autobuz |
Je to jen a jen o tom jak se clovek hlida, jak je na tom psychicky, s jakejma lidma konzumuje a jakou ma vuli. Ja osobne odsuzuju tvrdy drogy a nejvic odsuzuju alkohol a cigara.. |
|
|
Vietcong-player |
ať napíšete, co chcete... je to jasná přestupovačka na hlavní trasy!!! neříkám, že z každýho huliče bude feťák ale každej feťak byl hulič... o přestupování vím z vlastní skušenosti... :hanged:
PS: taky sem byl proti tvrdejm drogám... |
|
|
MadEGG |
ja znam jednu borku ze sidlaku, ktera zacala driv sosat a huleni zkusila az nekdy po 3 letech sosani a prej ji to prijde jako blba droga, protoze se po tom udajne clovek trapne smeje a je to celkove trapny.. :D tak jsem se ji taky zasmal :)) |
|
|
kouba |
rád bych se k tomu zkusil vyjádřit jeto ciste muj nazor tak to berte s nadhledem.
Začal bych tím že neznám člověka který by nebyl na ničem závislí. se tudíš = že každý něco bere at už kafe, dve decky vina, čokoládu nebo špeka to je fuk.
droga = jed = látka která ovlivnuje lidské vnímaní= riziko závislosti
závislost= nemoc = pokud její užívaní brání v normálním životě (práce, vztah, zdraví)
to jakou drogu si člověk zvolí zaleží na mnoha faktorech ale především na vnitřním strachu díky kterému se mnoho lidí drog straní a odsuzuje je.
každý ví co ho baví a čím si dokáže život zpestřit a čím dok*rvit. mnoho lidí sem tam popíjí a nestanou se z nich alkáči. mrtě lidí sem tam zobne neco ostřejšího a nejsou to smažky. život sebou nese různé nástrahy a bude nám dávat do těla neustále i když neco berete i když ne tak proč si to prostě nepřiznat a užívat si opojení tak jako každý ? rozhodně žádné látky neodzusuju snad krom chlastu a to protože je legální. podle mého každý hledá tu látku z kterou dokáže žít plnohodnotný život= život s kterým budete spokojeni až budete mít na krajíčku a pochopíte že jste si ho užili ... budte dobří |
|
|
Bárt |
Já jsem se díky travičce stal téměř abstinentem. |
|
|
|