Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
IP kamera a ip modul pro pestování - Klikni zde pro originální téma
Lipox
Zdravim .....je to sice muj 1 příspěvek, ale grower sleduji o d jeho začátku. Už tehdy sem koumal jak pěstovat a nemuset být u kytiček, protože sem futr v luftu. No a proto píšu. Dřív sem pučoval ruzně klíče, atd.. znáte to. Pak sem ale padnul na kamaráda, který mě doporučil ip kameru a ip modul. Začal sem koumat a posléze objednal. Ted uz přes půl roku sem maximálně spokojen jezdim domů jednou za 14 dni ale jinak zalévání, větrání a samozdřejmě sledování mejch kytiček si ted řídím přes net. Dokonce i na dovolený v Řecku nebyl žádnej problém přepnout na růst. Fakt hustý......ještě přidávám link
http://www.iptec.cz/produkty-prislusenstvi.html pokud někdo chce videt jak to vypadá rád ukážu...Lipox
masoquista
No je to dobrý ....moc. Ale nejni to moc drahá záležitost? Taková IP kamerka atd...Jinak něco mi říká, že se to tu řešilo. Heh a link sem asi nedáš co, abysme se mohli pokochat v live provedení :D.
indicky-konopi
Jo to je fajnes...:), chtěl bych ale nejdřív vidět tvoji pěstírnu, šlo by...?:slizoun:
Lipox
to masoquista and ik- musim to ještě prokoumat ale fota pošlu....

tehdy mě to prišlo kolem 11.000
pozitron
No podla cenniku na tom webe by som za to 14000kc rozhodne nedal. Ved za 1/5 ceny si to mozem postavit sam... Neberte to ako OT, je to brutalne predrazene a fakt sa to da zbastlit "na kolene", mozno aj s lepsimi funkciami. Ale diky aj za ostatnych za skvely tip na darcek :) Do HiTech growroomu sa to urcite hodi:wink:
Photographer
2pozitron: Jak zbastlíš na koleně síťové rozhraní (ethernet)? Obávám se že ta práce, kterou bys strávil nad vymýšlením by se ti do konečné ceny promítla tak, že bys to měl ještě dražší - a IP kamera nemusí být jejich - stačí obyčejná webkamera za 500,- Tím pádem jsi zhruba na polovině ceny.
CAESAR
zas az taky problem zbastlit to neni.cez elpetecko sa da ovladat barz co.takze,spravis plosak s par relatkami,par suciastok aby to rozumelo signalu z elpetecka ahotove.webka za 5kil a dokopy ta to vide do litra,max 1500.ked sa pozres po nete,isto to kdesi najdes a ked nie,tak na dakej stranke,napr> tu ti isto nieco nakreslia.

zas ale komp dost zere a musel by byt furt zapaty.

da sa to aj bez kompu,cez dtmf by si si to pekne ovladal,ale neviem ako by som potom riesil ten obrazovy signal.

atd. moznosti je milion,staci len hladat
u4eea
Je to dobry mit online pestirnu? Me bych neprislo. Existuje controller, muzes prepnout a kontrolovat z mobilu, i z recka, ale pokud mas pest na netu, nemuze tam lechce hacker aneb jine neprijemne lidicky. HH. Ja to myslim dobre... :)
Vlastne jake je to tvoje IP?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma