Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
1.pokus 150w Scrog - Klikni zde pro originální téma
Cactuss
Zdravim všechny rád bych vám představil můj první indoor.
Posádka - 3*Shiva,1*Orangebud,1*K2,1*GWS a pojedu Scrog.
Je to můj první indoor tak ocením veškeré rady i kritiky do začátku.

Něco k technickým údajům:
Rozměr skříně: 70x100x45 (v*s*h) pestební plocha je 60x45
- zevnitř natřeno na bílo

Větrání:
- odtah od stínítka 180 m3/h (průměr 9cm)
- přívod vzduchu 85m3/h +PC větráček
- Sunon 180m3/h-vireni vzduchu

Světlo:
- philips son-t 150w

Teploty: ve dne 27-31°C
V noci 25-27°C

Vlhkost: ve dne 40 – 60%(s novejma vetrakama se dost snizila)
v noci 60%

Pěstební medium:
- 6*7l květníky
- Substrát pro pokojové rostliny+Substrát pro kaktusy a sukulenty,perlit a keramzit

Hnojky:
3*HESI(bio) komplex – růst
- květ
Super Vit


:bounce:
ECHO
zdarec cactuss.
Vlhkost mas na klid,heele kolik te stali ty hnojky od hesi?Aaaa ten odtah od stinitka mas rovnou ven ze skrine predpokladam
:D
Cactuss
ECHO:Odtah je rovnou od stínítka.Hnojky mě vyšli asi na 7stovek.
Cactuss
Foto bude asi az pristi týden tak tady sou fotky tech hnojek.:D (zatim)
matko291
Cau Cactuss :D
Pre scrog si sa rozhodol spravne je to efektivny,prehladny a da sa na nom vela naucit a natrenovat.Idem tiez svoj prvy indoor a tiez som sa rozhodol pre scrog a nelutujem toho.Zacal som ale chapat ze 250W na pestovanie je malo a mam teoriu ze pri 250 spalis viac el.energie kym nieco vypestujes ako keby si siel rovno napr.400W ale to samozrejme zalezi od vela faktorov ako napr. priestor kde chces pestovat.
Jedine co ti mozem poradit jednoznacne ist scrog z rezov a ohybaj uz od vysky 10cm a siet prisposob podla potreby aka vyhovuje tebe a do akej vysky ti dovolia moznosti :wink:
Pozeram ze na hnojkach si nesetril a to je spravne ale poradil by som ti kup si este od AH Enzymi,grow/bloom excalator,Final Solution ńa koniec na flashing a PK 13-14 ale to neham na teba akeho vyrobcu zvolis ja som nemal na vyber tak som bral Bcruzzz
a tak isto nesetry na vetrani a radsej na odtah zo skrine pouzi jeden a poriadny vetrak ak ti nevadi mensi hluk tak ber od www.dospel.cz vetrak STYL s priemerom 150m3 a ten ti krasne vo tvojej skrinke vzduch vymeni a nemusis sa bat plesne len ho nechaj bezat non-stop a na privod vzduchu postacia aj pasivne otvory :wink:
uz ma nic asi nenapada a ak by teba nieco napadlo staci sa opytat ved preto tu sme aby sme si pomahali
:D vsetci za jedneho jeden za vsetkych:D
Cactuss
matko:diky vetraní sem ubgredoval na 180m3/h sunon +filtr snad to bude stacit.
Nak to vazne ale fota budou do konce tydne:D
Planuji odhlucnene potrubí(iso flex) vetracky delaj docela bordel i kdyz ten jeden je zavesenej na gume a ten druhej v molitanu:smoker:
Cactuss
Vetracky
Cactuss
Rízečky
Cactuss
Bohuzel uvnitr,casem planuji vytazeni ven :death: ale zatim to je v klidu vevnitr:D
Asocial
hmm tak spis nez na drahy hnojky bys mel myslet na poradny posefovani ventilace. Budes mit v kvetu problem shodit vlhkost (risk plisni a vzdusnejsi, listnatejsi palice). Asi nejjednoduzsi reseni tohohle problemu je tahat do pestirny vzduch z mistnosti s malou vlhkosti + samo sebou poradnej ventak co to utahne (tim myslim nakej radialni).

gl :)
Cactuss
Asocial:Uvidim dyztak poridim :D
Cactuss
A tady uz jsou presazene rizecky jeste budou muset pockat jeden den pod zarivkou a pak pod sodik (vzadu 3* shiva)
Cactuss
Takze prisel filtr a rizecky muzou konecne pod sodik.Snad se jim to bude libit. :D
Edit:rizecky jsem dal asi 10cm pod sodik
Cactuss
Dneska odesel regulator takze musely zase pod zarivky:mad: Nejlip tyhle vykyvy snasi K2 doufat ze to s novym regulatorem skonci nevim jestli je lepsi zdroj z kompu nebo koupeny regulator ten predeslej byl do 19w slo tam 16w a spalil se.:grrr:
Cactuss

Sehnal sem prozatim zdroj od kompu kterej sem zapojil podle tohodle navodu http://www.gideontech.com/content/articles/196/1 (dlouho sem nemoh prijit jaktoze do zdroje jde proud jenom kdyz je na zakladce - nez sem spojil ty dva draty ):death: Zatim bojuju jen s malou vlhkosti osychaji mi konce listecku:rolleyes:
Pestu zdar
Cactuss
Tady je novy filtr ma 160m3/h fucim do nej teda 180m3/h ale,potrubi klade docela velkej odpor tak by to melo bejt ok.
Cactuss
Jelikoz mam malou vysku planuji tak za 3-4 dny pokus o Fim,nebo myslite ze mam jeste pockat.:)
Cactuss
Mam problemy se schnutim kraju listu :confused: od te doby co jsem je dal pod sodik ,ale taky sem je pohnojil tak nevim cim to muze byt jestli prehnojenim nebo malou vlhkosti doted byli deset cisel od lampy kde bylo az 30stupnu vcera jsem je dal 20cm pod svetlo (tam je teplota okolo 25stupnu)a pridal nake rucniky pro zvyseni vlhkosti:rolleyes: .(sorry za kvalitu je to foceny skoro mobilem:D )
matko291
100% je to prehnojenim mal som to tiez prestan s hnojkami :sun:
Cactuss
matko: je to asi prehnojenim,hned sem prestal a vypada to ze se to zpomalilo ne-li prestalo.
Dneska se mi do ruky dostala mriz kterou bych mohl pouzit je zelena a je cela z plastu.Akorat se bojim jestli nebude stinit kytickam plast je pomerne siroky oproti vypletu dratem.
Cactuss
Tady jsou dalsi obyvatele skrine v podobe dvou paprik zatim se jim dari lip nez kytickam:p:
Cactuss
Dneska jsem zastipnul fimem aspon doufam,schnuti listu se zpomalilo a kityckam vyrazily krasne vetvicky (nekde jeste bohuzel osychyji i ty nove malinkate listecky)
Cactuss
Rostou pomalu ale jiste:bounce:
Cactuss
1- vybojka
2- narychlo postavena zvlhcovacka hlavne ze funguje :death: (nekdy musi pomoct rucnik;) )
Cactuss
Jeste doznivaji nasledky prehnojeni :rolleyes: ale stav se kazdym dnem jenom lepsi:D .Fota jsou den po zastipnuti.
Cactuss
Dneska jsem se rozhod ze kyticky presadim uz mely docela dost prorostle kvetniky koreny :pimp:
Cactuss
Dneska maji kyticky 19 dnu a delaji mi jen radost zitra se chystam udelat par rizecku a nasadit mriz.Foto postnu zítra:jumper:
Cactuss
Takze jsou tady slibovane fotky kvalita nic moc ale pristi vam muzu slibit uz budou jina kvalitka,kyticky maji 20dnu a dneska jsem prstrihal vsechno listi spalene na zacatku rustu hnojivem planuji jeste zastrihnuti a pak uz vaznejsi zasahy nechystam,prepnout hodlam asi 4dny po zastrizeni.:smoker:
Cactuss
Dalsi fotecky :frog:
Cactuss
Mriz nasadim asi az zitra a pak uz jenom proplejtat a vyplejtat...........:D
The Farm
nazdar kolik maš kyti dohromady nějak sem nezvladl počet je dobre to davat na scrog ?pravě nevim co s tim mam udělat !ja???ale asi to necham nějak přežit hodně zdaru a tolik nehnoj :sun: :crazy:
Cactuss
The Farm:Kyticek mam dohromady 6 a 2papricky:D vzhledem k tomu ze to je jenom 150ka tak to na nic jinyho nez scrog nevidim,hnojeni uz kyti zvladaj v pohode plnou davku.
:death:
Cactuss
Tady jsou nake dalsi fotecky
Cactuss
...
Cactuss
Ahoj vsichni
Mam tu takovy problem s listím,předevcirem jsem nasadil mriz a trochu prostrihal listi ,ale listi zarostlo celou mriz a neprochazi pres nej svetlo jelikoz mam malou wataz. Cet jsem ze je to u mensich watazi lepsi prostrihat (vetsi to totiz prosviti)ale nikde sem nenasel shodny nazor jestli strihat nebo ne nekdo je pro nekdo proti.Bohuzel nemam ted moznost postnout foto.Ale kdyz to brani svetlu???:confused:
indicky-konopi
Cactuss: no urcite ti nezbyde nic jinyho, než to kapanek prostřihat, ale s mírou, samozdřejmě jen ty nejvetší listy a ty ostatni jen zastřihnout tak o těch 30%, potom by se měli paradně vytahnout a kor po přepnuti na květ, takže by to mělo bejt v cajku...
Cactuss
Ahoj Groweri
Takze jsou tu dalsi fota po delsi odmlce z 9.dne kvetu jiz s nasazenou mrizi,krasne se po prepnuti rozrostly.Kvalita fotecek opet nic moc jejich kvalitu nic neomlouva:) snad jen ze pristi budou minimalne o 100% lepsi(sliboval sem uz ted ale nekde se stala chyba):D.hnojeni na kvet uz plna davka.
Cactuss
Dalsi fotoz
Cactuss
Takze tady je fotecka z 20.dne zatim jedna bude jich vic :) uz jinym fotackem tak doufam ze to bude znat.Jinak se to zacina krasne obalovat bude videt na dalsich fotach.(makra budou urcite taky :D)
Cactuss
Slibovane foto :)
Cactuss
dalsi........
Cactuss
Listi prubezne otrhavam
nozdra
čao CACTUSI:-), pokud mohu poradit, vem nůžky, a pěkně ty holky vopigluj, páč ta 150 ten tvůj pralesík:-) neprosvítí. Hlavně ty listy pod mříží i s těma minipaličkama. Jináč to vypadá moc hezky. Ať se daří. čao nozdra
indicky-konopi
zdarec typku moch bys pro uchylaka vyfotit jak to vypada v celku?:D
Cactuss
indicky-konopi :tady to mas :D
Cactuss
Takze tady mate prave porizenou fotecku.Dnes jsem prijel a zjistil ze cel 3 dny co sem byl pryc se kitickam nesvitilo nakej vypadek :( docela me to nasvalo ale snad by jim to uskodit nemelo.
Cactuss
K2
Cactuss
Shiva
Cactuss
Orangebud
Cactuss
GWS
Cactuss
Tady je aktualizace...
Roste to krasne akorat asi 5ti palickam nejbliz vybojce zbelaly vrsky a nerostou asi moc velka intenzita svetla ci co.
Cactuss
Zdravim vas
Po delsi odmlce jsou tu dalsi fota dnes jsem koupil FS ktery planuji nasadit do 3dnu.
Cactuss
Vcera jsem to trochu prostrihal od vetsich listu a mam dotaz ohledne mrize,chtel bych ji sundat pred aplikaci FS a pridratovat palice pro vetsi propustnost svetla a nejsem si tim jist jestli je lepsi nechat mriz az do konce nebo sundat a pridratovat....????
Mr. Figaro
Dej sem nějaký porovnání............Jinak Fakt hezoučký květinky, gratuluju.......kór pod 150kou.....K4U
Mesias
Maáš to doopravdy perfektní. No tak to snad musíš poznat sám, jestli se tam ta síť vyplatí nebo ne. Podle mě už žádný větší význam nemá. Normálně bych jí dal dolů a jak píšeš ty, třeba i pomocí nějakých drátku ještě udělat paličkám prostor a nebo už klidně poprostříhat víc listů. Jestli už budeš nasazovat Final solution tak už se stejně blíží konec ne? Každopádně ať to zdárně dotáhneš a hodně G přeju!!!
Cactuss
Diky moc za Kacka foto s porovnani urcite doplnim :)
Mr. Figaro
brutální makro................:eek:
Cactuss
Takze mame tu dalsi den a tady jsou nejake fotecky fotecky po sundani mrize a vypleteni dratkama,mozna to byla chyba jak jsem kvetinky vyndal ven a provedle potrebnou manikuru zbylich starych listu,ne a ne se tam vejit zpatky.:)
:D
Cactuss
Nejake makro :)
Mesias
To já, ikdyž nemám skříň zaplněnou jak ty mám taky vždycky problém tam ty kytky naskládat zpátky. Ale už sem přišel na to, že je to vcelku jedno jak je tam šoupnu, protože do druhého dne se stejně sami srovnají tak, aby na ně co nejvíce pražilo... Konopí je hold inteligentní samoserovnající rostlinka - Jen to nepolámat... :) Ale i s tím se občas konopí vyrovná! Každopádně máš fakt mazec makra, to můj foťák nic takovýhodle nezvládne, a to jsem si myslel kdoví jaký nemám dělo... :)
Cactuss
Tady je porovnaní chtel sem nafotit vic ale bohuzel nemam zrovna kabel takze tu mame pouze stare fotkykde jsou videt i palicky ktere jsou moc blizko od vybojky a jsou trochu zlute kazdopadne dalsi a lepsi aktualizace na sebe nenecha dlouho cekat :D
Cactuss
ahoj vsem dekuju za Kcka moc me potesili :D
Palicky se krasne ale pomalu nafukujou chystam jeste jednou aplikovat FS a pak voda a ke konci tma. :)
Cactuss
Jee ja sem nedal fotky nevadi dodam ale ted k hlavnimu problemu na ńejmensi kiticce (shiva) se zacaly objevovat v kvetu hnede listky uvnitr palice na fotkach to neni moc videt tak je sem ani nedavam nejdriv sem myslel ze je to zbarveni shivy ale jsou hnede a nak se mi to cele nezda zatim sem tu nic podobneho nenasel tak budu doufat ze to neni plisen radu ocenim :)
mrakoplas
Cactuss-nechci tě nějak strašit, ale to samý mi dělaly GWS (viz.podpis).
Já jsem tomu nedával pozornost což byla chyba, až nakonec mi bylo řečeno že to je plíseň jako sviňa, vyrostlo několik palic pěkně plesnivejch.Takže bych si to pořádně pohlídal a našel info o plísních,víc ti poradit nemůžu, jelikož jsem to zkouřil.
Sice žiju, ale opravdu nedoporučuju......je to prej karcinogen jak sviň:death:
Cactuss
Ahoj
mrakoplas:uvidime:) pridal sem par vetracku jeste na ofuk je to jeste fakt malo rozsireny pokusim se to zastavit snizenim vlhkosti nebo pri nejhorsim setnu :grrr:
Pri dasim pokusu nafotit plisen vzniklo nakonec makro:D pridal sem 3vetracky o vykonu 50m3/h na prohaneni vzduchu mezi paldama vlhkost se drzi stale na 50%:mad: (vetracky jsou videt na fotklach :)
Cactuss
thalos::Dpalicky podl lampou jsou jako kaminky:Dty ostatni cim dal od lampy jsou tim horsi ale nic strasnyho:)
Ulne jsem zapomel jeste jsem v ramci opatreni a ze to jsou posledni dny sundal sklo a teplotu nechal vystoupit na 30stupnu
Cactuss
Mame tu posledni dny zalevani jen vodou.:) Boj s nepatrnou plisni vypada ze je vyhrany listecky a vse ostatni co zacalo hnednout uz nabralo skoro vse zelenou byrvu a nejsou videt zadne nasledky(jak sem psal vyse byly pridany 3 vetracky tedy celkem 6 vetracku,ktere bezi nonstop zachranilo kiti) :frog:
ps:sem neschopnej nafotit dalsi porovnani zatim nez budeou dalsi fota porovnavejte s vetrackama polozenyma pod kiti jsou to 8*8cm:angel:
Cactuss
Ahoj
Fotky prikladat nebudu protoze nejsou videt zadne zmeny rozpoznatelne od predesleho fota,plisen je totalne pryc a kiti jsou krasne zelene uz se blizi jejich den :D shiva se zacina zbarvovat do fialova a trochu mam pochybnosti ze GWS je gws uvidime:).Dneska jsem kontroloval mikroskopem(zvetseni 30x) vsechny kyticky a zda se ze pryskirice je jeste zatim čirá az trochu zbarvena tak je jeste jednou trochu proleju vodou a pak uz jen necham vyschnout a trochu ty tmy.

Edit: vlhkost na 40%
Cactuss
Ahoj
mame tu necekanou aktualizaci rozhod sem ze vodou uz dale prolivat nebudu a nebyl duvod oddalovat nevyhnutelne :) zitra zacinají temne 2 dny.fota jsou kazda kiti zvlast(nechtejte po me co je co jeste to pride na radu) a nakonec cela rodinka pohromade:love:
Cactuss
Ahoj tak je to tady dnes jsem to sklidil,jediny co nedopadlo dobre je fotak trochu ulepeny :mad: je toho mokra vaha 512g i se stonkama
2.trochu listi z prubehu strihani

Suseni probiha ve skrini pri teplote 22stupnu a 50%vlhkosti tma je jasna:frog:
Cactuss
Ahoj
Nejdriv chci podekovat za kacka potesi :) uz se to susi ale vlhkost diky vytrvalim destum stoupla na 70% a to i kdyz bezi nonstop odtah a pritah ma prset cely tyden.A ted otazecka mam zvysit vireni vzduchu nebo ofuk primo palic?(ale ofukovat palice se mi moc nechce by nevyschly moc rychle,ale zas pri takove vlhkosti)
matko291
to Cactuss
ja by som len nechal pusteny odtah non stop ofuk by som neriesil:wink:
a rozlozil by som ich tak aby neboli na sebe ale pekne vedla seba a denne ich otacal a prehadzoval
ale inac pod 150 gut job K+
este by som sa opytal ako vypadala ta K2 ku koncu kvetu?mala bohate kvetenstvo?
Cactuss
Matko291:dik necham to tedy bejt pojede jenom odtah nostop paldy jsou zaveseny na dratkach ve vzduchu uprostred skrine a ted k ty K2 mela nejvetsi a snad i nejtvrdsi paldy foto jete dodam ke kazdemu modelu.
Cactuss
zdravim vsechny po delsi testovaci odmlce chut vsech modelu byla libova bylo toho +90 presnejs to nedam :)

ps:kty lampe uz je pryc na vzkazy odpovim ale je toho hromada tak strpeni
Kapka1
Zdravim, máš to pěkný. Jakej si měl výnos z jedný kytky?
money5
kolik toho zbylo suchyho?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma