Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
priberanie po huleni? - Klikni zde pro originální téma
Kerič
nestalo sa vam ze by ste po ganji priberali? ja som za pol roka aktivneho hulenia(skoro kazdy den)nabral asi 10 kilo... ked sa vam stalo nieco podobne tak sa pochvalte...
mirico
zdarec no myslim ze gania s tvojim pribratim nema nic spolocne (mozno )skôr na opak môzes schudnut ale ...to ze si pribral môze byt akurat tym ze je dlksia zima a telo sa chista na taketo veci ..cavs
Co?
v zivote jsem snad nepribral ani nezhubl o 10kg....co si pamatuji mam furt 66.....:frog:
UdL
Ale jo - to zas takovej problém nebude... Stačí dostat pořádnou žravku, přecpat se jak čuně a pak se válet... Po půl roce to může bejt znát. :eek:

Každej má samozřejmě jiný predispozice k tloustnutí, ale nějak takhle bych si to představoval... :D

Kerič: jak jsi na tom s pohybem + žravost??? :D

Jinak žravky se nemusej nějak omezovat, stačí nahradit slaďárny ovocem a zeleninou a kynutí by mělo přestat! :D
Kerič
2UdL: jj chaloty ma chytia zakazdym ale aj sa hybem.... posilka futbalek...
Kerič
2Evildoer: tak tomu teda verim:D... ja po huleni by som len zral:D:D:D:popcorn: :popcorn: :popcorn: :rolleyes:
lordWilliam
2Evildoer: na nechutenstvi se MJ pouzva naprosto bezne kde je to schvaleny tak ti ji predepise i doktor 8-)
Nekde jsem cetl (skusim najit a hodit sem link) ze MJ sice zvysuje chut k jidlu, ale zaroven lehce zneefektivnuje nebo urychluje traveni takze se po ni ani moc nepribira :-)
Osobne mam, ale tu zkusenosz ze poslednich 10mesicu hulim pomerne hodne a schodil jsem 10kg... tak nevim :-)
MaraJade
Taky dostanu po zahuleni vzdycky ukrutny hlad ale ze bych pribral to se mi jeste nestalo...
snakeeater
nj, me to pekne sere, v posledni dobe, kdyz se dobre zhulim, tak musim porad zrat. porad. ja se treba prezeru jak dobytek a za chvili zapomenu na to, ze jsem nazranej nejvic a dostanu zase zravku, tak to je pak tezky si hlidat vahu :-D
Kelso
Ja som pribral 8kg.Stale po huleni ma chyti zravka,ale musim povedat ze som prestal fajcit tak to by som skor prikladal tomu.
belladonna
Kdyz nechces po brcku zrat a nicit si tak stav,tak se nazer predtim.Jak tady,uz nekdo rikal,tak palo zrychluje metabolismu.Takze zeres,zeres a nepribiras.Ale taky asi zalezi na kazdym zvlast.
fakundo
cawes, ja som kedysi tiež po húlení žral a žral, ale ted si zahúlim hoc kedy a vôbec nemám pocit hladu....
k tomu tlstnutiu : ked si zafajčím tak nemôžem byť dom a zavretý MUSÍM íst von sa prejsť, či už s kamošmi alebo sám... proste doma v malom priestore to nie je ono... - a t´ým míňam ENERGIU z jedla
Jo často mě po špeku chytne žravá nálada, ale pokud hulim hodně (vícekrát za den) tak naopak chut k jídlu moc nemám. Je to jak kdy. Každopádně si myslim, že pokud je člověk zvyklej hulit a pak si dá třeba pauzu, tak se potom mohou vyskytnout problémy s nechutenctvím. Nebo alespon u mě... Proto je nejlepší žádný pauzy nedělat :)
Lahvan_FlaskiCZ
chut k jidlu mam po huleni porat, (i bez huleni :) ) ale niaj to na sobe nepozoruji. asi to bude tim, ze moje vaha me absolutne nezajima, natoz abych se kvuli usoplenejm par kilum nervoval.
2Kerič: troska pohybu, pokud netravils posledni pulrok valenim na gauci hulenim a jidlem ti stopro pomuze. + more fruit! :jumper:
gustav makovec
po cca půl roce hulené pravidelného jsem zvětšil svou hmotnost o 10 kg.
Humus,Hirošima hadra, musel jsem začít hubnout,cholesterol 6,8....
FlickerBird
no i když mám genetické předpoklady ke tloustnutí a nahulenej dokážu sežrat strašné kvanta čehokoliv :D tak se mi zdá že spíš hubnu než přibírám :confused: zajímavé ale je to tak a vubec mi to nevadí :)
impozant
no u mna to je tak ze ja sa mozem napchat ako xcem, ale ak rano vstanem tak mam neskutocny hlad a musim sa najest kua, a som si myslel ze z ganje priberiem ale co uz heh
ganja*dwarf
po prázdninách jsem intenzivně hulil KAŽDEJ den a nabral jsem 5 kilo,který mi nejdou zhubnout.......a nevadí mi to.... :))
ganja*dwarf
navíc tady k tomu jedení před nebo po hulení : berte v úvahu to,že hulit na prázdnej žaludek vás vyhulí víc....když je málo matroše,je to fajn....ale když máte nějakej špekovej maraton(u nás na škole to je na podzim normální),tak je dost doporučováno se před tim nadlábnout......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma