Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
SMSKy na pomoc G - Klikni zde pro originální téma
Asocial
hmmm napad sice zajimavej ale zrizeni takovy sluzby u operatora (naky specialni cislo s jinou sazbou na sms + prerozdeleni tech penez etc) asi nebude zrovna levny (nevim vubec tomu nerozumim) ...

dalsi problem co me napada je ze asi ne kazdej by chtel takhle provarovat svoje tel cislo :)
znám addresu, kde je takove zrizeni gratis
romaniak
Fajn nápad sem pro klidně přispěju
[CZ]Neon
napad beru jako nazor, nekomu nechci davat svoje cislo (rad bych prispel)
to čislo se nikomu nedava zpracuje ho firma, která dělá další tisíce čísel.
Používám se to třeba při vstupu na pornostránky (ne že bych tam furt chodil, ale dělám webmastera (HTML a CSS + trošku PHP).
harvester
Dobrej nápad! Pokud to není technicky těžké zprovoznit tak je to podle mě ještě lepší než posílat peníze třeba z účtu,myslím si že finanční transakce jde dohledat ještě snáze než poslaná smska.
praxer: píšeš že znáš adresu kde je to zdarma,to jako neplatíš ani potom nic,třeba za provoz nebo já nevim?To by mě zajímalo...
mclh
ja bych byl pro
mclh
No tak neco bych mel.
Jednou jsem takhle provozoval sms na placene stranky na netu ale z vlastni zkusenosti vim ze se to nevyplati protoze by tam byly vetsi investice do toho nez zisky. Za takovou sluzbu je to docela dost velka palka mesicně!!!

bylo by to dobry ale bohuzel v Cz je to nerealny protoze tu mame vschny tyto operatory co to zrizuji.
indicky-konopi
SUPR napad! Bej to tu od založeni groweru, taxi myslim, že tech zbytečnejch registraci by tu bylo kurewsky min...a ja sem radsi, když nas je tu míň...:D
mclh
no ja sem chodim jednou za uherskej rok a dnes jsem se az registroval ... :)
carlos
SMS nutnou k registraci bych viděl jako velmi dobrý postup k likvidaci spekulantů, spammerů, flamerů a náctiletých.

Jak správně podotkl mclh, aby mělo význam toto spustit, museli bychom mít určitý objem financí měsíčně. Pak je tu také faktor provizí českých operátorů, čili ve finále by Groweru šlo třeba 1/4 ze zaslané částky.

V únoru se registrovalo něco přes čtyři sta členů. Toto číslo by řekl bych o třetinu až polovinu mohlo klesnout, protože byse registrovali jen ti co o členství opravdu stojí.

Kolik navrhujete aby registrační SMSka stála?
50
mclh
No to jo to by byla treba polovina lidi jenom ale ted si to vemte tak ze by to bylo treba 200 lidi to by musela SMS stát tak 150,- a to jen pro to aby se zaplatila sluzba operatorovy
mclh
120 - 150 ,- zalezelo by podle poctu lidi ale neviplati se to.
Dudušek
Super nápad, tohle by groweru určitě pomohlo, nemyslím tím jen finanční částku, ale i ty blbečky, co si zakládají třebas 20-30nicků, jen proto, aby si zdvihli karmu a tohle by je zaručeně odradilo. Cena??Hmm, minimálně těch 50kč, ale klidně i více...
mclh
no proti 20 - 30 nikum by stacil certifikat na sranky...
tudiz 1 IP adresa 1 nick...
hm to je fakt,netusim kolik tyhle sluzby stoji.

co takhle onen registracni poplatek zaslat na ucet(nejlepe na ten muj :D ) do urciteho casoveho limitu po registraci tady na growru.Nebo zadny limit a login uvolnit az po te co by prisly penize
indicky-konopi
mclh: takže, když sem ted da carlos certifikat, tak vsichni co tady jsou registrovani 2x,3x,4x....pod jednim IP, tak jim to to přihlašovani nedovoli? jako, ze treba mam jeden nick indy, druhej hovno, treti prd, ctvrtej...., tak pak diky ty certifikaci mi to dovoli prihlasit jen pod jednim nickem? A pod jakym z tehlech ctyrech prosim te? moc nechapu...a taky nechapu proc uz to tady neni...
ALL: dal bych registraci 100,-kč....to je takovy pěkny rovny čislo...a ani to neni moc, na to, kolik se toho tady clovek dozvi, no nemam prawdu...?:)
citace:
Původní příspěvek od indicky-konopi
dal bych registraci 100,-kč....to je takovy pěkny rovny čislo...a ani to neni moc, na to, kolik se toho tady clovek dozvi, no nemam prawdu...?:)


mas pravdu i tisic je malo za to co jsem se tady dozvedel,ale ti co budou registraci zvazovat nemuzou ani tusit,jak je to tady prinosne.Proto bych byl opatrny s trojmistnyma ciframa,aby to nebylo kontraproduktivni.
Ten link, jak ho po mně někdo chtěl:
http://www.smsden.com/
mclh
no to by ti asi zustalo pac jsi jiz v DB ale tem co by se chtely regnout a uz tam jsou tak tem to nepujde.


a ohledne 100,- za registraci to neni spatny ale ted otazka neni to hodne? nektery uzivatele to odradi a nektere utvrdi.

Mozna by nebylo na skodu udelat nejakou sbirku ohledne podpory serveru G. Nahodit to na hlavni stranku nejakej text ohledne ceho se to tika, cislo uctu a bud nekdo posle pokud bude chtit a nebo ne coz si myslim ze by to bylo lepsi.
indicky-konopi
Xerthon: jo to je fakt, lidi co nevi do čeho dou se asi za 100,-kč nezaregistrujou, ale přeci, vzdyt se nemusi vubec registrovat, nigdo je nenuti?! Muzou si to tu procitat treba rok neprihlaseny a až třeba jednou zjistej, že grower za tu stovku stoji a že to neni jentak obyčejnej server, pak se třeba i zaregisrujou;)!
A čeho se vlstne bojite?? Ze uz se sem pak nigdo nigdy nezaregistruje?:D
carlos
citace:
Původní příspěvek od mclh
no proti 20 - 30 nikum by stacil certifikat na sranky...
tudiz 1 IP adresa 1 nick...

Nesmysl, na IP adrese nelze založit žádnou kontrolu, je v převážné většině případů dynamická.

100Kč bych viděl spíš jako strop. Rozhodně ta cifra nesmí odradit 90% registrací ;). Možná by to chtělo založit anketu..

Pro stálé členy s určitou karmou by mohla být možnost "pozvat" nového uživatele.
carlos :
celé to zní skvěle!
OT: ty peníze na pamět pošlu sedmého

Hlavně aby skončily leté děti, které se ptají na blbosti
carlos
Anketa zde: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=22268
harvester
Klidně i 200 a více,aspon si to fakt plno toyů rozmyslí(zbožné přání),jestli si koupit pytel,nebo se registrovat na Groweru.A když se nad tím zamyslím tak mi nepříde nějak extra moc třeba i 5koule,vždyt by to byla jednorázová platba.Byl bych i pro zpětné "zpoplatnění"dokud bys nezacvakal,můžeš si prohlížet,ale ne pod svým nickem.
Evildoer
A co lidi co nejsou z cz nebudou mit problem s sms ? a bal bych se posilat nekam svoje cislo :( to ze to bude zpracovavat nejaka firma me moc neubezpeci nebude zadny problem pro pcr si vyzadat tenhle seznam jedina vyhoda by byla ta ze by tech cisel bylo velke mnozstvi ale i tak :(
Jahudka!
Napad peknej,ale ma jako obvykle ma svoje ale.Nejhorsi je prozrazeni vlastni identity.Je uplna magorina si myslet,ze nejaka spolecnost telefonni cislo nemuze zneuzit.A to uz vubec nemluvim o policii CR ktera si muze jednoduse od takove spolecnosti cisla prispevatelu vyzadat a nikdo z nas o tom vedet nebude!Dalsi vec je,ze plno lidi plati pausal.Takze kdyz tam poslete sms mate to rovnou to samy jako by jste dobrovolne davali adresu..Do tohohle by se mi v zadnym pripade nechtelo.Jak uz bylo zmineno,ze prevod z uctu na ucet se da dohledat je sice pravda a proto se daji pouzit jine platebni metody.Napriklad slozenka s falesnou zpatecni adresou atd..Ja osobne bych do tohohle nesel ani nahodou.Kdyz je to nekomu fuk a chce riskovat,ze jednou ho vymaknou tak prosim.

-Dalsi vec je co slovaci a jini cizinci?A aby to bylo pro grower jeste vynosnejsi,slo by udelat to,ze budete platit mesicne a kdyz nezaplatite,proste se sem nedostanete.Museli by jste postat SMS kazdej mesic,pokavad by jste chteli cerpat informace.Nick by vam samozrejme zrusen nebyl v pripade nezaplaceni.Jen by jste se sem nedostali.
Moznosti je plno a v zasade proti platbam nic nemam,ale jak jsem napsal ma to svoje ale a to neni zrovna maly.Vzdycky jsem si myslel,ze anonymita by tady mela bejt na prvnim miste a tak je to nekde i napsany v pravidlech groweru.

-Taky kdyz by to melo fungovat,muselo by bejt forum nepristupny pro neregistrovany usery coz ted neni.Jinak by se na registraci kazdej vykaslal a informace by si nacerpal zadarmo.Udelat se to tak urcite da,ale bez prohlidky fora zadarmo se na platbu kazdej vykasle a radsi si informace o pestovani na netu najde jinde.Je jich v podstate plnej net.

-Vidim to jako jeden ze zajimavejch napadu kterej se stejne nikdy neuskutecni.


carlos
Toto téma zavírám, pokračujte v diskusi prosím u ankety:

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=22268


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma