Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Cap's box 150W, 3*Neb, 1*COB - Klikni zde pro originální téma
Carpy
vzdycky je neco poprvy a i ja se touzim pochlubit, poucit, pocitit a vyzkouset.na rozjezd mi bohate stacili informace zde ziskane a jakakoliv podobnost s prendovo ci g_manovo boxem je ciste nahodna:-) jimz musim podekovat za dokonalou inspiraci...delam to zpetne, proto nemusi nektere datumy souhlasit. uvitam jakekoliv vase nazory a pripominky...kvalitni rezy jsou od hodinare...thanx 4 him.


ve zkratce o technice, hnojeni a atd.
2* 90 l kalfas, slunko 150W SON T, kvetniky 7 litru, keramzit na dno, vlhkost nekontrolovana, EC nemerim, Ph zmereno na rozjezdu a pri prepnuti na 12/12 jak s tim mavaj hnojiva.hlina perlit se substratem na muskaty...hnojivem slouzil na rust Kristalon travnik(pekna sra*ka, hned na zacatku se mi povedlo kytky...rekneme...stresnout..), na kvet AH Bloom, a AB komplex
...proste zádna divocina..

spusteni probehlo bez porblemu ovsem az do prvnhiho shlednuti teplomeru, kde se objevilo nervy drasajici cislo 34 stupnu..musim rict, ze chlazeni mi delalo nejvetsi problem.po spaleni dvou PC vetraku sem se uchylil radeji k Euro I....
Carpy
1. foto boxik


2.3. no, zminene spaleni nadmernym hnojenim.casem se z töho dobre vysekaly.viz dale...start 19.1. na 16/8tohle sou fotky z 24.1.....maltaky jsou vylepeny alu paskou, vyborna vec za 270 kablu..casem kyti opru o kralici sit.
Carpy
foto z 10.2.zastipnuto dvakrat, coz taky nevim jestli bylo dobry...nenarostly do potrebny vysky.po pocatecni zacatecnicke chybe prehnojeni se jim vede vcelku good.COB je ve vyssim kvetinaci, casem vyhnal dost nahoru
Carpy
dotazy ci pripominky?zdrzte se jizlivych poznamek o zacatecnicich, ktery nevedej jak hnojit :-/ peace
Carpy
na obrazku je sunon, kterej vyfoukava teplej vzduch od lampy out...teda dys este sel nez shorel.ted tam je to euro.musim rict, ze sem si docela naivne myslel, ze chlazeni zvlada jeden maly PC 12cm vetros..je to o vykonu:-)
massmurder
Zdarec, na kolik te prislo to euro 1 a jaky mas teplotni rozdil, zda to je hodne podstatne bo markantni rozdil. Totiz taky nejaky mam vetracky v bedne z pc a tak ze bych se nechal inspirovat, zatim cuss a at se dari a roste :)
Carpy
cegos,
http://www.elkas.cz/eshop/razeni_dl...=7&produkt_p=73
teplota pohodovych 26, v noci priblizne 22...za boha sem to nemoch s tema PC uchladit. zkousel sem i jednu 8cm na dratky pod sodik taky odtah, ale smolik.
Carpy
pokracujem...tyto fotky jsou ze dne 19.2. tj je 7 dni na kvetu...mozna sem to trochu uspisil, nevim...
Carpy
pokracujem...dalsi fotos ze dne 25.2., tj 13 dni na kvetu...to AH bude asi fakt sila. pozornejsimu oku neunikne, ze rasi jedna z podpurnych tycek pletiva:-) jebloň obecná(Malus pumila) nevim, jestli sem to nesvicnul na 12/12 moc brzo..co myslite? po 23 dnech rustu.uvidim ve vysledku.
massmurder
hm diky to je pekny, akorat jsem mel dneska v planu si zajit pro novou vybojku :-B a cena vypada v pohodce,takze asi to vezmu pri jednom, prave ze v lete mam trosicku pak problem to chladit no, az 38C se tam i zjevilo docela neprijemny. takze diky :)
Carpy
paradni, covek uplne slysi jak to roste.obcas jim k tomu pustim hipec:-)
dne 3.3., 19 cty den na 12/12...tim AH hnojim tak jednou tydne...
Carpy
massmurder:jo, svetlo sem kupoval taky tam.ten euro je bez DPH, takze vysledna cena lehce pres tri kilka...
ekodablik
Čus , tak jak se tak na to koukám, tak to vypadá moc dobře. Jen by mě zajímalo co to pletivo - nemělo by se to do doho vplejtat? A samozřejmě ostřihávat výc listí aby se to prosvítilo i ve spod? Podle mého názoru by tu kytku utáhlo i míň listů. Je to spíš otázka než kritika :-)
Zdarec Hrotici
Carpy
ecodablik:no nechci je moc sresovat ostrihavanim listi...je to at first, casem se to poladi....jak rikas zaplitat by se to melo, nektery sou..ale ted uz na to dlabu, pac sou dost tlusty a neprolezou...







dalsi pokracovani...dneska to je 33.den na kvetu..pohoda..mozna pomalu spustim flushing.
Carpy
jo jeste abych to nejak hezky zakoncil :-)
Carpy
jeste abych to nejak pekne zakoncil :-) fotky sou z 11.4.
Carpy
Zdravim všeci. Léto pomalu ustupuje a po předělání celého systémku na hydro začínam psát další román. V těchto kalfasech už třetí, druhé tady ani možná dopodrobna ventilovat nebudu...Málo péče, velké horko přes prázdniny, na prd puda, nekdo to zna...pro ilustraci jen dve fotečky z druheho kola. po dvacetičtyřech dnech přepnuto na květ, fotky sou z 56. dne života.
Carpy
Tomuto uz je taky konec, a toto sou fotky z upgradovanyho počinu. zatim to nevypada zle.kytky umisteny po sodik 30/7.ted sou sedm dni na periodě 12/12
Carpy
genetiku tvoří 1x POG a 3* Chronic,oproti předešlým kolům přibyl postřik Phytaminem.
Carpy
jj, taky sem dost mrkal na drat. teda spiš na tu genetiku.původně tam mely být 4x chronic, ale bohuzel jeden chcíp, tak sel ihned POG..muzem dobre porovnat rozdil vynosu pod 150 a 70..i hnojivka sou podobny...vzduchování je Elite 802, jednovývodový, který sem rozdělil téčkem na dva vzduchovací kameny..je spolu s lampou zapojenej na časovač 12/12, dalsi kolo chci jet vzduchování na 24 hod, tak potom porovnam rozdíl.bublák je cca dvacetilitrový hrnec..fota dodám.
Thalos:koukal sem na tvuj projekt se 3x OB předtim, musim říct že solidní práce.ja mam sedmdesatku vedle, a jedu jen tri kytky (zase mrska umřela).
Carpy
Ještě něco málo z outdoorku, pro oživení, zvláště ty fialový palice (spíš teda paličky)vypadaj k nakousnutí.
Carpy
Další report, kytky sou 17 dní na květu,stříkam phytam.2 x tydně a pro upravu pH přidávam 3 ml H3PO4 na pět litrů vody....každých pět dní dolívám deset litrů...pijou dosti..
Carpy
Nur eine aktualization. Pokračování příběhu, thx za vsechny klady. Záporů moc není :-D Tím phytaminem tomu moc nedávám.kdo má f tom smradu spát....Fotky sou ze dneška, to je měsíc a dva dny na qwetu
Carpy
Začíná mi to připomínat jednou velkou homoli pryskyřice...
JackEE
Zdarek

je to parada jen malou pripominku to vzduchovani musi jet nonstop! jinak se ty kytky pridusi a vic kysliku ke korenum=rychlejsi rust

peace :)

jestli to mam smaznout staci pisnout
Carpy
vzduchování právě jelo stále, když to vegetilo a tak dva tydny kvetu. Pak sem potřeboval trochu redukovat růst, páč se mi budoucí palice začly opírat o dno horního kalfasu. Změnou režimu motůrku to možná přestalo tolik růst. Dík za K kámo.Zbytečně dlouho byly na 12/12. celých 27 dní. No, snad příště...Dyť by to byla nuda vědět kdy se má všechno přepnout, zahnojit, přiředit, sklidit a zhulit. peace.
Carpy
jejich cas se naplnil, tyden byli jen o vode. Neco se spalilo o lampu, nejvzdalenejsi palicky nedozraly.Poučení . . . kratší doba vegetace, odstrihávání zbytečných neprobíjejících paliček stává se kliše. Avšak nemám srdce je odštípnou a necham je tam vsechny. Snad vám lidi makra udelaj dobrej pocit.Jakkykoliv dotazy? samozrejme se mi pri suseni druhy smíchaly, takze nevim presnou cifru výnosu u chronika a pogu. how.
Carpy
Román je dopsán, sklizeno dne 20/10. Týden byly jen o vodě.
Carpy
..
Carpy
...
massmurder
mno a celkovej vynos vis ? :-)
Kwjetoň
citace:
Původní příspěvek od massmurder
mno a celkovej vynos vis ? :-)


citace:
Původní příspěvek od Carpy
samozrejme se mi pri suseni druhy smíchaly, takze nevim presnou cifru výnosu u chronika a pogu. how.


pyčo ;)

:afro:
Carpy
ehm, skoro se i stydim, ten koeficient mohl bejt zajimavej ( myslím celkove za oba druhy (rimmer), ne jednotlive za pog a chronik(kwjeton)) ale vubec sem to nevazil. (tedy ani celkove)
no chlapy, rozumíme si
byl jsem v jednom kole a ted uz tam plavou 1* Sage,2* G13, 1* Nebulla . . .
Carpy
TAAAK, lehce sem upgradnul a problémek je na světě. Rád bych se optal zkušeněších s tímto systémkem, v čem je problém. Rozprašovací trsky, nové, netryskají, pouze tak cmrndají vodu kolem která stéká volně po tryskách. Tu a tam rozprašuje dobře, tu a tam jenom pulka obvodu trysky, tu a tam vůbec. Vůbec nevim co s tím. čerpadlo Maxi jet, nové, ponořené do dolního kalfasu 65 l.Výška hladniny je cca v 7 centimetrech, aby bylo čerpadlo celé pod vodou. hadice délky cca 40 cm na konci zakončené zátkou se 4 otvory akorát pro průměr hadičky. viz fotky.
Carpy
Ještě sem zapomel dodat, že jsem zkoušel třeba ještě po délce hadice udělat otvory,asi po 15 cm od sebe pro průměr hadičky. Na spodním snímky je videt jejich zalepení silikonem, pač to bylo ještě horší. čerpadlo tlačí do výšky cca 20 cm, fakt netušim co bych měl vyzkoušet. jeslti se nepovede toto vyřešit, budu nucen upustit od tohodle a převézt systém na Ebb @ Flow...
GrowLAMA
Mel si tam nandat ty rotacni trysky od gardeny, myslim ze by to s nima fungovalo fpoho. BTW 20cm vytlak na maxijet je fakt malo, jestli se nepletu tak by melo dat minimalne metr. Kazdopadne bych vyzkousel changnout ty trysky :-) HOWGH
Carpy
TAaak...už se to rozhýbalo. řikal sem si že hlínu a bublák mám za sebou a že by to chtělo něco jiného aby to nebyla nuda..Takže AEROOO..
Trysky OD Gardeny na místě, je to o 100 lepší. Zase taková Lama to nepsala : )- Světlo sem nucen nechat stopadinu...Se zakoupenou čtyřstovkou se to hřeje, nesundam teplotu poud35 stupnů.chce to nejak vychytat chlazeni. Přítah CT je malý 220 V 10 cm větráček, odtah TD 160/100 dvourychlostní. Běží na nižší stupen.Podtlak tam tedy je, přítah je částečně pasivní. Pro cirkulaci uvnitř zatim nemam nic. Pouze Sunon 220 V na pracovním stole před zapojením.

Kytky aus Teplice, thx too much.Odstátá voda zatim bez hnojek..stejně jako u klasiky pojedu jen AH a Phytamin.
GrowLAMA
A ted budu zase chytrej a reknu ti abys udelal odtah ze skrine a ne jenom z cooltuby, jestli uz to nemas, ale z fotek a popisu to vypada ze primo ze skrine nemas zadnej odtah. Ja bych nechal to TDcko v cooltube a ten druhej ventik bych obratil aby fucel ven ze skrinky (mimo okruch CT) a uvidis ze ta teplota pujde rapid dolu :-). Tot zase vse, ale jestli se pletu tak mi muzes dat v patek za usi :-)
LateNightJamm
Pridej rozmery skrine a vubec bys to mohl uvest aby ten tvuj druhej setup mel hlavu a patu. Peace
Carpy
Taak, máme to od 25.5. na růstu, tzn přesně měsíc. Vypadaj zdravě, ale moc to neroste..Ne tak jak by mělo v aeru. pH 6,5, hnojeno AH trojsložkou. Dle doby růstu jiných členů zde bych už dávno přepnul, ale nevím nevím. Watáž zvýším z nynejších 150 na 250.
Carpy
Všechny kytky různě veliký ( asii bych to měl trošku moderovat :-) ) ale schválně jsem je nechal. kytka vlevo v rohu umřela, udělala místečko zvhlčovačce. Všeechno zlý je k něčemu dobrý. Teplota nejde na 30 stupnů. Občas orosím Phytaminem.
Carpy
Omlouvám se,ale report z předešlého roundu zůstane nedodělaný. Je to protože se odjelo na dovču a zlá víla vše co bylo na elektriku vypla. Důsledek byla půlka kytek v háji, celkový zisk 44g .Ach jo. Nicméně, bolístky zahojený a jedem v pořadí druhý round v tomto systémku.

Ventilace Zůstává TD 160/100

Světlo Zůstává 250 sodík

SYSTEM Zůstává Aero, 4 trysky do garden, čerpadlo MAxi jet 1000

GENETIKA Děkuji za 8 X good kousků členovi libero
Fotky jsou po 3 týdnech růstu. Ještě chvíli a přepínam. Pokračování příště.
Carpy
Tááák je to 4 týdny na světlo 18/6, resp. 3 týdny ( dvě kytky vlevo) a přepínám na 12/12. Snad se to moc nepotáhne.
Carpy
Na chlazení výbojky jsem zespoda musel přidat Sunon 220, ta hadice olepená alu páskou vpravo dopravuje vlhkost ze zvlhčovačky, která je na skříni.
Carpy
Pro zajímavost další updatek. Fotky z dneška. Ubral jsem na zvhlčování. Hnojení stále AH, plus přidávám AB komplex. Mám doma delší dobu Plagron phytamin. Postříkal jsem to jednou. Už to víckrát neudělám, na to že u toho spím se mám moc rád. Jako kdyby mi někdo do skříně nas*al.
CHtěl bych pořídit nějakou dobrotu kterou bych moch přídávat do roztoku aby se dařilo kytkám ještě líp. Nemyslím žádný final solution nebo podobně užívené ke konci, nebo předražený green sensation. Nějaky vitamíny, co navrhujete?
Carpy
4 Týdny na 12/12 docela se jim daří. přemýšlím jestli tam hodit do konce 400 W. ...
Carpy
aktualizace
Jaryn13
krásný to máš-klopouk duuule
Carpy
Srdce mi to drásá, ale jsem nucen ukončit projekt a zkosit. V důsledku mé ledabylosti (nevyměnováním roztoku( idkyž peroxid jsem dával), ponecháním uschlých listů pod kytkama, necirkulaci vzduchu v noci) jsem narazil na problém plesnivění palic. jsem u toho každý víkend, takže ani není čas na nějaký ošetřování. po celkem 50 dnech světla na 12/12 jsem je zkrouhnul. klasika. palice u světla zralý, paličky pod listama ještě s množstvím bělavých chlupů.
Carpy
Srdce mi to drásá, ale jsem nucen ukončit projekt a zkosit. V důsledku mé ledabylosti (nevyměnováním roztoku( idkyž peroxid jsem dával), ponecháním uschlých listů pod kytkama, necirkulaci vzduchu v noci) jsem narazil na problém plesnivění palic. jsem u toho každý víkend, takže ani není čas na nějaký ošetřování. po celkem 50 dnech světla na 12/12 jsem je zkrouhnul. klasika. palice u světla zralý, paličky pod listama ještě s množstvím bělavých chlupů.
Jaryn13
paraada i tak Carpy-taky uvazuju o temto systemku-vypada to vice-mene ne az tak moc slozite a kytkam to ocividne svedci-kolik litru zivneho roztoku tam ponechavas na cirkulaci?
Carpy
Točí se tam přibližně 20 - 25 litrů roztoku a každý týden dolévám asi 10 litrů.Rezervoár by mohl být větší. Jinak vše o tomto systémku mám od Kwetoně, který doporučil i nějaké ty součástky. Takže tak.
Jaryn13
diky za info a to jen dolevas po celou dobu rustu az po sklizen?nebo delas i kompletni vymnenu roztoku?
Carpy
Přesně tak, dolévám stále. Aby to pro kytky nebyl při i přepínání na jiný složení hnojiv takový šok, tak stále dolévám. Potřebná koncetrace se tím změní hoooodně plynule. Spoléhám na pár mililitrů H2O2 :-) Což, si určitě někdo píchne, se mi moc nevyplatilo
Carpy
Abychom ukončili tento projekt tak výsledkem bylo 160 g použitelnýho materiálu +-5 g . nic drastického, vím kde byla chyba - poučení na další kolo zní " Lépe se starati o čistotu ve skříní jest známka úspěchu :-) " za druhé - přítahový větrák vlevo dole přímo foukal na kytky, který v důledku toho moc nerostly - na fotkách je zcela patrná malá výška kytek nalevo a velká napravo. Použiju nákou desku 10 * 10 cm za větrák. Koeficient 0,6 .
Carpy
Díky za ohlasy, máme tu další kolo...
Podmínky naprosto stejný jako v minulým kole, hnojiva, systémek...jenom řezy...thanks Mr Dude. Jsou to C-4 ale nic moc o nich nevim.
Na fotkách níže jsou řezy přesně týden starý ( 18/6)..potenciál zdá se býti vysoký, jenom nevim proč ta mrška vlevo neroste :-(
Carpy
Mno a protože wattů není nidky dost, rozhodl sem se že opráším z půdy starý dobrý kalfasy a předělal je na aero. Tady na foru zdá se to jako velká moda poslední dobou. ;-) Takže..jedna tryska, hadice od čerpadla z 40 litorvého hrnce do lavoru. Na něm je položený vyřízlý kolo z tvrdého plastu. od lavoru je utěsněno těsnící gumou kterou všichni známe jako izolaci do oken.

Původně tam byly trysky 2, ale jedna bohatě stačí...čerpadlo Atman 400 l/h . Na fotce je vidět netkaná textilie která eliminuje hluk narážejících kapek na minimum.
Světlo 150 W Son t pia plus, odtah kovový Sunon 150 m3//h

Kytky taky týden starý, taky C-4, taky AH, taky p H do 5,5.
Carpy
Ty kalfasy už něco pamatujou..původně hlina, pak bublák, ted aero.. vždy posloužili :-) místa na kořeny v modrým lavoru kytičky moc nemají, bude jim muset postačit zhruba 12 cm.
Carpy
Pro úplný konec . . . výsledkem je208 g z 250 Wattů.
Carpy
Po pár letech jsem oprášil prach u ventilátorů, cooltuby dalšího potřebného vybavení, nakoupil opět staré dobré 65 l kaflasy a sešrouboval skřín 60 x 85 x 180 cm a dal se do díla.
Carpy
Genetika : Northern light (díky do Písku) 6 x


Hnojiva : AH zatím jen , kys. fosforečná na snížení ph

box skřín rozměry výše

fotky jsou z 19. dne růstu. velikost kytek 33-37 cm

Ventilátor axiální TD 160 m3

Výbojka SONT 250W

ještě 2-3 dny a přepínám na 12/12

čerpadlo maxijet 1000, 4 x rotační trysky Gardena, deska extr.polystyrenu, keramzit v květníkách . fotky budu přibývat na kvalitě :-)
Carpy
19.8. přepnuto na květ. tj. 11 dní. nějak se to táhne nahoru.
borecshot
Ahoj máš to parádní nejhezčí je foto z příspěvku č.60 fotka č.2
Nádherná fotka kořenů držim palce ....
Carpy
Tak jsme ve finále. podtrženo, sčítání probíhá. celkově mě hodne Northern lights překvapila. hrozně se vytáhla po přepnutí na květ. vytáhlé palice se opíraly o boky skříní...na další kolo zkusím jinou genetiku.
Carpy
další
Carpy
přes víkend jsem upgradoval dosavadní box z rozměru 80 x 55 na 114 x 80 cm a dnes vyzvedl na poště nové řezy. thx do Ždáru. Měl jsem neustále problémy s hydrem a plísní a pár kol tak zabalil. Vsadil jsem teď na starou dobrou hlínu.
světlo 250 HPS, na květ 400 W HPS
ventilátor potrubní axiální 125 cm
hlína je univerzální směs pro pokojové rostliny + perlit + písek
hnojiva mám Advance Hydroponic.
genetika 16 x Eagle bill
2 x ofuk 220V klipsna + stolní
zvhlčovačka

Poštu bohužel rozdýchávají, tak uvidíme.Foceno hned po zasazení.
Carpy
Aktuálně je to 14 dní na růstu. přemýšlím jestli přepnout na 12 nebo ještě ne. Jde o Eagle bill, tedy z 80 %sativu, takže by měla jít nahoru o dost. co myslíte? na květ mám připravenou 400 W. posílám aktuální foto. Včera byly zaštípnuty..
Carpy
dalšííí. hnojím AH a Metrop calgreen dle návodu.
Growoli
Proč máš na růst 250hps když lepší spektrum na růst má 250MH? Nepochopíš
Growoli
Jinak,určitěje nech po tom záštipu ještě vzpamatovat pár dní minimálně a pak si přepni klidně
Carpy
Díky za koment. Ta dvěstěpadesátka mi zbyla po předchozích kolech, kde jsem jí měl na květ. Začínal jsem na 70W a zatím jsem na 400W :-) Myslím že se jim daří dobře.
4.3. přepnuto na 12/12.
Carpy
fotky...
Growoli
Jinak ty květináče taky pobavily.... Kazdej skoro jinačí 😀to už e
Není zase taková investice, ale jestli nejsou kačáky,tak to chápu... Mě to vystřelí o hafo když přepnu ale já dávám z 400w MH na 600hps Tak třeba z HPs na HPS to tak nevyleti no
Carpy
jojo..je to směs třech velikostí :-)
dobře se jimi vyplní prostor.taky mě zajímá jaký to má vliv na velikost kytky. zatím žádný. jsou mezi nimi menší kytky v větších květináčích a opačně větší kytky v malých květináčích.

trochu se je dnes očesal. ostříhán kyblík listí...no nevím jestli jsem to nepřepísknul :-)
Carpy
26 dní na květu.
Hnojím AH dle návodu a Calgreen dle návodu. 1 ml na litr.
zdá se že jim nic nechybí...
Carpy
měnší update . 44 dní květu.
dávám jen AH micro a bloom dle návodu a callgreen 15 ml/10l.
míchám do odstáté dešťovky a zvyšuji PH pár granulkama NaOH.
Carpy
...
Carpy
5 dní o vodě. zítra kosa - 55 dní květ.
Carpy
..
Carpy
-takže ještě resumé. Podtrženo sečteno 304 g všecho použitelnýho. Spodky i horní paldy...Celkový dojem z Eagle bill za použití uvedených hnojiv : super na zpracování, pevné stonky, žádná síť netřeba. Jeden z nejlepších druhů co jsem jel...nevím do jaké míry má příspěvek calgreen, který jsem použil poprvé po celou dobu růstu a květu. v následujících kolem poinvestuji do nějakého finish hnojiva. Asi tak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma