Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tak jak dopadl SILVESTR?? - Klikni zde pro originální téma
GreenMary
Podělte se s námi o vaše zajímavé zážitky..
Jak jste začali a jak jste skončili?
netopeyr
Konkrétně moye zážiky ysem už popsal, kdo si ye chcete přečít -> http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2272
i_oNe
Chapu, ze by tu mjely byt spis vesele hulicke prihodicky, ale bohuzel nic takovyho se mi neprihodilo. Zato sem zazil solidni krizi. Ze ktere sem si pro priste odnesl jedno ponauceni, ze "partnerske" vztahy se neresi pokud ses zkourenej ... Jak proste!
Doufam, ze kolegove po me pisici, budou mit jen vesele historky :-))
GreenMary
Z toho si nic nedělej, ja sem taky nedopadl moc dobře.. Ale mohlo bejt i hůř. Hlavně žesme to cely přežili.

Já sem začal kalit asi ve tři odpoledne a zkončil sem zvracet ve tři ráno. Opravdu jsem prožil velmi romantický silvestr přitisknutý k záchodové míse. Co víc si můžu přát.. Duležitý je, že sem vo půlnoci byl s lidma, který mám nejradši (žaludek byl ješte v klidu) Potom se to nějak zvrtlo v opíjecí párty (A TO SEM ABSTINENT)..

Byl to krutej Silvestr...

No tak to každopádně :)

Doufám že ostatním aspon nebylo tak zle jako mě...

Ahola.. GM


P.S.: Vim, že normální lidi nezvracej, ale já sem opravdu hučel jak náklaďák s dobytkem.... .. muselo to prostě ven. PAPA
campo
Zdarec, silvestr byl celkem pohoda. Travil jsem ho postupne na 3 místech, ale nemuzu si stehovat, koureni bylo dobry, piti dost, ruce a zbytek mam, konec sveta se nekonal, proste lahoda. P.S. . ..K tomu reseni vztahu s brckem, taky uz jsem na tom ztroskotal, je to docela na psychu. Chce to od vic ci... co to placam. IS OK
ddevil
Tak ja tu trochu tu bilanci vylepsim.
Vyrazili jsme velka banda lidi na vysocinu na chatu, huleniho dost pitiho hafo, jidla mraky, snehu jak na¤¤¤¤¤, teplicko, dobra muzika...........
Ziju, muzu klidne otevrit lednicku a podivat se na flasku s chalstem aniz by me bylo zle, a vubec.
A novy rok jsme s kamosem misto sampanem oslavili silvestrovskym skanourem...... jak na novy rok, tak po cely rok.. :)
PiosOne
To ja si pekne kolem 22.00 ubalil velky brko. Pritelkyne nechtela, ze az po pulnoci. Dal jsem si pulku toho jointa a o pulnoci jsme si dali sampano. Pak jsme sli k mojim rodicum. Oba dva jsme byli trochu priopili a ja navic skoureny. Rikam si: budem u nasich chvilku, poprejem si a pak si doma dame oba ten zbytek jointa. Jenze u rodicu byli nejaky znamy s detma. Takze jsem resil komu jako mam poprat a jestli jim mam prat nebo jenom rodicum. Proste klasika, kdyz neco resis zhulenej. Nastesti ze me jelo to sampanske, takze si to vysvetlili tak, ze jsem trochu prebral a bylo to v klidu. S tatikem jsem stahl lahev sampusu a potom pozdeji doma s pritelkyni zbytek jointika. Takze letosni silvestr byl v absolutni pohode.
Setth
Já si tu teď musím tak trochu postěžovat. I když si za to vlastně můžu sám, protože jsem byl důvěřivej a blbej. No prostě...
V sobotu jsem se pěkně zhulákal afgánem a lítal jsem v tom skoro celé odpoledne. Jenže pak jsem potkal jednoho kluka se kterým jsem kdysi chodil na skauta (ale to už je dávná minulost) a dozvěděl jsem se, že taky hulí. Ten mě furt překecával, že má chuť na špeka, ale já jsem mu furt říkal, že už mám jen na jednoho a že si to chci nechat na silvestra. Von tvrdil, že mi na silvestra dá, že druhej den bude mít hulení jak blázen a že se mi ozve. Tak jsme teda nakonec dali brko. No jak tak mám zkušenosti s některejma huličema (proti huličům jako takovejm nic nemám a sám se řadim mezi ně, ale preferuju upřímnost a "čistou hru") tak jsem měl takový tušení, že se sám neozve. Mobil měl údajně rozbitej, tak jsem mu volal na pevnou. Jenže tam jsem se dozvěděl, že je někde venku a šmitec. Pak jsem ještě v noci dostal SMSku, že se mi omlouvá a že mu to nevyšlo a že se ozve druhý den (na silvestra). Jenže jak už to tak bývá, tak se neozval a mě zbyla jen lekce sebeovládání, abych neudělal nějakou blbost. Tak jsem mu k večeru ještě poslal SMSku na ten mobil, ze kterýho psal, že jsem s nim udělal v sobotu velkou chybu a víc se snim nebudu bavit.
Co mi prostě na těhlech lidech vadí, je ta jejich nespolehlivost. Já když něco někomu slíbim, tak se to snažim dodržet, protože je to pro mě takovej závazek vůči tomu druhýmu a lidi co dělaj takovýhle s prominutím sviňárny nemám fakt rád. Kdyby se alespoň omluvil nebo se předem ozval a řekl: "Hele sory, ale nic neseženu" nebo něco takovýho, tak bych to ještě bral, ale tohle se opravdu nedělá.
No, ale konec nadávání. Můj silvestr dopadl tak, že jsem chodil s jedním kámošem venku a pořád jsme přemýšleli, kam si sednem. Pak jsem uviděl nějakýho kluka jak tam pálí špeka a tak jsem se ho zeptal, jestli ještě něco nemá, že bych klidně koupil. Nakonec mi dal zbytek toho svýho s tím, že už je dost v háji. No tak jsem to zčadil a byl jsem alespoň trochu vysmátej. Pak jsme ještě s tim kámošem skočili na pivko do jednoho baru a bylo to v pohodě.
Dude
Silvestr byl jedna velká pohoda, přije l kámoš z prahy, přivezl 6 g indooru, k tomu 10 bobulí (-k do mě za chemii:)), tak jsme si dali nealko silvestra,bylo nás na bytě asi deset (+- 5 v závislosti na čase), žádná křeč, hráli jsem si na bubínky a dýčka, hroznej klídek, opilcum to přišlo unylý, o půlnoci jsme šli zhodnotit rachejtle, těch , kterejm zo za to stálo, my odpálili megašpeka...

V průběhu pozdní noci (rána) jsem měl vlastní kino (se zavřenejma očima psychedelický kino, promítali se mi krajiny,fraktály,cokoliv...) Crust je psychedlik!!!

Ráno dojezd s mladou v postýlce, co víc si přát...
Dude
Tak teď mi kamarád povídá, že ten Crust, je prej s K!
A mam stej příspěvek!!!!!! ale prej to neví jistě(?)
weedpolis
Nejdřív sem s jedněma zhulencema-kámošama (kteří mě naučili hulit) měl jet do Vyškova za kámošama jednoho z nich. Ale ten druhej pak přišel s tím, že nejede, tak sme si dali pár štráfů, abysme líp vymysleli, kam pujdem.Oni šli do jedné hospody a já za jinýma huličema do vedlejší části města. Tam se zhulili jejich ganžu, kterou sehnali mimo jiné 20g za 200 kč. Hned mi bylo jasný, proč tak LEVNĚ...byl to zasranej bolehlav!
Tak sem se vrátil k těm dvoum do hospy a pařba ještě s jinýma kámošama, co tam taky byli až do pěti.Heh.
Lackyfree
trochu nuda ale jinak byla pohodička.... na naší chajdě asi por 40 lidu jsem měl asi 30 lidí...(!) :frog:
Ale asi 10 lidí byly zapřísáhlí nehuliči (alkáči) :slizoun: (takže s nimy nuda).
kámoš přitáh 5l flašu s listím ze své nejlepší odrůdy - a udělal z toho bramboráčky!
První den co jsme to zkoušely (dal jsem 2) jsem byl jak na tripu..... fakt hustý. Dvacet lidí mělo takový kotle že si nechtělo jít sednout mezi alkáče k TV a jen se před dveřmi děsně řechtalo. Hlavním tématem byly posměšky na alkáče a vyvíjení stíhozhuleneckých teorii o tom proč se nám mezi ty lidi nechce :satan:, ale jaksi si nikdo neuvědomil že nás ti lidi vlastně můsí slyšet :sun:

Samotný silvestr byl poklidnější (dal jsem 1,5b) až na to že jsme jaksi nuváženě přesvědčily nějaké ty alkáče aby si daly bramborák..... a asi po 1h byly :bounce:. Teda dva z nich byly fest:D.... ten jeden dokonce měnil i svou sexuální orientaci (snažil se ojet mého kámoše a když to jaski nešlo tak si vybral jiného...... mě se snažil ukazovat trencle - prý měl na nich srdíčka :mad:..... to fšak nevím porotože mě takové vjeci ani trochu netakujou......
To co jsem vyhulil za těch pár dní by mě snad stačilo na měsíc :wink:
i_oNe
Jo! Jo! s alkáčema je to dycky hrozná řepa, ale nevim proč všichni vykouřenci se tak nějak od nich straní a sdružují se do malejch skupin a podnikaj drsný verbální útoky na výpitky ... to už je prostě pravidlo!
Haman
Asi ve tři ráno jsme jely s kámošem z jedný chaty a zapadli jsem ve sněhu. Totálně zhulený (K2 a WW rulez!!) jsme asi hodinu vyprošťovaly auto. Fakt hustej zážitek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma