Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
řízky Mazar - Klikni zde pro originální téma
OSHO
Mám 2 tydny v rockwoolu řízky mazara pod 4TLD /18W/33.Teplota kolem 25.Svetlo 18/6 asi 30cm nad nimi. Postupoval jsem klasicky seříznuto diagon.Namočeno do Stimulaxu3.PH okolo 5.Zakořenily z toho 3 kousky a začíná to od spoda trochu hnít..nevím proč.Moc vody?Rockwool byl namočen do vody PH 5.5..je nad tim igelit kvuli odpařovaní..a sprejuju to..proč zakořenily jen 3 a za tak dlouho..poradi někdo?Ten igelit kolem r.w.kostek se tam nechava nebo se ma odstranit? Diky
__________________



[Edited by OSHO on 01-01-2002 at 10:32 AM]
mott
nevím, běžně mi to koření týden, max. dva, teď v zimě tři a nic...
Hellboy
Asi protoze, jestli si je naahodou nepohnojil, cimz bys to pekne pohnojil (neboli podělal)- si do stimulaxu namočil přímo ten diagonální řez a tím si ucpal přívod živin. Nejlepší je namočit jenom stonek bez řezu - tam vyrostou kořeny .....
mott
Hellboy: s tím namáčením řezu to máš odkud??
viridis
Situace: Ve velkem vlhku se z rostlinky nevyparuje skoro zadna voda a rizek nema motivaci vytvaret koreny - proc taky, kdyz nema zizen. Vysoka vlhkost podporuje tvorbu plisni.

Opatreni: Zarivky bliz, jednoznacne. Igelit vyhodit, hned. Rosit 2x -3x denne, jinak nic. dole 2-3 mm vody, ciste. Za dva tydny z toho lezou koreny par cm. (Prvni den mozno postrikat ALGASTIMem na list.)

Na vytvorenou plisen zkus postrik podle http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2637 nebo podobny - dneska jsem na to narazil a docela se mi to zamlouva - akorat to nemam na cem vyzkouset. Drzim palce.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma