Díky moc.

A hodně zdaru!
MANHUNTT
Zdar Team Member,

1.Ani to ani to.....
2.1-2 mm
3.http://www.greenhome.cz/katalog/403000
prenda
Ok,dík.

My jsme použili na 16 kapilár čerpadlo podstatně slabší.800l/h a 1,8m výtlak(aqarijní) a řekl bych že bohatě stačí.Vzduchové bublinky protlačí.Jinak kapiláry máme 5/3 mm přes spojky.Průtok ideální 1min/1dcl.Čerpadlo čerpá reálně 96l/h,takže ani zdaleka nejede na plný výkon.

1.Myslíš že hrozí nějaký problém s tímhle slabším čerpadlem do budoucna?
2.A proč máš takovou rezervu ve výkonu tvého čerpadla?Je to k něčemu dobrý?

Dix.
MANHUNTT
1.Po celou dobu sem měl taky slabé čerpadlo a relativně to stačilo,až na to že když sem dělal proplach rohoží tak ze slabým čerpadlem ho děláš o dvě až tři hodiny déle než ze silným.

2.Protlačí to různé nečistoty skrze úzké kapiláry,slabé čerpadlo to neprotlačí a ucpává se to.Proplach rohoží je podstatně rychlejší.
donTomás
MANHUNTT, jsi velice šikovný grower a poslal jsem ti kus zlaté čáry, ale měl bys psát jenom anglicky - čeština ti ve škole asi dělala problémi. Nebo problémy? :D Sorry že rejpu, ale fakt mě ty hrubky bijou do očí.
Good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma