Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
POvolenie - Klikni zde pro originální téma
MACDOG
Chcem sa spytat ak ma niekto skusenost nech to rozvedie. Ako ziskaju cajti povolenie na prehlaidku domu na zaklade coho ved nemozu len tak vtrhnut do baraku simsala bim sme tu naval matroš ak nejaky maš :bravo: Alebo ako to vlastne je a ako to prebieha pridu zo psami a rozoberu cely barak alebo ako to hladaju a pridu kuklaci alebo obycajni a v pohode ti zacnu smatrat kde to asi mas ved to už je narušanie sukromia nie? :flamer:
Jahudka!
Povoleni vydava statni zastupce.To vydava na zaklade tvoji vypovedi a dukazu nasbiranych policii.Ziskat pro fizly povoleni neni az tak nic jednoduchyho jak by se mohlo zdat a vetsinou ho dostanou jenom v pripade opravdu padnejch dukazu.Nejdulezitejsi je u vyslechu nikdy nerict,ze mas cokoliv co se tyka trestne cinnosti doma!Pokavad reknes ze mas doma cokoliv z trestne cinnosti tak si bud prohlidkou jistej a vlastne si ji zpusobis sam svoji blbosti.Vzdycky musite i pres jejich natlak tvrdit,ze doma nic nemate za jakejchkoliv podminek.Serte na ne,nic nerikejte,dukazy at si posbiraji sami.

No a probiha to zhruba tak,ze prijde asi 5 fizlu,+technik kterej to vsechno dokumentuje.U prohlidky musi byt nezavisla osoba,takze se muzes pripravit na peknej rozruch v miste bydliste,protoze si vetsinou vyberou nejakyho souseda.Pouziti psu a nebo zakuklencu je podle rozhodnuti policie a je to pripad od pripadu jiny.Vetsinou chodej jenom benga bez psu a zakuklencu.

Tak to funguje u nas v ČR
MACDOG
No ale co ked ti pridu domov neocakavane ze proste ti vtrhnu domov s papierom na domovu prehlaidku že by si nemal sancu nič schovat nemal by si cas možu to? Prist neocakane ze o nicom nevies bez nejakej vypovede proste sa rano prebudis :baby: a pozeras do hlavne MP5 :frog:
Moje
tak to uz by byl asi provar,ganjapadne nikomu to nepreju
Jahudka!
MACDOG - Samozrejme,ze to taky muzou,ale to uz je jasnej provar a dukazy maji uz davno dostatecny na to,aby jim statni zastupce povoleni vydal.Pokavad prijdou rovnou,jses uz v podstate v hajzlu,protoze to uz chodej na jistotu.Navic se to takhle dela vetsinou jen v pripade zavaznejsich trestnejch cinu,coz 1 skrin jenom pro tebe urcite neni..Pokavad ovsem prodavas a jede v tom vic lidi tak vas budou nejakej casek sledovat a az dorazej,maji uz dukazu dostatek na to,aby vas zavreli do cely predbeznyho zadrzeni a pak maji jeste dalsich 48 hodin na zajisteni dalsich dukazu.To se vsechno da statnimu zastupci a ten po tech 48 hodinach rozhodne jestli zavaznost cinu je natolik velka,aby si vas tam nechali do vysetreni pripadu a nebo vas budou vysetrovat na svobode.
MACDOG
Seriem na to poviem mu nech nic do skrine nedava je to risk jak svina mat to doma. NEMAM JA ANI ON NA TO GULE :death:
Cicmon
MACDOG: Mit to doma risk neni, kdyz neprodavas/nedavas nikomu nic, nesezenou na tebe nic ;).
Btw. na domovni proholidku jsou potreba snad alespon 2 prime dukazy (fotky apod.) a kdyz te nekdo naprasi, tak jeho vypoved neni primy dukaz!!
Navic fizlove po skrinich typu 250/400/600W sami nejdou (musis udelat nejakej provar).

Takze vsechno s klidem, moc to nerozhlasovat, neprodavat a jsi v pohode :)
Dobrman
hej cu se zeptat sem slyšel něco jako že mužeš mit doma maximalně 2 kytky a není to trestny když neprodavaš je to fakt?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma