Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
hledam specif. odrudu ... - Klikni zde pro originální téma
HavanaJoe
No, takovy bejvaj vetsinou 100% sativy. Nestrihnes a je to jen jeden stonek.
indicky-konopi
No taxem zjistil dva modylky, ktery by se bez jakyhokoliv zasahu neměli tendenci moc větvit, ikdyž jeden jedinej vrcholek ani neočakavam, ale má to být BIG BUD a NORTHERN LIGHTS...co si o tom myslite???:frog: Další oitazka je, co ma nejmensi tendenci se větvit, SATIVA, INDICA anebo SATIVA/INDICA? Nebo to je jedno? v tom připadě by bylo dobry slyšet z vasich zkusenosti s jakou nejmin vetvici indikou, sativou, mixem ste se doposud setkali...:) Takže vlastně hledame nejvhodnější odrudu na SOG s pokud možno jedním nafouknutym vrcholkem:D:D!! Samo to bude chtit kratoučkou vegetaci...
Sinuhet
Vzdyt to je zakladni deleni sativa indica. Indica se vetvi, je nizsi se sirsimi listy. Sativy byvaji vyssi, nevetvi se a maji uzsi cepele listu. Takze pro tebe jsou vhodne sativy. Pokud vim tak northern lights je indica.
indicky-konopi
Sinuhet: Ok ok, to je jasny, kdyz budu chtit rozjet sog a mym cilem bude co nejmin vrcholovych palic vyberu si sativu, ale co když nechci hulit jen sativy, ale i nejakou tu mou oblibenou indiku??? a proto potrebuju tady napsat par modelu jak indikos tak sativos ci 50:50, ktery maj nejmensi tendenci se vetvit..rozmiš, musi prece existovat indika, ktera se jako indika proste nechova...myslim větvením...a rikas sativy se nevetvej, souhlasim i nesouhlasim, ale co řikaš třeba na C99, A11xMTF, JAMAICANA....vše nehorazně větvici se SATIVY! COB 50/50...tez se vetvi jako blazen...G13xBW, DW...spis indika, podle me se na to jak je mala vetvi taky celkem hezky, ikdyz je vzrustem mala, ma siroky listy, ale vetvi se zas mnohem min než SATIVY..proto asi ten malej vynos u nich....tak jak mi vysvetlis to co nademnou konstatuješ...nebo mě spis řekni s jakou malo vetvici se odrudou si se setkal:D
indicky-konopi
puljec: Belladona, Juicy Fruit, Hempstar a Flow way...hm, tak me se libej tyhle, klidne bych si je tam namichal:D a to je zajimavy, Skunk1 je vlastne neco jako super skunk, že? a ten se mi zda, teda nezda..ten se větvi jako kráva...!:)
Sinuhet
Hledal jsem info o genetice C99 nepodarilo se mi nikde najit, ze je to sativa.
A11 je sativa dominant ne cista sativa. Pravdepodobne vsechny tebou vyjmenovane odrudy jsou krizenci indica sativa.
Samozrejme ze pujde nalezt odrudy ktere maji primes indiky a presto se malo vetvi, ale konkretni odrudu neznam. Jinak nevidim problem indice postrani vetvicky proste ucvikat behem rustu.
Sinuhet
Four way se take docela dobre vetvi.
Jahudka!
puljec,indicky-konopi - Po mejch zkusenostech s pestovanim v malejch objemech substratu bych doporucil kontinualni sog treba pod 600w v max 0,2-0,4l substratu.(proste hoodne rizku.).Vyrostou maximalne do
40-50cm a prakticky se to nevetvi.Vlastne z tech kelimku rostou samy vrcholovy palice jedna vedle druhy.




Fotky

Objem 0,2 litru! substratu,28 den kvetu.Odruda ICE,400w son-t agro
indicky-konopi
Jahudka: 0,2-0,4l? Ty woe to je kolik? to neni ani Litr??:) nebo sem magor...co takhle tam vyskladat co nejvic kvetinacu o objemu 3,6l?
sinuhet: neco o cindy 99...je to 99% sativa podle me, navic to je vznikla z herreraxshiva, takze fakt sativa?:)
Neco o ni:
http://grower.cz/forum/showthread.p...5246#post335246
http://grower.cz/forum/showthread.p...2860#post212860

puljec: no ok, ale ja skunk1 proste nechci:D
Sinuhet
Indicky... Vzdyt samotny herrer podle toho co vidim na seedbankach jako popis je mix. Jestli chces cistou sativu tak hledej neco co ma v popisu pure sativa a ne silenosti s x krat prekrizenyma krizencema.
Jahudka!
indicky-konopi - Presne tak.Myslim to vazne.Pestuju nadherny kytky v 0,1-0,3 Litru hliny.Rostou na nich pekny velky palice a nevetvi se to.To co vidis na fotkach v prispevku vejs ma 4 hlavni stonky protoze to bylo zastrizeny fimem za 1 patrem.
indicky-konopi
Sinuhet: Mas prawdu, ale nigde koukat nebudu:D, pač mi nejde vubec o cistou sativu jako o to, ze Cindy je prevazne sativa a presto se šileně moc větvi...;) Psal si, že sativy se nevetvej, jenze sem nevedel, že myslis čisty...100%ni:)
puljec: a já ti to jenom řikam:)
Jahudka!: no hochu, ale tak na takovej prostor (1,44m2) by se mi jich tam veslo takovejch 50kousku....ty si to jel ze seminek nebo z řizků? Chapu, že je lepsí jet ze seminek...jinak ustrihla pet flaška muze mit kolik objem??
Jahudka!
indicky-konopi - Samozrejme ze to je z řizků.Dneska vypada jinak,uz nemuze skoro unest vahu palic.Je ve 34 dni kvetu.Vyhoda tohoto zpusobu je taky v tom,ze muzes pestovat vsechny modely dohromady a muze ti bejt jedno jak si kterej roste.Tech 40 cm proste neprerostou.Navic pri kontinualnim sogu nemusis zaplnit celej prostor najednou a svitis jenom 12/12 a rizky porad doplnujes a ty co jsou uz zraly sklizis.
Misto petky si kup v hornbachu plata kvetinacku za cca 20kc(15ks).Maji objem cca 0,3L
Sinuhet
Powerplant je spise sativa takze se moc nevetvi, ale zase ne ze roste jen stonek.
Jahudka!
puljec - Je to testovaci a zkusebni provoz.Mam jich takhle par na zkousku,takze to zalejvam rucne a je to opruz.Mam na to do budoucna vymysleny neco jako ebb&flow.
Bude to velkej tac na kterym bude asi 100ks rizku v kelimcich a ten tac se v urcitejch intervalech zaplni vodou dokavad se hlina nenasaje a pak se voda z toho tacu vypusti zpatky do nadrze.Pujde to pres spinacky,takze automatika.
indicky-konopi
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
Vyhoda tohoto zpusobu je taky v tom,ze muzes pestovat vsechny modely dohromady a muze ti bejt jedno jak si kterej roste.Tech 40 cm proste neprerostou.Navic pri kontinualnim sogu nemusis zaplnit celej prostor najednou a svitis jenom 12/12 a rizky porad doplnujes a ty co jsou uz zraly sklizis.

Husty, tak do toho po tyhle sklizni du...! uz sem to chtel sice zabalit, ale.....ešte teda vyberu par kloudnejch odrud, seženu kvetinace a je to...jen tam narvu tolik kytek kolik se tam vejde, žadny volny místo...;)
Jahudka!
puljec - Tac muzes udelat sam a nebo ti ho nekdo vyrobi.Staci tabule pozink plechu 200x100cm cca 200kc,ohybacka a klempirska pajka a trosku cinu..Drip nevim.Takhle bude urcite snazsi manipulace nez kdyz by to bylo vsechno na kapilarach.Premejslel jsem nad tropf blumatem,ale dat 10000 za koliky se mi nechce.Navic by byl taky problem s manipulaci.
metalsodik
Nevím jestli to chceš na indor nebo ven , ale jeden salám tvoří NLX-
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=20250
Jahudka!
Ja mam ted nirvanu special.Mela by to bejt cista sativa,tak jsem zvedavej.Zatim delam selekci.
metalsodik
citace:
Původní příspěvek od puljec
jahudka.. jasny . dripem to je celkem o nicem uz s toho ze budes muset pohybovat po prostoru kvetnikama... vana je asi na toto best ! ono nft by taky nebylo od veci ! ja uz o nem premyslim dlouho ..ale ta cena me porad odrazuje !! mam na mysli 1x1m nft ...

metalsodik... uz mas odzkouseno ? jak roste ucinky apod. ?


Ještě né pořád se nacházejí v balíčku co by bonus obdržený od alienu,ale na fórech to v cizině je,ale odkaz si musíš najít sám. Cibin ji možná má taky , nebo o ní něco čet .
KABUTO
Mám zkušenosti :
pouze jeden salám:Belladona,ak47,WR,NL,GWS např.

Ale docela to nechápu,nemá cenu se hádat indika x sativa,podle mě když se budeš snažit tak mega main cola můžeš vypěstovat téměř na všem,stačí stříhat spodky,pak jde o to kam ti to vyroste :)
Uniformní sog je mazec!

Chci si pro tento účel do budoucna pořídit LUI,až se proberu tim co mam teď :)
indicky-konopi
KABUTO: Prawda nema cenu asi rozlisovat jestli je to indika nebo sativa, ale ma cenu rozlisovat mega vetvici se odrudy a malo vetvici se odrudy bez jakychkoliv vetsich zasahu...ja třeba po prvni indoor sklizni vim uplnyh hovno, tak proto bych chtel slyset rady o vas...co je proste dobry na sog tečka. Co je to prosim te LUI? myslis toho vietnamce:D?
KABUTO
Legend Ultimate Indika dost populární SOG Indika ,dost oblíbená u komerčních pěstitelů

Teď si nevzpomenu na nick,ale v ind.galerii je třeba krásnej SOG grow Euforia.
HavanaJoe
Kdyz si chci ujasnit puvod ty ktery genetiky, tak pouzivam tenhle kanadskej site:

http://www.cannabismarijuana.com/search.html

Maj v katalogu 435! modelu a maj pekne udelany kategorie. Popisky strucny, ale vystizny. Bohuzel to maj vsechno staticky HTML, takze na nejaky fulltext vyhledavani muze clovek zapomenout. :(

Dalsi problem je caste pouziti anglo-americkyho mernyho systemu, coz by treba tak nevadilo u velikosti rostlin (1ft = stopa = cca 30 cm ) , ale unce 1 oz = 28.3 gramu a s tim se z hlavy uz pocita trochu hur :wink:

Bacha na to, ceny jsou v kandskejch dolarech a celkove mi prijdou jako dost vysoky, urco bych od nich neobjednaval.

Ale samozrejme neni nad osobni report nekoho z mistniho growerhoodu.

Je zajimavy, ze prestoze hledam presnej opak nez vy - chtel bych vetvici se sativu, nebo sativu/ indiku z duvodu SCROG a ucinky spis high do smichu, pokecu s kamosema, zadnej gaučing, tak mi vas thread naznacil dalsi modely, na ktery bych mel zamerit pozornost.

Diky kluci, :) HJ
HavanaJoe
No, snad nejdu s krizkem po funuse, ale mrknete sem :

http://www.gardenscure.com/420/strainguide.php


Nepripomina vam to neco ? :wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma