Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Jak příště volit - Klikni zde pro originální téma
weeno
Tyhle lidičky pro naší věc zvedli ruku 12.12.2001, i když jich bylo málo, je dobrý na to myslet před volbama:

ODS:
Kateřina Dostálová
Eva Dundáčková
Zdeňka Horníková
Petr Hort
Pavel Hrnčíř
Radim Chytka
Tomáš Kladívko
Jitka Kocianová
Miroslav Krajíček
Ivan Langer
Jaroslav Melichar
František Pejřil
Lucie Talmanová
Jan Zahradil
Jaroslav Zvěřina

ČSSD:
Petra Buzková
Michal Kraus
Ladislav Skopal
Radim Turek

US:
Ivana Hanačíková
Pavel Němec
Jaroslav Perger

Komunisti a KDU-ČSL byli samozřejmě proti, Klaus se zdržel hlasování a pánové jako Zeman, či Pilip se ani nenamáhali dostavit.
Ant
22 lidí to je docela slušný příště jich určitě bude víc. K4U a k4 ty co zvedly ruku.
ianick
Nedělal bych si iluze o motivaci všech těchto poslanců. Někteří z nich zvedli ruku PRO jen proto, že jiní, se kterýma nejsou kamarádi, zvedli ruku PROTI...
I když - Ivana Hanačíková určitě ví proč takto hlasovala, neb jak jsem slyšel, vyzkoušela o co jde, a není z ní drogová troska....
weeno
To ianick: Asi máš pravdu, ale mě je celkem jedno proč ten kterej poslanec hlasuje za marihuanu, pro mě je hlavní, že hlasuje ať už tím sleduje cokoliv. Pejřil na tom taky staví karieru a sbírá hlasy, budiž mě to nevadí - já politik nejsem a nikdy nebudu. A mimochodem pan stínový ministr vnitra Ivan Langer se už před časem vyjádřil, že marihuanu zkusil a nevidí na tom nic špatného, takže nejen Ivana Hanačíková.
To Ant: Příště tj. někdy po volbách jich bude víc jen když je zvolíme - je to na nás........:sun:
Aaron Lightner
Jen pro úplnost připomínám, že Radim Chytka je ten mozek s malým m, co vymyslel ten nový zákon proti sprejerům. Jak ho Pejřil namočil do tohohle, vymyká se mému chápání. Buď byl úplně mimo a nevěděl, o čem hlasuje, nebo projevil uraženou ješitnost za to, že ten slavný paragraf 187a nevymyslel a neprosadil on sám, ale komunista s lidovcem (Matulka a Severa).
tehace
ale jim de jen vo ten hlas... nikoli o ten zákon... a řada z nich, gdyby bylo přijetí naspadnutí by to zaonačila tak, aby se nepřijal.... ale vy na ně budete myslet před volbama... respektive poslanci vítězí, marihuanová obec se nažrala, a zákon zůstal celej.... plesk plesk plesk (to jako že tleskám)
weeno
to Tehace: No kdyby takhle uvažovali voliči v Holandsku, nebo ve Švýcarsku, tak by tam asi byla tráva nelegální do dneška.
Tomasino
No pro volební období je to určitě dobrá pobídka, nicméně nemyslim si, že tím, že budeme volit někoho z výše zmíněných tak docílíme urychlení legalizace téhle naší pohody .... problém je v tom, že jak tahle země tak společnost v ní ještě ani náhodou neni na takovéto kroky připravená a plodná půda se tu teprve připravuje ... ale to co by s tím doopravdy zahejbalo by byl nějakej chytrej informační kanál z řady společnosti a né poslanců, kterej by se na lidi obrátil a dokázal v nich obrátit jejich špatné a médii zkreslené informace o hulení. Ale zatim je to tady u nás na místech, které by s tim mohli něco dělat plné zabedněnců, kteří tady melou nějaký kecy o marihuaně a jejích smrtelných následcích a přitom ti samí lidé pak večer chodí do hospody prolévat svá těla levnými lihovinami a škoděj si tak víc, než kdyby si třeba i denně dali jednoho či dva špeky :) po těhle lidech pak ani náhodou nemůžeme chtít, aby se pokusili něco v těhle postojích změnit ... :) a ta malá oficiální menšina v podobě výše zmíněných poslanců a kandidátů s tím bohužel bez pořádné podpory neudělá taky nic :) a ta podpora by měla přijít z našich řad .... odkud taky jinud ... no nemám pravdu lidi???
weeno
To Tomasino: Nezbývá mi než s Tebou souhlasit a proto K4U. Akorát musím dodat - víš proč je tu tolik zabedněnců, kteří si myslí, že na trávu se dá umřít ?
To All: Protože je tu silná neinformovanost. Je naší povinností nestydět se za to, že marihuanu užíváme - hned vysvětlím - Jsem programátor v C+, ASP, v PHP, MySql a samozřejmě HTML, do té doby než jsem něco dokázal ve svém oboru, tak mě většina blízkých brala jako feťáka, kterej špatně zkončí - no trošku jsem jim vytřel zrak - Sakra, čtu Vaše názory a vím, že všichni na to máte, abyste společnosti dokázali, že nejste jen feťáci, teda pokud se nebudete zabývat sportem zvaným "tvrdá droga". Každý kdo se mně zeptá - kouříš trávu? - ode mne dostává kladnou odpověď, a jedním dechem vždy dodávám - bez konopí bych neměl ani náhodou ty výsledky co mám. Před pěti lety moje máma tvrdila, že si konopím ničím život, to mě sralo, tak jsem jí dokázal, že konopí mi dává ten správný pohled na svět. Ne že bych patřil mezi ty demagogy, kteří si myslí, že s konopím zvládnou všechno a že je to všelék - já tvrdím - konopí je droga a za tím si stojím, ale káva, kakao, čaj, tabák, je stejně nebezpečná a k životu nutná droga, taky je tu alkohol, což je strašná věc - panu Severovi ale nevadí - no o něm si myslíme své. Dokažte prosím všem, že nejste po trávě vyřízení, vždyť to není pervitin,kokain, nebo heroin. Je pravda, že některým politikům se nikdy nebude líbit marihuana, ale ne pro její zdravotní nebezpečnost jak tvrděj, ale pro asociace, které tato droga v člověku vyvolává. My kuřáci marihuany budeme vždycky vědět, že politický vzor - USA - sere mimo mísu, a že tzv. Americké svoboda je pojem přehrávaný a ve své podstatě vlastně nejen nesvobodný, ale svým způsobem fašistický a pro Evropu naprosto nepřijatelný. Nejde o legalizaci konopí, jde hlavně o svobodu a je v našich rukách, koho zvolíme !!!
ianick
Souhlasím s Tebou.
Četl jsem v novinách, že např. Zlínsku jsou velké problémy s otravami alkoholem mladých lidí do 15 let a počet těchto mladých problémových alkoholiků přesahuje výrazně počet problémových po stránce drog.
Nějaká partička mladých uzmula doma flašku slivovice, nasedla ve Zlíně do trolejbusu, a na každé zastávce si každý dal pořádného loka. Než dojeli do Otrokovic (je to asi deset kiláků) byli všichni K.O.. Jednoho musela odvézt rychlá s těžkou otravou alkoholem.
Toto je problém, chlast si koupí každý a všude, je to přitom státem posvěcená tvrdá droga, která způsobuje fyzickou závislost, snadno se dá předávkovat a může způsobit úmrtí.
Ještě jsem neslyšel, že by se někdo předávkoval nebo otrávil trávou..., nebo že by se uhulil k smrti...
Proto považuju Severu a spol. za pokrytce, kteří nevidí realitu, protože nechtějí. Je to tak pro ně pohodlnější, a starší naprosto neinformovaná generace je má za to ráda.
weeno
Zkuste se zeptat Vašich známých na vesnicích: Co se stane, dáte-li králíkovi malého panáka alkoholu - zaklepe pacičkama a je po něm. A zkuste králíka klidně i překrmit konopím - nestane se mu nic, možná přibere, nebo vojede pani králíkovou. To mluví za vše pro a proti, alkohol versus tráva. Tak ať se milý Severa, a nebo Zeman napájí alkoholem, alespoň od nich bude brzo klid. Ironií osudu by bylo, kdyby se s.Severa musel ve stáří léčit máňou. :sun:
Koblihostrom
lidi,ať tak nebo jinak já prostě nevolím,můžete říkat,že dělám chybu,že tím třeba přispěji někomu koho vůbec ve vládě nechci,ale voni si stejně udělají co budou chtít,a tak si myslím že to ani nemá cenu,jít k tý bedně,a přemýšlet kdo že je ten favorit,prostě je to podle mýho jedno,všichni politici když se dostanou na vyšší post,pak jen slibují,a slibují a kde nic tu nic.Ano jistě že se určitě najde někdo s politiků,co to myslí dobře,ale kdo že to je? všichni se tváří mile,jo mě volte já jsem ten,kdo vám zajistí spokojený život,ALE?Taky si myslím že když prohlásí někdo s těchto lidí něco ohledně toho že jako zkoušeli tu marihuanu,bude to beztak,další převlek
weeno
Jasně, nemusíš volit, dneska už naštěstí prostě nemusíš.
ianick
Nevolit je taky volba....
Většinou takto zvolíš někoho, koho bys nevolil, kdybys volit šel.
Uffff, sem se nějak do těch slov zamotal.....
hh-top
Nejsi sám. Skupina nevolících je zřejmě jediná rostoucí voličská skupina. Ale jen pro spásu mé duše (nechci vydírat, ale zejtra jsou Vánoce!) neudělal by jsi výjimku? Třeba zrovna pro mě?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma