Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Umělá tma - Klikni zde pro originální téma
Zdar všem.
Dostal jsem takový nápad na letošní OutDoorek.
Chtěl bych mít nějaké to huleníčko už dřív, a tak jsem uvažoval, že bych tak v polovině května začal dělat tak 1 - 2 kytkám umělou tmu.
Vypadá to tak, že bych nějaké kytky zaštípil, zřejmě Afghany, aby moc nevyrostly, a začal je přikrývat třeba na 12 hodin tmy kartonovou krabicí.
Myslíte, že by to fungovalo?
Vím, že toho tak moc nebude a ani kvalita nebude skvělá, ale myslíte, že by šlo něco málo tímhl nápadem vypěstit?
Možná si řeknete, že to je blbost, ale potřebuji mít něco už o prázdninách a zbytek nechám normálně růst dál a udělám z něho pořádné hulení, ale to málo zkusím vykutit takhle.
Co vy na to?
Zatím Zdar
thalos
fungovat to bude,ale budeš tam muset chodit dvakrát denně (zakrýt a odkrýt)...

citace:
Původní příspěvek od Lemarc
Doplnění out scrog
ideální podmínky, vysazen klon PowerPlant předpěst.1 měsíc, venku od května, od konce června zatmívání folií, sklizeno koncem červ.ce
1 kytka se podařila ukočírovat ve výšce 50-60 cm,
zarostla pletivo o ploše 1,6m2
výnos suchých buds byl 670g
Anonymer
Kvantita bude normal, podla vysky, a kvalita tak isto, len to vsetko musis robit poriadne a nezanedbavat to, koniec koncov, tak isto sa to robi aj v indoore, akurat ze tam sa svetlo vypne, a kedze v out slnko asi nevypnes :D tak to musis prikryt, a ta kvalita z indooru je dobra nie :) , ono to vsetko zalezi iba na fotoperiode...
Jo. Právě mě to napadlo podle InDooru.
A nejlepší to bude asi vychytat, aby to bylo odkryté 12 hodin v tu dobu, co slunce nejvíc pere, to by mohly být dobré kytky !
Anonymer
Myslim ze nie, prave vtedy by to podla mna malo byt odkryte, ved sodik do toho riadne pere :) , nesmies to vsak brat tak, ze jednoducho rastlinu niecim prykryjes, na takteto zatmeivane je Najlepsia dokonala tma, potom nebude musiet mat strach o ucinky (imho) atd.., podla mna je to idealne od 6:00 do 18:00 svetlo, zvysok tma...

Edit:

Vlasten ano :) mas pravdu, najprv som si to pomylil a precital ze nesuhlasis so svetlom pocas momentu ked najviac pere :D:frog:
Pa6i
Ja se na umelou tmu chystam, s kamosem totiz chci jet o letnich prazdninach do Chorvatska a mam doma nejake seminko bile vdovy tak ji chystam co nejdriv zasadit za okno a az povyroste tak ji budu nechavat na svetle jenom 8 hodin aby stihla do ty doby vykvest (tmu udelam tak ze ji jednoduse prenesu na pudu)
Moltres
Minigrow: ty kytky pojedeš normálně venku? Okolo 6té večer v létě slunce ještě dost pere. Když jí zabedníš tou krabící, tak tam bude mít dost vedro, nemyslíš? Lepší by byl květináč, který můžeš v klidu přenést někam do stínu a pak to přikrýt. Jestli Ti jde jen o to něco sklidit dřív, nebude Tě srát výnos, tak ten květináč je ideální.
Ok, taky jsem přišel na to, že kartonová krabice je blbost.
Páč je tu vlhkost apod.
Ale jinak to určitě nějak vychytám.
Chci tam mít 2 kytky.
Potřebuju to naprázdniny na jednu akcičku.
O kvalitu a výnos mi moc nejde, o ten se postarají ostatní kytky, které pojedou normálně, ale mít něco o prázdninách je v klidu.
Dude
hele jukni todle - bohuzel je to trochu torzoidni, páč se zakladatel kdysi smazal :-/, ale třeba najdeš nějaký inspiračky ,-)
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14197
inf3cti
to zatemnovanie outdooru samozrejme funguje, uz sa to tu rozoberalo. mam pocit, ze niekto na to pouzival nejaky plastovy barel alebo co.....

lenze ked mas vonku aspon priemerne velku rastlinu, tazko zozenies nieco, cim ju celu zakryjes. ak ti nevadi, ze to bude napadne ako svina, skus okolo postavit z tenkych tramov konstrukciu, nieco ako stan, a na tu konstrukciu (aby si si nepolamal kytku) budes potom vesat nejaky nepriesvitny prehoz. material na prehoz ti neporadim, nemam tusenie .. mozno ta hruba cierna zahradnicka folia... musi tam byt uplna tma, nie len sero...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma