Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Moje prvni skrinka 4*30W+matkarna - Klikni zde pro originální téma
Skerofag
Tak jsem konecne realizoval svuj sen. Rozměry 112dx86vx60h. Osvetleni matkarna 2*20W usporky a hlavni skrin 4*30w narva oceanic color. Vim ze mi tu vsichni zacnete psat ze je sodik lepsi. Nema to cenu ja uz se rozhod:sun:
Jelikoz je v mistnosti kde je skrin 12°C musim přisvicovat 150w infra zarovkou. Zatim sem zasel asi 12 seminek noname co sem doma nasel. Az sezenu rizky tak to snad bude nake skero:frog:
Jo jinak pestuju v hline(substrat+perlit+lingocel) Hnojku uz sem nakou objednal ale nepamatuju si jak se to menuje. Jo a aby bylo jasno tak zatim neni cast kde budou zarivky zprovoznena protoze sem je este nezapojil a zatim to ani neni treba:-) Vetrani je taky zatim provizorni a este chybi odtah ze skrine..fotky dodam ale zatim to stejne nema cenu protoze este neni ani listecek:-)

jo a mam i par dotazu: Jak nejlepe zapojit 4 zar. trubice popr. jake koupit komponenty?..nejlepsi by byl primy odkaz:-) jak dlouho maji kyticky rust na 18/6 kdyz sou ze seminka? Jaka je asi tak minimalni teplota ve dne a v noci co kytky snesou?

tak doufam ze mi poradite jo a prosim nepiste veci typu nejdriv si procti faq a ostatni thready nez se zacnes ptat jelikoz sem to tady procetl snad vse..tak huleni zdar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma