Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
sensi star 150W - Klikni zde pro originální téma
warior
Hi,growers!
tak jsem konecne sehnal cas,penize,material a odvahu a poustim se s chuti a plny elanu do dalsiho [v poradi teprv druheho] growu. Po te co jsem si odbyl prvni kolo a ziskal ty prvni,tolik potrebne,zkusenosti se poustim do druheho v nadeji,ze vse dopadne mnohem lepe. Napovidaji tomu i podminky a osazenstvo me skrine...Takze at uz to vic nezdrzuju:

svetlo-150w sodik son-t agro na rust i kvet
skrin-40x70x120[hruby odhad,fakt jsem ji nemeril]
odvetravani-nemam nijak pospelene.jen pasivni odtah nahore a jeden Pc vetrak na ofuk
osadka-4x sensi star z klonu od jednoho z vas,cimz bych mu chtel velice podekovat!
hnojivo-kompelt od general hydroponics[grow,bloom,micro] a phyt-amin

Cely grow ma jeden hacek. Skrin mam v garazi,tzn. ze mam docela problemy s teplotou.Za svetla je to v pohode,ale ve tme,kdy se teplota v garazi pohybuje kolem 4 stupnu tak ve skrini nebude moc prez desitku a to kdo vi jestli vubec. sice jsem ji zaizoloval alobalem a castecne polystyrenem,ale nevim,jestli to bude stacit. uvidime. Fota dodam tak ve dvou dnech. Pokud je nekomu neco nejasneho nebo ma nejake pripominky at se neprodlene vyjadri,od toho to tady prece je,ne?:cool:

Za veskerou spolupraci a financni podporu bych chtel samozrejme podekovat svym kamosum,kteri se na vsem podileji! jsem jim vdecny!
Zdar.
150 W je i ve verzi Agro?
Kde jsi ji sehnal?
Dík.
Sinuhet
Alobalem teplotne nezaizolujes. Asi bude nutne nejake nocni pritapeni. Nejprimitivneji treba nejake elektrotopidlo (teplomet) na spinacich hodinach.
warior
to minigrow: jak tak koukam na svou lampu,tak asi je ;) ale moc te nepotesim,protoze uz si nevzpominam,kde presne jsem ji kupoval, ale byl to nejaky e-shop s elektroinstalacnim materialem a umelym osvetlenim na kytky...nasel jsem to prez seznam nebo google,tak zkus taky stesti :afro:

to sinuhet: no nevim,ale mel jsem takovy pocit,ze alobal se mimo jine pouziva jako izolacni material...napriklad kolem vestavene trouby je prece alobalova folie nebo i vojaci US Army maji ve vybave pro preziti specialni alobalovou folii kvuli ochrane pred zimou...i kdyz je fakt ze nekde ve skole jsme se ucili,ze kovy jsou dobrymi vodici tepla a elektriny...tak jak to teda vlastne je?

jinak snaha o dodani fotek je,ale nejak me zklamala technika...fotky jsou moc velke a nemuzu je uploadnout...takze asi budu muset sehnat jinej digital nebo nevim...neumi nekdo poradit? teda i kdyz je to trochu mimo...
Ale co se tyce rostlin samotnych,tak jsou uz 9 dni na 18/6 a zitra se chci na vsech ctyrech pokusit o FIM,doufam,ze se mi uz konecne povede...potom bych jim dal jeste tak 10-14 dni rustu a pak bych je prepl...co vy na to? :smoker:
Sinuhet
Rozliseni fotek upravis programem irfanview. Je zdarma, najde ho google a je k nemu i cestina. Kdyz ho pustis, tak klavesa B (Batch) slouzi na hromadne operace s obrazky. Napriklad zmenit rozliseni vsech obrazku v adresari, apod.

Co se tyce alobalu a tepla, tak si myslim ze se to pouziva jako odrazec infracervenych paprsku. Ze jako odrazi nejen viditelne svetlo, ale take infracervene zareni (teplo), ktere s viditelnym svetlem sousedi. Ale jako izolace to imho fungovat nebude. V dobe kdy bude svitit vybojka, bude alobal odrazet i teplo ji vytvorene do skrine, ale v noci se zareni nekona a kov jak pises je dobry vodic tepla (Viz hlinikove chladice na procesoru), takze vymrznuti skrine nezabrani.
warior
to sinuhet: tak takhle! tak to si potom budu muset sehnat nejake fakt tenke polystyrenove desky nebo aspon skelnou vatu...to by me zajimalo,kde to schrastim...no uvidime...uz jsem to nejak upravil i v malovani,tak to snad bude aspon trochu koukatelne...
warior
tak takhle vypadaly hned pote, co jsem je privezl a presadil,takze jsou malinko jete, ale ted uz je to uplne jina pisnicka :cool:
mr.poison
tohle se me stava pokazdy.rezany beru tak nak,o tri navic,pokazdy to naka nerozdejcha,hlavna v zime...
rixo
dufam ze mas Root stimluator a pridavaj ho nielen na zakorenenie, ale aj na posilnenie imunity....a mali by to zvladnut....
Drzim palce!!
expiry_date1
warior ,už si to poriešil s tým kúrením?Ja som to poriešil tým ventilátorom,ako písal Sinuhet a pri teplotách pod 0°C mi to zaplo tak 2x za hodinu na 20-30 sec. na 1000W,takže pohodka.Ty tam nemáš ani tak nízke teploty,takže v pohode.Samozrejme len keď nesvieti lampa a bez aktívneho vetrania.(Len ofuk v skrienke a netesnosti,aby to malo aspoň nejaký vzduch)
warior
Tak a jsem tu po delší době opět s fotkama! máme 16.den na 18/6 a asi tak necelý týden po pokusu o zastřižení FIMem...sice nevím,jestli se mi to uplně povedlo,ale kyti se větví krásně,takže je důvod ke spokojenosti! zatím se žádný závažný problém nevyskytl, jen mi malinko vadí rozdíl v růstu u té nejmenší kyti,která nebyla zakořeněná...jinak co se týče teplot,tak to vůbec nevypadá,že by to kytičkám vadilo...co myslíte,kdy mám přepnout na květ?

rixo:ne,nemám root stimulátor...na takovouhle vychytávku už mi nezbyly peníze
expiri_date1: no ještě ne...a jak to máš pořešené? máš tam termostat? asi to budu muset nějak vyřešit...
expiry_date1
http://grower.cz/forum/showthread.p...6496#post346496
Tu to mám poriešené:) ,ale ďalšiu zimu to už poriešim inak,dám do vnútra len termostat napojený na stýkač a niečo,čo bude kúriť bude mimo skrinky,takto mi to zaberá moc miesta.
warior
no tak,nějaké komentáře,připomínky,nápady atd.!!! neříkejte,že se vám to líbí tak,že k tomu nemáte co říct ;)
warior
zdravím všechny čtenářky a čtenáře u dalšího pokračování tohoto 150watového seriálku ;) máme za sebou už 28 dní v růstové fázi a kytičky prosípavají na výbornou. jak je vidět, tak kytky jedou jako o závod. Jedinou vadou na kráse je nejmenší z klonů,který za všemi ostatními pokulhává o pořádný kus. Nicméně mám však v průběhu víkendu v plánu tento botanický závod přesunout do jeho další části-přepnout na květ. Z toho plyne,že z původně zamýšleného ScroGu bude asi SoG,ale to se ještě přesně uvidí...Každopádně bych to chtěl kvůli energetickým důvodům přepnout na květ...No však se na to podívejte a řekňete svůj názor...
warior
zdravíčko growers!
potřeboval bych radu,myslíte že je vhodné,abych to už teď přepínal na květ? s ohledem na ten nejmenší klon mi to připadne hodně brzo,ale zas na druhou stranu nechci,aby mi to moc přerostlo,protože jak jsem už někde tady psal,tak bych chtěl jet ScroG... prosím poraďte mi někdo...jinak tři větší kytky mají mezi 10-15cm na výšku...
nozdra
to warior: Pokud chceš jet stále SCroG, určitě kyti ještě nech. Chtělo by to více roztahovat, jinak ta síť nemá cenu. Ať se daří. čao nozdra
Sinuhet
Vzhledem k velikosti kvetinacu bych prepnul. Ano ten opozdeny rizek z toho radost mit nebude.
warior
to nozdra:jak to myslíš,roztahovat? ty větve jsou zatím ještě dost krátké a nedokážu si dost dobře představit,jak bych to dělal...

Sinuhet:jakou by si zvolil pěstební techniku,kdybych to teď přepl? protože jak říká nozdra na ten ScoG tomu opravdu ještě něco chybí...

to plha:co máš na mysli tím,aby vypadaly zdravěji?
warior
Hi all,tak jsem se na konec k něčemu přece jen rozhodl a kytís jsem včera přepnul...taky jsem si koupil pletivo a uděla mřížku-je to klasické pletivo do králikárny s šestiúhelníkovými oky-jsou to ta větší oka s průměrem kolem 2cm...jinak přikládám fotky z posledního dne na 18/6-tzn. ze 39.dne...příště přiložím už i foky s nachystanou mřížkou...
co se týče fotek,tak na předposlední fotce je vidět,že nejmenší z holek se již definitivně chytla,tak jsem neváhal ani minutu a ve třetím patř jsem provedl opět pokus o FIM viz. poslední foto...
warior
hi,growers,
tak jsem tady po delší době s dalším uploadem.Sice trochu opožděným,ale aspoň nějakým ;) jak název napovádá,jsou to fotky z prvního dne květu,kdy jsem také umístil do skříně mříž z pletiva. Takže jsou už asi necelé dva týdny staré...jinak průběh celého pěstování mi zatím připadá naprosto poklidný :smoke: možná ale až trochu moc,připadá mi,že kytky rostou docela pomalu na rozdíl od jiných 150w projektů z groweru...Nemyslíte? (s ohledem, že klony jsem dal pod sodík 4.2.,přepínal jsem 11.3. a dnes je 23.3.)
warior
tak vážení a milí,dnes máme 23.den květu a na kytičkách už to jde taky pořádně znát!!! všechny kytky už začaly naplno kvést a doufám,že celý grow bude až do sklizně probíhat hladce! vyskytl se jeden problém. myslím,že jsem kytís trochu přehnojil,protože začaly hnědnout listy-však posuďte z fotek sami...chtěl bych taky dodat jeden zlepšovák-chci do skříně umístit dvě 1,5l PET flašky s odříznutým hrdlem,ve kterých budu vyrábět CO2-klasickou přírodní metodou tzn. droždí+cukr(myslím,že tomu tady někde byl věnovaný celý thread). co si o tom myslíte? bude to mít nějaký znatelný účinek??? může se to projevit třeba na výnosu???
mike.mouse
Zdarec, neviem ako sa CO2 prejavy ked je vyrobene prirodnou metodou, ale urcite by ma zaujimali tie fotky ;) skus ich poslat este raz ;)
expiry_date1
CO2 je stále len CO2,nech ho vyrobíš akokoľvek:)
Ono s tým CO2 je to ťažké.Záleží na ventilácií,koľkokrát Ti vytiahne z pestiarne komplet vzduch,ak máš aktívny odťah,tak to podľa mňa ani nedávaj,ak vypneš odťah,bacha na teplotu,plesne,v noci to zmysel nemá(vtedy potrebuje kyslík) a myslím,že ak by si to tam aj dal,tak rozdiel nezbadáš(teda ak to neupravíš tak,aby si mal cez svietenie zvýšený obsah CO2) a aj to asi nemáš s čím porovnať.
Možno by to malo len jeden efekt a to:keď už som sa o tie kytky toľko staral,tak musia byť zaručene lepšie(placebo efekt).Tak neviem,či by to za ten smrad(čo myslím,že by tie kvasnice dali) vôbec stálo:)
warior
omlouvám se vám za spoždění,ale o5 to musím svést na techniku...nějak mi protestoval foťák...tak tady tedy jsou ;)
warior
takže nějaké nové informace o žloutnutí listů,protože už to začalo být opravdovým problémem:listy začínají žloutnout od špiček a postupně odumírat.vypadají,jako by byly spálené lampou,jenže se to objevilo i na spodních listech,které jsou od lampy dostatečně daleko...zkoušel jsem hledat i ve fórech,které se zabývají výhradně nemocemi a neduhy,ale nenašel jsem ni,co by odpovídalo tomu,co se děje mě...osobně bych to ale tipoval na přelití,protože to se pak projevuje usycháním listů-vypadají jako spálené...takže jsem teď přestal kytky zalívat a nechám je ať pořádně vyschnou...co myslíte,projeví se to nějak na úrodě když jsou už víc než 20 dní na květu?
P.S. zkusím dodat nějaké ilustrační foto co nejdřív...
masta_ala_basta
tak jak ti to vypadá s těmi listy?? a co třeba nějaké další fota??peace
Dev1l
Cus wariore.To žloutnutí může bít způsobeno ph,nebo přehnojením.Nějak mi uteklo čim a jak hnojíš,ale žloutnutí listů od špičky je typickej znak přehnojení...gl
warior
po dlouhé době se o5 ozývám!!! omouvám se za tuto proluku, ale byla dána mou nepřekonatelnou leností a jinými starostmi(také o kytky samotné). Od posledního příspěvku už uplynulo spoustu času, takže se i změnila spousta věcí:
1) co se týče žloutnutí kytek- vypadalo to opravdu hodně bledě, bohužel to nemám nikde nafocené, ale bylo to jasné přehnojení a nejspíš i přelití, tak že jsem jednu dobu dokonce myslel, že při maximálních ziscích si po sklizni ubalím jednoho špeka a budu děkovat JAHovi aspoň za něj... kytkám zkrátka úplně seschly vrchní listy, ale téměř kompletně a málem i se zárodky dalších pater a palic...nakonec se však podařilo kytičky z nejhoršího vysekat a vypadá to, že možná bude i sklizeň okolo 20g-nesmějte se prosím,kdybyste viděli stav kytek, tak byste se divili, že vůbec tolik.
2)taky jsem odendal pletivo, protože kytky naprosto přestaly růst a nemělo tedy další smysl ho nechávat na místě... a myslím, že to byl krok, který kytkám prospěl.
3)blíží se mi pomaličku datum sklizně-myslím, že to částečně provedu už teď o víkendu-budu sklízet na etapy. Vše ještě nejdřív nafotím a postnu sem, takže se nebojte, že bych vás chtěl ukrátit na vašem nezpochybnitelném právu vše zkritizovat :-)

P.S. hnojil jsem sadou od general hydroponics a phyt-aminem...
warior
tak a je to tady...konečně jsem se dočkal!!! a vy také! sklízel jsem sice nakonec až v pondělí,ale stálo to opravdu za to!!! sice toho není mnoho, ale je to parádní skunk, kterej skuřuje jak prase, chutná výborně a voní přenádherně!!! co víc si přát!!! :-) sklidil jsem zatím dvě kytky, takže ještě dvě na mě čekají, ale těm bych dal ještě tak maimálně dva týdny a potom bych je sekl taky...mrkněte na fotky a doporučuju: ZVĚTŠUJTE, ZVĚTŠUJTE, ZVĚTŠUJTE!!!
prvních devět fotek, jsou dvě kytky, které ještě zůstaly ve skříni a ta poslední je kytička, kterou jsme s ještě jednou její úplně stejnou sestřičkou už sklidili... :)
warior
tak jsem se konečně dočkal! zbylé dvě kytičky ukázaly co umí a konečně dokvetly! Myslím, že výnos z těchto dvou bude minimálně dvojnásobný než z dvou předešlých. Ale konec konců posuďte sami... vypadáto fakt mňamkově! už se těším až si to zakouřím! hodím pak smokereport!
jen tak mimochodem ta kytka co je hned na druhé fotce zhora je ta, co byla celou dobu nejmenší :)
P.S. určitě fotky zvětšujte!
P.P.S. nejvíc mě překvapilo to,co je na předposlední fotce-takovou páldu těsně nad hlínou jsem ještě neviděl :)
Jeck Herer
kolik to je celkem géček po usušení? vypadá to celkem good... :-)
warior
Jack: ještě to není usušený, takže nevím, ale hned jak to bude, tak řeknu...
Meccman
uz by to mohlo byt suchy ne ? Tak kolik G :) ?
Shandy
seš dobrá jitrnice,
koukni na DATUM posledního příspěvku :D
smažu...
Zlosin*
.........zdarec...........

Topení= 100w zarovku zapojis normal do elektriky (obyc zarovka) das ji do plechovky a zasypes piskem....a ejhle...hřeje to :) at se dari


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma