Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Rodina '06 - Klikni zde pro originální téma
[CZ]Neon
V nekolika threadech se mluvi o tom jak vase rodice snaseji to ze hulite. Me by zajimalo naopak jak reaguji vase deti (mate-li je) na to ze hulite (pokud o tom tedy vedi.) Pak by me zajimalo jak se to deti dozvedely-rekli jste jim to nebo na to prisly samy? Huli vase deti?
deti maj cistou hlavu(pokud je jeste nestihla masaz ve skole) a jediny rozdil mezi cigaretou a jointem vidi v tom,ze napln do brka si vypestuju sam a napl do cigara si koupim.
snakeeater
tak pokud rodic pred ditetem huli odjakziva, tak to tomu decku uz snad ani neprijde :)
Leah
chybi tam moznost kdybych mnel deti nebudu hulit =o)
Setth
To mě tam zas chybí - počkal bych, až děti vyrostou a pak bych jim to řekl. Stejně jako chlastat, tak i hulit by se mělo až když je na to člověk dost zralej. A dokud je hulení nezákonný, tak kór. Děti z toho nemaj tolik rozumu a když se začnou stýkat s různejma lidma, co to třeba prodávaj, vystavujou se většímu riziku, že vlítnou do něčeho tvrdšího. O to myslím si hlavně jde. No, a nebo to legalizovat a rizika jsou pak mnohem menší. I pro ty děti, když si to koupí třeba v hospodě nebo v trafice. Ale jak říkám, děti by hulit neměli.
citace:
Původní příspěvek od Setth
To mě tam zas chybí - počkal bych, až děti vyrostou a pak bych jim to řekl.


proc cekat?To ze lidi kouri cigara a chlastaj vodky,rumy,piva se dozvi hnedka.
No a pokud jsem rodič grower,logicky svou ratolest nemuzu nechat dezinformovat volama,kteri vedi prd :-)
[CZ]Neon
xerthon: fakt perfektni foto k prispevku...
impozant
ja urcite chcem aby sa moje deti dozvedeli o ganje odomna a nie od neakych cudzich ludi ktory im budu vtlkat do hlavy len to ze trava je droga, a ze uzivanim travy sa z teba okamzite stava narkoman. Ja xcem svojmu decku poskytnut objektivne informacie o trave a komplexne o drogach. A xcem mu to zacat vstepovat od toho veku od ktorehu uz bude schopne to decko rozumiet urcitym suvislostiam. Urcite budem radsej ak moje decko bude hulit ako keby malo xlastat alebo brat tvrde svinstva. To hovorim z vlastnej skusenosti. Lebo viem ake je to zistit ze dieta bere drogy zo strany rodica. Takze dufam ze moje decko sa nenecha ovplyvnit inymi.
PsYcHo84
xerthon: ale pak dej bacha az bude mit decko 6 let, aby to na tebe lehkomyslne nevykecalo ve skole... rekne to napr ostatnim deckam, ktere to reknou rodicum a dal si to muzes domyslet.. nevim, jak docilis toho, aby drzelo jazyk za zuby mimo rodinny krb.. jakoze tahle situace se stat nemusi, ale muze...
Jahudka!
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
xerthon: ale pak dej bacha az bude mit decko 6 let, aby to na tebe lehkomyslne nevykecalo ve skole... rekne to napr ostatnim deckam, ktere to reknou rodicum a dal si to muzes domyslet.. nevim, jak docilis toho, aby drzelo jazyk za zuby mimo rodinny krb.. jakoze tahle situace se stat nemusi, ale muze...


Presne tak.Toho bych se asi bal nejvic.Deti nedokazou dobre hodnotit situaci a vsechno vykecaj minimalne kamaradum o kterych si myslej ze jim muzou verit.

xerthon - Skvelej prispevek.To se ti povedlo he he :bravo:
Jack_Herer
No děti zatím nemám, ale až je jednou mít budu a asi to už dlouhá doba nebude, myslím že jim o tom řeknu. Ale až dosáhnou určitýho věku, kdy poznám že je ten správný čas. Těžko říct možná to bude už v10 možná až v 15 letech...
Každopádně se je budu snažit od trávy spíše odradit, přijde mi, že po tom co jsem s ní začal jsem mnohem větší flákač a nechci aby tak dopadly i mé děti. Nicméně, budu rád když si na to vytvoří vlastní názor a rozhodně bych jim násilím nebránil, když si vyberou cestu životem s brkem :)
jahudka,psycho:no uvidime,nevim co bude,ale pokusim se z neho ukout kvalitniho clovicka dle meho nejcistciho svedomi a vedomi a mozna bude umet mit tajemstvi s tatkou.

A vubec v te dobe uz to nebude tak horke,ne?
[CZ]Neon
Ja myslim ze by deti meli vedet ze doma mam neco neobvykleho, a v pozdejsim veku jim to upresnit a popovidat si...
gustav makovec
zase dojedem na svůj zasraný exhibicionismus…
Voni nám k tomu přidají ještě ohrožování mravní výchovy mládeže….
Moje děti ví,že pjestuji,moje děti ví,že kouřím trávu,moje děti ví,že bych nepožil jindy než mám volno a nebudu nic dělat,řídit automobil,hoblovat,spravovat zásuvku,moje děti ví,že nejsem žádný feťák a neválím se někde po kanálech,moje děti mě viděly zhuleného i opilého,moje děti se semnou diskutovaly o trávě,moje děti se mnou diskutují o sexu a mezilidských vztazích,moje dětí se mnou pracují,vaří,moje děti se mnou lyžují,moje děti chci vychovat bez předsudků a ví,že vše má plus i mínus.Moje děti dosud nepožily žádným způsobem THC i když měly možnost,moje děti ví,že je to pro jejich nevyvinutou osobnost nežádoucí,mojím dětem jsem pomohl s prezentací o canabis v pvp náhodně zadanou ve škole, moje děti ví,že jsem díky travce skoro přestal chlastat, moje děti ví,že někdo ode mne dostal sušenky a mast a že to pro něj mělo pozitivní vliv,moje děti ví,že marihuana není jen droga názvem,moje děti ví,že je droga jako heřmánek,máta,meduňka.Moje děti ví,že pjestuju jako lama,ví že neprodávám travku,ví,že vypjestím jen pro sebe 1 kytku a ne 5 Kg..,moje děti ví,že když je chytnu kouřit do 18 let byť i Startku budou potrestány dle naší dřívější domluvy.Nevyhnu se tomu,že to někdy zkusí,asi to udělají jako ostatní s někým v partě na lyžáku či chmelu tajně,nebo si samy řeknou…-70/30 %...a vím,že si stejně všechno udělají dle svého rozumu a když budou například chtít odejít z domu,že jim v tom žádným násilím stejně nezabráním…Proto že jsou po mě. Možná…Vypadá to relativně snadno,že, ale ´´ tatí, jak holka příde o panenství (při sledování tv) sami,bez matky-v té chvíli,2 pubescentky, k...a, ze začátku mi to těžko lezlo z huby…ALE NEJSME VE STřEDOVěKU !!!
PS:
1.mladší- tady se něco pálí ? starší : to smrdí taťka…..
2.starší : něco drze nastřelila k mé osobě,(nikoliv ke kouření)
pravím tedy: Já jsem dneska ale ještě nekouřil……
tak tu žijem...
PsYcHo84
gustav papaveras: tak to mas moc hodne deti.. snad jim ochota poslouchat tatku zustane co nejdyl

xerthon: nikdy nevis... husak, gottwald a vacek vstanou z mrtvych a bude to zas na 40 let fpici :D
Zelda.cz
Ale u čerstvých školáčků :baby: je podle mě riziko typu že přijde do školy a první slova k učitelce a vůbec : "Tatínek pěstuje zakázané rostliny".Prostě se lehce prokecnou...:grrr:
Kapka1
No, ja teda taky pridam. Hulim, ale tedka se snazim celkem v mezich, mam pred zkouskovym. Mam tolerantniho tatinka, a za to sem moc rad.
Kdezto maminka je konzervativni clovicek, ty kdybych rek ze sem hulil tak me hned zacne nazyvat fetakem a jak me to vychovala. Kdybych mel deti, zalezelo by to dost na jejich veku. Rozhodne bych jim to nerikal v nejakem utlem veku, pockal bych si az budou mit svuj rozum a pochopej to. Samozrejme bych v jejich pritmnosti NIKDY nehulil. Ja bych jim to rek tak, ze si proste obcas dam, ze na tom neni nic spatneho a hlavne bych jim to nezakazoval ( ikdyz, oni by to uz vtom veku meli daaavno vyzkousene :) co si budeme povidat )
Musim citovat tatinka, radsi si obcas zakur marjanku ale hlavne prosim nekur! Samozrejme ze kdyz je treba kalba nebo tak tak si dam, treba i krabku, ale normalne snazim nekourit. Ja predpokladam ze budu mit chytre :) deti a pochopi to. Treba si nekdy snima v budoucnu dam speka :) jiank tatinek to taky samozrejme zkousel :) jenze vzdycky po tom mel hrozne stavy, treba na 10min oslepl a celou dobu se potil, nebo zvracel proste hnus. No a pak bracha prijel z Maroka hadejte scim? marockym hasisem a sli si dat, no a to se tatovi prej celkem libilo...
zelda: jo presne na to sem taky myslel, kdyz jim to reknes brzo tak ztoho budou vyjukani ze je to zakazany a je to droga a nekde se prokecnou a budes ztoho mit akorat pruser. Jenze kdyz pestit tak to taky tajit nejde, jednou na to proste pridou ze je to huleni...
Problém nastane, když váš potomek začne rozhlašovat na základce, že hulí jeho rodina. Spolužáci v tomhle věku jsou největší zlo. Ještě si neuvědomují co je přátelství a pomlouvání je bráno za zábavu.
Rozhodně jsem proti, mělo by být v zájmu rodiče, aby nevychvaloval, či jinak nepropagoval trávu v očích svých dětí.
citace:
Původní příspěvek od Claune

Rozhodně jsem proti, mělo by být v zájmu rodiče, aby nevychvaloval, či jinak nepropagoval trávu v očích svých dětí.


souhlas,nevychvalovat to by byla sebevrazda.Stejne tak ale nedemonizovat,mohlo by to mit stejny efekt.Jednoduse konopi v ocich ditete zaclenit mezi ostatni kytky.
Dejme tomu,ze mam doma 20 druhu kytek.Jak dite pozna,ktera je zakazana?
Muze to poznat az tehdy,kdyz by ji poznal v nejake kampani proti marihuane.
Od ktere tridy zacinaji tyhle masaze?Nevim.Doufam,ze ne uz na nizsim stupni.
Lupus
Aneb chtěl bych vidět váš postoj k hulící mládeži. Já osobně nejsem ve věku abych měl děti na střední tak chci vidět jestli vaše děti hulí a jestli jiím to schvalujete nebo ne.
Budeh
Pánové a dámy , drogová represe začíná bohužel už od první třídy, není to ani 14 dní kdy jsem potkal ráno při cestě do práce třídu prvnáčků a tak se té učitelky ptám kam jdou a ona máme drogovou prevenci. divil jsem se jako blázen už takový malí? A ona jo každej rok povině od 1 do 9 třídy 2krát na přednášku. A co se týče mě tak zatím nevím, uvidím až ty děti budu mít .
Shlukmaster
PRE MNA JE TO TAKTO:AK BUDEM MAT DETI TAK KED BUDU STARSIE TAK IM TO POVIEM...ALE KYM BUDU MALE TAK PSSST LEBO POTOM O TOM BUDU HOVORIT A MA ZOBERU ESTE , NIE?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma