Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vozíme suvenyry z holandska sebou jako svacinku, nebo davate prednost poste? - Klikni zde pro originální téma
Collas
Vzhledem k tomu, ze zanedlouho pojedu na sever, do vecne mekky vsech smokeru bych rad otevrel diskusi na toto tema! Myslím ze uz nejake zkusenosti kazdy mame, tak proc si je nechavat pro sebe?
Jedna se mi zejmena o problem Hranice verzus Posta!!
Ale jelíkoz sme v Cesku, tesím se i na nestandartní a neotrele techniky a zpusoby!!!!!!
Poprípade i na vase vesele, ale i smutne zazitky!! Ty smutne uvedte prosím taky, jako odstrasující prípad!!!!!!! :o Dekuji
Hulte a Zdařte :-)
Walhalla2000
Postu nebrat...

a pokud nevypadas prilis jako ze kazdej den hulis od rana do vecer, pokud nejsi, jak by nekdo mohl rici "podezrele vyhlizejici" (rozimej, dredy, plnej oblicej kovu atd), tak prevezeni v aute je celkem v klidku, pokud nepovezes nekolik kilo s sebou, pokud nepojedete v polorozpadlym aute, pokud vas v aute nepojede deset, pokud budes na hranici schopen rici aspon "Kris Kot" (psano foneticky... hehe...) a pokud nebudete zhuleny na srac... i tak se to sice obcas podari, ale opet je to o hubu, podobne jako postou. A pokud pojedete autobusem, tak je to nejbezpecnejsi. staci se k batuzku kdyztak nehlasit. ale pozor, at v nem nenechate doklady nebo tak neco.. hehe... a teoreticky i pozor na otisky prstu, kdyby se tim chteli nejak moc zabyvat... Cili nejlepsi by bylo v platenym batuzku, kde otisky nezustanou a vevnitr myt treba jen par hadru a prave onen inkriminovany pytlik, ktery je dobry aspon trochu hermeticky uzavrti...

Snad ti to pomuze...
Vysmátá cyklistka
Můj tip, kterej nezabere na psí nosy, ale na celnický téměř určitě - nahoru do tašky volně naházej hodně použitý a smradlavý ponožky, a taky nějaký slipy nebo boxerky ( troška hnědýho neni v tomhle případě vyjímečně na závadu), taky třeba nějakej hustovní flekatej a zatvrdlej ručník apod., takže kdyby se ti v tom chtěli hrabat, a objevili hned nahoře tohle, nevim jestli by měli náladu vůbec na tvoje další věci šahat, hehe.
Pytlík či pytlíky můžeš pak nacpat do ponožky a dát je dohromady takovym tim jakoby uzlem, že to vypadá jako normální pár složenejch ponožek ( použij čistý a teplý, baculatý).
Je to hodně smradlavá a nechutná záležitost, ale co, hlavně že je tu ta možnost že to fakt zabere!
Přeju ti krásnej vejlet a good luck!
viridis
uz tady podobna 'ponozkova' debata byla - a vyznela v neprospech smrdutych predmetu...
Vysmátá cyklistka
Vindis - díky moc, přečetla jsem si to a hned změnila názor, sviňuchy jedny, i do ponožek lidem vlezou!
Fakt díky za upozornění, můj příspěvek teda neberte vážně, myslela jsem to dobře, ale teď vidím, že jsem se mýlila!
Collas
Díky za rady!! Docela me to i pobavilo. Nevypadam nejak vyjímecne, dokonce nemam ani nausnici. Sem proste normalní chlapík(aspon na první pohled) a celníci by na me nemohli videt nic vyjimecneho!!
Problem je v tom, ze tam nepojedu na vylet , ale na pul roku. Za tu dobu me tam neco vyroste, ale jak si uz ríkal, nemuzu toho sebou vyst kilo :o Koukam. ze asi uplne nejlepsí bude privest radne osivo a posvítit si na kyticky pekne tady u nas!!
@ll Jinak piste i ty prihody, ktery se vam staly, at to tady nevypada, jako navod na............
Dekuji i ostatním za vase odpovedi, and special thanks to Grower !!!!

Hulte a Zdařte
Dude
Když jsem jel pred 2 léty do Řecka,tak jsem si ganju zabalil do igelitový fólie a vrezil do krému n opalování, celníci nás neprohledávali, ale myslim, že by to mohlo fungovat celkem dobře (krém/olej)...
blou
Nekolikrat jsem z Hulandu poslal svemu dobremu kamaradovi postou travu.Do narozeninoveho prani(z tvrdeho papiru jsem nadrolil asi 1-2g,oblepil a vlozil do obalky,bez jakeho koliv textu,i adrasu jsem psal na kompu.Vzdycky to v pohode doslo a i kdyby na to prisli on by me nikdy neprozradil.Tim,ze prevezmete postu s hulenim se nedopoustite zadneho trestneho cinu,protoze pochopitelne nevite co v tom je.
Jinak v aute i v autobuse jsem prevezl vzdycky vsechno v pohode,az na ten adrenalin.
Shaq
Holland jsem navstivil 2x. Pri prvni navsteve - pred 2 roky, jsem se nakej ten pytlik rozhodl provejst. Jeli jsme dva, stopem. Pres nemeckou kontrolu jsme presli pesky, mysla, ze na nas jen tak mavnou a hotovo. Ganja pekne v kapse! A ouha! Typek, ze by rad vydel obsah kapes. No, to me celkem dostal, to po me nikdy na hranicich nechtely. Tak sem to vybalil, jinak to neslo se slovy: This is suvenyr. On se zasmal: Na ja, suvenyr! A sradnda skoncila. Po absolvovani osobni prohlidky (ne moc zabavne) me predal nemecke pohrnanicni policii. Navazili me toho pouhych 7g ganji a 1g hasise, ale to staci na 100 marek pokuty a 10 marek za vylohy. No, celkem i s poplatky za bankovni prevody me to prislo na 3000 Kc + zabavenej material. Podruhe - letos v lete jsem se rozhodl pro POSTU - uz neprevazim! Puvodne meli zasilky s 1 - 2 g jit z Rakouska (kamoska tam mela smerovat primo z Amstru), ale nakonec to neklaplo. To uz sem si rikal, ze to asi vychytaj, ale co obalky nadepisovala ta kamoska a posilaly jsem to na jiny adresy. Az na ni a jednoho borca, ti si to poslai sobe. Samo, ze nic nedoslo. Po mesici se pro ni stavili benga. Ze jako se ma dostavit k vysvetleni nakych zasilek. No, abych to zkratil. Vse priznala (kolem sebe) a vystetrovatel ji obvinil z nedovoleneho drzeni a vyroby omamnych a psychotropnich latek. Musim jeste upresnit, ze jeji obalka obsahovala 0,5 g. Oblitala hafo vyslechu i v Praze (je z Brna). Proste nemeli asi co na praci. No, ale vypada to ze ji uz daji pokoj.

Tak to je asi vse, nechci se moc rozepisovat. Vsem preji stesti s transportem do CR, ja ho moc nemam! :-)))
Oscar111
Kámoš jednou vezl z Holandu ganju v pánském sprchovém gelu,, jenomže ten sáček blbě zavřel a :-))
Bylo to fakt orig. zelí :D Chutnalo takkk "svěže" :D:D:D
Bryant
No vzhledem k tomu ze jsem ted zijici ve Finlandu, ktera je naprosto bezmarihuanoidni, coz je velky pruser, byl jsem odkazan na me pratele z cech. Vymysleli jsme to asi takhle,koupit trochu hrubsi fix,bud vyndat napln anebo ji tam nechat, ale trochu to potom nasmradne tim lihem nebo co je to uvnitr tech fixu. A pak uz to jen zatavene nacpat dovnitr a zase ten fix zaspuntovat. I pod rentgenem by to melo vypadat verohodne.Nevim, dosly mi vsechny tri dopisy, pokazde s dobrou ganjou.Kamos musel byt samozrejme co nejannonymnejsi,tzv. Pritel Pepa :-) trochu problem je jak to z toho fixu vydolovat, ale nakonec jsem se k tomu prostrihal. Zy chvili se do Finlandu vracim.Pasovat se me nechce, stihacek na letistich jsem si zazil uz pomerne dost,nechce se mi do toho, takze opet budu spolihat na pekne ceske fixy, ktere se ve finsku nedaji sehnat....
crap
Tak k posílání poštou si přečtěte todle:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2101

Ale podle mě jje nejlepší to poslat sám sobě - vy se přece neprásknete :-)
Hlavně že to přes hranice přejde anonymě.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma