Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Co říkáte na boxy s varováním u začít téma / odpovědět? - Klikni zde pro originální téma
carlos
Co říkáte na boxy s varováním u začít téma / odpovědět? Samozřejmě jsou myšleny pro nováčky a budou zobrazovány určitý počet dnů po registraci nového člena anebo do překonání určité hranice počtu příspěvků.

Uvítám vaše komentáře anebo nápady na stanovení této hranice.
Apofiss
Dobře že se to už řeší.Byl bych pro hranici 30ti příspěvků, která dělí nového člena od "stálého"......snad to bude stačit :D

Pokud by ten nováček udělal třicet příspěvků za den (nic neobvyklého), přidal bych ještě měsíční lhůtu.

To znamená, že jsem pro oboje najednou...
Hanyz
"Zkontroloval jsis zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?"
Je úsměvné, že zrovna v této větě jsou hned 2 pravopisné chyby:D

Co se týče počtu příspěvků a uplynulé doby od registrace, sdílím stejný názor jako Apofiss - 30 příspěvků a jeden měsíc
lordWilliam
S tim 1 mesicem taky souhlasim, akorat pocet prispevku bych teda zvednul na dvojnasobek (na 60 ;-) ). Jeste me napadlo, dokud bude clen novacek a bude chtit zalozit nove tema, ze by muselo projit schvalenim u MODu, podobne jako v bazaru.
expiry_date1
No,to schvaľovanie sa mi páči,síce to môže vyzerať,že budú mať viac roboty,ale zase to je to isté,ako keď potom musia zamykať,premazávať......v konečnom dôsledku by to určite bolo jednoduchšie a aj ľudia by možno aj začali premýšľať,kým niečo založia a postúpia na schválenie:) ,dobrý nápad.
Čo si tak všímam,tak za posledný mesiac sa tu zaregistrovalo aspoň 300 nových členov,je dobré,že sa to znova začalo riešiť:)
metalsodik
Co se týče nových témat , tak skoro nevidím důvod zakládat nové , je tu v podstatě vše o pěstování zaškatulkováno a novýma tématama se vše jen znásobuje a dělá se nepřehledné , já sám mám asi jen 2 a když chci přispět vždy se něco najde kam to dát , je to tu strašná móda pořád něco zakládat. Což nějaké časově omezené moratorium na nové témata a zvláště pro nové. Kuřárny a bazaru by se to netýkalo , jen pěstování.
expiry_date1
Možno niečo takéto,
http://www.houba.cz/forum/viewtopic.php?t=98
citácia sa využívať dá,tak si myslím,že by to mohlo ísť.Akurát,že grower má cez 16 000 členov,houba 67 členov :)
lordWilliam
MedicalUser: Idea s omezenim zivotnosti prispevku je sice zajimava, ale uz ted vidim jak by to vypadalo po pad dnech, kdyz by se tam kde jaka lama ptala na kdejakou kravinu... Rekl bych ze tudy cesta nevede :-)
Apofiss
Schvalování příspěvků modama je blbost, myslíte že by se s každým měli/chtěli s*át?Navíc lam je tu tolik, že by to ani nestíhali...

Tudy cesta nevede, chce to automatizaci!:sun:
lordWilliam
No otazka je jak moc prace maji ted s hledanima mazanim duplicit. IMHO me to schvalovani neprijde az tak narocny. Prectes a schvalis/zamitnes, zadny vysvetlovani a postovani odkazu kde uz to je zodpovezeny.
Chtelo by vyjadreni nekoho z MODu co si o tom mysli :-)
Nebo zvednout odbornost fora (ale jak? :-) ) Drtiva vetsina veci na ktery se lamy ptaji je davno zodpovezena ve FAQu. Mozna je chyba zrovna v tom FAQu ;-) (nechci se nikoho dotknout, je to jen napad ... :-) )
Jahudka!
Me spis prijde,ze vecnejma snahama o zprehledneni se to tady cim dal vice zneprehlednuje.
Vemte si to takhle.Kdyz budu hledat napriklad neco o smutnicich tak dam vyhledavat v nazvech temat smutnice/skudce a neco me to najde.Vetsinou vsechny mozny temata okolo problemu a ja si uz vyberu co chci.V nazvu tematu je jasne napsany o co jde a i podle toho si vyberu co okolo smutnic me zajima.Zato kdyz by se nezakladaly novy temata a vse bylo v jednom kdo se s tim pak ma probirat a hledat v miliontem prispevku to co zrovna ja jsem konkretne hledal?Kdyz dam hledat napriklad smutnice v prispevcich tak me to najde vysledku snad milion.To moc prehledny neni.Temata ktere nikoho nezajimaji se stejne casem ztrati v propadlisti dejin.

Ja osobne bych napriklad uvital moznost psat k fotkam popisky.To by byla daleko uzitecnejsi vec nez porad dokola vymejslet nejaky organizacni veci,ktery obvykle stejne nikam nevedou a akorat to tady jeste vic zneprehlednujou.
Lahvan_FlaskiCZ
byl. :( jeste stesti ze si jich vetsinu pamatuji.

to upozorneni bych take dal spis jedincum do 50 prispevku, nebo do dvou mesicu od registrace, kdyz uz se v tom nekdo nauci chodit, nedela boty porad, ne-e?
:jumper: :frog: :death:
Hanyz
"Zkontroloval jsi zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?"

Tak už tam je chyba jen jedna:D Carlosi, Carlosi, jenom mi neříkej, že když jste ve škole brali čárky mezi větami, tak jsi chyběl:frog: Jedna taková čárka patří v této větě za "jsi". Ne že by na tom nějak zvlášť záleželo, ale když né jinde, tak v této větě by to mělo být správně.

A vyjádři se pls, jak to bude se smajlíky. Taky si jich pamatuju jen pár

EDIT: chybičky konečně opraveny :bravo:
wad
oni jsou, jen hledat :D smajlíci jak sviňa, ale už sem se taky málem lkl že budu mez smajlíků..to by byla pohroma...
HavanaJoe
Boxy jsou fajn, ale stejně jsou zhusta ignorovany. Co treba novym clenum (30 prispevku + mesic od registrace) misto okynka, kam se pise odpoved, dat tenhle box a v nem teprve tlacitko s napisem Cetl jsem varovani a chci odpovedet / zalozit thread. Tim, ze to nekdo takhle explicitne schvali, muzete to potom vymahat a pripadne trestat.
Napriklad, kdyz pak mod musi uzavrit zbytecnej thread, zakladateli by mohlo byt treba 24 hodin zakazano zakladat novej, nebo by mohl dostat titul Novy clen - lenoch... atd...

No, nic, treba je to pitomost....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma