Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Pesteni za oknem - Klikni zde pro originální téma
Ski
Jelikoz uz konecne zacina byt teplo rozodl sem se ze uz neco zasadim dostal sem par seminek vod znamyho a tak sem dve pichl do substratu kokos 50 ptocent a 50 procent zahradnickyho substratu a bez toho abych je naklicoval pichl sem je rovnou do substrátu. Foto je po 4 dnech od zasazeni a zacinaj rust
belladonna
teplo jo,kde prosimte?Mozna za tim oknem,ale v poho koukam,ze jich snad v ty maly nadobe mas vic nebo co.!To nedelej je to nah..... dej kazdou zvlast pac se ti tam zapletou korinky do sebe a uz je nerozsadís.A dej je na jizni okno at maj maximum svetla a snad by to i mohlo rust,ale mozna je docela brzy!
Marshall47
To belladonna

Ja si nemyslim ze je brzo. Ja sem si dal ke konci ledna jen tak ze srandy za okno jednu kytičku a roste pekne, sice pomalu ale neni kam spěchat... je to opravdu jen pro radost ale uz sem si zasadil za okno dvě papayi a dávam dohromady matkarnu tak abych nemusel čekat až to vyklíčí a rostou za tim oknem taky pěkně.... jako důkaz přikládám foto

foto 1 to je asi pred tydnem

foto 2 ta je jeste o neco starsi...
Pa6i
jo taky chystam hodit za okno 2 bily vdovky, ale pockam nez zacne byt trochu lip, ale nejpozdejc na konci prezna davam klicit
belladonna
Ono to jako jede,ale koukni,jak mas slabej stonek.!"holka" se tahne za svetlem,de to,ale jeste to neni ideal.
Marshall47
To belladonna

maš pravdu že je stonek slabej ale je dost pevnej. Kdyby na to byl nejakej ofuk tak by to bylo o necem jinym... Dávam ted dohromady takovej miniprojekt a to matkarnu s dvema úsporkama jako má(měl) nosi tak jí tam zkusim šupnout co z toho bude(je to jen nějakej noname)
belladonna
myslim,ze by to stejne nepomohlo,tahla se rychle za svetlem!Tak to drzim palce at to das dohromady!Kolik tam chces kytí?Ja si jeste pockam.Jeste tak mesic az bude hezky teplo a myslim,ze vubec nic nezkazim.:sun:
b.bang
jo zs voknem se da dobre pestit ,Ja jsem za nim pestoval 2 roky jen vzda dva pohodovy keriky.Dokvest jsem je nechaval na moji zahrade.
Marshall47
To belladonna

Tak dve nebo tři, uvidim... už sem si udělal boxík a zbejvá udělat světlo a ventilaci... jenže jedu v sobotu na tejden na hory tak to musim odložit :-( Ale pak dám určitě vědět. Hrozně se na to těšim! Moje první :-)
Ski
Ano skutecne tam sou dve ja sem premyslel co je do sebe zaplest jako pomlazku :-) udelamto jako b.bang necham dokvest nekde venku foto asi po 12 hodinach
Ski
Jo teplo tak trochu uz je ne??? Do kdy bychmel podle tebe pockat?Stejne este neco hodim do hliny zacatkemdubna. kdyz mas doma 25 tak je to v poho za voknem
Sinuhet
Vzhledem k soucasnemu nedostatku svetla zacnou okamzite kvest a mozna nez dokvetou bude zase svetla dost a tak budou zmatene.

Moje za oknem... http://grower.cz/forum/showthread.p...8701#post368701
lipi
ski: No mít dom a25 tak si připadam jak v teráriu. Teplota neni to důležitý - důležitější je světlo a toho ještě sakra málo, takže ti to pokvete (jak už zmínil sinuhet) a budou to vytáhlý vyžle, bo se potáhnou za světlem...
Ski
no uvidime ale za chvili je jaro tak semsi rek ze uz zacnu sazet tak dve seminka co to je :-) ale mas pravdu lipi protoye sem mel kamose a ten sayel nekdz v unoru a vkvetnu uz mel 20cm a na nich Paldy ale zbytek zasadim v dubnu jinak to mam pouze v pokoji 25 :-)
lipi
ski: Jasný, zkusit se má fšechno a dvě semena za tu zkušenost určitě stojej:D No těch 25 má jednu výhodu a to, že na povalování se doma nenašpiníš moc prádla, protože ti stačej plavky :frog:
Ski
To jo no :bounce: chci se zeptat jak by to bylo stou pomlázkou mate nekdo naky zkusenosti?? Urcitr by byl vetsi vynos :frog: :vampire:
RomAaL
nevim stou pomlázkou...přemejšlel si nad tim že jedna by klidně mohla bejt samec?:mutant:....
[CZ]Neon
RomAaL: no pomlazka samec + samice to by bylo hodne akcni... to bych ti nepral.
Ski
tak ukaz phota
zitra dodam n¨dalsi fota kytka roste nahoru doc dost na to jak je mala
Ski
Takze dneska budou fota jen ta mensije naka divna...
ThomasK
Čus Lidi, podívejte se prosím sem, je to v outdoor sekci, taky pěstuji za oknem, a strašne se mi to táhne do vejšky - http://grower.cz/forum/showthread.p...0225#post370225

dyžtak můžete poradit,díky
Harvest...
2 Marshall:čus hustě si to vyřešil ten vytáhlej stonek :) s tim kvetenim bacha takhle sem to jednou udělal a na konci léta sem měl kytku 45cm velkou černou s tvrdejma paličkama ....ale to řádili čorky :)takže v pr..li všechno:)
Marshall47
2 Harvest...

Diky. Nicméně sem nedavno přišel na to že je to samec :-( Tak si s nim budu moct aspon hrát a tvarovat ho :-) Mam ale za oknem ještě dvě papayi, tak snad z nich budu mit větší radost :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma