Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Ganja naložená v alkoholu - Klikni zde pro originální téma
pozitron
Zdravím, mám dotaz k tomu Night vision drinku. 3.decembra (prosince) som naložil do 0,7 litra Vodky 3 noname samce. Naložil som tam všetko okrem koreňa- stonky, listy, kvety. Dokopy sa to jak-tak vtesnalo do 1L pohára.

A teraz k tomu problému:

1) Dneska (po viac než 4 mesiacoch) som to vylovil zo špajze a chcem to už otestovať, ale neviem či mám ten špiritus precediť alebo nechať v ňom také tie malé čiastočky z kytičiek.

2) Dávkovanie? Píšete že je velmi individuálne... Čo to znamená? Aké množstvo vypiť aby sa to prejavilo? Mám tú 0,7L Vodku rozdeliť medzi 2-3-4-5-6 ludí? Nechcem to na prvýkrát prehnať!

Moc díky
Rives22
Zdravím, sice je už docela dlouho po sklizni, ale to snad neva....Nevíte někdo prosím něco o ganja vodce?? THC se rozpouští v tucích (mlíko) a nebo v alkoholu....Sem dostal 0.7 vodky a mam ještě nejaký paldy tak mě napadlo, že bych je tam hodil. Jenom nevím kolik...Aby to nebylo moc:D ....Sme jednou dělali mlíko, dali toho tam krapet víc a po 3 hodinách po požití všichni usli...a ten stav, no hotovo!!!!

Kolik g na 1 litr vodky? Skéro by bylo asi moc hardcore že?:rolleyes:

Zaťal
cmoud [IRL]
ja jsem raz delal alkohol asi taghle>mnel sem 95percentni lih 7dcl do neho jsem nacpal 40 gramu sisek uzavrel neco malo pres pul roku jsem to schovaval ve tme sem tam raz za 14-28 dni poradne pretrepal po pul roce scedil sredil destilovanou vodou na 60 procentni alkehol jeste jednou scedil a pag jsem okostoval 0.2 dcl a slapalo to nejakej 5hodin fakt narez:))
metalsodik
To je můj sen udělat nějaký alkohol ,který třeba naleješ do čaje nebo vypiješ holý a nemusiš pořád kouřit. Já dal asi 20 Gr do rumu a měsíc jsem to tam měl a nic. Navíc ten chlast dost smrdí trávou. Tráva ta byla kvalitní a má zaručené ůčinky ,když jsem ji rozpustil v tuku tak účinek v mufinách ohromující. Já myslím, že alkohol musí být aspoň 60% a strašně dlouho luhovat , nejmíň 3 měsíce, taky jsem ho zahříval a taky to nepomohlo.
Já dělal extrakt trávy v podobě výroby téru , spotřeboval jsem 4 litry vodky a dělal přesně podle návodu v pískacím hrnci , spotřeboval jse na to 150 g dobré trávy a vznikli mi asi 4 polévkévé lžíce téru. Dával jsem pozor na teplotu a podobné věci , mám kámoše kteří nekouří a vzhlem k pozornosti , kterou vzbudíš kouřením v hospodě jsem chtěl mit něco co bych si třeba v zimě dal v hospodě do čaje. Když jsem viděl ten tér , tak jsem si říkal ,bacha aŤ si nikdo nelízne , protože by mohl být 2 dny v komatu.
Výsledek - postupně jsem to rozpouštel v rumu a nakonec toho bylo asi 300ML. Zvětšoval jsem dávky , ale účinek žádný , až jsem dal velkého frťana a nic. To mně nasralo , protože náklady na 4l vodky 800 Kč a to nepočítám trávu na č. trhu a výsledek O.
Nevím kde soudruzi s NDR udělali chybu , ale historka baví hodně lidí, na můj účet.
Tak jestli má někdo nějakou radu a zaručený recept , tak sem s ním.
100Thermal
Ta chuť je hnusná, ale dá se to vyřešit tak, že se celý palice několikrát povaří ve vodě a scedí (jako když vyrábíte konopný žrádlo), pak se nadrolí nadrobno a mrskne se to do vodky. Tím, že se vyváří se i více zpřístupní THC a nemusí se to potom macerovat tak dlouho, aspoň já to takhle dělám a je to lepší než srát do alkoholu neupravený palice.
dalas
Zdarec,
tot je to o cem se tady bavite.Ja sem to delal a mazec:mutant:
r-man
Toz se s vama podelim o jeden moc peknej zazitek. Teda spis o recept, ten zazitek si totiz vic nez ja pamatujou moji kamosi :-)

Jednou takhle na silvestra jsme u kamose na chate hulili a hulili, az jsme za vikend v 6ti lidech vyhulili neco pres 70 Jointu. No a svete div se, jeste nam zbylo tolik, ze jsme se rozhodli narvat to do flasky Absintu (Hills). Odhaduju to na cca 20g skunku, byly to dve vrchni palice, asi 30cm dlouhy. Schovali jsme to do sklepa az dozadu, aby to tam nenasli rodice mezi kompotama...A jeste ze jsme to schovali, pac kdyby si tatik loknul...:-/

V pulce kvetna se chystala takova vetsi parba, a tak jsme si rekli, ze to vytahnem. Bylo to uplne cerny, zadna zelena barva, jakou Absinth normalne ma. Kamosovi ukaplo do nerezovyho drezu, tahlo se to jak sirup a z toho drezu to neslo vubec dolu!!! Byl to hotovej asfalt, no hruza. Ani to nas ale neodradilo od odpoledni kostovacky. Dali jsme panaka, a zacali balit veci na vecer. Nic se nedelo, tak jsme to vzali s sebou, ze to v hospode vypijem (kamosova hospoda, tam to nevadilo). Behem vecera uz to nikdo nechtel, jenze ja mam Absinth moooooc rad, a tak jsem si dal jeste asi dva panaky a nejaky maly, ochutnavkovy, s par dalsima lidma. To co se delo potom snad ani nebudu vypravet. Masakr jaxvina, tancoval jsem v stripterskych tangach na stole, pozdeji jsem mel uplne litaci stavy az haluze, vymejslel jsem svetoborny teorie, vyresil jsem smysl zivota a sveta a vubec vseho, a tak dal....Pak totalni vytuh, a jeste celej druhej den a mozna jeste i dalsi jsem byl jak poradne zhulenej.

Samozrejme k tomu prispel i ten Absinth, jenze ja to vypil postupne za celej vecer, vlastne celou noc, tagze az takovym procentem se ten alkohol na tom stavu podilet nebude...Vlastne ani nevim, kde ta flaska skoncila, ale jestli ji nekdo vylil na zahradu, tak uz konecne vim, od ceho je tam ten metrovej vypalenej krater :-)))
Janísek
no, kamoš to dal do slivovice a je to hořký jak chceš. Nic pro mě...samotná slivka je lepší. Je to úplně černý a vůbec to nemaká:-)
inVALIDa
Nadrcené kořeny konopí naložené v RUMu pouzivali moreplavci PRý od nepaměti.... Zlepšuje to údajně schoptnost cloveka videt ve tme (šeru)..

Vyzkoušel jsem ale vypil mnoho... účinek asi placebo ale uspokojilo me to..
(zdalo se mi ze vidim lip)

jinak na thc v alku se tesim... necham ulezet a neverim ze to nepofičí...
Lááá...
Ganja a slivovice...zaklad na vyborny liker! Je krasne zeleny, vonavy a chutny...a taky zajimavy :)
dzonDebil
Zdar tímto se zabývam asi 8let a vřele doporučuju Creme de Grass dle návodu opravdu sqělý ale spíš babský pítí:girl:
Pořádný pítí je pak Absinth již výše zmíněný.j:vampire: já používám od Delis- Zelená můza. odsh 10mlg/1l thujenu a 75% alkoholu:pimp: ale to je pro otrlé díky vemi hořké chuti:eek: tam gdyž date palici tak je za 3měsíce uplně bílá a mužeš ji předtim vařitjak chceš
nejlepší ale dražší je teqila Zlatý PEPE LOPEZ min.po půl roce lépe po roce vetmě a mezi 5-10°C:bounce:
jinak každá dobrá pálenka kolem 50% je zbytečný tam dávat palice ale sbírat veškerej odpad z palic zbytky a i některý pěkný holý klacíky:slizoun: je to i lepší kvůli barvě je to pak víc do hněda:angel: +přídávam 2lžíce medu listy máty někdy mateřídoušku a hřebíček:crazy:.a opět nechat min.půlrok vorazit:pimp: poté přecedit apodáváme ledově chlazené:bounce:
předloni sem začal dávat do alkoholu Salvium Divinorium 2dcl lahvičku nacpat suchými listy opět necha uležet pak přefiltrovat a tuto tinkturu potom nechat převalovat v puse POZOR NEPÍT po asi 15min začnou několikaminutové výlety NEBUDTE SAMI vždy sněkým střízlivým aby vás hlídal:angel: :angel: :angel:
enjoy
hogi
Dobrý by to bylo v 96% konzumnim lihu, co prodávaj v lékárnách. Nechalo by se to vyluhovat a pak by se to troch naředilo, nebo by se to mohlo dát třeba do dusu nebo něčeho takovýho. Kolik teda g na litr a jak brutální to má účinky?
dzonDebil
to si musíš vychytat hlaně užívat v klidu a pohodě domova na akce to neni
r-man
2DzondeCosi:
Jo, ja jsem posledne(v lete) kdesi narazil na particku lidi a byl tam jeden takovej, co ma taky rad Absinth. Dotahl neco, co melo toho Thujonu 35%, bylo to na flasce napsany a bylo to prej nejak strasne drahy. Rikal ze to stalo neco pres 700,- , ale byl to narez jak prase. Jo a bylo to cerveny, ne zeleny...nevedel bys znacku? Nemuzu si vzpomenout.
dzonDebil
myslim že míchat alkohol s houbama je blbost sama o sobě natož se salvijí fakt krávovina dežete
dzonDebil
r man to byl absinth bitter ten ma 35 thujeno podle nějaký EU normy ale jeho legální výroba v ČR je sporná ale DETO JAK VIDĚT jo a mazec toje velký dej si absint.cz čau
degoet co to meleš
Plechová Ruka
Co kdybych tam k tomu přidal Technický líh ?
Hašišák
V ramci financni dostupnosti doporucuji nalozit mirne sparene vrchni palice do slivovice-nejlip do merunkovice...Minuly rok sme nalozili nekolik flasek a uz jeden maly frtan hodne pusobil..Jinak schovat do tmy a nekam pryc neb sou tendence furt upijet..:)
Tayem de Tox
Předminulej tejden jsme vypili Pražskou vodku, kterou jsem koncem loňskýho roku narval palicema. Měla tmavě zelenohnědou barvu, krásně voněla a hlavně se moc dobře pila. Ne jako vodka, co ti v puse přijde jak Okena. Toto byl spíš takový bylinkový likérek.
Byli jsme na kalbě. Dali jsme si asi dvakrát (no a někdo třikrát8)) dokola a byli moooc spokojený vespolek. Zábava se nám krásně rozjela. Ta vodka vykouzlila všem na tváři takovej ten spoko_škleb. Koukali sme po sobě a smáli se jen tak. Pak přijeli rodiče jedné kámošky a já sem suveréně začal tykat její mamce 8) Prostě nádherný lehký marihuanový high. Hulil jsme pak až v noci, neb šest hodin po těch startovacích panáčcích to jaksi vůbec nebylo třeba.
Na druhou stranu sem do tej flašky narval tak 15-20g dobrýho hulení, čehož jsem nepřestával litovat, pokuřovaje škrábající drťku z loňska. Ty palice by nás stopro zhulili mnohem víc, ale byla to fakt dobrotka a opakuju- vynikající rozjížděcí, stmelovací-ztlemovací likér. Letos naložím zas.
Na
r-man
http://www.absint.cz/products/absinth_35 todle je vooon, tagze ne 35%, ale 35mg/l, coz je vic nez 3x vic, nez je povolena davka, kdyby se to vyrabelo v CR...:-)
fonee
ja jsem dal asi 10g ganjy do absinthu, absinth to byl nejakej ten nejlevnejsi, a nechal jsem to ulozet asi pres dva mesice, a pak jsem to vytah na kamosovi narozky, skvela chut a dobrej stav doporucuju vyzkouset
bransfer
Neviem ako to robite vy. Ja som minuly v 2005 v novembri nalozil do litra hruskovice 20 g noname sisiek-taky standard a k tomu 20g listov z kupovanych semien co vyrastlo-listy. pred 2 mesiacmi som to vykopal. Pokusne som odlial 2 deci. Vypil som z toho 1 deci a bolo mi dot prijemne. Ganju ktora sa tam luhovala rok som vyhodil. Teraz pred dvoma mesiacmi ako som to vykopal som tam dal z tohto roka 10 g sisiek z early skunku a 5 g z afghani. Predtym sa tam pridali 3 polievkove lyzice medu a skorica 4 kusy. Ganju som samozrejme par krat vymocil pred luhovanim v vo vrelej vode. Chut to ma taku bylinkovu-mnam a ma to aj slapave ucinky. Som zvedavy ako uz sam o sebe dost dobry vyluh sa vylepsi pridanim tychto dalsich sisiek. Luhovat to necham este tak pol roka. Bude to mnamka:-)
Beer-Drinker
tak s timto tematem nemam zkusenosti...ale rad se priucim...davate tam skunk ci travu..???to se asi povetsinou dela z ty vodky ci slivovice nebo se pouziva i jiny chlast..??
Hanizek
citace:
Původní příspěvek od Beer-Drinker
...davate tam skunk ci travu..???


Nejlepší je Jetel Luční!
Kolcek
Zdravím,
chtěl bych se zeptat kolik trávy(nejspíš mix venku(většina) a lampy) byste naložili do půl litru 55% meruňkovice? A jak dlouho potom nechat "odstát"? Bude stačit 4-5 měsíců?
Předem díky za rady.
dejaVuCV
Ahoj.
Luhoval jsem jen 1x ve slivovici, mel jsem to tam dva mesice a normalne to makalo. Akorat teda ta chut, dneska uz bych to predtim vypral ve vode, abych odstranil chlorophyl. Zalezi, jestli to chces pit nebo to budes mit na mazani (to bych radsi zvolil Alpu, ma vic alkoholu a chadivej ucinek).
Peace djV.
Kolcek
Měl bych to na pití. Co jsem tady tak četl, tak prej není špatný do toho šupnout ještě i med. A ve vodě to asi properu. A koliks' do tý slivky tý trávy dával?
Pflusik
Já dával do půllitrový láhve sedmdesátiprocentní slivovice tak by voko 10 - 15 géček skaňoura, nějakou skořici, trochu medu. Důležitý je to alespoň 5krát provařit ve vodě a pořádně propláchnout jinak je ta chuť hnusná jak noc. Měl sem to naložený ve sklepě asi půl roku ale potom to stálo zato...
dejaVuCV
citace:
Původní příspěvek od Kolcek
Měl bych to na pití. Co jsem tady tak četl, tak prej není špatný do toho šupnout ještě i med. A ve vodě to asi properu. A koliks' do tý slivky tý trávy dával?

Ja sem nedaval paldy (jen takovy spodky, proste co sem uz nechtel kourit) a maly vetvicky z palic. Naplnil jsem litrovku asi do pulky, ale vahu si netroufnu odhadovat.
djV


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma