Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
zarovka z baumaxu - Klikni zde pro originální téma
MICS
Cus, zaidil sem si svuj indoor ze stary lednicky a mel bych dotaz k lampe.Dal sem tam 2x 60W svetlo z baumaxu na rust rostlin se slozenim modro bily svetla.Chtel bych se zeptat jestli stim mate nekdo skusenosti a jestli mi to pod tim pojede,cet sem ze to de,tak sem to chtel oskouset.
developer
joo pojede, ale nic moc, tohle byl kdysi dávno náš první pokus v 16.letech:frog: Tehdát jsme to koupili v OBI za nějakých 700kč kus, fakt nelidské peníze, ale doufali jsme, že nám z toho vyroste hafo hulení, no a co se stalo, ho*no:D
Je už rovnou lepší si sehnat 100-150W sodík, a máš to i se stejným odběrem (u 100W určitě a u 150W lehce nad!).
MICS
no jasne, me je jasny ze by to se sodikem slo lip ale tohle je muj prvni pokusnej indoor a nechtelo se mi to toho investovat moc penez. Ted me vyslo na neceli 500,- i s casovzm spinacem.Chystam se ze bych tam dal 150W sodik ale mam strach aby ta lednice nechytla a pak to budu muset nejak hodne chladit a to bude problem protoze to mam umisteny v panelaku, skoro na chodbe a nevim co sousedi z patra na to ze mi za dverma huci vetrak.A pak taky nevim jak na zapojeni ty sodikovy vybojky, kdyz na to potrebuju jeste dalsi komponenty tak to asi zapojit nedokazu a je to docela kopice penez za kopmletni 150w sodikovou lampu.Takhle je to takovy laciny na kolene udelany:-)
FlickerBird
myslím že jsem je tam někdy taky viděl, a jsou to normální vláknové bodovky s barevnou vrstvou filtrující spektrum.... jednoduše málo světla z moc energie a spektrum taky nic moc, uvidíš co to bdue dělat na růstu ale určitě bych pod tím nenechal kvést...
obecně je baumax (a podobné) dost na píku co se týče světelných zdrojů, výbojky ee, ale hlavně že mají regál halogenů... :flamer:
expiry_date1
Podľa mňa to musí dosť kúriť,ako máš vyriešené vetranie?Vetrať potrebuješ tak či tak:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma