Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
moje první skromná skřínka - Klikni zde pro originální téma
adam13
Ahojky Groweři, byl bych Vám strašně vděčnej za paaaaaar rad do začátků :)
Mám takovou malou kouzelnou skříňku hned vedle pracovního stolu a v ní jednu větší (75cm) a druhou menší (45cm) kytičku :) Kyti jsou třetí den na qetu a svítím na ně: obyč. žárovkou 60 watů matná (smích:)) a jednou červenou 25ti wtovou nemam na sodík ale zatim to roste jak z vody :)
Je to -No name- ganja. Foukám na to dvouma vjetrákama od PC zdroje (10cm)(jeden s adapterem od tří do dvanácti voltů tagže se dá regulovat teplota ve skřínce) a jedním malym vjetráčkem vybrakovanym ze starýho walkmena (pěkně řve:)) teplota přes den 25 - 30 stupňů a přes noc okolo 22.
Hnojim Kristalionem ne qet a Herba flor HF 30 (35 Kč - znáte to něgdo???) doufám že sem nanic nezapoměl kdyby náhodou tag reknete co a ja to dotlačim :)
……. Jo a na zvýšení vlhkosti mi rodičovstvo poradilo ať tam nakrájím jedno jablko:) nechtěl sem, ale skusil sem to a FUNGUJE ! ! ! sice nemam vlhkoměr ale odhaduju tag 60 - 80% …nevýhoda je že se musí dávat nový jablko obden ale sou pak sqelýýýý křížaly :frog:

Rozměry:
výška - 90 cm
šířka - 50 cm
hloubka - 45 cm

celé mě to stálo asi 300 Kč :sun:

Fotky sou dělaný přes webovou kamerku tagže sou v nejhorší qvalitě ale snad to podstaný bude vidět :eek:


adam13
všechno potřebný

adam13
Pohled na moje nářadíčko

adam13
maskovani pred navstevama:)

adam13
Celkovej podhled

adam13
moje Kyticky

adam13
zase

adam13
a jeste jednou

adam13
jak to mam zapojený

adam13
máte s tím něgdo zkušenosti??? - dííííííííííííík:)

adam13
Tady hlídám jaaaaaa :)

rady sem čerpal t Groweru... :sun:
doufaaaam že mi negdo poradí jak na growing :) za fšechny případné rady vám děkuji

sativa
urcite se snaha ceni, ale zkus si do ty skrine sehnat tu sodikovku, 70 W sezenes tak za 700 Kc vsechno
kyticky ti pak hned porostou lepe, kdyz se kouknes na ty svoje, jsou trochu slaby a vytazeny do vysky, maj docela velky mezery mezi patry

...jinak K4U, skrin je pekna
adam13
jeeeeeeee takovou rychlou reakci sem necekal :eek: ale cekal sem samou kritiku dneska sem tam pridal jeste jednu 60 watovou zarovku sviti do stredni casti vetsi kyti a na vrcholek ty mensi .... ja bych sel klido doty sodikovky ale ...1) Newim kde ji sehnat (sem z Prahy) 2) nemam (a ani ho nemuzu sehnati:((()poradnej model tagze se mi to zda trosku zbitecny :( nevedel kde by se dal nakej sehnat??? pestujeme s kamosema ten samej model .........sorrac newim ako se pouzivaj soukromy vzkazy helpne mi negdo??? .....predem diiik
sativa
koukej do bazar, kazdou chvili tam nabizi nekdo lampu nebo rizky, kazdej tejden tam se neco objevi, hlavne kdyz ses z Prahy, to mas jeste lehci

jinak novou lampu si koupis tady http://www.ereka.cz/home.htm
... je to v Praze a je tam i mapa, takze sem to nasel i ja z Liberece, mej se
adam13
jaaaaaaaaaaaaaasne díííííííííííííík a urcite se tam podiiiivám :)
sunset
adam13: Proc kritiku, vzdyt sam vidis, ze ty tvy zarofky jsou na pytel:( Tak zainvestuj do sodiku, pokud na to nemas, pocitej s minimalnim vynosem a takrka nulovym obsahem THC... Ale aspon mas nejake zkusenosti, taky dobry. Jen tak dal a houst a vetsi kapky:) :) :)
adam13
mozna sou na pytel ale to je ted uz fuk :) pracuje se na sodiku, ale fuct newim kdy to bude:/ ale stim žel nejde nic delat:( dik zy uprimnost:) ale aspom tech chyb nebudu tag litovat:)
adam13
jo a este sem tam pridal jednu 60 watovou zarovku:) newim ale sem na ty zarovky nakej fixovanej kamosi maj jednu usporku a qvete jim to docela pekne:) tak proc by me pod obyc zarovkama nrostlo a neqetlo liiiip:)


mate nekdo zkusenosti (ze zacatků) se zarovkama??? jesi se negdo najde tak pisnete a trebas i pisnete svuj nazor:)
oton
cau chlape, tvoje snaha se pocita ale na ty obic zarovky se vyser, je to fakt k nicemu, zbytecne plejtvas proudem, se podivej na ty tvoje kytky, tenky stonky malo listu porovnej si to s nejakyma fotkama od zkusenych pestitelu

sam taky zacinam, ale pochopil sem ze se to proste s obyc zarovkama neda delat
neco jako kdyby si chtel jezdit autem misto na benzin na vodu,

doufam ze sem te moc nenasrral :-)
stepik
já osobně pěstim pod zářivkama (2x40W coolwhite+Powerglo-koupená v akvaristice) a roste to good, brzo budu přepínat na květ. a dokonce nemam ani skříň.. Mam to jen takk v pokoji. A zavěšeno na strop dlouhym drátem.. mějte se..

Ale myslim že snaha se cení... Good luck!

[Edited by stepik on 31-12-2001 at 08:17 PM]
adam13
jo jo jo tag se nato musí :) diiiik za pochvalu (ja si ji asi nezaslouzim ale to je fuck:))preju hodne stesticka a hlavne plnou hlavu THC :soon:
Piskot
:confused: :confused: :confused:

Ahoj clovece :flick:
Na ty zarovky se opravdu vyprdni :(.To je k nicemu.
Kup ten sodik a nebo jak ti tady kolega stepik radi chcesli trochu usetrit a nechces aby se to tolik hralo tak si kup ty zarivky.Jsou to fluoresencni zarivky a koupis je v akvaristice.Maji trochu jine svetlo nez klasicka zarivka.A daji se koupit normalni dlouhe ale i kratke.To kvuli uspore mista ;).No a kdyz budes mit 3-4 tak muzes vypestovat velice dobre huleni :pimp:.
Ale hlavne hlidej vysku zarivek.Musi byt tak 2-3 cm nad vrcholky.Me se zarivky docela osvedcily pri mem prvnim indoor a nasledne jsem je pouzival k predpestovani sazenicek.No nic to je na tobe,ale ty zarovky.....:mad:
Tak hodne stesti priteli :sun:.
adam13
tož ia vim ze sou naprd ale furt lepsi nez je mit za oknem:) uz usilovne shanim sodik :) ale ty zarivky me nak zaujaly muzes napisat blizsi information THANX
stepik
mnoo, v akvaristice je seženeš přesně na dýlku: maj je tam snad po pěti cm, jmenujou se powerglo, ajsou docela předražený.. Potom by ses moh zeptat v elektru na katalog třeba osram (nebo takk) a kouknout se na nějaký spec. na kytky (qůli ceně) a pak potřebuješ tlumivku, startér (v metru jich najdeš spousty /v podchodech a tak) a tam maj i zářivky, většinou 120cm@38W. S toho se daj vymontovat ty startéry (jde to fpoho) a ty tlumivky (už míň fpoho) a zapojí se to, můžeš si vzít i patice, budou se hodit.


Mějte se...
adam13
prosimte a co cena??? budu kupovati sodiiiik 70w ........muzu mit sodik + zarivky ? ? ? jinak diiiiiiiiiiiiiiiiiix za rady (:o)
stepik
můžeš...
Piskot

Nazdarek :flick: !
Tak Adame jestli ses rozhodl koupit sodik tak ho kup.Je to dobra investice :slizoun:.Ja jsem nakladu za sodik rozhodne nelitoval a myslim ze i nikdo z ostatnich :bandit: :satan: :pimp: pestitelu.To uvidis...:eek:... sam
No a tema zarivkama bys rozhodne nic nezkazil kdyby jsi sodik pouzil jako hlavni svetlo a zarivky mel umistene v horizontalni(vodorovne) poloze po stranach kytek.Anebo pokud bys pestoval treba jen dve kytky tak to muzes upevnit do vertikalni(svisle) polohy a lepe vyuzijes celou plochu svetla ze zarivek.
Tim by mela kytka mnohem vice svetla na svoje nizsi patra a to je rozhodne :frog: good :p: :p: :p: .
Takze hodne stesti :wink: a hodne svetla :sun:.
adam13
jaaaaaaaaaaaasně tady otom sem uz taky premyslel ale nak sem to zamit stim ze natonemam financie (sem student) :o/ muj problem neni co dat za svetlo do skrine ale jakej model mam tam českou ganju od kamose a zatim to jaks taks roste :frog: jinak strasne diiiiky za rady ! ! ! :)
oton
cau adame jen bych tě chtěl vyvést z omylu, jak si psal že sou lepší zářivky než je mít za oknem

tak mnohlem lepší je to okno, jestli ti na ně aspoň pár hodin bude svítit skrz okno slunce, tak je to 100× lepší než 2 obyč zářivky, sluníčko je strašně silný a to okno nahrazuje skleník, sám sem se přesvědčil, že z toho něco vyroste, hulení kvalitní akorát to množství (výnos) se nedá se sodíkem srovnat! (má to prostě za tim okden řídký palice) a myslim, že pod tima žárovkama nebudeš mít palice skoro žádný

jo a psal si, že nemůžeš mít sodík kvuli spotřebě, tak se zamysli jestli tam máš třeba dvě 60W obyč žárovky tak to je 120W a sodíky se dělaj od 70W tak proč bys nemoh mít třeba 150W nebo 70W sodík, spotřeba stejná a efektivita na kytky 1000× lepší než blbý žárovky!!!! přemejšlej
adam13
nazdarek ........ moj problem neni v tom ze bych platil moc za ucet ale ftom ze nemuzu sehnat sodik (uz natom pracuju) a taky finance (sem studentik - chudej Pepik) a taky ftom ze sem nechtel kupovat sodik aspon doty doby nez budu mit nakej dobrej model :) jinak diiiik za rady az bude sodik tag to bude OK :frog:
maxboss1
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma