Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
indoor 2x150 sodik - Klikni zde pro originální téma
Lachty
Zdravim vsechny, tak sme se konecne s kamaradem odhodlali a tez zkusily rozsvitit male slunko ve skrini.
V nasem pripade to jsou slunce dve a to 150 W sodikovky Osram.Ty jsme dostali od kamarada k zapujceni se vsim vsudy (civka, kondik, starter, kabely, cokolady, spinaci hodiny a jeden vetrak na 220 V) bo se stehoval a nemel pro ne uziti.Skrin ve ktere to je ma rozmery 86x56x160 (šxhxv).Rozhodli sme se pro hydro-bublajici belik a to 4x 10l , v jednom beliku po 2slecnach.Vzduchovani Aqua bost 300l/h , 2vystupy s moznosti regulace cca. za 250 kc v Hornbachu.Skrin sme vylepily bilou folii z Grw shopu 1m/50 kc , odtud jsou i hnojky GH 3 slozkove (Grow, Bloom a Micro) kazde po 1l cca. vsechny 3 za 950kc. Pritah je zatim pasivni ve forme diry tak 5x5cm v dolni casti skrine, odtah je tim vetrakem na 220v, je nasazen na te Alu-Flex hadici (1m v Hornabachu za 155) a druhy konec hadice je vyveden do diry v horni casti skrine.Zatim jste nemame vetrak ktery by ofukoval kyti, snad to ten prvni tyden nebude treba, stejne zapousti koreny ne?
Z Hornabachu je tez ph test na akvarka za 43kc , ph - za 39, hadicky, rozvodky a kameny cca. za 150kc.No a jeste posadka, usazena v nicem jinem nez keramzitu proprany v teple vode,kvuli tomu jemnemu prachu :
5 x Mother Finest
2 x Chronic
1 x Californi Orange Bud
Start 17.3. 16:30 +- trolejbus

Bohuzel sem nejak zapomel na teplomer a tudiz nevim jaka je teplota v skrini, to az v tydnu.
Chcem jet 3/8 tydnu technikou scrog.
Timto bych chtel tez podekovat ....no on uz bude vedet, za rezivo, rady, informace a houzevnatost pri mych dotazech ohledne pesteni a vseho vubec :-)

Tak a ted uz se jen tesim na kritiku, rady, dotazy atd..
HavanaJoe
Nezapomen obalit bublaky a jejich vika treba alu paskou, jinak kdyz ti svetlo bude prosvitat dovnitr, projevi se to tvorbou ras a budete muset casteji menit pestebni roztok !
Jinak teplomer je stopro treba, nejlepe v kombinaci s vlhkomerem, a cim driv tim lip - kytky na rustu potrebujou hoodne vlhkosti. A urcite bych nepodcenoval ten vetracek, co bude foukat na kyti, aby mely pevne,zdrave a tluste stonky.

tak at to roste jako z vody !
dlouhán
zdarec
než popřeju hodně štěstí by mě zajímalo, jak si představuješ scrog s bublerama? nějak si nedovedu představit výměnu roztoku až tam budeš mít tu síť. leda hafo čerpadýlek..
jinak teda gudlak wurdulak:vampire: ať rostou;)
HavanaJoe
Neni to neresitelnej problem - extra sito pro kazdej kbelik, pridelany k viku bublaku - neco jako Sroogovo mobilni scrog. ;)
JackEE
to těĎ právě řeším tak sem zvědav jak to vyřeší on :P :D

glhf!
dlouhán
tak to jo, budu sledovat;)
Lachty
2cibin: sakra az tak daleko sem to nepromyslel :-(, no vcera sem ph meril a byl sem na konci stupnice :-((
Hanyz
Až kořeny prorostou to roztoku a snížíš hladinu, tak už to bude v poho. Nějak tam postrádám stínítko...
Lachty
2Dlouhan&JackEE: diky za duvod k premysleni a napad, stim scrogem mi to nejak ze zacatku taky nedoslo(no ono toho je vicero co postupne vykukuje z oparu ne-zkusenosti), ale po skouknuti JackEE-ovych fotecek tu udelame nejak podobne, sam sem na to zvedav.

2hanyz: stinitko zatim niet, na te desce co to je prichyceno je nalepen alobal.Ja vim nic moc, spolumajitel je momentalne v alpach (ja chci takyyy)
a az prijede tak ho naohejba.
No jedu se na to podivat a zbytkama folie oblepit kbeliky aby do nich tedy neslo to svetlo + dat tam teplomer.Tez me trapi ta vlhkost, kyti sem na rady... prikryl pet-kama.Snad to trochu pomuze.Zatim zdarec a slunce ve skrini ;-)
Lachty
tak tu mam neco malo novych fotek, koreny se uz natahuji a houstnou (jupiii),akorat dve MF sou nejake vybledle.Do jejich bublaku neslo moc kysliku, tak sem ostatni priskrtil skrtitkama a vyrovnal aby meli vsici stejne.Ze zacatku tez letalo ph, ale uz se to srovnalo
foto1. & 2. koreny uz ani nevim ceho :-)
foto 3. vzadu COB s MF v popredi
foto4. dve vybledle MF :-(
foto 5 . vepredu 2x MF, vlevo vzadu 2x chronics a vpravo MF a ta co neni videt COB

no tak to by bylo zatim vse


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma