Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Bcuzz dávkováni - tabulka - Klikni zde pro originální téma
MOONLIGHT
Jedu bio pod 400W. Jsem momentalne v 5 tydnu kvetu je to WW. Momentalne hnojim B|cuzz 6kavovych lzicek A
a 6 lzicek B na 1.5-2l vody. coz je asi 12 ml hnojiva na 1.5l vody.Davam asi dvakrat az trikrat tydne. Palice mam krasne pryskyricny, ale objemovy mnozstvi se mi nezda dostatecny. Mohl byste nekdo napsat kolik hnojit v ruznych fazich rustu.
Oscar111
Nevím sice co to máš za hnojivo,,, ale dělá se to podle návodu od doporučených koncentrací pomalu zvyšuješ dávky až na 3-4 násobek,, pak u Bio kolem čtrnáctého dne před sklizní přestaneš,,,
MOONLIGHT
to hnojivo je dvouslozkovy spec. pro kyticky, jmenuje se B´cuzz
Tim
Nejsem si jisty, ale mam dojem ze jsem neco cet na owergrow o tomto. Jeden typek tam mel maly palicky co vypadaly na 7, ale byly 14 dnu. Oni mu poradili pridat jemne fosforu. No tak to by jsi mohl zkusit, nebo zkus zvysovat davky. a nemam zadnou praxi s B/cozz, ale mam dojem ze A je na rust a B na kvet? Nebo naopak? Proste staci zvysit jednu slozku.
Tim
Ps:Pestuju banany a prvne jsem to s temi dvouslozkovymi hnojivy neumel, tak jsem zkousel hop nebo trop.

[Edited by Tim on 02-01-2002 at 04:47 AM]
amph
Moonlight:
na flaskax Bcuzzu je napasany davkovani, ale mam pocit, ze ten pomer co popisujes je asi tak 5* koncetrovanejsi nez by mel bejt nebo ne?
MOONLIGHT
amph>
Pisou tam na kveteni dat asi 3-4 ml A und B na 1l vody, ale uz nepisou, jestli to patri k jedne kytce, nebo jestli se to ma rozlit ke vsem. A kdyz si vemes 4ml A a 4 ml B tak to je dohromady 8 ml a ja davam 10-12 , takze zas tolik hnojiva nedavam. Ja chtel spis radu od nekoho kdo uz toto hnojivo pouzival, okolik zvysil doporucenou davku, kdy prestal hnojit atd.
amph
ja Bcuzz jedu a sem s nim moc spokojenej. jedu teda kokos.... ty pises ze mas Bcuzz A+B, to je zakladni hnojivo, pak sou este specialni na koren, rust a kvet....sou pekelne drahy ale vyplati se, nejni pak problem s velikosti palic :)
a esi ti muzu radit, neprekracuj ty doporuceny davky...a znova opakuju, na tex flaskax je napsany kdy ceho kolik dawat...
debil
jo jedu taky bcuzzy v kokosu a chrochtam si jak sem udělal dobře.Jinak sem ty předepsaný dávky taky nepřekračoval a na květ sem si ještě pořídil stimulátor.Dneska sem přestal hnojit(14 dní před sklizní)
MOONLIGHT
for debil//////
jak casto jsi hnojil[tj.kolikrat tydne a kolik] ja to mam psany holandsky a nejak se v tom nevyznam, maj to tam uchylne napsany.jsem ve ctvrtym tydnu 12/12 ,takze asi moc nezachranim, ale pro priste.Jo a jeste neco nevite nekdo jak dlouho kvete WW????
debil
Já jedu drip s kokosem a to znamená zalejvat co nejčastejc,snažim se tak 6-8 denně,takže prostě naleju do kýble vodu a dávkování bcuzz a + bcuzz b:
růstová fáze: 1-2ml bcuzz a + 1-2ml bcuzz b
růstová fáze 2: 2-3ml bcuzz a + 2-3ml bcuzz b
květová fáze: 3-4ml bcuzz a + 3-4ml bcuzz b

je to všechno na litr,kdyby si tam chtěl přidat ten květovej booster,tak stojí asi 500,- a je to 1ml na litr.
Já sem ty hodnoty dodržoval a zatim si nemůžu stěžovat na neřídkost palic,spíš sem to posral trošku jinak.Snad nacpu brzo fotky.
Tak zatim

MOONLIGHT
for debil///////
Palice jsou husty a tvrdy, to jo, a pekne obaleny, ale ten objem[tim myslim objem na celou kytku] se mi zda maly.Snad taky dovalim fotky. cus
PS: Kolik mivas priblizne na 70-80 cm kytce gramu?
Zdenek
Kde se dá koupit hnojivo B´cuzz. A nebo jaký hnojivo je nejlepší pro kytky pěstovaný ve skříni ? Díky za odpověď.
joint
asi už je pozdě, ale wdowa kvete 8-10 týdnů, a pokud jí chceš vidět úplně obalenou kristaly, počkej si 10.

to debil:
dávkování růst/květ jsi popsal vcelku spravně, ještě bych podotknul že v katalogu B´cuzz horní hranici uvádeji až 5 ml/litr A+B. Další otázka je nasadit nejvyžší koncentraci hnojiv ve správnou dobu.

Základní hnojiva jakž/takž dodávaji skoro všechno, ale určitě se vyplati naše milaáčky eště trochu rozmazlovat přidáváním kořenícího stimulátoru první 2-3 týdny, poté nešetřit a koupit drahý booster který obsahuje všechny esenciální minerály, vitamíny, enzymy a mnohé další katalyzátory. Booster se dávkuje 1-2ml v růstu/květu, ke konci květu už jen 1ml/litr.
Další vhodná ne-li nezbytná přísada je pekelně drahý stimulátor květu. Dodává rostlince vše potřebné v době květu, a používá se v koncentraci 1ml/litr.

to Zdenek:
vše a více najdeš na greenhome.cz
blackberry
davkovani je uvedeno vetsinou na jeden litr vody, kterou zalejvas:
1.faze
A+B+korenovy stimulator
me se osvedcilo zacit s A+B (zakladni hnojivo pouzivane po cely cyklus} v nijnizsi koncentraci, coz je 1ml/1l + 1ml/1l korenovej stimulator davam-zalejvam s tim- do ty doby nez mi prokorenej kvetniky,

nekdy po 14 dnech...
A+B+booster
V teto fazi, kdy mam prokorenene kvetniky vysadim korenovy stimulator a pridam booster (rust.stimulator}1ml/1l, do toho stale pridavam A+B 2ml/1l
kdyz se blizim na prepnuti zvysuju ph i EC

3.faze
stale A+B2ml/l+1ml/lkvetovy stimulator + ...PK 13,14 {vyborny pripravek obsahujici fosfor a draslik, je to uz zbaveny dusiku, takze na palicky zradlo jako delany :O], zacinam s 4 ml nana 1l, tohleto hodne zveda EC takze s tim opatrne}, no a pak 14 dne pred sklizni davam jenom vodu s upravenym ph.... HYDROOOOO

Jinak na B,cuzz nedam dopustit!!!

d@bel
JSEM TAKY SPOKOJENEJ. JE TO POHODA HNOJIVO PRO INDOOR JAKO DELANY ;-))). DAVKUJU PIPETOU DO KADINKY A PAK MICHAM V SUDU. NEVITE KDE SE DA U NAS KOUPIT. DIVAL JSEM SE NAPR.: NA GREENHOME ALE NENASEL JSEM TO TAM.
techyes
to moonlight: taky si doma pestuju WWidow z rizku ( muj prvni indoor),a chtel bych se s Tebou podelit o info.
ja mam rostlinky v 9.tydnu kvetu,uz nehnojim,jen lehce zalevam odstatou vodou .vetsinu listu sem otrhal a nechal jen ty mensi.
a co je nejdulezitejsi posledni dva tydny kvetu,tedy 9. a 10.tejden jim vubec nesvitim.udrzuju teplotu na 23stupnich,vetram jim a devcata uz nerostou,jen se zahustujou a narustaj palice. bal sem se,ze se jim bez "slunce" udela spatne,ale nevypadaj,ze by trpely.

pristi tejden poprvy skliziiiim, hip hip hooray!
ganjik
2 d@bel

Pripadnu si, jako kdybych tu delal reklamniho prodejce hydroponieplus.cz - tam koupis od B`Cuzz Wurzel, Booster i Kvet urcite (mam to od nich)
manin
Halo, halo prosim vas, je "Bcuzz-kvetovy stimulator" ciste organicke hnojivo nebo ne? Da se s nim stimulovat az do sklizne, nebo se doporurucuje 14deni proplach cistou zalivkou? Diky moc za rady.
Jonatan
myslim ze se davkuje do kazde zalivky asi 2ml s tim ze 14 dni predsklizni us nic a jenom lejes atazym na vycisteni.

soudim to podle toho co mi rekli vcera v growshopu este sem tuhle flasticku nekoupil takze kdybych se mylil opravte me pls
kralicek
Bude rec jen o hnijivech,ktere se prodavaji u hydraplus ke dni 14.9.2002 ;) kdyby se nekdo ptal proc tak ,protoze v tom mam hrozny zmatek.Mensi dotazy na hniva Bcuzz :
1) Květový stimulátor 0.25L (pod slozkou Hnojiva - BcuzZ) - pouziva se na hlineny substrat nebo na hydroponii a nebo na oboji s mensi koncentraci na hlinu
:confused:
2) Kořenový stimulátor 0,25l (pod slozkou Hnojiva - BcuzZ) - ta sama otazka jak u 1) ;)
3) BcuzZ-Booster 0.5L ( pod slozkou Hnojiva - BcuzZ-Booster 0.5L ) - to same do ceho se pouziva (vym ze je na obalu Hydro ale ... )???
4)nikde jsem nevidel ty a+b nebo samostatne da seto jeste koupit ????
5)byl jsem v brne growshop yama meli tam hnojivo ale uz si nepamatuji jak se jmenovalo nevite neco onem je dorby nebo vyhozeny prachy ???
Dikec,vsechny odpovedi budou odmeneny karmou ,protoze v tom mam pekny bordel a moc my pomuzou.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tomu nahore nemusite odpovydat je to hovadina :rolleyes:
Prect jsem co jsem mohl a jestli jsem tomu dobre porozumel tak do pudy(normal kvetinac) si mam koupit BcuzZ A+B Půda 1l 440Kc od http://www.growing.cz na zacatek rustu + pridavat na kvet dale si koupit BcuzZ kvetovy stlim. od http://www.hydroponieplus.cz a to jen na kvet za 350Kc 0,25 l nic vyc nebu potrebovat ne ???

Ps: podivejte se na otazku 5tku zajimame co to je za hnojivo ???


[Edited by kralicek on 17-09-2002 at 07:02 PM]
kralicek
Posunuju to to tema dopredu znacka Spěchá ;)
chobot
Ano, pochopils to spravne. Staci si koupit BCuzz A+B, kterym budes hnojit celou dobu (davkovani je na flasce, v rustu davas trochu mensi koncentraci, v qetu vetsi). Ja osobne Bcuuz A+B na hlinu pouzivam a jsem celkem spokojen. Qetovy stimulator si na hlinu koupit muzes a nemusis, ale asi se to vyplati - pristi sklizen do toho taky pujdu.

Teoreticky bys mohl potrebovat jeste neco na upravu pH (ja to mel furt moc kysely), ale to uvidis az zacnes.

At ti to roste.
chobot

kralicek
Chci si koupit BcuzZ A+B Půda 1l od http://www.growing.cz za 440kc za 1l ale jsou to dva litry takze celkova cena je 880kc.Otazka - neni tech 880kc za A+B půda MOC.
kralicek
jedna flasa 440 a jsou dve tak 880kc tak me to rikal kdyz jsem stim prodavacem telefonoval!!!!
chobot
Kupoval sem Bcuzz A+B nedavno ve zminovanem growshopu v Nuslich a obe flasky dohromady (1 litr A + 1 litr B) staly 440 Kc .

chobot
kralicek
Ja se nane muzu .... :flick: Koupil jsem hnojivo Cellmax z Yamy a uvidime .....
delta
Tak sme byli s kamosem v growshopu a co se nestane dostali sme k nakupu za 2800 maly bonus, pohled od Bcuzz kde sou koncentrace jednotlivych hnojiv, jinak kvuli cenam doporucuji projet zaroven www.hydroponieplus.cz a www.growing.cz pro srovnani, v h-plus maj levnejc, ale nemaj vsechno.
No a co z toho vzeslo koupili sme napul litrovku korenovyho stimulatoru a ta vune, ta je bozska ja bych to tam daval dyl nez je na obalu jen kvuli ty vuni.
Myslim ze ta vune vyvolava zavislost.......du si cuchnout........aaaaaaaaa ........... to je asi fakt blaho pro kyticky

jen ta cena za litr sme dali 1570
delta
Tak a tady je jeste kolonka o nekterejch Bcuzz mnamkach.
armaggedon
som za ,nedam dopustit na b cuzz. lepsie hnojivo si neviem predstavit. a s tou vonou mas pravdu,mne to vonia vsade> v aute, v byte, vo vrecku. kamosi mi vymysleli nazov vone cannabis for man
delta
Vsim sem si ze se u Bcuzz nemenej pomery na rust a potom na kvet, proste zustavaj stjny A+B to je normal? vzdyt na zacatku by kytka mela potrebovat vic N a pak spis P a K. Nevite nekdo?
Vono se to bude asi doresivat PK 13-14 ale nevim.

Jo a aby to bylo seskenovany komplet, tak sem hodim jeste vobrazek z toho druhyho letaku, zdarec
Aryan
taky mi to davkovani nejni moc jasny. Na obou lahvich je psany davkovani 1-3ml/1L. Myslel sem ze A bude mit treba vetsi N a B P a K jenze NPK je na obou lahvich uplne stejny takze nevim co je spis na kvet a co na rust Jedinej rozdil co sem tak videl je ze A je mnohem cervenejsi nez B :)
armaggedon
to aryan; na tej flaske je napisane aj silnejsie hnojenie od 1do5. ja davam 3ml/lA +3ml/lB+1ml/lBooster,kazdu zalievku. raz za tyzden 2ml/l Atazamyne. zmeram ec. zvykne byt tak od1.3-1.5. holkam to moc chutna.
luckyBOB
doporucuji brnakum..(i ne brnakum)..zajit si do obchudku MAZAR..kje tam fakt dobrej vyber hnojiv cele skaly sili a pouziti.Proste sem hodin skenlej ten letak..jo ten obchod je na CEjlu ...:)
olda
to Realist - Bcuzz A+B jsou minerální hnojiva což znamená že je to stejná nebo ještě větší "chemka" než AH nebo GH . organické jsou Bcuzz doplňky. to Delta - taky se mně nelíbí že u A+B se dává to samé na začátku i na konci . jinak Bcuzz A+B hlína 21-14-28 NPK , A+B hydro 19-15-27 , A+B cocos 21-16-19 a Bcuzz 1 conponent 7-30-20 . jinak tu tabulku s dávkováním Bcuzz už doplnil o to PK 13-14 od pátého týdne květu 150ml na 100 l společné s boostrem a květ. stimulátorem .
Gaylord
Bude to znít naivně, ale prosim co znamená A+B ??
Díky
Tek23
cus jedu taky bcuzz mam A+B,XL,atazamyne,bloom a PK
A+B znamená že se jedná o dvousložkové hnojivo musíš dáš třeba do litru 1ml A a 1ml B (vzdycky davas oboje A i B )
a pod 400w 2.jízda 340g
Kambu
Zdarec,letos chcu jet na květ B´cuzz bloom stimulátor a mám dotaz,jestli při hnojení,hnojit jen tím stimulátorem nebo si koupit ještě nějakou hnojku na květ? jestli mě na květ bude stačit ten B´Cuzz bloom stimulátor??

A ještě jeden dotaz..je lepší na květ B`Cuzz Bloombastic nebo B`Cuzz Tablety Blossom Builder ?
Exceptional
je nějaký rozdíl mezi Bcuzz Bloom Stimulator a Bcuzz Coco Bloom Stimulator? Chci to do kokosu a v pár Growshopech už mi řekli, že to je jedna a ta samá věc, ale nejsem si tím jistej, proč by to pak takhle značili ?
citace:
Původní příspěvek od olda
to Realist - Bcuzz A+B jsou minerální hnojiva což znamená že je to stejná nebo ještě větší "chemka" než AH nebo GH . organické jsou Bcuzz doplňky. to Delta - taky se mně nelíbí že u A+B se dává to samé na začátku i na konci . jinak Bcuzz A+B hlína 21-14-28 NPK , A+B hydro 19-15-27 , A+B cocos 21-16-19 a Bcuzz 1 conponent 7-30-20 . jinak tu tabulku s dávkováním Bcuzz už doplnil o to PK 13-14 od pátého týdne květu 150ml na 100 l společné s boostrem a květ. stimulátorem .

Tak je to chemka, nebo ne? Ja s tím hnojím i rajčata tak abych pak třeba nesvítil, nebo tak něco? :)
sWei
Pokud jsem to správně pochopila, v té tabulce nahoře jsou rozepsané dávky na 100l takže mám začít u miminek v kokosu se 0,75 ml/l ? :)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od sWei
Pokud jsem to správně pochopila, v té tabulce nahoře jsou rozepsané dávky na 100l takže mám začít u miminek v kokosu se 0,75 ml/l ? :)


Ano.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma