Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Mechanizace zavlažování řízků - Klikni zde pro originální téma
OSHO
Diky už jsem to vyřešil....

[Edited by OSHO on 09-01-2002 at 09:24 PM]
netopeyr
No takhle
1.) Zavlažování dodna by stačilo, ale na dno bych dal ňákey hadr aby tam nebila přímo voda (rokvůly nebudou plavat a zároveň budou ve vlchku. a asi 5mm nadednem dirku (to kdyby si to nevodhat, aby se v době tvoyí nepřítomnosti neutopily).

2.) Uplně ney by bylo rozprašování. Skus rozebrat ňákey rosprašovač a část použít (sprcha na řízky :) ). Místo toho mechanickýho čerpadla bych to napoyil na elektrický, ktery by bylo na spínacích hodinách. Na dno bych dal zase hadr a asi 5mm nadednem dirku ve stěne ven (to kdyby si to nevodhat, aby se v době tvoyí nepřítomnosti neutopily).

PS: Stim rozprašovačem nemam zkušenosti, nevim yestli čerpadýlko bude mít takovou sílu.

PPS: Tou dirkou nadenem se řeší ten problém "Kolik vody?"

PPPS: Tim mokrym harem se reší to "To nasajou ty kostky co budou nejblíže zdroji a ostatní zůstanou na suchu" ......90% vody nasaye hadr z toho 80% vody nasaye hadr rovnoměrně, Tekže žádney řízek nebude diskriminovaney.

!!!!!! TEN HADR AŽ K DIRCE ABY DOLE NEBILA ŽÁDNÁ VODA, JENOM MOKREY HADR!!!!!! Když budeš mít dole vodu tak Ti řízky z 80% pochcípay.


[Edited by netopeyr on 04-01-2002 at 12:26 AM]
netopeyr
Mě rada č.1. (mokrey hadr a časovey spínač) vydrží neomezně, ale k řízkum se dostávám yednou za 10 dní. (takže nadělám řízky a přídu až ysou zakořeňěný)
OSHO
Díky za rady..a ještě maličkost..když dám pod řízky mokrej hadr..tak mají být jen v rock w..a položit na hadr, nebo to může bejt i v tom sadbovým platě..Jde mi o to jestli si tu vodu z hadru natahnou když r.w. kostka bude ještě vložená do doho sadbovače a to celé na hadru..diky
netopeyr
Nezkoušel ysem to, a neriskoval bych to.

Leda, že by se místo hadru dalo ňěco povolněyšího, ňěco co líp pustí potřebnou vlhkost. Třeba vatu nebo, eště líp do plata zavest knoty yako u samozavlažovacích květináčů. Potom bych to plato podložil na několika místech, aby bylo přímo nad hladinou (už bez hadru), a do vody pod nim, bych zněy vyved knoty ať si sayou.

PS: Hladinu si hlídey (třeba zase dirkou), aby Ti neteklo do plata a knoty byli nemočený.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma