Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.indoor minibox - Klikni zde pro originální téma
Lezec
Jak tak koukam tak ti to zatim roste pekne. :smoker: Osobne usporkam moc neverim, akorat mam pod nimi 3.den matku tak sem zvedavej. :rolleyes: Na kvet bych dal urcite sodik. Myslim, ze delaji i 50W. Ja to taky tajim a mam 70W sodik v pocitaci :vampire:
Gucspeed
to juice :
nazdarek, skus prestudovat na obale substratu,ze za jak dlouho by sa malo zacat prihnojovat, myslim, ze naky cas by kytkam malo stacit to , co je v samotnom substrate - bacha na prehnojenie... ! peace : )
Gucspeed
a jee je..toho som sa prave obaval... no podla mojich znalosti urcite co-to obsahuje,aj ked v mensom mnozstve oproti klas.substratu.. takze pocitam, ze by si s tym prihnojovanim mal mat pokoj na nake 3 snad aj 4 tyzdne po presadeni.. :pimp:
hulitko258
Juice nato že to máš usporky tak ti to roste sice je tu hodne lidi co pesti pod usporkama ale tenhle tvuj thread je pekny ...at se kytkam daři budu to tu prubežne sledovat tak ti držim palce .. :)HULDA:)
expiry_date1
Myslím,že substrát pre kaktusy a sukulenty obsahuje dosť látok na 6 týždňov.Keďže to asi skoro prepneš(zo semienok min. 25-30 dní)kvôli výške skrinky a intenzite svetla,tie úsporky moc nepresvietia a Ty ich máš ešte dosť slabé(na kvet aspoň 2x25W,ak nezoženieš sodík),tak stačí začať hnojiť až na kvet.
Gucspeed
to juice : :beer: jo hochu tomu sa u nas hovori ze kazdy zaciatok je tazky..
peace
Dude
citace:
Původní příspěvek od expiry_date1
Myslím,že substrát pre kaktusy a sukulenty obsahuje dosť látok na 6 týždňov.Keďže to asi skoro prepneš(zo semienok min. 25-30 dní)kvôli výške skrinky a intenzite svetla,tie úsporky moc nepresvietia a Ty ich máš ešte dosť slabé(na kvet aspoň 2x25W,ak nezoženieš sodík),tak stačí začať hnojiť až na kvet.


no sest nedel v tomhle substrate bych je (já) bez hnojiv nenechával - jakmile se rozdejchaj, tak jim pomalicku zacnu prisypavat maly davky (AHacka, ale az dojdou, tak neco jinyho :D)
dnb1technique
hey chlapani..potřebowal bych poradit s co možná nejlewnějším způsobem lampy..před.dikkk...
hulitko258
Juice:OBM je podle mně dobre hnojivo neni drahe je celkem lechce k sehnani pro začatek je nejidealnejši ja už jedu II.Indor A pořad OBM na kvet a na rust Wuxal Super jinak at se ti daři..... a kdy budou dalši fotky.....
hulitko258
juic:kristalon star je sračka nechci ne¨nak od neho odlakat že si máš kupovat neco jinyho ale tech 50kč za 100ml WUxalu Super te nezabije a neni to sračka jak Kristalon .........:) HULDA :)
hulitko258
juice: Ty chceš aby tvoje kytičky vypadaly dobře tak nebud linej a podivej se do cizich threadu nekomu to tam semizda delalo taky
tak uvidiš..a jinak ješte nehnojiš ani si tam nic neskoušel lit kromě vody. :)HULDA:)
sponzor
cauko... pekne to mas. ale ta "skrina" je z papiera? lebo som nejako nepostrehol z coho je to vlastne, a na fotke to az tak nevidno.
pekařův císař
Zdravím :) Docela podporuju, sám si chci zkusit postavit 3x25w do starého case... :)

Pročetl jsem to tady celé a zjistil jsem ,že máš nějaký, jak říkáš, NONAME model... tedy češtinku :D na té poslední fotečce se mi zdá, že je ta kytka dosti přelívaná - žloutnou listy a vadne, přestože je zalitá. (Tohle se mi párkrát stalo když byla kytka přelívaná.)
Jestli si myslíš, že by to mohlo být tím - zálíváš často, doporučuji kytky přesadit a mírnit s vodou + keramzit, jak už tady bylo jednou doporučeno. :)


---
Jinak koukal jsem na ten odkaz www.janca.cz (chci si navrh ještě pořídit 70w skříň). Za poslední dva dny jsem tady pročel zřejmě všechny články o 70w sestavách a párkrát jsem v textu narazil na shodnou značku sodíkovky, kterou taktéž prodává výše zmiňovaný e-shop (výbojka SON-T 70W E27 sodíková), dle ceny však usuzuju, že tato výbojka je bez patice, tlumivky a podbných věcí co celé sestavě potřebuji, nevíš náhodou kde by se dal obstarat zbytek? (nejlépe taktéž eshop) Předem děkuji za případnou odpověď a omlouvám se za narušení tohoto theardu :D
expiry_date1
pekařův císař,všetko majú v janci.
juice,tie záporné karmy(u) máš podľa mňa za príspevok č.25.Ja som Ti žiadnu nedal,ale zato si si ju určite zaslúžil.Trápi Ťa,ako vyzerajú kytinky a si lenivý zistiť prečo?
Síce neviem,či Ti budem vedieť pomôcť,ale pokúsim sa aspoň niečo.Ako už písal cisár:) ,vyzerá to fakt preliate.Tiež idem hlinu"substrát pre kaktusy a sukulenty",ale miešam do toho perlit,aspoň 20-25% na prevzdušnenie.Na Tvojom mieste by som to presadil,alebo aspoň vybral(nechaj predtým preschnúť),zamiešaj tam perlit a potom znova zasaď.Hnoj opatrne,zmeraj ph(podľa mňa veľmi dôležité!),nejaký ten ofuk(ktorý tam nejako nevidím) a fakt to neprelievaj.Keď bude toto všetko v poriadku,nevidím dôvod,prečo by to nešlo:)
Ešte jedna vec(reakcia na starší príspevok),ak nemusíš riešiť pach,tak 70W sodík Ti podľa mňa stihne ochladiť aj PC vetrák na odťah a jeden na ofuk výbojky,poprípade tam dať sklo,samozrejme nemať to v miestnosti kde je 30°C:) ,aj keď ma za toto možno budú kameňovať.
Ak potrebuješ pacháč,IMHO žiaden PC vetráčik to neprefúkne!Tam už treba silnejší vetrák,to by Ti neuchladilo ani jednu 25W úsporku.Aj úsporky trochu kúria,takže ani to nie je úplne "studené svetlo".
Nech sa teda darí a ak chceš nejaké výsledky,netreba byť lenivý a ak je možnosť,nešetriť na dôležitých veciach.
pekařův císař
Já nevím, koukal jse znovu na ty tvé fotky a dle mého názoru je to prostě přelité :) zkus si do květináčku něčím rýpnou, jestli náhodou z té hlíny není už spíše bahínko :D Jestli jo, doporučuji přesadit...

Navíc jestli je to přelité poznáš, když je hlína stabilně mokrá, stejně tak podstávka pod květináč, jak je tomu na prostřední fotce poslední série...

Osobně bych ty kytky přesadil a přidal tam ten perlit - nemám sice s indoorem moc zkušeností, ale podle toho co jsem na tomto foru přečetl se to opravdu vyplatí :)

Jinak prosímtě kde jsi koupil ty úsporky? Prvně jsem si říkal, že zajdu prostě do esamu a řeknu 25W warmligt atd. ale jaksi jsem zjistil, že nejsou tak lehce k sehnání.... :( navíc jsem z takového malého městečka, kde možnosti sehnat něco k indoor growu, jsou dosti omezené...
Zkoušel jsem se dívat i na www.janca.cz ale nenašel jsem nic. Postnul by jsi mi sem prosím nějaký odkaz na eshop s rozumnými cenami? Předem děkuji.
pekařův císař
Ach tak... to s těmi úsporkama byla vcelku chyba... být tebou, ještě bych se pokusil o nápravu...

Co se týče přesazení... jestli je z hlíny opravdu bahno, tak bych se příliš neostýchal... než se ta hlína "zpraví," uhnijou ti kořínky :)

Jestli máš strach o kořínky, tak ten květináč rozpul :) pak rukama opatrně rozmělni hlínu až ti zbyde jen kytka se špinavými kořínky, opláchni je vodou a znovu zasaď. :)
Hlínu použij raději novou a promíchej to s tím perlitem - v jakém poměru je tady psáno snad stokrát :)

Každopádně doporučuji hledat :) Informací o growingu je tady opravdu hodně...
Gucspeed
to juice : k tomu presadzaniu - hlinu nechaj samozrejme dobre presusit, kvetinac bud to rozpol (ako pise pekar ci cisar), alebo ufakli len dno.. alebo ho prevrat, podopri, a kytky jednoducho vyklep.. zdar :afro:
Gucspeed
to juice - zdravicko, 33 dni rastu by malo kytkam stacit - su dostatocne stare na prepnutie.. u mna za dva tyzdne po prepnuti - o 1,5 nasobku vysky vzhuru... :smoker: peace
Gucspeed
to juice : pockat mozes , ale nie prilis dlho, musis mat odsledovane ci a ako ti kytky rastu... co sa tyka periody, nic nepokazis, ak im budes uberat hodku denne.. ja osobne som prepol razom a nic sa im nestalo, zvesela rastu dalej.. :afro:
hulitko258
juice:normalne přepni hned ja to taky delal pěstuješ to umele ne v přirode takže to přepni hzned kamo jinak at se ti daři..
pekařův císař
Ale jo, koukám, že rostou :) Co se týče toho jemně oschlého lístku, tak bych si s tím moc hlavu nedělal. Kytky vypadají vcelku zdravě :)
mike.mouse
Cawes, ako dlho to kvitne?
Inak vypada to na pekny zber, ja by som to kludne typol, ze tych brk bude viac ;)
clovicek
No roste ti to paradne, taky jedu v usporkach ale zatim je to celkem na zacatku... http://stranka.kvalitne.cz/grow
mike.mouse
4 juice : no tak ja by som to nepocital na dni, ale skorej by som pozoroval na tvojom mieste sfarbenie piscils, cize ked zacnu byt jemne hnede, tak su akurat na zotnutie ;) ja som sa nikdy neriadil heslom, ze to musi byt 50,60 alebo 80 dni :p: proste to zbadas na rastlinke ;) zatial drzim palce, je to zlatucke chutnucke!:)
mike.mouse
Tak si pozri tuto foto, ked si ju priblizis, tak vydis, ako su piscils sfarbene, cize by ti to mohlo pomoct na porovnanie, inak toto kvitlo cca 57dni...:bandit:
Mesias
No tak to ti nezávidím. Já když jsem řekl otcoj, že zasadim, tak se mě hned ptal co s tim budu pak dělat, prý jestli to prodám. To mě dost rozčílilo, tak jsem mu řekl, že nejsem žádnej díler, že si to všechno vykouřim sám... Ale rada pro tebe: Poscháněj si různý recepty na mastičky a tak a řekni rodině na co všechno se to dá používat. Samozřejmě během výroby a tak se snadno mnoho ztratí... :) Hlavně to nepal... A když už bys to měl spálit tak mi řekni kdy a kde to budeš pálit a já si půjdu sednout na komín! :)


A kdyby to přeci chtěli spálit tak se určitě kus (HODNĚ) paliček ztratí aniž by si toho všimli...
Mesias
Bože jen to všechno nenech spálit!!! Už si dal nějaké paličky bokem? Musíš to aspoň ochutnat... A hodit sem jaký to bylo...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma