Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Dotaz:...... - Klikni zde pro originální téma
hulitko258
Chci se zeptat hledal sem to ale nenašel.Je pravda když pěstuju matky v periodě 18/6 a šmiknu snich klony a dam to pod zařivku na 24/0 takto bude blbe zakořenovavat nebo je to jedno nebo to bude lepši na 24/0.A nebo to mám dat na stejnou periodu jak rostou matky 18/6 Poradte ;)
hulitko258
TAkže když mi rostou matky na periodu 18/6 tak budu davat i klony zakořenováývat na 18/6 jo diky zatim zdar
RastaManiac
Zdravím.Berte na mě ohled:frog: protože zatím sem pěstoval jen outdoor a to 2 krát.
Ale k věci.Chci pěstovat indoor,semínka mi sehnal kamo,a už je budu tento tyden vykličovat.
1)Myslíte že můžu nechat ty semínka vyklíčit u radiatoru kde je teplota 25 stupňů?
2)Když vyvětrám teďkom v zimě tak mi to nezmrzne?
3)K samotné kytce.Kolik má mít žárovka watů pro pěstování ?
4)Slyšel jsem něco o alobalu + kytka,ale nevím.
5)Když semena nechám vyklíčit VE VATĚ ! pod lampou chytnou se mi?

Sorry za otravování,sem hlupák,ale indoor dělám poprvé:jumper:

Díky za zodpovězení otázek,neměl jsem to kde napsat tak píšu tady:smoker:

P.S.SKŘÍŇ NEMÁM !:rejp:

díky ...

edit by Jedule - sorry, ale jo, seš hlupák, Tvoje reakce, že FAQ je hafo stránek a člověku se pokaždé holt nechce hledat, je pro mě toho důkazem. Mně se taky nechce to furt hledat, takže když začnu lidi, kteří tohle dělají, mazat, taky se můžu schovávat za to "mně se nechce"?

Ad klíčení semínek - zkus si dát ve vatě klíčit pšenici, uvidíš, jak skvěle z tý vaty pak půjdou jednotlivý semínka vyndat. Přečti si FAQ sekci Klíčení - je to začátek příručky.

Nevím, jestli je tak velkej problém semínka, pokud si nejsem jistá, jak jsou odolný proti chladu, prostě při větrání dát od okna¨.

Ad alobal - sekce Optimalizace pěstírny, téma Čím odrazit světlo v pěstírně. Mno a taky hledat a číst thready growerů.
hulitko258
Rasta Maniac přečti :faq: tam to všechno najdeš a nebo se divej do jinejch dredu ja vim že to si nechtel aby ti to nekdo napsal ale viš kolik je tu jedincu kteři se ptaji jak mam dat vykličit seminka a alobal a kyti alobal se dava na steny ale lepši je nater bile barvy viz :faq: zdar a at se daři
snark
vim vo případu kdy klony v holejch košíčkách svícený rovnou po šmiknutí 12/
12 v aeroponii krásně kořenily do 7 - 9 dnů - ale byla na to selektovaná matka
hulitko258
snar: selektovaná matka co to je za matku
wilda
já zakořeňuju jak 18/6 tak 24/0 a navidím v tom extra rozdíl, záleží jaký máš podmínky. jestli ty řízky máš ve stejný skříni jako matky tak je nech na 18/6 a jestli pro ně máš samostatný místo tak je lepší 24/0, ale pak je zas lepší když máš zářivky nebo něco co není ve wattáži moc silný. ten druh periody není zas tak důležitej jako jiný zásady (min. 2 měsíce stará mateřská rostlina, vhodný podmínky pro řízky-světlo, vlhkost, čím je po nařízkování ošetříš......, taky snadnějc zakořeňujou řízky z rostlin který nemaj moc dusíku, proto se doporučuje třeba tejden před řízkováním to prolejvat čistou vodou nebo je každej den jednou pořádně rosit-nebo postřik bioalgenem-jsou tam rostlinný hormony který to taky podporujou)

taky si dovolim odpovědět za snarka->selektovaná matka je taková, která prošla náročnym výběrem (seklekce=výběr) mezi dalšími stejného druhu (pěstovanými ze semínek) na parametry které od ní požaduješ (vzhled, potence,.....) polopaticky-když máš 10 semínek a chceš z nich to nejlepší (které si necháš na matku), z každýho z nich musíš udělat reprezentativní sklizeň abys viděl jak vypadá a pak si vybrat který z nich ti nejvíc vyhovuje. výhody jsou jasný-kvalita matky, která je taková, že ti jak vidíš dovoluje takový úchylky jako dávat ty řízky kvíst rovnou po ufiknutí:)
AEROCELL
Mne sa stalo ze som mal rezi na 18/6 a nexceli zakorenit tak som to prepol na 24/0 a hnet zacali pustat korene z RW kocky no tak nevim jestli to je lepsi ale ja pouzivam 24/0 a je to luxus :D
hulitko258
AEROCELL: diky za radu určite mne to ponaučilo ale uviudim ja mam tedkom řezy na eriodu 18/6 tak uvidimi jestli to pusti kořinky jinak to budu davat na 24/0


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma