Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Návrh na revoluci :) - Klikni zde pro originální téma
dWARf
No čauky , lidičkové .
Jakáže to revoluce ? Jsem možná příliš zhulenej na rozumný uvažování , ale(!) mjel bych jeden nápadík.
V naší milované vlasti je pěstění ještě pořád mimo zákon. Všichni se baví o tom , jak by se měl upravovat , co by měl postihovat , atp . Já , jakožto ortodoxní zastánce zrušení tohoto nesmyslného zákona , navrhuji :

Ze svých zkušeností vím , že je většinou více semínek , než je ploch na pěstování a takřka každému a takřka vždy nějaké zůstanou (byť nepříliš kvalitní). Povolte tedy uzdu své fantazie a zbylá semínka rozsejte na různá , nepříliš frekventovaná místa . Nevadí , že nějakou část nějakej ichtyl určitě zničí , nevadí ani , že nějakou část někdo pokrade , nevadí ani , že se na místo tohoto "divokého" výsevu už v životě nedostanete , PROTOŽE : Pokud tenhle divokej rozsev provede spousta lidí , tak každého může potkat ta příjemná věc , že pojede na výlet a ejhle , nějaký dobrodinec už tu prošel a zasel. Hurá .

Možná jsem naivní , ale věřím , že když si dám tu práci a někde vytrousím z kapsy pár semínek , ony vzejdou a někdo je zhulí , tak je to dobré . A cokoli dobrého člověk udělá , to se mu vrátí. :)

Mějte se , lidičkové. dWARf
HighGrower
hmm, tak přesně tohle jsme dělali v létě, když byla nuda a došlo hulení :) Objevili jsme doma čtvrt kila konopných semínek pro papoušky ze zverimexu od mých nešťastný začátku a rozhodli jsme se, že jelikož pomalu nevíme jak papoušek vipadá, půjdeme se semínek zbavit, zajeli jsme na koupaliště, na zastávku mhd, před cajtárnu(!), + utok na několik náhodných rodinných domků a všude jsme rozházeli pár hrstí až nic nezbylo. P nějakém čase jsem se jeli na nějaká místa podívat, ale nic nevyrostlo, možná je to dobře, protože bych se nerad stal tím, kdo by to vykosil a zhulil, se zverimexem už jsem nadobro skončil :)
Daniel
Myslím, že manuální rozsev pár skupinkama lidí nebude mít dostatečnej efekt...
Myslím si totiž, že procento rostlin, které se takto ujmou bude velmi nízké.
Navíc, vysázet to na nějakých konkrétních místech bude tak akorát znamenat, několikaminutovou práci pro 'cajty
a hrůznou reportáž na Nově.

Co takhle můj nápad z minulýho roku: plošněj rozsev z letadla.
Stačil by nějakej slušnější (a větší) RC model vycpanej semínkama slušnejch modelů z celý republiky, jednoduchý rozsévací mechanismus a (všeho) schopnej pilot.
Pak by stačilo proletět se brzo na jaře nad českými a moravskými luhy a hájemi a myslím, že tráva vyroste na spoustě nečekaných míst.
A když to první rok 'cajti nevychytaj, bude příští rok semínek ještě mnohem víc a jejich šance zastavit to prakticky nulová.

Problém: sám sice mám nějaký semínka slušnejch i slabších modelů (jako většina z vás), ale ani zdaleka to není dost na takovou akci. Jedině kdyby se spousta pěstitelů tady rozhodla to podpořit a dali jsme ty semínka dohromady.
Musely by tam být jak modely, který jsou tady už zvyklý, tak i různí "potomci šlechticů", kteří by se postarali o slušnou potenci a variabilitu.

Jestli vás to zaujalo a chtěli byste to zkusit ještě tenhle rok, museli bysme začít hned. Dát rychle semínka dohromady, najít nejlepšího modeláře a pilota (sám jsem v obojím spíš průměrnej) a spustit to.

Je to jenom nápad, napiště, co si o tom myslíte vy.

Dan
hh-top
Když spoli čudíme, je nám dohromady 103 let, tak já razím cestu vlastní strany a on zase tvůj nápad.
"Co s tou pakáží zlomyslnou dělat?" říkává. "Sejt, sejt a sejt. Až bude tráva všude, bude po problému!" K+

Kdo nehulí s námi, ať si hulí s kým chce!

campo
To je presne vono. Jelikoz me fur nekdo dava seminka na kost a ze jich je dost praktikuju to samy. Za seminka mi nic udelat nemuzou a tak je vesele sazim kde se da. Indores je pro me a oudorek je pro ostatni lidicky aby se pre stali bat a krast.
hnut
ano, byl sjem letos take rozsevacem - jenze, zkusenost je takova, ze na nepripravenou plochu se to chyta moc malo. neplecha se mi tedy moc nevydarila. a nevim, jestli by tomu rozsev plosny letounovy pomohl ...
ale vyzkouset by se to melo. uz proto, ze nadbytek je prvni krok ke zlikvidovani obchodu...
a ze lidi uvidi, ze je to celkem normalni - konope, konopa, semenec
Tim
lidi, vemte rozum do hrsti, prece kdyz ty seminka nevzejdou ted, a tady vzejdou nekde jinde. Treba nejaky ptacek je sezobne a pak v trusu vyzblebne. Stale budou tady...a co nejlepsi by byl napad, i kdyz nasim zemedelcum by to pomotalo hlavy. Zasadit nebo rotrousit kdekoliv na jare, kde je rozorana puda aby sli pokud mozno do zeme.

Tim
Vsak kdyz se spojime a potahneme za jeden provaz jakymkoliv smerem, dosahnem naseho cile:-).
hnut
ok, jdu do toho. at si bengo projezdi gumu, nez to vsechno sklidi... sotva pak bude mit cas parat po mem dobre skrytem plantazi.
GreenMary
tento bojkot je super nápad, ale myslím si, že by to bylo v praxi mnohem komplikovanější.. Pokud příjdete s jakýmkoliv celoplošným návrhem, rád se přidám..
Jsem já to ale pro každou špatnost.

Bye.. GM
ddevil
Cago, me, jako vasnivemu outdoor pestiteli to zase tak supr nepripada, proc bych vyhazoval seminkam nekam, kde nad nima nemam kontrolu? Pokud bych premyslele dal dosel bych asi k takovemu zaveru, ze bych si tim prokazoval medvedi sluzbu. Vzhledem k tomu, ze bych se na nejake mista nedostal urcite by tam rostla pekna spousta samcich rostlinek. Mista <jaxte uz nekdo psali> mene frekventovana jsou u nas pestitelu docela oblibena a predstavte si, ze vam nekdo opodal, aniz byste to vedeli rozhazi par seminek a vyleze z toho kupa samcu. Co vam na podzim zbude? oci pro plac, pac ta ganja co vam opodal vyroste, kterou jste chodili denne zalevat bude dobra tak pro ty papousky... :)
No..... nevim, ja bych s tim plosnym vysazovanim tak nekvaltoval.......
Pokud do toho nekdo pujdete, prosim usetrete Breclavsky kraj. Zlodeji, sucho, a jeste se plahocit, jestli mi kolem policka nerostou nejake divociny....... .
Pokud vsak nekdo hodlate vyhazovat z letadla feminizovana seminka, tak vam dam souradnice, kam toho klidne tunu hrkněte. tnx
rastajohn
jo to neni spatny napad, protoze sem tak perd 3mi roky nasel osamely lom ve kterem uz asi hodne dlouho valilo asi 15 kyticek sice to nebyli nejake super skunky ale rostli.Nejvíce prekvapujici byla ovsem puda ve ktere rostli protoze v ni nerostl ani plevel byl to nejaky mix piskovce a raseliny myslim.Ty kytky tam mozna jeste furt vegetujou, nevim.Pokazde je ale nejaky neznalec vyskubne predcasne nabo tak nejak.Mozna by to stim plannym pestenim slo ale ne na fsech mistech.Kytka je par prvnich tydnu slaba na takove sem tam zakoreneni ale po tech par tydnech uz vyroste kdekoliv.

tak tak to nejak mozna je
crap
Skvělej nápad!!!
Jako daň rozsít vždycky část všech semínek všech modelů. Na jaře se přidám!
THClovek
Napad to neni spatny, ale vemte si, ze kdyz to bude vsude a nikdo se o to nebude starat, tak budou vsude kytky oprcane :(. A kdyby se i o to kvantum nekdo staral, tak by z toho mohl mit problemy s bengama. Treba co pisu je picovina ale treba ne.?
Koblihostrom
zdravíčko já rozsévám pravidelně když zasadím,ale obyčejný semínka ze zveráku,a to jen pro to,aby si na onom shit matroši pochutnali kurvy zlodějský.Vždy před výsadbou svých kytiček,jsem si koupil za 100kč 2kg konopných semínek,a rozházel je všude kde jsem zrovinka šel.Většinou ale nic nevzešlo,jen tu a tam kytka.Teď když jsem začal pěstovat pouze stromovky,a indoor,jsem z výsevem přestal,jelikož už odešly obavy,že někdo sklidí za mne.Ale letos se pustím do pořádnýho pole místních zahrádkářů,a to bude lán,a když né na hulení,tak proč né pro radost že
hh-top
posílám s chutí Karmu tobě a jednu perličku ostatním Growerům. Svět chce být klamán a i ty tvoje "vějičky" jsou zcela na místě.

Kdo nehulí s námi...!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma