Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Typy Stavů - Klikni zde pro originální téma
Zdar všem.
Napadlo mě založit toto téma, abych zjistil, jaké typy rostlin tady preferujete. Doufám, že tady nic podobného není.
Jistě jste si všimli ankety nahoře.
Dejte hlas svému favoritovi :). Hybridy apod. jsem tam nepsal, zajímá mě čistě druh, po kterém si více užíváte jeho stavů.
Tedy jestli radši máte chuť sportovat a do něčeho kutit, čili takové stavy sativy, nebo radši také trochu halucinogenní stavy, kdy posloucháte přírodu, uvažujete apod., které způsobuje indika.
Vím, že většina řekne něco mezi tím a občas to a občas to, ale hoďte tam hlas pro možnost, kterou máte radši.
Kerič
uplne najlepsie su take makaky co sa clovek smeje a nevie zastavit, take co cloveka nabudia:D....
Úplně nějlepší jsou podle mě hybridy.
Prostě jak zahuliš, totalni svijaky a jak přijdeš domu, tak už stav take indiky.
Ja mam taky rad sativy, přes leto je to to nej, ale indikami taky nepohrdam :).
Harvest...
chtěl bych zahulit něco po čem bych se třeba porád tlemil nebo tak ale to se
mi už asi nepovede a to sem vyhulil ranec modelů fakt mě to nevytlemuje ale spíš inspiruje ...půl hodiny mluvit v rýmech to je slušnej mazec... :)
Gucspeed
zdravicko, Sativa vs. Indica - 6:4 pre domacich.. :smoker:
hehelum
Hehe, Sativa. Indica - 6:6, pro... nikoho:D hoste vyrovnali, i diky me.
8:7 vyhravame :D
Já to mám asi tak, že po větší pauze s hulexem (např. 1 týden) se dostavuje více vytlemenost a při denním užívání spíše filozofie a záseky. Samo že záleží na modelu... prostě ten správněj člověka někam odhodí, ať už to je kamkoliv :)
Jinak mám rád oba stavy tak asi nastejno :) :)
Ha 12:11 pro Indiku :) !
Omnihash: myslím, že tohle rozdělení je spíš takový "akademický", tedy soudím tak dle sebe, kdy GWS, MTFxA11, Nebula apod. na mě fungovaly jen víc vychechtaně a "aktivně", ač mi pak tři lidi říkali, že to jsou děsný smrťáky :).
Normálně netuhnu, tuhla (ale nevytuhla) jsem až teď nedávno po Sticky Sistah (nebojaksetopíše), :angel: Duduškovo WW:angel:, MTFxA11, Nebule a Jacku Herrerovi. Předpokládaného účinku dosaženo, což bylo pro mě hlavní, až po tomhle množství jsem začala tuhnout (někdy v noci). Takže taky neznám důvod, proč by kytky měly nějak obecně fungovat na každýho stejně, anebo jsem exot :).
Já obecně hlasuju pro sativu.
wad
panebože !! tohle se tu milionkrát řešilo.. thready na GROWERU jsou pořád víc a víc ohranější :( Pokaždé všichni došly k tomu že každej model je jinej, na každýho to funguje trochu jinak a že ne vždy ma sativa ty sativový stavy,to samý indica.

2MiniGrow:skus přestat zakládat duplicitní a stupidní thready, nevím co tím chceš dokázat :confused: už je to asi 3. thread co od tebe vidím kterej nemá hlavu ani patu :D

2all: osobně mám rád dobrej model, jestli je to indica nebo sativa je jedno, záleží na genech a na šlechtitelovi :) GWS :love:
ebidos
hehe 12:12 ... nie ze by som nerad fajcil Indiku, ale ked mam na vyber taq dam prednost Sative =)
Jahudka!
Ja mam 12 ruznejch vzorku modelů.Po dukladnym testovani stylem (jeden vzorek 1 den) abych byl schopnej zachytit rozdily jsem dospel k zaveru,ze mimo chuti a sily se absolutne neda rozeznat jeden od druheho a ze by nejakej z modelu mel ucinky vylozene jine nez ostatni modely se rict vubec neda.Nejvetsi rozdily jsou v chuti,ale to me tak nejak netrapi..Rozdil v sile je uz docela znatelnej,ale zase se da slabsiho modelu vykourit vic.V kazdym pripade,nejsilnejsi co jsem kdy hulil je moje ICE ktera byla 120 dni na kvetu.A to jsem si myslel,ze jsem to tim predlouhym kvetem pekne skurvil....Ted uz testuju klidne jeden model a hned po tom zahulim druhej model.Uz jsem zvyklej a tak zaznamnam rozdily take.
Zarucuju vam,ze kdyz vam dam zahulit z jednotlivejch vzorku a vy nebudete vedet co je co,nepoznate to ani omylem.Takze posuzovat zkoureni podle toho jestli mate WW nebo OB je prakticky o nicem.Jednotlivy modely se lisi spis vynosem,pokrytim pryskyrici,vzrustem atd.Ale u huleni to lze poznat jen u chuti a pak v sile.

Ty vzorky mam jenom ocislovany,nevim co je co.Jinak by to nemelo zadnej vyznam.Doporucuju vyzkouset.A ve speku,kdyz michate s tabakem uz to podle me nejde poznat vubec.Ja to delam tak,ze vzdycky nabiju sklo a pokazdy hulim stejny mnozstvi testovaneho vzorku.Hulim cistou travu,tak i chut se da posuzovat vyborne a sila samozrejme taky.
cuky
16:15 indiky.
17:18 indiky :)
Jo sorry, možna ti připada tenhle tread blbej, ale zas kapke srandy.
Ale v čistých sativách a čistých indikách máš vždycky jiný stav, tak mě zajímalo, co kdo preferuje.
molik
Ahoj, mno ja rozdeleni na tyhle dva stavy vidim poprve, nicmene podle toho, jak jsi je popsal mi jedna odruda poskytuje oboji. Proste chvili energie, chvili filozofovani, a co mam radsi? To se samozrejme odviji od situace, takze kdyz jsem treba sam s nej kamosem, radsi mam druhou variantu a pokud jsem nekde ve spolecnosti tak samo naopak.
Vas bych se ale rad zeptal, at nezakladam novej THREAD: Planuju nakoupit poprve v zivote znackovy seminka (pestuju outdoor), nejspis to vidim na Nirvanu a modely jsme si vybrali dva: Superskunk a Power Plant. Rad bych vedel vas nazor na tyhle modely a zda by byly za stejnou cenu k sehnani i "kvalitnejsi". Pak by me zajimalo, jak velky problem je v nasich podminkach vypestovat dobrou indicu.
JAHUDKA: S tou prezralosti jsem mel u svych letosnich par kyticek (na ktery jsem zapomnel) taky strach. Vsude se pise o tom, jak obsahuji prilis CBD a maji sedativni ucinek, ale rikam ti, byli to nejlepsi modely sklizne. Paradni, silnej a energickej, asi 1,5 hodinu trvajici stav. Tot vse.
Hoj.
Rozhodně power plant je super energeticky model, takže ho kup určitě.
SuperSkunk taky nabije, ale je to spíš taký pohodářský model :).
Jinak je u Nirvany ještě Pure Power Plant, ale to je hybrid a prý nenabije tak ja power plant.
Jinak ještě je tu Cinderella C-99, ktera si prý zachovává skvělé vlastnosti i do 3. - 4. generace a je to prý nejenergetičtější model podle toho co jsem slyšel.
A Pokud myslíš vypěstování nějaké indiky OutDoor, tak samozřejmě jde, ale chce to trochu víc péče.
LoWeR
čusec ja sem volil sativu takže 18:18
ja spiš preferuju take ty akčnější stavy ktere tě hned tak nedojebou!
indicky-konopi
indicky konopí a kdo ho kdy pochopí...:frog: volim INDIKU páč po ní mám nick:D a libí se mi víc vzrůstem, jinak to nějak při hulení nerozlišuju a ani nepreferuju...jinak by mě celkem zajimalo co by pan minigrow napsal k RUDERALISU, když tak pěkně popsal stavy po konopí...:D vim, že ho tady asi nigdo nepěstuje, ale je to škoda....!
Zelda.cz
indicky-konopi - zkuť mi semínka indiky, klidně to zasadím. rád :satan:
PsYcHo84
hulim oboje, tagze mi v ankete chybi varianta "jak kdy" hlasoval bych pro oboje, ale to asi nejde a ja nechci zavarit server, tagze se zdrzuju hlasovani :)
Rudealis - Nádherně žádné stavy a smrtelná pachuť :D
Jinak je to škoda, že ho nikdo nepěstuje.
Kdysi sem sháněl semínka, ale nikdo se neozval, toto konopí se prý vyskytuje na jižní moravě, tak sem to chtěl po někom sehnat, ale jaksik to nevyšlo.
Chtěl bych se podivat na to jak to roste, prý to nezávisí na světelné periodě.
A taky bych to chtěl s něčím skřížit.
Prostě oprcat nějakého skunka rudealisem, co by to udělalo !
indicky-konopi
ja jsem mel seminka udajne ruderalisu od jednoho člena zde, možna bych si ješte vzpomnel na nick, ale nerad bych ho ztrapnoval tim, že to žadnej ruderalis nebyl;)! Normalne by nebylo spatny mit ve skrini poradnou indiku, sativu a v neposledni řadě ruderalis:D
Tjn.
Chtěl bych si to dát jednou do skříně a podívat se jak se to chová.
ak2249
já bych řekl že na každého to působí jinak, záleží hodně na tom jak jste unavéní, atd. :)
FlickerBird
mám rád obojí, nemůžu hlasovat :)
o ruderalis mám eminentní zájem (vidina paliček už v červnu, sweet :D ), nenašel by se tu někdo schopný podat growreport?
Zelda.cz
Ano, já...
Cannabis ruderalis, konopí rumištní je dvoudomá, vzácně jednodomá bylina s bohatě větvenou, asi 0,5-1m vysokou a slabě rýhovanou lodyhou. Okvětní lístky prašníkových květů jsou zelenavé s úzkým bělavým lemem, pestíkové s nápadně dlouhými červenými bliznami. Semena jsou na povrchu nepravidelně tmavě mozaikovitá se zřetelnou oddělovací vrstvou tvořící masivní zduření; v období zralosti samovolně vypadávají. Je to plevelný druh bez významnějších omamných účinků.

Tento druh je domácí v jihovýchodním Rusku, zejména v Povolží, na Urale, na západní Sibiři, na Kavkaze, v Malé a Střední Asii (až do výšky 2000 metrů nad mořem). Vyskytuje se však i v Turecku, Íránu, Afghánistánu, Tádžikistánu, Kazachstánu, Mongolsku, Číně a na Dálném východě. Na území bývalého Sovětského svazu roste kolem vesnických obydlí, na svazích u cest, rumištích, v zelinářských zahradách, sadech, na úhorech, někdy i jako plevel v obilí, avšak v nevelkém množství, nejčastěji ve stepních oblastech jihovýchodu evropského Ruska a na Sibiři. Druhotně se rozšířil do střední a jihovýchodní Evropy a dále do Polska, Litvy a Estonska. Jako plevel roste také v USA a místy v jižní Kanadě. V České republice se vyskytuje hlavně na jižní Moravě. Roste také na jižním Slovensku.

Na obr. : zleva : sativa, indica, ruderalis
impozant
ja som vzdy rad zhuleny a nezalezi na tom ako
Erixon
Vy co se tady ptáte na ruderalins semíka. Zkuste hledat Lowryder, Ruderalins skunk, nebo Early Special (akorát u toho se to projeví jen u cca 25% kytek). Ale chce to origoš seeds protože podle informací tady na fóru je ta vlastnost(květ bez ohledu na fotoperiodu) recesivní tzn. u F2 semínek se projeví na míň kytkách. A řízky z pochopitelných důvodů asi neseženete.
drtikol
ja sem jel ruderalis venku, zmastuje to jako prase :frog:
drinker hulič
mám rád sativky :sun:
GrandmammGANJA
Mne skor vyhovuju mostly SATIVA odrody.
lenže ked je zase dobra sativka vačšinou jej chyba dobra sila.
Teda u NO NAME sativ z okolia to vždy taq bolo,
ale tento rok kamarat zohnal seeds mojej najoblubenejšej sativi skriženej so SKUNKOM- Juicy Fruit x Skunk no.1
Taq uvidime.
Najlepšie je to striedat aby stavy po čase neboli nezaživne a nudne.
Aj taka silna INDICA občas poteši. ZDAR !
No rudealis skunk. nebo rudealis indika je v klidu.
Ale já bych chtěl splašit spíše klasický rudealis, co roste třeba na jižní moravě myslím.
Jenom tak pro zábavu, abych viděl jak se to chová apod.
Možná to tady už podlo, ale staf kterej mám je taky hodně ovlivněn společností a okolím... když hulim sám mám z 90% indicu možná i častěji. Když hulim s kamarády je v převaze zase sativa...
drtikol
sativa jednoznacne...
Dubinek
Já mám rád oboje, jak kdy, že :) Tady sem ale zaškrtnul indicu, protože na to mám asi náladu častěji. Fakt se to nedá moc přesně říct :)
Storm
hned na začátku musim nesouhlasit s tim, že halucinace sou přisuzovaný indice.Co třeba Nevilles Haze, Senor Garcia, Willie nelson a jiný extrémní sativy.Ty se právě vyznačujou halucinogenníma stavama.
S tim, že nelze poznat 100% sativu od 100% indiky taky nesouhlasim.Osobně preferuju sativy, ale indikou nepohrdu. Když se silně zkouřim sativou, tak sem pořád funkční, komunikativní.Samozřejmě do určitý fáze, ale to je se všim.Když se silně zkouřim idikou, tak mi dělá problémy chodit, mluvit a při odeznívání stavu strašná únava.
Možná je to odvážný tvrzení, ale myslim si, že kdyby sativa nedozrávala někdy i o 2měsíce dýl než indika a měla podobný výnosy, tak by byla mezi idoor pěstiteli stejně, ne-li víc, oblíbená než indika.
Podle mě drtivá většina komerčních pěstitelů pěstuje indiky hlavně kvůli rychlému květu a velkému výnosu, aby bylo zase rychle a co nejvíc prodávat.
Já si radši počkam 4,5 měsíce na sklizeň a sklidim míň, ale výslednej materiál bude stát za to.
Tímto neodsuzuju indiky,sám je taky pěstuju(hlavně hybridy) ale jak už bylo zmíněno:každýmu chutná něco jinýho.peace
liborq
asi nejradsi mam ty po kterch premysli a hodne se smej ua nevim kdy prestat..
Vseved
Nepordnu ničím , ale indice bych dal přednos , kdybych měl na výběr :love:

Indika prohrává o 4 hlasy :(
ziki23
Nejlepsi stavy byly ze zacatku - vybuchy smichu, ktery se nedaly zastavit. Poslední dobou to je nic moc... Ale obcas kdyz je zajimav modylej tak se taky dostavej vybuchy smichu :D
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od MiniGrow
Rudealis - Nádherně žádné stavy a smrtelná pachuť :D
Jinak je to škoda, že ho nikdo nepěstuje.
Kdysi sem sháněl semínka, ale nikdo se neozval, toto konopí se prý vyskytuje na jižní moravě, tak sem to chtěl po někom sehnat, ale jaksik to nevyšlo.
Chtěl bych se podivat na to jak to roste, prý to nezávisí na světelné periodě.
A taky bych to chtěl s něčím skřížit.
Prostě oprcat nějakého skunka rudealisem, co by to udělalo !


Odruda fourway by mel byt krizenec sativy, indicy, ruderalisu. Kdyz bys moc chtel, mohl bys z toho mozna ruderalisove vlastnosti zpatky vyslechtit.
Morfee
Co se stavu tyce, je to ovlivnene vice faktory nez jen druhem a odrudou. Pro zajemce doporucuju rozcleneni stavu zhulenosti od nasich prednich "odborniku" :))) http://www.curp.cz/search.php?rsvel...romhlmenu=22:27


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma