Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Skleniček invisible - Klikni zde pro originální téma
MACDOG
Nazdar všetci mam otazku moj kamos chce dat do sklenika ale na okolo byvaju jeb..ty susedia može zatriet steny niecim ak ano cim a bude mat dost svetla rastlina ak bude vidno len cez strechu ? Alebo čo by ste navrhovali? (okrem likvidacie suseda to ma už napadlo tiež :rocket: ) vdaka :rejp:
expiry_date1
A nebude tým susedom divné,že má zrazu natretý skleník,aby tam nebolo vidno?
Napadla ma taká šialenosť(ale stálo by to prachy) - nejaký dobrovoľník by mohol v noci porozbíjať všetky bočné okná - "vandal posratý" :D:D:D a potom by to stačilo len zaskliť nejakým nepriesvitným sklom,cez to by aspoň nejaké svetlo aj prešlo(nielen cez strechu) a zvedavým susedom by sa povedalo,že také sklo ste zohnali niekde za lacnejšie,tak ste tam dali také:D
THC-Instruktor
Obcas sa robili foliovniky, ktore boli z igelitu a cez to bolo videt akurat tak hovno, ale svetlo cez to prenikalo... no urcite by sused nespoznal, aka pekna kvetinka tam rastie...
Dude
bílý skleníky sou uplně normální - mraky jich...
Celller
Taky to sklo jde opiskovat, to pak neni videt vubec nic, ale nevim, jak svetlo, ja bych to vzal tou bilou barvou, protoze je to normalni a nepodezrely
DeThomas
Bilym primalexem a je to. Jeste tam muzes namalovat nejaky obrazky, at maj na co koukat. =o)
MACDOG
A co keby ho ty susedia bonzli co by bolo hned by prisli cajti bez ohlasenia alebo by to udanie mali u na haku akoby to prebiehalo bol by z toho fest pruser :rejp:
Lahvan_FlaskiCZ
jj, tak to je v prd*li. proto radeji indoor nebo nekde v lesich.

ale jinak stopro to vapno :rolleyes:

obcas se sousedum divim, ze jim neprijde divny ze mam pulku skleniku bilou, kde jsou kdytky a druhou, kde jsou rajcata, ne. :D ale co.... :)

edit 4 Expiry: proc by se mel nekdo zpovidat sousedum? co jim je po me? :D
Zelda.cz
Přestěhovat ho...:D :frog: :D
MACDOG
NO jo mat susedia to je fakt udel to vam poviem plyn na nich na vsetkych a hlavne na takych starych to oni len kukaju čo možu rozmazat aby mali cez den nejake vzruso hajzli jedni. SAK ja im to vzruso raz vyrobim :rocket:
Setth
Já bych koupil igelitovou folii a normálně bych jí zevnitř napnul podél toho skla. Světlo ti tam půjde, co se pěstuje uvnitř vidět nebude a soused bude mít po ptákách :)
romero
nejspíš bych to fakt natrel tim vapnem to vidim často na skleníkách a když mu to bude divny zeptase a ty si neco vymyslíš ne?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma