Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Indoor hydro zahrádka 400W. K2, Hash Plant - Klikni zde pro originální téma
mott
Jsou zde vidět spálený lístečky v palici...

[Edited by mott on 12-03-2002 at 10:46 PM]
mott
.

mott
.

sunset
mott: Diky za poslintanou klavesnici & chutovky fotosky:)

K+
mott
.

mott
není toho nejmíň, ale už vím jak na to, aby všechny paldy byly jak největší K2 a HP :) Takže úúúúúúúž aby rostly další modýlky ze semínka...

Walhalla2000
ssssssmekam pomyslnej klobouk...

uz ted se tesim na fotky tvych dalsich sklizni...

k+
Flowerman
Very very nice! K+
mott
sunset: vím, měl bych poslat jednu paldu na utření tý klávesnice, vid? ;)

Kaucuk: že si ji užiju to pevně věřím, neprodám (až budu velkopěstitel a bude to tu legální tak třeba ;) , negativní karmu jsem Ti fakt nedal), s kámošema zahulím, na další generaci se chystám už tento měsíc...

Walhalla2000: hm, do toho klobouku by se Ti to stejně všechno nevešlo ;) . Těším se na další fotky zaroveň s Tebou :) , asi to bude White Russian, Sensi Star, Afghani, Master Kush, Big Bud, od každé 2 ks... nebo jen některé z nich, a matky k tomu, pro jistotu...

Pánové, díky.
mott
Zachování rodu se povedlo. Tak dalším generacím zdar...

Na fotu: pokusně samec K2 x samice HP

HoumBoj
Ahoyec Motte , twůj indór sem sledoval pravidelně a fždy s óóbrofským obdivem.Mooc se tesim na tvuj dalsi serialek a doufam ze to dopadne stejně dobře ( stejně toho budeš mít zas 2krát víc :sun:.) a že se zase budeš chlubit s novejma fotkama ;) . Esli budeš mít příležitost,ta až to dosušíš tak postni kolik z toho bylo g.Hodně zdaru f dalším růstu.Houm
ká plus
mott
na groweru, kteří mi radili, podporovali, fandili. Bez Vás a Vašich informací by se nezadařilo, takže skupinová karma pro Deu, Walhallu, Houmboje, teaboostera, budvara, Dr. Smokalota, phmh, Hlavu, majklovce, ddevila, viridise, livo, Hamana, Skunka..., LackyFreeho, lee, OK, otona, sativu, TommyBoye, sunseta, hh-topa, koblihostroma sorry na koho jsem zapomněl :)

Jako odměna pár detailíků...

mott
.

mott
.

mott
.

mott
.

mott
A co se z nich stalo? Jenom cihly. Tak ještě pár tisíc cihliček navíc a mám z čeho postavit domek ;)

K2 140, HP 120 g.

Dam sem novou fotku, Walhallovi se tadle nelibi, ze je moc zelena... ;)

[Edited by mott on 22-03-2002 at 01:54 PM]
mott
Tak jsem se trochu zasnažil a je t hezčí, co Walhallo ;)

Na vrchu jsou videt i 2 nebo 3 stonky ze zalisovanych palic, zbytek je nacito ocesanej.

Walhalla2000
hehe... tak to ano, tahle uz je opravdu hezka... to by se skoro dalo vyvazovat zlatem...

mott
Walhalla: díky za uznání.... ;)

A pro ty zájemce, kteří toho ještě nemají plné zuby mám pokračovní v tomto threadu: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3075
thcman
čus Mott

no móc hezký, je v tom vidět láska a něha k ganje. Doufám že budu moc ukázat časem něco podobnýho z těch K2. Ať to roste co nejlíp. K4U
Al-Ban
Zlatou cihlu sice nemám, tak ti posílám alespoň svou skromnou karmu :). Jinak k tomu už asi není co dodat, jen si to užij, příteli.
mott
Walhalla2000: na vahu skoro, na velikost ne... cena zlata je kolem 300 UDS / oz (trojska unce = cca 31 g) tj 330 Kc / g. Pri cenach kolem 150 - 250 Kc / gram ... ;) ale na druhy strane vidina vyvazeni kazdyho gramu dnem vezeni nikoho nelaka (viz. prodejci z 13.4. ci kdy to ted bylo), a protoze nikdo nechce porusovat zakony vic nez musime (napr. dane, omezeni rychlosti, piti za volantem, koureni ceho nas napadne, ...), tak at si vyvazuje kdo chce, ale my (=groweri.cz) radsi ne.

Ufff - docela me vzala ta zprava o zatceni lidi za pestovani, kdyz si vezmu kdo tu na groweru smiruje a proc... :(
MarioT
Moooooooooc hezke! K+

Mam takovy skromny dotaz na kolik Kc jsi objetoval na zarizeni takove nadhery?
Jamaica Hadra
Opravdu se ti to povedlo.Verry good.
mott
MarioT: bubláky + vzduchování 2000, světla 4000, ventilace 1500, hnojiva + pH- + BioAlgeen 1200, elektřina na 3 měsíce, pH + EC metr 3000. Na růst sazeniček skleníček 200, RW 100, zářivky 1200.
mott
K2 i HP daly prima řízky, z nich matky... už čekají, až je okrouhám na další rostlinky...
fidelian
.....velice krasny thread....jenom ze srandy jsem skusil spocitat tvuj vysledny ..... GE index ....no a tak to dopadlo....(jestli spravne pocitam kdyz tak me opravte)

[list]
[*] rust... 7 tydnu /24 ----> 7 x 7 x 24 = 1176 hodin ...
[*] kvet... 1/ šok při přepnutí 1den 18hod + 4dny 24hod...= 114 hodin
2/ kvet s periodou 12/12 ....dokupy 72dnu - 5dnu sok = 68dnu x 12hod.....= 816 hodin....
Dokupy kvet tedy 816 + 114 = 930hod.
[*] A spotreba proudu 400/1000= 0.4 kw/h ..
[*] 0.4 x (930+1176)......= 842,4 kwh....
[*] A vysledek......jak pises sklizen byla 260g / 842,4 = GE index 0.31 zaokrouhlene.........

A to je jaky vysledek..? (ted jsem tam nasel chybu) ale ta moc neovlivni vyskledek......tak prominte....)
mott
Vysledek?

Jako vzdy podle priorit:

1/ Kvalita naprosto skvela. Predevsim HP chutove i jinak naprosto vyjimecny. Nemenil bych.

2/ GE nic moc, byla to prvni uspesna sklizen. Ale vic bych toho stejne nezvladal, takhle nevim co s tim... ;)

Nasekal jsem ohledne mnozstvi chyby - prerostl SCROG, zbytene dlouho jsem nechal zrat, ... clovek se uci. Ale na druhou stranu porad resim co s prebytky. Vyhazovat, nebo prebytky nepestovat?
klpof
Zajímala by mě jedna věc, estli se mohu zeptat:
v příspevcích č.10 (08-01-2002 v 19:33 PM) a č. 14(08-01-2002 v 19:47 PM) ukazuješ fotky, kde už roslišuješ samce od samic, jak? Nevšim sem si tam ničeho zvláštního
Jeckob
Nádherný kýtí a krásný paldy.Jak vlká byla ta největší.Your bigger bud?Za mokra vypadá skoro jako házenkářský míč.K++++++++ a moje poklona.
Mr.Ja
Jako moc moc hustyyyyyyyyyy. Taky se casem pochlubim.
Easton48
Tak mote diky moc. Tva ilustrovana encyklopedie jak to ma vypadat mi jeste pomuze k uspechu K+ fo you.
toos
tvoje ilustrace a dokumentace mi určitě pomůže v mým pěstění!
fakt mooooc pěkný a ty cihly na konec...... není co dodat!
:bravo: :jumper: :bounce:
K+ & respect :beer:
Kalapu
naadhera, neda se nez tise zavidet!!
k+
Snoout
For mott:zdarec ja bych dal samce ven jak ti radil berec a samice bych astrihal a nechal bych tam jen par listu aby to mohlo dychat.Jinak veri good travex.
Snoout
Cao Sparks samice ma květy s pestikama a samec ma takove zelene vyrustky,staci aby bylo videt pestiky(bile chloupky) pri zralem huleni rezave a vis ze je to samice....tak at to roste cao.
zelenejbagr
To ti vyrostlo pod 1x400W? to se mi nechce věřit.
chemický Ali
Jestli se tohle dá zvládnout pod 400W,tak nechcu vidět co bys dokázal pod 600W

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma