Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Groweri ve svete - Klikni zde pro originální téma
Lampick
Zkousel sem to tu hledat,ale marne...jestli to tu nekde je tak sorry...
Docela by me zajimalo, jesli nekdo z mistnich groweru pracuje[pracoval] v zahranici...jesli jo, tak treba muzete napsat kde a nejake skusenosti...
Treba ja makam 3 mesic v Irsku...
Byla to moje prvni prace vubec,protoze sem nedavno dodelal skolu[no vlastne nedodelal ale ukoncil nebo prerusil nebo co:grrr: ]
Ze zacatku celkem mazec no...prijel sem tady,mel sem mit zajistenou praci a ubytovani...prijel sem a nic...:flick:
Celkem peklo no...skoro nikomu sem nic nerozumel,ale uz se to lepsi:girl:
inVALIDa
hehe adventůra... takhle uvazuju ze vyrazim letos.. ale mam obavy....
orignalTHC*
jj taky uvazuju. chci jed do skotska, ale jeste nevim jak to bude. kamos rikal ze je to hodne pohodove.. rano trochu prace a kdyz se nechce tak proste nejde :) koupi si unci hashe a chodi po prirode. Rajska hudba pro me usi, ale chci letos pekne sklidit tak nevim..
ThomasK
Taky by jsem se chtěl po škole někam vydat, třeba do Anglie, ale zatim neumim tak anglicky abych se tam moh vydat.

Lampick : Můžeš napsat nějaký info, co tam děláš, a kde jsi ubytovanej atd.. takovou inspiraci pro ty co by taky chtěly jet.

čus.
Mmmnoooo zajimave :cool:
Ja jsem zrovna Au-pair ve Francouzskych pyrenejich na chvilku
A musim rict :love:
Se na leto chystam na Frncouzskou rivieru ale nevim jako to skonci
Mozna se vratim nakonec dom a budu pracovat:mutant:
Jo jasne sedet na prdeli cely zivot pokud mozno na jednom fleku a pokud moznu v jednom byte a jedne praci at senelusime moc snazit a nic moc delat.....................................:beer:

Dobreeeeej napad:satan:
Lampick
ThomasK: Bydlim kousek od dublinu,ve mestecku Bray[u more,bydli tu este naci 3 polaci a jeden Litevec]
Zatim tu delam cleanera[uklizim],nejsem tu dlouho,tak neumim moc anglicky, takze zatim takova na.icu prace,ale hledam jinou...
Jak uz tu psal nekdo ze je tu draz,tak mel trochu pravdu ale ne zas tak moc vzhledem k tomu co si tu muzes vydelat...
a s tou anglictinou...jak sem tu prijel tak sem taky umel tak 3 vety,ale casem sem se docela naucil...polaci me naucily jak se rekne ze hledam praci[s nikim jinym sem se tu zezacatku nedomluvil],a pak uz to slo samo...skoro...ono kdyz musis tak musis....
inVALIDa
pro campery (ne cstrike) chci podotknou že tam prý snad 300dní v roce prší.. Tohle je pro mě baad... (sem chtel stravit v UK mesic ve stanu ..ne ze za videlkem ale zarobit na provoz a hashish... a paxe vratil s kontem 0-10.000 a zazitkama)
Lampick
No musim rict ze s tim destem to zase neni takove hrozne...sem tady 3 mesice a poradne sem zmokl asi jen tak jednou...ale to t stalo za to...:grrr:
Jinak bydlim na jihovychode u more a tady pry prsi ze vseho nejmin tak nevim jak to je v jinych castech,zatim sem tam este nebyl...ale kdyz uz tu prsi tak vetsinou jenom v noci a po ranu uz je sucho...ale kempovat bych tu asi nesel...aspon ne tet v zime,a navic je to tu zakazany myslim...
to drakchen: a myslis si ze pestovat se da jenom v cesku?? slunicko je i tady,jenom cekam az se trosku otepli[5-10 stupnu je prece jenom trosku malo:mad:
A navic myslim ze neni nic lepsiho nez se spukat pekne u more...asi si po praci skocim k vode na brcko mnam...:frog:
ThomasK
Lampick : Taky by jsem se tam teda chtěl vydat, no nevim, snad za 2 roky se tam dostanu.
A ty když jsi tam přijel tak jsi opravdu neuměl moc Anglicky?
Jedna moje známá tak taky jela, neuměla doslova ani slovíčko, a když tam byla, a makala, tak se naučila, holt když tam člověk je tak se pak naučí, líp než za x let ve škole.
Ps: jak je to tam s tim ubytovánim?
Mějte se, čus.
majdasag
Zatím co jsem poznal par zemi v Evrope tak do španělska bych se vratil urcite.Je tam teplo v lete až moc ale velke vlny teple more.Prace se tam da taky sehnat a hlavne tam každy hulííí a huli se tam furt
A hlavne je to jedna se zemí kde muzes zít bez penez jezdit prirodou a neco treba oskvotovat. lidi tam mají radi čechy
mwrx
No jsem uz deset mesicu na Floride a rozhodne si nestezuju... Slunicko a teplo skoro porad ... Navic jsem schrastil seminka skunku, tak si asi zkusim nekde v dzungli neco vypestit, myslim ze se to tu hrave mezi tema jejich kroviskama ztrati...
snark
dělal sem čtvrt roku popeláře v Bavorsku - odjížděl sem tam jako defence end nejlepšího mančaftu americkýho fotbalu v čechách - 97 kilo výbušný váhy - za 14 dní ze mě byla vo 8 kilo lehčí troska, deprivovaná ultraranim vstávánim ve čtvrt na pět (v současný době vstávam do práce kolem 11), zničená vosmi až jedenácti stovkama popelnic denně. Nepochopil sem jak to můžou lidi v pohodě dělat celej život a jak já sám sem moh bejt takový hovado a tak dlouho se sebetejrat - na druhou stranu bych se nikdy jinak nenaučil německy.
Lahvan_FlaskiCZ
slysel jsem ze pry v irsku samej polak, kvuli nim je tezky sehnat kloudnou praci, jsou ochotni makat za nizsi nez minimalni mzdu (pet liber?)
btw mam mail na jednu firmu LYCOS. zamestani na ropne plosine u Australie. ale zase by se tam asi blbe pestilo. (leda skrin) pry nejdrazsi vec co tam je k sehnani je kurva-letecky na plosinu a z5.
Lampick
No jak sem tady prijel tak sem taky neumel skoro ani slovicka ale postupne se naucil....konecne sem se dostal tak po tydnu na internet,stehoval sem se do Dublinu a nechal moji praci v Bray nejake polce a hledam novy job tady [protoze sem jel tady s tim ze nebudu sedet furt na jednom miste...
Mame tet s kamosem [slovakem] pronajaty byt se zahradkou:smoker: a pohoda...sice tam tet nic nezasadime bo je plna bordela a zatim trosku zima ale urcite chcem uklidit a zasadit:)
A jak tady psal nekdo ze je tady dost polaku,tak to tak uplne neni pravda....jsou uplne vsude...posledni dobou slysim polstinu kolem sebe vic nez anglictinu...a o tom ze sou schopni makat za 4eura na hodinu ani nemluvim....[min mzda je pres 7.65] :rocket:
to majdasag: jojo spanelsko musi bejt pohoda,taky sem tam puvodne chtel jet,ale nikoho sem tam neznal,tak sem se radsi vydal tady protoze uz znam par lidi co tu sou a je dycky lepsi jet nekam kde nekoho znas...ale treba se tam taky jednou vydam...a s tim ze spanele maji radi cechy je to docela pravda,pret tar dny sem tu daval jointika s nakym spanelem co tu je na dovolene a dokonce zna i cechy dokonce vi i hlavni mesto[coz ja o spanelsku ani nevim]:smoker:
A delal sem u nakych irancu v kavarne par dnu a oni jako ze upne...hele ty si s cech??a znas pavla nedveda?? tam ho fsichni maji strasne radi tak si myslim kdyby se jim povedlo postavit tu atomovo bombu tak by to proti nam urcite nepouzili....:rocket:
Jednou sem tam byl tak lehce vykoureny,oni se tam bavili tou svoji hatmatilkou a dostal strasnou stihu ze planuji naky utok nebo tak...:death:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma