Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Pěstování na stromech- technika-made by my. - Klikni zde pro originální téma
big.lucas
Toto je můj nápad jak pěstovat na stromech.
Když se chcete zeptat tak napište!!!!
big.lucas
Toto je můj nápad na pěstování na stromech připomínky vítám
Anonymer
Napad dobry ale bude to dost vydno zospodu si myslym,rebrik sa bude tiez tazko maskovat a celkovo je podla mna lepsie normalne pribit kvetinace na konare tvar L z tychto dvoch stran. -L
!
Varuker
Pokud bys to chtěl uzkutečnit v místech, kam aspoň občas zavítá lidská bytost (což je podle mě snad všude :) ), tak bude tahle tvoje drěvěná konstrukce zbytečně budit jejich zájem...jakože každej capart se hned bude chtít mrknout, co je to tam nahoře za bunkr a tak...ve finále se s tím akorát hrozně nadřeš a akorát tím upozorníš na své kytičky. Lepší je podle mě klasicky přichytit kýble ke kmeni např drátem ;)
big.lucas
ale tam lidi skoro nechodí.
jinak květináče hlavně samozavlažovací sou supr asi je beru, protože kýble a ty věcičky do nych sou drahý.
Sinuhet
Kdyz tam lide nechodi, tak neni treba pestovat na strome, muzes rovnou na zemi. Stromy jsou od toho aby ukryly probihajici pestitelskou operaci.
Krychle
Tak to se tedy ptam - co zazracneho jsi vymyslel?:D:D:D
Dude
neco v galerii Lucase ,-)
Krychle
Dude: Dik, jsem si nevsim:D

Zajimava technika..to ze tim znicis strom je vedlejsi asi..pry "ostrihat":p: A u vas sviti slunicko ze vsech stran?:confused:
big.lucas
nesvítí, ale v každou jinou dobu svítí jinde.

mno fakt se nauč používat edit/delete.... Jedule

ten žebřík se bude oddělávat a bude z větví- neopracovaných, kvůli nápadnosti a ty kolíky sou na to aby se dala jedna větev k te druhe se schůdky- taky kvůli bezpešnosty
Krychle
Takhle se zeptam: Uz jsi to overoval v praxi tenhle zpusob? Myslim, ze ne..protoze z minimalne pulky kytek, ktery tam das, budou vytahly kostata s nic moc kvalitou, ktery jsi jen zbytecne zalejval. A taky by me zajimalo, jak tam chces narvat tolik kyblu. Pokud se budem drzet takovyho optimalniho objemu 10l, tak nemas sanci to tam nasoukat, ani kdyby ty "klady" byly vsude. Reknu ti jedno, je to docela hloupost..ale to si na vlastni kuzi overis, jestli to budes realizovat. optimum bych volil tak dva 10-15l kyble na jeden strom. A o napadnosti tohohle monstra tu radsi nereknu ani slovo;) Ale jinak hodne stesti:)
big.lucas
tak toto je nový návrh
Krychle
Jaky vruty?:mad: Ten strom je zivej..rozumis?..zivej..a jak tak koukam, tak ma chudak daleko vic rozumu nez ty:rolleyes: Na vruty se vykasli, pripevni to dratem. A jeste nechapu, na co mas ty kyble ve dvou radach..na tu spodni ti nebude svitit slunce. Hele..co kdybys prestal teoretizovat a vylezl na nejakej strom? Pak uvidis, co je a co neni mozny..:D Jestli hodlas takhle hyzdit stromy vlastne kvuli "plevelu", tak to ses teda machr, ses kanec, ses proste best:baby:
Krychle
lucasi, novy navrh pro tebe:eek:
Hyena
Drátem né, nějakou pásku nebo gumu.
Varuker
Tak mě napadá, lucasi, pročítal sis už vůbec tady na G něco o pěstování na stromech ??? Nemůžu si pomoct, ale budíš ve mě dojem naprosté neznalosti....Jak jinak si vysvětlit tvoje počínání ? Co takhle zkusit nejprve ověřené metody a pak až to dolaďovat svými "zlepšováky" ? Mrkni třeba na Krychlovy odkazy stromy 2004, 2005, teda pokud tě alespoň tohle nenapadlo :rejp:
Krychle
Hyena: Sam to mam chycene dratem a je to bez problemu..pokud paska nebo guma vydrzi tihu kyble a hlavne vlivy pocasi, tak v tom taky nevidim problem..jen ten drat mi prijde nejjednodussi. Kazdy rok ho vymenuju, aby se nezarezaval do stromu.:)

Varuker: :D
gona
jasnačka drat rulez alebo aj špagát ale dosť pevny a viac vrstiev a treba aspoň 3 krát na ten strom vyliezť ráno na obed a večer aby si vedel jako tam svieti slnko a snaž sa prosím čo najmenej vetiev zrezať čiže 2 meraj a raz rež

a teda tvoj profil je na mňa akože velmi dementný no ale každý je iní :rolleyes:
big.lucas
Jednu takovou věc vrut je bezpečnější, líp drží a rozhodně o moc míň požkozuje strom.
omlouvám se všem, co to berou važně, za OT
ale tak dlouho jsem se fakt nesmal!!
Všem K+ nařez!!!
Obvzlášt Krychli!
Tak toto ma naozaj prekvapuje....ty si myslis ze kmen ma hore priemer pol metra???:confused: okolo kmena sa podla mna zmestia tag 3 kyble....a aj tag by jedna z tych troch rastliniek bola krypel bo bi mala malo svetla....rebrik???:eek: vsak ty ludia co tam chodia len niekedy by si ho vôbec nevsimli....a bol si tam len raz alebo viackrát....alebo mas to vlastne uz okukane???ako vravi krychle skus na strom najprv vyliezt a potom pis ako by sa to dalo vychytat co najviac....;)
big.lucas
Vlezou na něj i 4kýble.
Krychle
velkej.lucas: Jo, to vlezou..jeden na sever, dalsi na vychod, jih a zapad:D Vrut ze poskozuje strom mene? Kam na tyhle plky chodis?;) Mezi zavrtanim cehosi do stromu a mezi ovazanim kmenu dratem je myslim znacny rozdil..nebo jsi hodlal ten strom provrtat a drat dat skrz?:D
Kdyz uriznes tu spicku stromu, tak se jich tam vejde 5:rejp:

praxer: Svuj navrh beru naprosto, ale naprosto vazne!:p:
romaniak
Lol tak ten vrut me dostal jelikoz strom ma podelnou strkturu vlaken tak provazem je max. stahnes a nepoškodíš nic ,max kuru ktera slouzi pro ochranu vrutem se navrtas stromu do llýka atd. a vykurvíš mu koloběh živin :))
no jak to tak čtu, tak asi uplně nej by bylo vzít a udělat to podle mojeho nakresu. Ve dne svítí okny, a v noci svítí 2000w sodík.
100% nenápadné!
zvětšte si to!
Krychle
Takhle to dopada, kdyz nekdo mysli jen na to, jak vytriskat co nejvic.. Vruty ve strome, urezana skoro polovina vetvi:o
big.lucas
Těmi vruty sem myslel to, že sou rozhodně lepší a bezpešnější než hřebíky míň požkozují strom. Ale nevýhoda drátů a provazů je, že je u nich docela velká pravděpodobnost že ujede-aspoň trochu skoro na 100%.
Krychle
Jo tak ty ses nerozmyslel mezi vruty a dratem, ale vruty a hrebiky? To ses vazne takovy bezohledny prase, ze bys byl schopny narvat do stromu neco takovyho? Co ze se stane s tim dratem? Ujede? Jedinej ujetej jsi tu ty..s dratem se nic nestane..ze me, na rozdil od tebe, mluvi zkusenosti:D
big.lucas
Jednu takovou věc: kdybys zkusil do stromu navrtat vrut tak nepoznáš žádný rozdíl.
lalalalala
sorry ale ses magor to muzes dat rovnou do zeme.tohoto si kazdej vsimne.a vanocni strom?budes sazet pred vanocema??!!a co ten chudak strom.ja bych privcazal tak max dve kytky na spicu a to je myslim maximum.
Krychle
citace:

Jednu takovou věc: kdybys zkusil do stromu navrtat vrut tak nepoznáš žádný rozdíl.


Coze? Mne nejde o nejakej rozdil, ale o ten strom..kdy uz to sakra pochopis..strom je stejne tak zivej jako ty - co kdybych do tebe navrtal vrut, myslis, ze nepoznas rozdil? Je mi z tebe a tve bezohlednosti spatne:( To to nechapes nebo si delas prdel? To bez mrknuti oka budes nicit strom, kterej je, jak je vidno, daleko starsi nez ty? Klobouk dolu, ses machr, kanec..:flick:
gona
on si podla mňa prečíta z každého príspevku len prvú vetu
ges
Když se člověk chvilku snaži, tak tam ty kyble narve i bez nakych vrutu, hřebiku, dratu a provazu, me takto kybl drži už dva roky.
big.lucas
jednu věc: já mám drahé mooc drahé semínka a budu dávat vrut!!
Varuker
lucasi všímáš si, že tvoje "jedna věc" je vlastně už "třetí věc" ? Možná trochu OT, ale do lidí, jako seš ty si hold rejpnu rád :rolleyes: A samozřejmě máš ve své nabubřelosti pravdu - móc drahý semínka si vruty zasloužej, že jo ? Srát na ňáký stromy, viď, hlavně, že bude co hulit :mad:
ges
to big.lucas: Doufam ze ti ty tvoje drahe seminka chcipnou, protoze takovi lidi jako ty si nezaslouzi pestovat. k-
No ja jsem mněl super obrazek, byly tam sodíkové vybojky a bylo ta na dvou stromech. Ale něják nemůžu přidávat fota.........
big.lucas
lidi ste na mozek?
vruty nic neudělají.
vím že si myslíte že to strom zničí ale není to pravda- vyzkoušejte si to.
romaniak
Lol ty si idiot skus si navrtat vrut do auta taky mu to nic neudela jen dirku woe .Ja si jednou probodl skrz naskrz prst hrebikem ze sem videl pekne hlavicku moc to nebolelo neposkodil sem si nervy protoze hrebik je hladkej skus si sam nasroubovat do toho prstu vrut jestli to dopadne stejne jako u me jestli jo tak mas K+ u me jinak asi 3 mesice sem me l trosku cernejsi nehtik :))
Krychle
big.lucas: Jednu vec: urcite budu zkouset vrtat do stromu vruty, jen abych si neco overoval..chlapce, probud se, ty ses na mozek..ignorant bez zajmu o prirodu..jasny ze ty vruty ten strom nezabijou, ale proc mu je tam kurva rvat, kdyz je to naprosto zbytecny.:mad: A je uplne jedno, jaky tam mas semena, jestli nejaky drahy nebo ne..zdravej strom ma nepopsatelne vetsi cenu..coz ty vubec neberes v uvahu..ale ono ti to mozna dojde, az vyrostes z delani takovyhle hloposti nesmyslnych. kazdej, kdo pestuje na strome, se snazi ten strom co NEJMENE poskodit..proto drat misto sroubu, ne proto, ze by to lip drzelo..mozna jako vyraz diku, kdyz uz ho zohyzdi plastovyma kyblema..nebo proto, ze chape strom jako zivou vec...ale ty ne, ty budes do stromu prat sroubky, jen aby ti nahodou nespadlo par semen, za ktery jsi vyhodil nejaky penize...jasnej pripad hulvatstvi a zhouby jmenem penize..dal jsem za to balik a jeste budu kurvit prirodu, abych neznicil svou investici..fakt je mi z tebe zle chlapce a tvuj pristup hodnotim K-..vic takovych lidi a za chvili nebude co zrat a dychat..zamysli se nad svym chovanim, ty kance bestovni:flick:
Varuker
citace:
Původní příspěvek od big.lucas
...vím že si myslíte že to strom zničí ale není to pravda- vyzkoušejte si to.

Uuuf....to, že ten strom do týdne neuhnije přece nedokazuje, že mu to neškodí ! To že do něj napereš vruty a on začne z těch ran produkovat pryskyřici neznamená, že teče slastí, jako ženská, víš!? Tímto to ale nechci v žádném případě zlehčovat.... A vůbec, ňák už mě přešla chuť na ty tvoje argumenty reagovat. Seš prostě paličaté děcko, co si jde tupě za svým a nechce přijmout názory druhých, tak je to :baby:
Hrozneeeee.....toto je fuckt pizzovina....ja viem ze te sroby tomu stromu neublizia hned ale za dva tyzdne tam bude vytekat tolko zivice ze azz....a ty predsa nechces aby ti zivica tiekla dnuka do kybla a spalovala korene....:flamer: (ked uz to nekces pochopit tag ako ti tu pisu vsetci ostatny tag to prehodnot aspon z tejto stranky a vlastne jebem na teba....) k- ti nedam bo aj ja som nebol na zaciatku nejaky myslitel a najebal som tam klince...aj ked si myslim ze klince nenarusia vlakna tag ako sroby....neberem to ako obranu voci sebe ale ako ponaucenie do buducna nielen pre mna ale pre vsetkych threegrowerov...:rejp: vrtanie a nabijanie klincov do stromu sposobuje pren velku ranu ktora sa sice po nejakom case zahoji ale je to predsa len rana!!!!
Krychle
big.lucas: Jak tak koukam do vypisu karmy, tak jsi zatim kazdemu, kdo te ohodnotil negativni karmou, hnedka jednu vratil..ale asi te zklamu, jako novacek neubiras zadne body, takze je to vlastne takova neutralni karma.:D Neztracej uz proto prosim drahocenou energii na poskozovani druhych, radsi si ji schovej na tve slavne poskozovani stromu..:rolleyes:
A jak uz jsi asi zjistil, nikdo te tu nebude podporovat s vrazenim sroubu do ziveho dreva..nevim, na co stale cekas..pokud hodlas delat takovehle prasarny, tak by bylo mozna lepsi, aby ses sebral a sel nekam jinam, nejlepe, aby ses tim radsi nikde nechlubil:( Pokud si myslis, ze ti tu potom, co jsi predvedl, bude nekdo zrat z ruky, tak jsi na omylu.:) Tady maji lide vedle vypestovane ganji i vypestovany smysl pro prirodu.:frog:
Vsak ono se ti to vrati panacku, v tomhle si bud jisty.:vampire:
Lucasi, napadlo mě, že tohle přehodím někam, kde jsou možný OT... pak jsem usoudila, že tohle je thread, kterej by si každej člověk, kterej chce pěstovat na stromech, měl POVINNĚ přečíst.
Takže v případě udělování TB prosím ostatní MODy o příděl.
Já jsem Ti poslala K-, takže doplním - nemusíš si do sebe píchat špendlíky, až chytíš blechy, aby se jim líp sedělo při sosání.

Stačí jediná věc - když teda píšeš, abychom si vyzkoušeli, že jeden vrut stromu neškodí, žádám prosím o to, abychom udělali relevantní průzkum. Sejdeme se, Ty si do chodidla navrtáš vrut a budeš se mnou celý den chodit po městě. Nemyslím si, že pokud vrut dostatečně vydezinfikuješ, že by hrozila Tvoje smrt. Večer záleží na Tobě - věta "vruty stromu škodí" bude znamenat vyjmutí vrutu; oznámení o tom, že neškodí, bude znamenat přidání dalšího vrutu (pokud se nepletu, Tys jich tam taky chtěl navrtat víc) do druhý nohy a další den chození, s vruty v obou chodidlech. Nevnímám to jako nelidské, vnímám to coby stejný pohled, jako máš Ty.
A měla bych zájem pokračovat do toho počtu, který Tys měl na nákresu, tělo je dost velký, aby se Ti tam všechny vešly... stejně jako strom přece...
to Hamlet: ale ne kazdemu ide o vynos predsa....mna to strasne bavi chapes????a nekcem aby mi nejaky hajzli vycorovali to o co sa pravidelne s laskou staram....preto stromy....

to Jedubabka: tag tag.....toto by mal precitat kazdy kto kce riesit stromove zahradky!!!!!!!!!:wink:

ozaj bigie, dikes za to kacko:flick: a prekvapim ta.... ja ti k- aj tag neposlem hehe :frog:
big.lucas
Vrátíme se zpět po menší hádce.
Čím upevňujete kbelíky ke stromům?
ty fuckt citas asi len prvu vetu ako napisal gona.....vlavo dole mas podobne temata a vpravo hore je hledání.....urcite najdes vsetko co kces len musis hladat!!!!!
big.lucas :
normální člověk připevnuje k živému stromu nějáký cizí předmět tak, aby ho co nejmeně poškodil.
nekurak
big.lucas : 'Čím upevňujete kbelíky ke stromům?'

Jako spojovaci material pouzivam 2cm sirokou jutovou pasku. (http://www.juteko.cz/cz_04_pasky.html) Ma vyhody: nezarezava se, je mozne ji zasvinenim barevne sladit s kmenem.
Krychle
praxer: normalni clovek prave:rolleyes:
to Hamlet: balkon a ani okno nemozem riesit bo byvam u fotrovcov a oco by mi to netoleroval..:mad: a miesto ktoré som mal mi vycorovali tag ako aj fleky mojich kamoschov....tagze uzz tomu az tag nedôverujem dole na zemi....:rolleyes: ale tento rok planujem dat neco aj dole....:D
big.lucas
mazi
Krychle
big.loser: tady je po vsech smerech jedine mozne reseni tveho problemu:D ale jestli ti to nebude vyhovovat, tak se klidne muzou pouzit i vruty misto hrebiku..
Varuker
Krychle : krásně jsi ho ukřižoval, to se musí nechat....jen mě trochu mate ta krev, vždyť hřebík/vrut přece neublíží stromu(jak nás Mr.lucas poučil), natožpak člověku :D
Já jsem jednoznačně pro uvrutování! a raději porádně, at se neutrhne, stál přece spoustu peněz!
tam to máš.....bigie.......Krychle rulezz
Krychle
Varuker: Stromy totiz jsou narozdil od cloveka nesmrtelny..do nich muzes nasazet vrutu kolik chces a nic se jim nestane...si to vyzkousej klidne:D

praxer: Naprosto s tebou souhlasim..jen ty vruty se spatne malujou:wink:
Něco pro inspiraci s kreslením:
Krychle
praxer: dik..uplne jsi me inspiroval:D
takže zavírám, aby se to nakonec nemuselo přesouvat do Kanálu a my jsme si nemuseli rozdat hafo TB :)
nejen já se domnívám, že by si tohle MĚL přečíst každý, kdo chce pěstovat na stromech


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma