Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
seminka od r-man. - Klikni zde pro originální téma
Radovan
Ahojky pravě jsem dojel kytky ze seminek od člena r-man.Nemám fotak tak bez fotek:( Kytky jsou pěkný,ale musim řict,že jsem musel snad každy tyden co rostli zastřihovat nechtěli se vubec větvit,paličky jsou pěkný,ale některy jsou menší ale tvrdy jak beton.Mněl jsem tam řízky od člena indicky-konopi 2Mazar,1Super skunk a těch 8Jacka Herrera od r-man ze seminka.Určitě už nepojedu ze seminka,když to je takovej rozdil.A ty tři řizky uplně převoněli 8herreru jak nic.Ten Herrer neni špatnej,ale čekal jsem o dost víc:(.Mněl jsem zatim jedno brko Herrera a učinky to má vážně luxus:),ale ten výnos.Pokud někdo jel kytičky ze seminka od r-man tak at dá vědět,třeba to jelo špatně jen mně.Dík Radovan.
AHoj.
Hoď alespoň nějaké info o tvé skříňce, zatím.
Leah
njn sativa chce specialni peci musis ji nechat ad si roste
Radovan
Tak info:250W chlazeni cooltube,dva větráčky od kompu aby si kytka udělala pěknej stonek,výška 160cm,100cm,90cm Mněl jsem tam 11kytek.Hnojivo mám BN-Zym na kořeny a na květ AH 2.
Kámoš Joe Black dojel Herrera od r-mana v poho a je to přesně, jak popisuješ. Celkem dlouho to kvetlo a výnos celkem chudej. Ale zhul dobrej - prostě JH. Zkusim Joea dokopat, aby mi dotáhl nějaký poslední fotky co měl v květu a hodim to k němu do threadu. Měl to pod 2x150W - setup roomu - viz tady http://grower.cz/forum/showthread.p...7380#post337380
wad
no berte že to není přímo origoš ale že sou to až druhý generace, tak od nich nemůžete čekat to co od první.. (výnos, odolnost, stabilitu..) :D jinak si tak všímám že JH od R-mana jede docela dost lidí..
Radovan
To nikdo jinej nemá semínka od r-man nebo vám to ještě roste??Kdo už zklidil tak at dá nějake informace o rustu,květu atd...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma