Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kytka na střeše panelaku - Klikni zde pro originální téma
elektromanik
Co na to řikate mate s tim nekdo nejake zkušenosti hledal jsem a nic nenasel proto zakladam threat jestli to tu uz je jen reknete smazu to...No ale problem mi dela to zalevani pokud nebide pravidelne prset cos asi nebude :( mate nejakej napad jak to vyresit?
elektromanik
Bydlim v poslednim patře a dopoledne neni nikdo se sousedu doma.. :)
ZeroONE
To neni vůbec blbej nápad pěstovat na střeše paneláku. vidět to moc nebude a na tu střechu tam musí bejt nějakej průchod ne?
Ježíš
hele to uz tady nekdo jel, tusim langos, dokonce si na to vyrobil samozavlazovaci system (ale daji se tu na g najit i lepsi). ale myslim ze je to blbost, podminky sou sice idealni (slunicko) ale parkrat za rok tam nekdo stejne vyleze kvuli kontrole/udrzbe a vyhodi ti to, taky bys to tam mohl mit 5 mesicu a starat se o to jak k*k*t a pak smitec (to byl myslim zrovna langosuv pripad). radsi to dej do prirody
Rory
jo na střechách je docela provoz..... antény, zatejkání a opravy, lidi co dělaji tykový ty WI-FI internety, pravidelná udržba.... střecha neni bezpečná....
Cactuss
Cus nevim jak u vas ,ale nemuze to nekdo zpozorovat treba u me tu lita vrtulnik kazdej den (zvlast v lete)a jak tu uz vsichni psali ta udrzba .
DeThomas
Bacha na panelaky. Bud ti to uvidi z vrtulniku a bude pruser, nebo to uvidi nekdo z okolnich panelaku a bude taky pruser, nebo ti tam vyleze nekdo namontovat wifinu, odnese to i s kyblem a bude naser. =o)
Taky jsem o tom premyslel, ale je to riskantni asi jako mit kytku v prizemi za oknem.
Mozna by sis moh kousek strechy pronajmout a postavit tam sklenik, ale do toho by ti zase cumel kazdej nouma co by se vydrapal na strechu. =o)
Marty.SX1
Haha no vo strese sem s kamosem uvazovali :) je to mazec napad a taky to zkusime vykutit, protoze nejlepsi je mit klic od strojovny lidi :) a pak se dostanete na strechu raz dva :) horsi je to s tim aby to tam nekdo neuvidel :) treba nejaci delnici nebo tak :) az bude tepleji tak tam hodim jednu kyti a pak hodim fotaa :))
Pa6i
Taky uz sem nad tim uvazoval dat kytky na nejakou vysokou budovu, a nakonec sem se rozhodl ze jednu zkusim dat na komin u takove opustene cihelny.
DeThomas
pa6i: ... To me taky napdlo, dat to na strechu nejakyho opustenyho domu nekde za mestem. Ale i tam hrozi, ze to nekdo uvidi z vrtulniku a jeste ke vsemu by bylo napadny, kdyby tam videli tebe. Na strese panelaku je to klidek ale na strese opusteny tovarny/teplarny/cehokoliv, te budou mit automaticky za zlodeje. Ale zase by mohlo bejt dobrodruzstvi se tam nenapadne plizit. =o) Ale davat si to obden, to by asi omrzelo =o)
Don Genaro
Zdar,přikláním se k těm co píšou,že střecha je blbost.Dělal jsem na střechách jako izoš/pokrývač a je tam provoz jak sviň,mimo jiné pokud to není nejvyšší barák v okolí tak tam stejně půjde vidět z okolních střech(stačí aby dělali na vedlejším baráku a je po p...).Jestli nemá ta střecha novější druh lepenky s posypem,tak tam bude přez léto stejně moc hic a smrad(takový ten terový),takže za zkoušku nic nedáš akurát čas,úsilí,prachy a nervy(v případě,že to objeví nějaký šťoura a bude se pídit po tom,kdo to tam dal,nebo to rovnou oznámí na pčr).Myslím si,že existují i výhodnější alternativy.
Jahudka!
Nesazel bych tam a to ani na tech rantlech ktery jsou pod strechou.Plno lidi si mysli ze to tam je dobre schovany,ale to je mylka.Sam jsem tam nasel plno kybliku s travou a samozrejme jsem vzdycky nejakou tu paldu utal na ochutnavku..Takze muj nazor je,ze je to blbost a radsi bych pestoval jinde..
omik
ja bych tam taky nic nesazel konkretne u me tady v lete litaji vrtulniky a jeste bydlim v prizemi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma