Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
.:: s00g story in 150 W Fridge Grow Box with Papaya ::. - Klikni zde pro originální téma
rastafan
nó,koukám zas další kutil to se mě líbí.
neni umění si všecko koupit,ale efektivně improvizovat-fakt šikula.
budu sledovat,jen tak dál a ať se daří-držim palce,K+samosebou!
Pupiset
Zatim pekny:)
otom Pk uvazuju tez,sem zvedav jak se ti projevi.
AEROCELL
Podla mna bud ten substrat alebo to preliatie ale moze to byt aj to PH.Ale podla mna si to mal spravit troxa inac namiesto PK-14/13 si mal kupit Root stimulator a ked ako vravis ze si tam supol rezivo s malymi korenami hodil by sa skorej ako to PK mohol si mat uz dost dobre zakorenene tie kloniky a rastliny by hnet prijali ten Phytamin ako Komar krv:DPK-teras vobec este nepotrebujes a blute zacnes davat az ked to bude odost vecie ale to je dobre ale ten kristalon je podla mna dost tvrde hnojivo a este k tomu ked korienky boly dost male ked si ix daval do hliny,ono to pak dela rastlinke nie ze dobre podmienki k dobremu rastu ale skor ju to si myslim stresuje a ten phytamin na list mohol sa ti zastavit rast.Ked ides BIO a + take maskrtky na dobry kvet a finale tak skor si mal nieco dat lepsie do toho rastu hodil by sa podla mna ten Wusch viacej ako PK a ten Root v tejto faze rastu no ale je to na tebe toto vsetko je len cisto moj nazor;)
frcila
Zdravim, jestli ted maji kyticky 3-7 cm a v kvetu chces mit max 15-20, tak uz jsi mel prepnout. Za dva tydny na rustu z toho budes m it 20 centimetrove kytky a na konci kvetu tam mas 40-50 cm. Jestli to delas kvuli prostoru, a nemas problem se zalevanim pod siti, tak udelej combinaci sogu a scrogu. Sog = mnozstvi kyticek, scrog=pohlidas si vysku.
JackEE
Rek bych moc kytek na takovym miste, mohly by bt lepsi :P

ale aspon sou pekny zdrave proju hodne stesti

;)
mike.mouse
caw, tak mas tam teda krasnu jungle! a to mala byt soog?:p: skor by som to nazval jungle soog, je cely priestor vyplneny, ci len kraje, ako to vypada na fotkach....?
CZO
Je to pěkný,ale fakt bush...
kouba
nevim teda jak presne jsi zakorenoval ty rezy ale jestli ti muzu poradit tak je nejlepsi zakorenovat pomoci stimulatoru v jiffi tabletach jakmile korinky prorostou tabletou muzes je dat i do podradnejsi hliny a bez problemu se chytnou a zloutnuti muze byt nedostatkem dusicnanu ktere kytis potrebuju pro zdravi a rychli rust takze se to pokus nejak napravit a dalsi sadu reziva zacni jako profisional (nirvana atd.... zakorenuji v hydru ale rezy se pak spatne chytaji v hline takze vrele doporucuji vise zminene jiffi tablety ) !!! peace at ti to raste :-D
Chuck Taylors
:D brutal barvy neni toho sice moc ale pekny K+ samo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma