Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
MegaUltra Grow - Klikni zde pro originální téma
kavalera
Diki eNDy za pochvalu :)
Aj ty budes mat urcite luxusne fajcifko.
Neboj pojdem to vybrat na tu drbnutu postu a porobime strasne zveriny.
kavalera
nove foto z pola.

Na poli pravdepodobne rastliny uz asi neporastu co je aj skoda ale na druhu stranu vyborne maskovanie proti corkar. Hnojim stale zatial Alga-grow. Phytamin som dlho nedaval lebo stale tu prsalo takze by mi ho dazd zmyl. Zatial mi nic nekvitne, mam obavy z toho aby mi to nezhnilo skorej ako budem sklizet :)
gona
nemajú malo živín alebo prečo už nerastú? samizdá že su nejaké moc svetlo zeleneé ale to môže byť fotkami?
Svahadji
Myslim že vypadaj vpoho, ale už bych teda dávno hnojil květovejma, zvlášť pokud máš obavy o dozrátí. Já už to do nich peru skoro měsíc a třeba bogglegum začal kvíct až před pár dnama.
kavalera
ne to su fotky svetle...vzhlad maju v pohode, ja viem ze by som im mal ubrat dusik ..ale stale som v nadeji ze podrastu este :) no zacnem od dalsieho tyzdna kvetove davat...
Pan Ker
Když chceš aby teď ještě rostly, tak dokdy pak budou kvíst?? Stejně jich máš tolik, že určitě nevadí, když budou menšího vzrůstu;)! Souhlasim se Svahadjim, podle mě už je nejvyšší čas začít hnojit na květ a spíš už si měl začít dřív. Mě kytičky 10 dní po aplikaci pk 13/14 začali téměř všechny nahazovat paličky...

btw.Mě zas tak malé nepřijdou, podle mě to máš super!
kavalera
fotky Bonsaji:

Konecne zacali kvitnut som moc stastny :)..davam im alga - bloom v pomere 6ml / 1L vody. Este cakam na PK 13-14 Bcuzz.
W. Russiana musim v strede prestrihat pretoze je tam strasna džungla a moze sa tam zrodit pliesen. Jack herer to uz kupil, na jednom z vrcholcov sa objavila stonkovu pliesen. Pre istotu som to odrezal aby sa to nesirilo. Juicy fruit ma velmi dobru mohutnu stavbu a moc pomali sa mu chce ist do kvetu. Orange Bud a Sugar Babe pekne vitalne rastliny, lahko sa kosatia. Zatial ide vsetko ako ma aj vyska ktoru som chcel dosiahnut mam. Pekne male kricky :)

1,2.) Juicy Fruit

3,4,5.) Jack Herer

6,7.)Orange Bud

8,9.) Sugar Babe

10,11.) White Russian
kavalera
Fotky Pole:

Tak konecne aj na poli zacalo to kvitnut:bravo: :bravo: :bravo: ! Nie vsetky ale taka polovica sa uz rozhybala. No som zvedavy na tie sistiska !:vampire:
[CZ]Neon
Nice! at roste a hlavne kvete!
kavalera
Uz dlhsiu dobu som mal v plane prestrihat troska spodky rastlin kvoli vzdusnosti, teraz ako vyslo slnko a oteplilo sa tak som sa do toho pustil...Strasne velke mnozstvo malych vetviciek som odstranil, z nich som navaril mlieko smrti :) (kamarat vypil 2 dcl a skoro mu usla hlava:)) takze urodicka v podobe sisiek bude asi dost kvalitna. Zacal som prihnojovat vacsie davky Pk 13-14, i naposledy som postriekal rastliny phytaminom. W. Russian najkrajsie kvitne a vetvy sa zatial to vypada ako dost nadejna odroda na dalsi outdoor buduci rok.
stefue
Moc pěkné zastřihnuto. rozhodně k+ už jen za bonsaje
kavalera
Help!! ZAKERNY BIELY PRACH.

Uz dlhsiu dobu bojujem z neznamou chorobou na listoch. BIele povlaky na listoch ako keby prachom posypane. Da sa to normalne utriek prstom dole ale neviem co to je ...napadlo to celu rastlinu uz, no zatial nevidime negativne ucinky preto sa bojim ze ak to este viac prerastie mozu nastat.
neviete niekto co je to zac a ako to zneskodnit ? attackujem to uz dlho polyversumom a bez vysledkov. ceknite foto..
Pan Ker
Taky se přikláním k názoru, že je to způsobené postřikem. Mě se to samé udělalo i po phyt-aminu...
kavalera
:) no polyversum to nebude ono sa to vyskytlo uz niekedy davnejsie na niektorych klonoch pri klonovani a od v tedy sa to s nimi tiahne...cize to bude nejaky druh pliesne...mucnatka alebo nieco podobne...totiz ono to ma splet vlakien po zvacseni....takze som nasiel nejaky postrek na vinic. a testol som to na jednej z nich, uvidim vysledok.
kavalera
Po velmi dlhom case som navstivil guerrilla pole. Nato ze som tam nechodil polievat a starat sa o to (nedostatok casu) som celkom spokojny.
Vsetko kvitne ako ma.Su troska vyzltnute ,vypadane listy maju ale sisky tvoria hutne. Hned som im naordinoval zazracny liker 5ml Bloom+1ml PK+1ml Repro forte / 1 liter vody. dufam ze im to zachuti a odplatia sa mi sladkymi palickami. :frog:
eNDy
krasa kava..fakt pecka tvoj guerilla..
ja som mal guerilla grow a nemam..ticho zavidim:D
dost vela rastlin kukam..to je nadhera ale najviac by ma zaujimala sklizen, ako bude prebiehat:) ja by som chytal paranoie tolko materialu bezpecne previest domov.. da to zabrat..
drzim palec i nadalej!
neslapni na minu;)
kavalera
endy: no den D sa blizi :) a ja sam som zvedavy ako to bude prebiehat. Urcite zavolam na pomoc znamych. Paranoiami netrpim, len v tedy ked som poriadne out :frog:
Inac dikes...

PS: este som nasiel jednu fotku...

kavalera
a este nejake shoty.....
lipi
Zdárek plantážníku:D S tou sklizní to fakt vypadá skoro na nákladák!!!Myslim, že s timhle ti každej rád pomůže:frog:
MUZsRANAMI
kavalera kavalera :satan: ... NICE AND COOL ... budes High All the time ... :angel:

a co dodat... takto to vyzera ked sa do toho oprie profik, clovek co vie ako na to, ma skusenosti a neplytva casom, vyuziva kvalitnu genetiku a hlavne ho to BAVI ...

Ps: AJ JA MAM TAKE KRASNE HOBBY:bounce: ... GOOD IN THE HOOD:frog: ... HOME GROW FOR EVER :pimp:
kavalera
MOc dik "spolubojovnici" !!!
Dufam ze vsetko prebehne podla planov a ja budem moct chill-outovat :pimp: :bong: :bandit: spolu z kamaratmi celu jesen,zimu a na jar opat prichadza praca ktoru mam tak rad....
kavalera
bonsaje...

Sugar Babe

Sugar Babe

Sugar Babe

Orange Bud

Orange Bud

Orange Bud

White Russian

White Russian

White Russian

White Russian

Juicy Fruit

Juicy Fruit

Juicy Fruit

Jack Herer

jack Herer

Jack Herer
Serus Kavalera
más toho naozaj dosť na celý rok hehe
nerozmýšľal si trocha zostrihať listy???či to má ešte čas...?
kavalera
Strih: ktore rastliny mas na mysli ? Jack Herer,Juicy Fruit ma cas..tam neni potreba nic strihat. Ostatnym pomali odstranujem listy.Nechcem ich uplne odlistnit pretoze tie listy su dolezite na cerpanie energie pre kvet(velke lopuchy davam prec kvoli tieneniu). Zdar
Kutas
co nejake nove fotky co ? vsici jsou urco zvedavi
mrak xXx
kámo tak tohle ti fakt závidim, mazec jako moc;)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma