Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
---Figarův idoorový pokus č. 3 ala scrog--- - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Tak sem po několika divných pokusech (prostě smůla jak swiň) sem opět rozjel indoor. Snad teď už mi z toho něco vyroste, to musim zaklepat, a budu se těšit z lahodné sklizně, ale to ještě uvidim jak se to vyvrbí.

Přejdeme k mojí sříni

Materiál sem sehnal rozřezáním jedný starý postele. Je to dřevo-smrk s tloušťkou 2cm.
rozměry skříně (d x š x v) - 80x60x100cm
Skříň je natřená na bílo nějakym primalexem a na dně je alobal
Na dveře skříně už nezdyl materiál takže jsou udělané z polystyrenu:pimp:

Květináče mají objem 7 litrů což je podle mého akorát.
Substrát je v takovémto složení - 35%Pokojový substrát , 35%substrát na kaktusy(obsahuje keramzit) a 30% perlit. Chtěl sem tam namíchat ještě biohumus(žížalý sračky) ale nezbyly love a hlavně ve městě kde bydlym se to nedalo sehnat.

Sluníčko je 250W nějaký Maďarský sodík:D. Vlastnoručně vyrobená "cooltube"- jestli se to dá tak nazvat. Dvě trubky spojené ohnutům plechel ke kterému je přišroubovaná objímka a celé je to zakryté takovým tlustým igelitem(vydrží kotel). Do jendné trubky bzduch fouká z druhé vysává.

Teplota je kolem 27ºC, takže kantáre:)

Na hnojení používám
růst - Plagron alga grow
Na květ je připraven B´cuzz a PK 13+14

Kytičky jsou to 4 x Cinderella 99 a 2(1,5) x Black Widow
C99ky jsou ze řízků (tímto tomu členovi ještě jednou děkuji) a
BW jsou ze semínek. Jedna z těchto kytek - ta zabržděná - asi brzo opustí vilu vyvolených poněvatž ostaní hráči jsou moc silní.
No ostaně vidíte sami. Kytičky jsou asi 20 dní na růstu a rostou jak z vody.

Nad holky časem ještě přijde síťka a budu scrogovat. Ale to tak až za 14 dní teď to ještě není potřeba.

O vlhkost v pěstírně se stará dolní větrák(ten cooler master) který fouká na hladinu skleničky ve které je voda - 1den/1sklenička vody. Jinak jsou zde ještě 4 takové sklenice za kterých se voda vypařuje automaticky díky vyšší teplotě v pěstírně.

Tak to je všechno, chtěl bych vědět vaše nározy a nápady a nějaký výchyty:pimp:

P.S. Tahle skříň a tenhle indoor je založen na základě rad z groweru, takže tímto Groweru.CZ velmi děkuji. Vi va la grower!

Fotky- - - - - -
1. Pěstírna bez kytiček

2. Dolní větrák

3-4. Pěstírna s kytičkama

5. Hnojky

6. Moje tvz. "cooltube"

7. Zabržděná BW

8. Pěkně se větvěj holčiny

9. Elektrika

10. pohled ze zhora

11. Větrák v levim Hornim rou
Zelda.cz
Vypadá to dost hezky...Předpokládám že budeš mít bohatou :satan: sklizeň...K+ :bong:
[CZ]Neon
Mas to pekne, ale volil bych hranate kvetniky-setri misto.
Mr. Figaro
to Soul Rebel
No voda se vypařuje automaticky. Jakmile se nějaká částice vody vypaří stane se zní pára a jde automaticky nahoru, ale pomalu. Tím že větrák fouká na tu hladinu, se hladina nepatrně hýhe což způsobuje že má víc částic možnost se vypařit a taky se vypaří a navíc se částice z hladiny odstraňují rychleji - což chci :)
Mr. Figaro
Tak sem dnes provedl poslední záštipky a už tomu nechám volný průběh. Za chvíli bude síť na scrog a pak to pořádně vychytám!!!
Mr. Figaro
Tak dnes Přepnuto na květ. Jen doufám že ta růstově silná BW neni samec to by mě pěkně nasralo:), jinak ta druhá BW se snaží dohnat ostatní kytky a už je skoro bude mít, bohužel jen díky tomu že je pouze jednou zaštíplá, ale lepší něco než nic.
Od zítra začnu hnojit B´cuzzem snad to bude mejm princenznám a vdovám chutnat:).

Foto--------
Takhle to vypadá před přepnutim
bubik
...hezky...fakt ti to jede pekne... jen kolem ty elektriky bych asi chodil obloukem...
Mr. Figaro
Díky všem za pochvaly:)
jinak, dneska sem vostříhal kotel listů a pěstírna je teď mnohem prosvícenější. Takže doufám že bude kotel paliček:D, tohle je můj první takovej opravdovější indoor, takže se strašně těšim až se tam ty paličky začnou dělat a zvětšovat a já to budu pozorovat ze dne na den. ááááááááááááááá
No ťuk ťuk, hlavně to nesmim nějak posrat:)
DeThomas
Vypada to hodne dobre, radost na to koukat. =o) Drzim palce.
Mr. Figaro
Tak dneska sem vám vyfotil kytičky po pátym dnu 12/12. Už dvakrát pili mňamku alá B'cuzz. Rostou fakt hodně rychle, takže ohejbám a zatřáhávám(a pravidelně holim kvůli prosvícení) jak to jenom de:D. Počítal sem větve na Princeznách(C99) a jejich na každý kytce 20-35, takže mise udělat bonsajky byla úspěšná, jinak ke vdovám - Ta zabržděná už dorostla ostatní ale má bohužel jen 2 větve, takže sem proved záštip FIMem a budu koukat co se stane, jinak ta zabržděná je samice na 80%. Její rychleji rostoucí kolegyně si vede velmi dobře, navíc vypadá nějak divoce oproti ostatním kytičkám v pěstírně. Jenže podle mýho tipu to nebude kolegyně ale kolega, ale to zatím nemůžu potrvdit vypadáto na 50%, doufám že se mýlim. Jinak jak vydíte kytky maj něco kolem 30 cm.



--- 1. - 4. foto - princezny ---

--- 5. a 6(brzda). foto - vdovy ---
Mr. Figaro
Takže sem tu s novejma fotkama mejch holek. Nevim co si o tom mám myslet, ale opět se mi to nedaří......Asi tak před týdnem sem vyrobil a nandal mřížku(obi forewer) a asi tak od tý doby je na mejch holkách nějaká svině......respektive na princeznách(C99) Vdova je v cajku....Nechápu to..:( Já už fakt nevim co dělám špatně, starám se o moje holky s nejvěstší láskou a péčí a oni my to takhle oplácej:(. Neví někdo co stim je? Mě akorát napadá že by to mohla bejt nějaká plíseň - o to už sem se všera skoušel postarat(koupil sem BoiOl), ale zdáse mi že se to ještě víc rozlezlo, nebo je tu možnost Změny PH což je docela možný protože hnojim tim B'cuzzem.......Má někdo vysvětlení pls:(
Jo a moje podezdření se potvrdilo - ta pěkná BW byla samec....sákriš:)

---- Foto ----

1. - 5. - Nemoc

6. - 7. - Můj Pejsek :)

8. - Samec BW

9. - 10. - Kytí zeshora

11. - Makro BW

12. - kytí z boku

13. - Normální list na porovnání
dalas
Zdarec, Biool není na plíseň! ten je na škúdce, je to vlastně zředěnej řepkovej olej kterej udusi všechno živé.
Na plíseň Polyversum.
Mr. Figaro
Nic jinýho neměly........Ale vzadu v návodu je napsáno i dávkování proti houbovým chorobám takže by to mělo taky fakčit.
Polyversum? O tom se budu informovat.........
Mr. Figaro
No ten igelit je taková nouze, v tý době prostě nebyly love a byl sem rád že sem to nějak vyřešil po domácku.....Měl sem před tim 150ku a bylo to v cajku.....Nečekal sem že ta 250ka bude moc hřát a tak sem to nechal......
Sice hřeje docela dost ale pořád to ten igelit zvládá:D. Jednou mi ten větrák už nefakal a ten igelit to i tak zvládl - Je to prostě igelit od babičky:), ten vydrží všechno:)
Tu trubku samozdřejmě na další indoor koupim...........
Mr. Figaro
Zdravim.....:beer:
Takže kytí se mi začínaj spravovat. Sice nevim co to bylo hnus na těch listech každopádně to kytičky připravilo asi o 65% listů, ale už je to naštěstí pryč, fakt sem nevěděl čim to je, takže to moch bejt buď nedostatek P, N nebo Mg, prostě plíseň, a nebo debilní PH. Takže sem sehnal kotel skořápek, připravil postřik s Mg a s věcičkou proti plísním, do zálivky přidal PK13+14 a nakonec zalil hnojivem na růst......a je to v cajku:). Zdá se mi že to všechno podělal ten B'cuzz ale to je jedno, stejně ho za pár dní zase pojedu:D, ale už budu opatrnější s dávkováním.....:smoker:

----------> Přidávám nový fota <----------
Mr. Figaro
Každym dnem se to nafukuje a cukrovatí čím dál tím víc, radost na to koukat.......Asi tak za tejdem dodám nový foto(ťuk,ťuk,ťuk) doufám že mi do tý doby holky nepochípaj:).....Chci slyšet každou kritiku, dobrou a hlavně tu špatnou, abych měl do příště co napravovat.....Pěstu zdar a měj te se;)
Mr. Figaro
Tak přidávám aktualizace po týdnu.........Holkám se daří, i když proběhly nějaké problémy s nedostatkem dusíku(N)......Jo a jinak - Ta vůně:eek: - připomíná mi to, jako by ste dali dohromady ->banán+pomeranč+višeň+ananas<-, fakt mrtě vůně a ta BW(moje vdovka:) ) má vůni velice výraznou, ale jako normální skuny.........


-------->FOTA's<--------
sqott
wypada to pekne ale zajimalo by me esi to mas swe stejnych kwetinacich jak na zacatku????...esi jo tak se me zdaj fakt maly...jedna kiti by mela mit aspon 10l pudy aby zni bylo neco poradnyho...jinak se me kiti libi...


SQ
Mr. Figaro
No jo ale mě těch 7,5 litrů stačí:) no a myslym že holkám snad taky, navíc neni to zas tak brutální rozdíl.......Stejně bych tam 10ti litrový květináče nenarval:D
sqott
jo tak esi to ma 7,5l tak to este de....ja mam na jednu kiti 12l......

SQ
Mr. Figaro
Tak tu sem z další aktualizací mýho indoorku.
Kytí se začínaj docela rychle nafukovat:). Hnojim to pravidelně B'cuzzem 2ml/1l,PK13+14 2ml/1l a Plagronem na růst 1-2ml/1l.¨

> Fotky <
K těm fotkám........musí se brát ne vědomí, že vzdálenost hřebíků v tý mřížce je 3 cm, což to slouží jako porovnání...
---- 3. fotka je porovnání ----
sqott
sleduju a zacina to wypadat cim dal wic zajimawejc...

hod sem nakej pohled z boku...dikec....
Mr. Figaro
Opět sem oživil tento thread novýma fotkama mejch Popelek a jedný vdovy a to ře černý:).
Kytičky cukrovatí co můžou, ale moc už netloustnou, holt to asi bude tou genetikou. Každopádně proběhly ochutnávky a musím říct, že i když výnos nebude nějakej závratnej tak se to stejně vyplatilo...protože ta cuť a vůně scóre lechce srovnaj...a ta zhulenost....:mutant:, nechtějte vědět:D, příšerná....no holt kořeny s Jackem Hererem jsou znát.
Nutno podotknout že koncem tejdne, nebo zčátkem dalšího dou kytky pod nůž.....

----->Už jen fotas<-----
Mr. Figaro
Jo a oprcal sem jednu palici BW femenizovaným (byl to hermák) pylem z originálního Jacka Herera.....alespoň budou semena do dlašího Growu.....To mě zajímá co z toho bude za model když skřížím JH a BW.........:)asi něco strašnýho :smoker::D
Gaba
Oprcal pylem z JH...No tak to bude fakticky síla BWxJH...Bych rád zkusil:D
Měl bych na tebe otázečku:Jaxi "oprcal" tu slečinku?Tos jí dal z5 do skříně k ostatnim?Nebojíš se,že by tě větráky roznesly pyl na ostatní holky?
Jinak kytí vypadají fakticky luxusně.K+4U
A přeju bohatou sklizeň...
Mr. Figaro
Ahoj Gabo
No já sem opylil jenom jednu spodnější paličku na kterou větráky určitě nemají vliv, takže by to mělo bejt v pohodě...jo a díky za Kčko:)
pyroman.cz
cabas .. jsou to faaakt krásný slečínky :-* copak s nima chystas pak dělat ? :D

mno jasně , jen zkus zapojit větráček z pc do zástuvky :D :D => ne aby tě to napadlo , kup si trafo(12V adapter) a na ten to zapoj černej na minus a jeden z těch zbilejch na + nebo si kup PC zdroj a do nej to zapoj , to bude jedodussi ;)
Miloush
Pyroman: diky
Mr. Figaro
Tak už nastal touženvně očekávanýDen S, den sklizně...
Takže sem tu opět s novýma a zároveň s posledníma fotkama mých kytek naživu. Byl prováděn flushning 8dní/čistá voda. Posledních 24hodin byla tma. Měl sem v plánu ještě použít Final solution, ale nebyl čas na cestu do Prahy.
Kytky sou nádherně osypaný, palice sou sice docela malý, ale za to šíleně tvrdý. Už se těšim až budou mý kočky usušený. Jinak sušim to metodou podle člena ddt, tak uvidim co z toho bude:). Paličky jsem ostříhal a pověsil vzhůru nohama v pěstírně zabalený v pytli kterej má vespod díru...čekám že se to bude sušit tak 10-14dní. Čim dýl tím líp.
Jo a dodatek. Předevčírem mi bylo řečeno, že ta BW asi nebude BW, ale prej něco jinýho, nevíte co by to mohlo bejt?

Už jenom fota...........>FOTAs<

>1. Takhle to vypadalo po vyndání kytiček ze skříně

>2. - 6. Holky ve skříni - samostatně

>7. - 9. Makra paliček Popelek99

>10. - 12. Fotky neznámý kytky

>13. "probíhá odlistovávání"

>14. - 15. Porovnání s zápalkami

>16. - Takto to vypadalo v polovině odlistovávání

>17. - 21. Kočky sem ostříhal a docela jim to sluší...

>22. - 23. Tak takovýhle puget bych chtěl někdy dostat:)

>24. Už se to suší...
Mr. Figaro
Mám problém s vhkostí ve skříni.
Vlhkost by měla být mezi 45-55%, tak sem dneska dal do skříně vlhkoměr a zjistil sem že tam mám vlhkost 78%.....takže sem tam zapnul větrák a kleslo to na 72%. Když sem se to pokoušel ještě snížit přidáním dalšího větráku, tak to kleslo na 69%, což je pořád docela dost. Nemáte někdo recept jak bych to moch ještě snížit?
Miloush
2Mr Figaro
To tam mas jako takovou vlhkost normalne, bez zvlhcovacu?
Mr. Figaro
No asi když to sušim a snižuju vlhkost, tak tam asi zvlhkovače nebudou:)
matko291
a mas tam pusteny nejaky ventak na odtah?
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
No asi když to sušim a snižuju vlhkost, tak tam asi zvlhkovače nebudou:)

Odmeraj si vlhkosť vzduchu,ktorý tam nasávaš(vzduch v miestnosti).No a pod tú hodnotu sa bez odvlhčovačky,alebo nejakej veci,čo bude ten vzduch vysušovať nedostaneš.
A ešte,ja suším tiež pri vysokej vlhkosti(okolo 70%) a nevidím,necítim nejaký problém.A vyschne mi to tak za 10-14 dní.
Miloush
2 Mr. Figaro
ah tak, nvsiml jsem si ze uz susis.
Ty jo paradni sklizen, fakt naaadhera.
Kdyby se mi nekdy podarilo neco podobneho tak budu nevyslovne stastny :-)
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od expiry_date1

Odmeraj si vlhkosť vzduchu,ktorý tam nasávaš(vzduch v miestnosti).No a pod tú hodnotu sa bez odvlhčovačky,alebo nejakej veci,čo bude ten vzduch vysušovať nedostaneš.
A ešte,ja suším tiež pri vysokej vlhkosti(okolo 70%) a nevidím,necítim nejaký problém.A vyschne mi to tak za 10-14 dní.



No asi máš pravdu...nechám tomu trochu volnější průběh. Bude to schnout i tak. A navíc to alespoň bude schnout déle, což chci........
Mr. Figaro
Takže jest sklizeno(od pondělí)
a...C99ka je prostě luxus.:smoker:
Chuť se podle mýho vyvedla, ale trošičku to škrábe. Voní po medu a když se to rostříhá, tak voní po citrónech. Zmašťuje to strašlivě a stačí hrozně málo...
Jinak poučení do dalšího Growingu
>Nepřepínat na květ po zastřižení.(Mohly bejt vo kotel větší paldy, kdybych to na 12/12 přepnul o týden později)
>s Bucuzzem musim příště zacházet opatrněji, podle mého se sním musí hnojit po dávkách který můžem zvětšovat jen pomalu. Jinak hrozí přehnojení a hlavně výkyv PH(v mém případě)
>do příště bude určtě cooltube
>Určitě si musim pořídit pachovej filtr, protože ten zápach co tam byl sem cejtil i na chodbě a to neni moc dobrý:D

Celkem toho je C99 - 83,5Géčka, což je docela bída, ale kvalitka tohoto modýlku mi to určitě vynahradí.
Toho druhýho bylo pouze 9G ale zmašťuje to taky slušně, akorát mi to vůní připadá jak nějaká ganja.


jo a děkuju všem za karmy co sem dostal...;)
Měj te se

přikládám fotky ->
>1. Cyderellka:)
>2. Bývalá BW(vypadá to jak nějaká fialka)
matko291
Nazdar Mr.Figaro
fotka tej cyderelky je fakt husta len sa tak trbliece a ani sa necudujem ze staci malo a si zhuleny :D ked je zasipana kristalikmi :D
ja by som ich od 2tyzdnov zivota v hline zacal vyvezovat o hrany kvetinaca silonom a natahovat do stran tym zastavis na chvilu rast hlavneho stonku a tlacit ti bude tie mensie a to je to co mi scrogari potrebujeme :D co najviac vetiev
a kludne by som nechal na 18/6 aj 30dni len musis riadne ohybat aby ti to neslo len do vysky a vtedy ti zacne brutalne hustnut
ja som si to zauzil tak ze siet zakladam do stejnej vysky uz druhy grow a do tej vysky sa snazim drzat aj rastlinky pomocou spominaneho silonu alebo kolienok a este aj v sieti ich udrziavam pod sietom pomocou pier na pisanie :D ktore prepletam cez tie oka na sieti
ale inac samo K+
Mr. Figaro
Co se týče ohýbání, tak mám dobrý skušenosti prostě s normálním provázkem. Ten silon sem tam taky měl, ale jestli že sem chtěl kytku ohnout trochu víc tak ji ten silon akorát řezal.No a ty půl měsíčky si taky musim pořídit...to je výchyt
orell
Ahoj, je to moc pekny na začatek:)) ale chtel sem se spis zeptat, kdyz zpocitas naklady za elektrinu a srovnáš je s částkou, za kterou by si to hulení koupil už hotový, vylpatilo se to? nebo všeobecně, když někdo nepestuje ve 2 místnostech svýho bytu, ale ve skříni s 250-400W, vyplatí se to?
Mr. Figaro
Hele určitě se to vyplatí:)
Počítal sem, kolik sem do toho vrazil love a vychází to, že za skříň sem dal tak asi1500Kč, za hnojky asi 800Kč a Lampa sežrala kolem 1250Kč - +100.
Kdybych to měl srovnávat s cenou matroše tak myslim že budu ma jiný částce než je 3600Kč, ale já to tak nějak na peníze nepřepočívávám, mě to pěstovat baví:D:smoker
Miloush
Presne tak, naprosto souhlasim s Mr. Figarem, ten pocit z pesteni, ta radost kdyz se dari, to je neco sqeleho :-D
Dal jsem si ke skrini aj kreslo a kdyz je klid, tak ho otocim´, otevru skrin a jen tak se koukam dovnitr na tu krasu :-D
Mr. Figaro
Tak Dnes! 14.9.2006 22:34 sem dohulil poslední jouk z mých kytiček....Opravdu výborné kouření, hlavně ke konci-čim starší tim lepší. Všem tuhle odrůdu doporučuju.....Navíc se mi nikdy nestalo že by mě Popelka nikdy nespálila, u tohohle kouření nezáleží na množství ale spíš kolik si dá člověk prdů........Za nedlouho se uvidíme v dalším growu, vychytanějšímu, ale tentokrát nenechám nic náhodě! Zdarec ;)
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
Tak Dnes! 14.9.2006 22:34 sem dohulil poslední jouk z mých kytiček....Opravdu výborné kouření, hlavně ke konci-čim starší tim lepší. Všem tuhle odrůdu doporučuju.....Navíc se mi nikdy nestalo že by mě Popelka nikdy nespálila, u tohohle kouření nezáleží na množství ale spíš kolik si dá člověk prdů........Za nedlouho se uvidíme v dalším growu, vychytanějšímu, ale tentokrát nenechám nic náhodě! Zdarec ;)

Ak dobre rátam,tak asi 3 mesiace:) ,ak bude ďalšia úroda lepšia,tak to bohate postačí do ďalšej úrody,nie?
Mr. Figaro
to Expiry_date1
Tak to skankopádně:D................................:bong:

:smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma