Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Výnos ? - Klikni zde pro originální téma
weeno
Ve všech seedbankách se u jednotlivých druhů semínek uvádí tohle: Flowering: 60-65 days. Height: 120-150 cm. Yield: up to 125 gr. Česky jsem se naučil, ale jsem produktem ještě komunistického školství, takže neumim moc anglicky. Flowering mi došlo co znamená, Height znám taky, a to yield znamená asi výnos - mám si teda myslet, že podle výše uvedeného by měla každá kytí hodit 125 gramů, není to nějak moc?
Sido
Pokud ti to na tech semenech pisou, tak ano, dokonce by se to dalo prelozit jako vynos nad 125g :o) Vse zalezi na tom jak se o kytky postaras, svetlo,voda atd. Pokud budes vse dodrzovat, tak nevidim duvod proc by jsi z jedne kytky nemel 100g a vice sklidit.Nicmene jak uz tady hodnekrat zaznelo, nejde jenom o kvantitu, ale o kvalitu ze :o)
weeno
No jasně, že jde hlavně o kvalitu, já se jen ptám co tím chtěla básník, teda seedbanka naznačit, a jestli to není výnos ze všech deseti semínek sečtenej dohromady.
Sido
No tak to tim urcite rici nechteli, predstav si e ti z deseti semen vyroste deset kytek ktery ti daji dohromady 125g :o))))) To bych je hodil z okna, protoze to by bylo fakt zatracene malo :o)))))
weeno
Tak jo, mě se to zdálo trochu dost, venku takovýhle výnosy sice mám ( i vyšší ), ale ty kytky maj tři metry, tak jsem si říkal, že když tady uváděj výšku jen 150cm je to nějak moc.
Roman Dirda
Klidně ti z jedné kytky může vzejít i víc,ale tomu by musely odpovídat podmínky-kdybys jel scrog s jednou kytkou pod 600W,tak z toho čtverečního metru by mohlo teoreticky(a snad i prakticky) být 500g(50g/sqft).A to ani nemluvím třeba o nějakým super foliovníku kde bys mohl z kytky dostat snad i 1kg suchých palic(všimni si že třeba u K.C.Brains píšou zvlášť výnos in a outdoor).
BTW:"up to 125g" bych přeložil spíš jako "do 125g" než "nad 125g",ale optimismu se meze nekladou.:)
Sido
Tak se niceho neboj.Ja nejsem zrovna nejakej prebornik, ale tech 100g se z kytky ktera ma 1.30m da sklidit.V prirode maji ty kytky jine podminky a tak jsou vetsi, teda hlavne stonky atd.Nicmene v skrini maji idealni podminky pro rust a kvet a je na tobe jak kytka bude vypadat.Ja jsem svuj prvni indoor vytahl na zhruba 2 m a vynos byl 20g :o))) Spatne jsem svitil, zaleval a vubec proste se to nepovedlo, nicmene ja si myslim ze kdyz se jim povenujes a zkusenosti uz mas "jak rikas outdoorem" sklidis v pohode i tech 100g.
Sido
Ano preklad je az do 125g :o)))) Nicmene ja jsem optimista :o)))))))))))
weeno
No já indoor jedu teprve podruhý, takže ty složitější techniky, jako je scrog, zatím nechávám jinejm, mám skříň 95x60x výška 185cm a svítim 400W Tesla SHC, kytky mám v pětilitrovejch květináčích s hlínou a hnojim Kristalonem Start, tak uvidíme jakej Yield to hodí, ale jak psal Sido, spíš mi jde o kvalitu než o výnos.
joint
ano, udavaný výnos je skutecne možný, za udaných podminek
copy: Folwering: 60-65 days. Height: 120-150 cm. Yield: up to 125 gr

což znamená že pokud budete mit tuto kytičku indoor, a necháte si ji vyrůst udavaných 120-150 cm, opravdu sklidite až 125 g.

ovšem ne každý má takové možnosti, proto se většinou spokojime s rostlinkami menšími, tudíž i menšími výnosy.
Haman
No možný to sice je, ale v běžnejch podmínkách bych to vyděl tak na 25-40g na kytku.
weeno
" v běžných podmínkách ", myslíš tím outdoor? Nebo co?
Haman
Myslím indoor - běžnou malou domácí pěstírnu. 125g z jedný kytky jentak nevytáhneš.
weeno
No tak uvidíme.
TommyBoy
Souhlas s tebou chlape 125g z jedny kytky neni jen tak to by chtelo dlouhou vegetaci, hodne prostoru, silnou lampu a 1 mozna 2 kytky...
Za realisticky povazuju tech 40 - 60g.
weeno
No prostě uvidíme, já je mám v úmyslu nechat takhle vyrůst (150cm) a dát jim ty nejlepší podmínky. Tak uvidíme.
sunset
Jen tak pro info, jaxe to dela trochu jinak...

Si kliknete na vodkaz, zavrete usta a neslinteje tak :D :D :D

http://www.overgrow.com/edge/showth...?threadid=18570

Tenhle manik ma seedbanku a vynos z jedny indoor kytky skoro kilo. Kdo umi anglicky, pocte si, jaxe to dela, ostatni muzou zirat na obrazky... A ze to stoji za to :) :) :)
Skoro kilowatt na jednu kytku, mylar a vubec fsechno absolutne vychystany...
weeno
No je to nádhera, ale 10x930Wattů, to je hrůza peněz. Jinak K4 Gypsy nirvana a K4U.


A kolik by asi tak byl výnos z tohohle?



[Edited by weeno on 22-12-2001 at 12:40 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma