Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
nemoc pomoc dik - Klikni zde pro originální téma
janik
ahoj potrebovalbach poradi mam problem: jde o to ze se mo odumiraj listy, nejdrive se zacinaji kroutit od konce, pak hnednou a nasledne odumaraji vse trva treba tyden.dik za pomoc. co jsem si tak vycetl, tak bud malo dusiku nebo fakt nevim dik za pomoc.
Erixon
Bez fotek ti tady asi nikdo neporadí...
Co?
hele jestli jsi to nehnojil, konce listu ve všech patrech nejdrive zhnednou (sou uplne krehké) + náhodně umístěné listy žloutnou a vypada to jako v mem prispevku tady .... tak to ani fotit pak nemusis...je to nedostatek P a N jako nasledek nedostatecne vyzivy...

Ale bez fotek to je hadani :)
Jahudka!
1 Takhle vypada nedostatek zakladnich prvku (N,P,K) v pokrocilem stadiu.

2 Stejna kytka po 11 dnech dodavani zakladnich zivin (prevazne N) v 10 nasobne koncentraci nez doporucuje vyrobce hnojiva (AH).

Jeste bych k tomu chtel dodat,ze pri nedostatku zivin listy neopadavaji lehce a samy.Ty listy jsou zluty,ale vetsina jich nejde lehce utrhnout jako tomu je v pripade kdyz kytka odhazuje spodni stary listecky v sama.Do tech staci cvrnknout a upadnou,ale pri nedostatku zivin je pro utrzeni listu potreba stejna namaha jako pro utrzeni listu na zdravy kytce.
janik
jasne to bude ono. vypadaj ze by meli upadnou samy ale musim je utrhnout. takle pokrocili stadium jeste nastesti nemam. mas nejaky osveceny zpusob nebo fintu. nejaky druh hnojiva nebo neco takovyho.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma