Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
C99 a BW - Má někdo informace? - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Zdar Groweři.
Tak zase podlouhý době pěstim. Mám pod 250W Cynderelu99(nebo jak se to kurva píše:D) a Black Widow. Pátral sem, ale nenašel sem skoro žádné informace o těchhle dvou modelech, tak jestli má někdo zkušenosti, tak ať se podělí, budu mu zavázán.
Cinderella 99
http://grower.cz/forum/showthread.p...5082#post365082
http://grower.cz/forum/showthread.p...1472#post361472
http://grower.cz/forum/showthread.p...2860#post212860
http://grower.cz/forum/showthread.p...5246#post335246
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18628
(jen výběr)

Black Widow (tak na tohle nechávám prostor k informaci, Cinderella 99 je, myslím, jasná, ale Black Widow ne-e, nenašla jsem skoro nic :()
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18876
IqTyq
V dobách, kdy breeder Scott Blake alias Shantibaba pracoval, spolu s Nevillem a Arjanem, pro seedbanku Greenhouse, vyvinul hybrid Brazilian x South Indian a pojmenoval ho White Widow.Po aféře s High Times Cannabis Cupem a neshodách s arogantním Arjanem odchází Shantibaba z Greenhouse (samozřejmě si odnáší všechny breeding plants) a spolu s Howardem Marksem alias Mr.Nice zakládají seedbanku Mr.Nice.Většina odrůd z jejich nabídky jsou přejmenované Greenhouse klasiky (od té doby, co se k nim připojil Neville, tak i Sensi Seeds klasiky).

Black Widow je tedy původní F1 hybrid Brazilian ( pravděpodobně Manga Rosa Brasil) x South Indian (Kerala sativa).White Widow od všech ostatních seedbank jsou pouhé F2 či hybridi WW.To samé platí pro GWS alias Shark Shock, White Rhino alias Medicine Man, Big Bud alias Critical Mass atakdaleatakdale..., to vše jsou díla Shantibaby.

Howg
františekzeleny
http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=149

napìtí: èerná vdova.

kvetení:56 - 65 dny.

vynášet :350 - 450grams.

15 semena
A nejvíce neslavné napìtí že od roku 1994 vyhrálo nìkolik cen,vèetnì nejvyšší èasu hašiš pohár v roce 1995, a získal acclaimfrom nejvíce rùžky zemìkoule - správnì tak. To má plemenný ofparentage který kombinuje Brazilian Sativa s jižním indickým hybridem.Základním zpùsobem, to je White Widow zmìna jeho barev jako jeho spoleènost.Itwill se zdá oèividný do zemìdìlce který tyto druhy potøebuje slightlymore pozornost dosáhnout oèekávaných výsledkù. Nezapomeòte thenecessary lásku a pozornost za úèelem dostat nejlepší výsledky. Forindoor metody pìstitel najde že 10 týdny z kvetení benecessary uvìdomit si nesmírnou pryskyøiènou produkci. Oèekávaný výnos of350 pro 450 gramy za ètvereèní metr. V severní polokouli expectharvest kolem záøí/øíjen, mající zasazený až teprve èerven.Nicménì, tam je šance že d隝 mohl redukovat oèekávaný výnos.BeWarned. Toto je originální skalní stoupenec šampión který zaèal celý newwave chovù pøedtím, než to zkonzumoval jeho partnery

Snad z toho neco vyctes:)
Mr. Figaro
Díky i za to málo co tady je:). A nemá někdo vlastní skušenost s C99 - co má ráda a tak? Chtěl bych si to fakt vychytat!:sun:
mrakoplas
C99 nenechávat dlouho na růstu, ale zas né málo jak já 7dnů(viz.podpis)myslim že ideal kolem 14dnů a ohledně hnojek vydrží jak sviň je fakt super má parádní chuť a a velmi pozbudivě zkuřuje :bounce:
IqTyq
Dovolím si sem hodit obrázky Black Widow od Pacifica z Cannabisworldu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma