Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1. secret indoor 70HPS pokus . . . - Klikni zde pro originální téma
Jirka P.
Takze tohle je muj 1. indoor, zatim tajny kvuli mati(plete si herak a konopi :( ). Na zacatku sem sice pocital s brzkym prozrazenim, ale vypada to, ze dopestuju neodhalen. Jinak predesilam, ze je to POKUS, udelal sem dost zacatecnickych chyb, kterym se priste vyhnu . . . a protoze sem nemel doted net, zacina serial mesic po prepnuti na kvet. . .


Slunce: Tungsram 70W HPS LU70/90/T12/27 6000lm, stinitko na zacatku "lampove", az kyti vyrostly tak hand made z kusu hlinikoveho plechu(+8cm mista :)). Balast v krabici od PC zdroje, mimo pestirnu.

Genetika: 2x powerplant z feminizovanych semen.

Substrat: Agro pro pokojove rostliny, kvetnik spolecny 30x18x10 nejsem s nim spokojeny ale chtel sem nizky kvuli nizke pestirne tak ho mam . . .

Hnojky: Wuxal na rust, potom chvili na kvet flortis na citrusy(ma vic P), ale priste na kvet dam OBM.

Pestirna: Uvnitr psaciho stolu, 70x36x23cm :D , vylepeno alobalem, priste mylar!

Ostatni: Pritah - dole pod spodnim suplikem 1x 8cm 12V vetrak. Cirkulace vzduchu 1 8cm vetrak, zaroven ofukuje vybojku. Odtah zajistuji 2 8cm vetraky za sebou, foukaji pres uhlikovy filtr do digestore(osvedcily se mi 2 vrstvy)


Fotky:
1 - Predradnik v krabici od zdroje. Na tlumifce je pasiv z PII pro lepsi odvod tepla.
2 - Pestebni prostor ve psacim stole, lampa brzy zavesena na retizky, pridan odtah a jednoduchy pachovy filtr. Na fotce je jeste stary predradnik umisteny uvnitr . . .Jeste k tomu stolu - za supliky bylo asi 10 cm mista, coz sem zvetsil na 20 zkracenim supliku :pimp: , uniku svetla brani prepazka z bileho kartonu.
3 - Kyti asi 10 dni stare, maji za sebou muceni zarem&zizni(oschle listecky a jedna se polozila na substrat a chtela umrit, tak sem ji podeprel, napojil a nastesti to rozdejchala)
Jirka P.
Pak jsem dlouho nefotil, tak alespon napisu co se zhruba delo - postupne sem delal drobne vylepseni pestirny(odtah, uhlikovy filtr, vetrani...), kytky sem se pokusil za 5. patrem zastrihnout FIMem, bohuzel nepovedlo se ani na jedne, jenom se zpomalil rust, jedna se rozdvojila, druhe roste jeden hlavni stonek. No alespon diky zpomalenemu rustu dorostla cast spodnich vetvi na uroven vrsku(a par i vys). Kyti se mi 1x podarilo prelit(zlute listy). Na rust sem hnojil wuxal superem(spokojenost), ted na kvet mam italsky flortis na citrusy(ma vic P) - uvidime jaky bude. Na kvet sem prepnul bohuzel pozde - kyti dorostly blizko stropu, tak sem vyrobil nove stinitko ktere je priplacnute uplne nahore, ale i tak uz sou nejblizsi 2 paldy 5cm od vybojky :mad:
Jinak od sameho zacatku sem prekvapenej jak to roste pod blbou 70W - chtel sem pridat jeste trubici narva oceanic color pro doplneni modreho spektra, ale i bez ni to rostlo jak blazen(pokud sem jim zrovna neublizoval, ze)

Takze dalsi fotky:
1 - 30. den kvetu, kytky si chrochtaji . . .
2 - 32. den, celkovy pohled . . .
3 - detail paldy, zajimave je ze kyti skoro vubec nevoni, ani zblizka . . .
4 - opalena palicka, uz je moc blizko vybojky(cca 5cm), asi bude predcasne sklizena . . .
Jirka P.
Jeste neco - kdyz venku sviti slunko tak kytky vytahnu a dopreju i spodnim vetvim dostatek svetla - prece jenom 70W tu dzungli az dolu neprosviti. Je to tak na 2-3h/den. Chtel bych totiz zkusit sklidit na 2x - vrsky a pak nechat dojet spodni paldy.

A jeste dotaz: Jak uz sem psal, kyti mi vyrostly vys nez bych si pral, ale kdyby ted uplne zastavily rust, jeste by to bylo vpoho. Otazka tedy je jak toho dosahnout(ostrihat jeste vice listu? zkratit den?(ted svitim 11,5h)). Myslel jsem si, ze jak prepnu kyti na kvet, tak uz temer nevyrostou, ale me porostly o nejakych 15cm . . .
Sinuhet
Po prepnuti to vetsinou jeste vyroste na dvojnasobek vysky v okamziku prepnuti. Mas to hezke. Asi diky malemu prostoru ty watty staci.
Jirka P.
A sakra, tak to mam problem - asi budu sklizet na nekolikrat, vzdycky vrsky co se zacnou pripalovat :( . Ach jo, dalsi zacatecnicka chyba . . .
Sinuhet
Protoze byva chaos s pojmy jednou tolik a dvojnasobek, tak radeji presneji. Kdyz to v okamziku prepnuti ma 30 cm, tak to doroste kolem 60 cm v dobe sklizne. Vetsinou a zhruba. Muzes zkusit lamani, coz by kytku mohlo zpomalit. Nebo ohybani pomoci dratu. Lamanim rozumim prelomit stonek kytky tak aby zustal cely. Kytka misto zaceli a roste dale. Tedy takove nalomeni. Ale samozrejme to neni neco co ji prospiva. Musi plytvat energii na opravu toho mista. Zalezi na kazdem zda mu to za to stoji. Postupna sklizen nevim. Myslim si ze vsechny palicky dozravaji zhruba stejne rychle. Takze kdyz ty horni sklidis akorat, tak ty spodni budou pozdeji prezrale. No ale co ti zbyva, ze? :-) Taky jsem s velikosti valcil, prave lamanim. Viz podpis.
Jirka P.
No prave, co mi zbyva . . . je mi jasne ze ty predcasne sklizene vrsky budou nic moc. Premyslel jsem o ohybani, ale neni kam, a lamani moc neverim(ale mozna jeden stonek zkusim)

edit: tak nakonec to lamani zkusim, ty tvoje vypadaji ze to rozdejchaly vpohode . . .
Jirka P.
Tak nakonec sem se rozhodl ostrihat spodni vetve, od prepnuti na kvet se vpodstate nezmenily, a i pri rozdelenych skliznich by byl zisk minimalni . . . Jedne kytce sem nechte urval snad nejhezci vetev - pri ohybani dole praskla a musel sem ji ustrihnout :rolleyes: ale nevadi, mista je malo a zbyle vetve ho brzo vyplni . . .

1 - vrsky sou kurefsky blizko vybojce, nejak to musim resit . . .
2 - po prostrihani spodnich vetvi, sipka ukazuje kterou vetev sem urval, a cara nahore delku one vetve
3 - po ohnuti&svazani 2 vetvi k sobe, na par dni se nemusim starat o vzdalenost mezi vrsky a vybojkou . . .

A jeste dotaz - jak se strikanim ve kvetu? Je lepsi strikat a dodavat kyti ziviny nebo nestrikat a nechat kytku vytvorit v obrane proti suchu(a teplu) naky krystaaalky??
mike.mouse
Nazdar Jirko

Tak ako inak vytaj u 70karow :D ako mnoho nas na groweri...nikde som to nepostrehol, ale kolko dni ti to kvitne, ake su vysoke? Drzim palec, A velky brat ta vydi :D zatial, M
Jirka P.
mike.m : vysoke sou +-50cm, kvetou 34dni, v pondeli postnu nove fota.
Dost sem vetve poohybal, osvedcilo se mi to - vrcholky se hned otocily za svetlem a problem s vyskou je vyresen . . . Jinak kyti porad nevoni ani zblizka . . . Jo a pig brothel nas vidi vsechny, ale ja ho mam na haku :D
Jirka P.
Caute, je tu dalsi update, kyti jsou 37. den v kvetu, pohral sem si s vetvema a ruzne je poohybal, aby nejak rozumne vyplnily prostor v pestirne, a trochu sem prostrihal listy, hlavne oschle konecky . . .

1 - takhle sem ty mrsky zohybal, jen s tou vetvi vpravo nahore budu muset jeste neco udelat, zrovna na tom miste je odtah&filtr, a prekazi tam . . .
2 - detail palicek
3 - makro paldy, na listech se obevuji prvni krystalky, ale kyti porad nevoni :punk:
4 - zacpa v pestirne . . .
Jirka P.
Caute, tak kyti kvetou 39. den, palicky uz skoro nerostou - spise jenom dozravaji(EDIT: kecam, viz nize :D) . . . Pospledni vzpupna vetev byla zkrocena a jak to ted vypada v pestirne je videt na fotce . . .
nozdra
ahoj, neboj s těma paličkama, PWP má na zvětšení palic ještě čas, určitě ještě vyrostou, to je její specialitka. Ať se daří. nozdra
Jirka P.
necham se prekvapit, ale myslim ze na 70W HPS to ani ted neni spatne - v patek postnu nejake makro, ted se musim ucit na zkousku . . .
Jirka P.
Zdravim vsechny priznivce skryteho slunce, zkouska dopadla dobre a tak postuju slibene makra. Kyti zase trosku povyrostly, a vypada to ze je pristi tyden budu muset opet mucit ohybanim. Trochu sem prostrihal listy, jinak zadna zmena, jenom na nekterych listech (uz dlouho) jsou sedo-cerny tecky(prehnojeno?). Ale vypada to, ze jim to nevadi. . .

1,2 - detaily palicek, uz zacinaji krasne jemne vonet :love:
3 - welcome to the jungle :D
4 - pestirna, bily karton slouzi jako prepazka proti uniku svetla, ale zaroven se dost zveda teplota(na 32°C, bez nej 28), tak ho pouzivam co nejmin

Bye bye . . .
Jirka P.
Caute, tak dneska sem chtel prihodit nekolik novych fotek, ale po 1. umrely baterky ve fotaku, takze dalsi fota budou jindy . . . kytiiiz sou krasne a zdrave, rust uz se nastesti uplne zastavil, takze uz nebudou dalsi ohybaci orgie(jednu vetev se mi podarilo nalomit, ale dala to bez problemu) . . . listky okolo palicek jsou krasne pocukrovane krystalkama, a nadherne voni :love: . . . taky pouzivam mene hnojiva, precejenom se sklizen nezadrzitelne blizi. Foto - pohled zespodu, vsude vykukuji palicky :pimp:
toos
máš to docela slušný:popcorn:
docela cool pěstovat to v psacím stole...! :D

taky sem myslel že to tam hodím, ale málo místa podle mě... a i teď v jednou tak větší skřínce mi připadá ten prostor malý!!!:grrr:
přecijenom 250W šíleně hřeje a sem rád, že to stíhám tak tak profoukávat:D

pěkný fota!!:bong:
tak ti přeju co největší a co nejméně připálený palice! a K4U :satan:
Jirka P.
diky, mista je tam sice malo(neco pres 20cm hloubka), ale na tu 70ku to staci . . .s teplotou sem taky mel problemy, nastesti uz je to vyresene - odtah mam 2 8cm vetraky za sebou + uhlikovy filtr, pritah dole 1 vetrak a 1 vetrak ofoukava vybojku a vrsky kytek . . . jinak zrovna sem zjistil, ze kyti jsou asi trochu prehnojene(diky invalidovu threadu) - konecky listu usychaji(nejenom ty horni, takze teplem to asi nebude), a nektere horni listy jsou neprirozene tmave zelene, takze zitra zacina predcasny flushing . . .
Jirka P.
tak dneska sem udelal par novych fotek, makro se ale povedlo jenom jedno . . . jinak zadne zmeny, jenom sem vymenil filtr v pachaci . . . dalsi update bude pristi tyden kolem stredy tak zatim

edit: a jeste sem zapomel - opet sem zkratil den, na 11h . . .
mike.mouse
You Jirko , nazdaaarek!
No vypada to celkom slusiva, skoda skoda tych listov, mne spravili rastlinky podobne, lenze som to najprv prelieval a potom som to mal moc suche, takze tak...mozno je to iba fotakom, alebo sa mi to iba zda, ale ta palicka na makru zacina chytat fialovy nadych? prajem happy end...M
Jirka P.
je to fotakem - venku bylo sero a tak sem zapnul svetla, listky jsou tmave zelene ale i tak jsou krasne pocukrovane :love:
golgotha
Mas to pekny,at roste a nandava :)
Jirka P.
Zdravim vsechny, je tady dalsi update a par fotek. Kytkam se dari celkem dobre, az na 2 palicky ktere sem musel kvuli opaleni predcasne sklidit. Zalivam uz jenom vodou + H2O2, od pristiho tydne jenom voda. Nektere palicky(hlavne starsi) uz maji zhnednute chloupky(cca 1/3), ale nove horni palice jeste nic . . . jinak pod nuz holky pujdou 60-70ty den kvetu, spis driv - radsi mam energicke stavy . . . Dneska sem je trochu prostrihal, manipulace s kyti je znacne ztizena lepicimi palickami :D , v patek asi ostriham vsechny listy . . .

1 - konopna jungle

2 - detail opaleneho listu

3 - zatim nejpovedenejsi makro, doporucuju zvetsit - sbihaji se mi pri pohledu sliny :p:
Jirka P.
Zdravim vsechny, sklizen se blizi, a tak sem ostrihal vsechny velke listy(bude mliko :D ), zalivam uz jenom vodou . . . posledni(doufam) problem - pripaleni 2 vetvi - sem vyresil jejich ohnutim do stinu zdravych kolegyn :D . Pred sklizni bych chtel nechat kyti 48h beze svetla&vody, jak se doporucuje, bude to nejspis v patek nebo v prubehu pristiho tydne . . . Jak ted kyti vypadaji, je videt na fotkach: 1-3 - jungle, 4,5 - makra.
Malem sem zapomel, diky vsem za karmy. Dalsi update bude nekdy pred sklizni, tak se zatim mejte.
mike.mouse
Jirko! ja by som ich rozhodne este tyzden nexal pod lampov, vsak bliznicky su este biele poniektore! rada : POCKAJ ESTE :) Iste si nedockavy, to poznam, ale bude to este trosku chutnejsie, teraz polievaj iba destilkov, aby si zbavil raslinky nexute, a bude to luxus ;)
Jirka P.
Diky za radu mike, uvidim jak budou vypadat v patek, a kdyztak je necham jeste do pristiho tydne . . . nedockavy sice sem, ale musel sem udelat par zastrizku a tak to neni tak horke :D
mike.mouse
Jirka, ked sa nebudes vediet ci je to uz ok, alebo nie, zober lupu a prezri raslinku, a mas po probleme ;) ked budu 2/3 blizien hnedsie, tak dole s nou ;) o kvalite nepochybujem :bandit:
Jirka P.
lupou pozoruju zabarveni krystalku - zatim sou cire, ale az se trochu zakali, tak hned pudou - nechci moc CBD, radeji mam energicke stavy :smoker:
Jirka P.
Bad news everyone, ani se mi to nechce psat, jedna z holek se rozhodla pro predcasnou smrt :( - nejspis se ji pres vikend nelibila zvysena teplota v pestirne(kvuli upravenemu pach. filtru), a zacla schnout . . . sice zhuluje, ale neskutecne skrabe v krku, a tak z ni ted delam mliko(a z ostrihanych listu), myslim ze bude moc dobre. Alespon zbyla kytka je v dobre kondici a pod nuz pujde nejdriv pristi tyden, mozna az ten dalsi . . . .

edit: 2. foto - osamela kyti v pestirne, aspon se tam muze roztahovat . . . ted kdyz je tam sama a nema se o co opirat, sem musel nektere vetve pripoutat ke stropu . . .
romaniak
Na mliko ser jed ju pres bong s ledem a trochou H2o funguje to :)nebude to skrabat :)
Jirka P.
bong je sice muj nejoblibenejsi nastroj skazy :D , ale ted uz je to jedno - mliko je hotove a velice se povedlo, nejenom chutove :D delal sem ho takto: 3x sem to prevaril ve vode, potom sem to hodinu varil v plnotucnem mliku, pridal sem plechovku neslazeneho kondenzovaneho mleka, a varil dalsi hodinu. 20 min pred koncem sem jeste pridal 1,5dcl cezara(ale chtel sem tam dat rum) a trochu skorice na chut, a jeste 3 kostky cukru na zahnani pachuti cezara :D (byt to rum tak je tam asi nedavam). Scedil sem to a dal do chladu . . . Za studena je chut *paradni* a konopa z toho neni vubec citit . . . ucinek umerny qualite zeleneho :frog:
Jirka P.
Zdravim vsechny, 65. dne kvetu se dozila zbyla kyti ve zdravi, zalivam uz jenom vodou, kyti z pestirny uz nevytahuju - bojim se zlomeni vetvi a taky jakakoliv manipulace s kyti je docela lepiva zalezitost :) . . .

Foto:
2 - v pestirne, spatna kvalita, sipka ukazuje na vetev z dalsiho fota
1 - VELMI povedene makro :punk: , doporucuju shlidnout, nechal sem to v puvodnim rozliseni(300kB)

Se sklizni jeste nevim, v patek se rozhodnu jestli holka jeste pojede dal . . . until then, good bye.
mike.mouse
Nakoniec je to "happy end" ked sa to tak vezme, som zvedavy kolko toho bude :) moj tym slaby 2dl poharik :) ale to je len zatial veeeelmi odoka :)
Jirka P.
Zatim to tak vypada, muj tip je tak +-20g(EDIT: strizlivejsi odhad o den pozdeji: 15g). Dneska sem zdvojil pachovy filtr, kyti sice temer vubec nevoni, ale pro jistotu . . . a kdyz uz sem byl v tom tak sem udelal srovnavaci makro se zapikem, myslim ze je moc pekne :D
Jirka P.
Tak dnes(vcera) spatrila kyti naposledy sve slunce, pres vikend ji jeste necham ve tme bez vody(ventilator odtahu sem nechal na 3V, aby nahodou nestoupla vlhkost->mozna plisen). Jestli jeste nekoho napada neco, co bych pro ni mohl udelat, klidne to sem napiste, kytka uz moc casu nema . . . Jinak bliznicky jsou v prumeru z poloviny hnede, vice na spodnich palkach, mene na nekterych hornich. Lupou sem se pokousel pozorovat zabarveni pryskyrice, ale na to je asi treba mikroskop. Poslednich par dnu se mi zdalo, ze kyti se temer vubec nevyviji, tak sem se rozhodl to skoncit . . .
Urcite jeste prihodim nejake fota, ale asi az v pondeli pred popravou. Pestirnu bych chtel pak pouzit jako susirnu, akorat pridam vic vrstev pachovyho filtru-myslim, ze pri suseni budou kurewsky vonet :punk: Mejte se . . .
Jirka P.
Caute, tak po vikendove tmove kure sem dneska kyti sklidil. Poslednich 20 dni sem zalival jenom vodou. Zaverecna manikura trvala hodinu a pul, lituju vsechny 400W+ growery :D . Ted kyti visi vcelku v pestirne, pres pachovy filtr neni nic citit . . .
cazin: nebudu to vazit, nemam na cem. ale myslim, ze tech 15g sem odhadl dobre, viz foto salamu. karmu sem nedostal?

Fotky:

1,4 - salamy po setnuti

2,3 - makra

5 - v "susirne"

6 - jak si kdo ustele . . . :wink:

Jeste nekdy napisu poradny smokereport a nejake shrnuti, az budu mit cas. Zatim sem zkousel kousicek spodni palicky + bordel co mi zbyl na prstech po manikure, a je to vyborne - energicky stav, dlouhy(pres 2 hodiny! - z dvou prdu) a silny, kupodivu to neskrabe :smoker:
Jirka P.
Tak po kratsi pauze(zapraskany skolni povinnosti :D ) prihazuju smokereport . . .

Grass ma zvlastni, skoro az nekonopnou, hustou vuni(to se jeste mozna zmeni az poradne doschne). Pri huleni vubec neskrabe a zanechava mirne nasladlou chut na jazyku. High nastupuje pomalu, ale jiste ,a trva dlouho. Zhuluje energicky - nabudi, a obveseli pri jakekoliv cinnosti :D. Uz 2x se mi stalo, ze sem po tom nemohl vecer usnout, protoze mi to furt srotovalo(normalne po huleni usinam velice rychle). S kamosem sme dali dymku po 4 pivech, a byl sem uplne neskutecne rozbity :slizoun: (jak dopadl kamos se dozvim zitra, mel potom instalovat winXP, tak sem zvedavy jestli to dal). Nejlepsi na tom je, ze presne takovy vzorek sem chtel vypestovat, takze sem maximalne spokojeny :pimp: . . .
diky vsem za karmice, s takovou budu brzo povysen na dvoukostkace :D

edit: kuwa psal sem jeste takove shrnuti pestu, uz sem to skoro mel a nechte sem si restartoval komp :grrr: tak nekdy jindy . . .
Jirka P.
Zdravim vsechny, tak jeste pridavam slibene shrnuti, + veci co bych priste udelal jinak . . .:

Pestirna: pro utajeny pest se mi psaci stul osvedcil, nevim kde jinde bych doma pestoval . . . a PC skrine jsou moc masochisticky(i bigtower :D ), navic vynos byl celkem slusny(kdyby dozily obe kyti, bylo by to +-30g)
- vice bych zkratil supliky - aby tam bylo alespon +-30cm mista(hloubka) -> vynos odhadem 40g ze 2 kyti
- vnitrek polepit mylarem nebo growfolii, alobal je fuckt na howno(ale lepsi nez nic) - rychle se spini a spatne cisti

Slunce: 70W sodik je na takto maly prostor dobra volba, ale
- vsechny 70W vybojky se delaji v nekolika provedenich - obycejne(6000lm), a pro, plus atd.(6600lm). Rozdil v cene bude maly, takze bych radsi vzal tu lepsi . . .
-cooltube neni treba(staci ofuk 8cm vetrakem @ 6V), ale mohla by vyresit pripadne problemy s teplotou
-nepodcenovat stinitko, dobre stinitko je zaklad

Genetika: vzhledem k omezene vysce bych volil nejakou indiku nebo hybrida z rizku, aby se to pekne vetvilo samo. Powerplant vyrostl na vice nez dvojnasobek po prepnuti na kvet a dost sem to musel ohybat
- kyti staci 1-2, vice nema smysl

Kvetnik+substrat: kvetinac je treba pro kazdou kyti 1, ja mel 2 spolecne a jedina vyhoda byla ze sem mohl kyti privazovat mezi sebou a jeste prenaset. Nemusi byt ani extra nizky, zase tolik mista to neusetri . . . substrat na pokojove kvetiny byl vpoho, priste bych ho smichal s perlitem pro lepsi vzdusnost

Hnojky: wuxal na rust je dobrej, na kvet bych dal OBM, ale nebranim se i jinym hnojivum(krome kristalonu :D )

Vetrani: dost sem ze zacatku podcenil, kdo chce pachovy filtr do odtahu(uhlikovy pro digestore, nastrihany na rozmer vetraku) by mel jit do 12cm vetraku, nejlepe 2 za sebou - 2x8cm@12V to nedavaly(teplota pres 35°C). Na rust je treba 1-2 vrstvy filtru, na kvet 2-4 . . .
- ten uhlikovy filtr je dost dobry, temer vsechnu vuni vychytal
- na pritah staci 1x8cm vetrak nekde dole

Ostatni: predradnik je dobre dat mimo pestirnu, me tak klesla teplota o 3°C. Predradnik mam v krabici od PC zdroje, je to bezpecne, nenapadne . . . nezapomente vsechny kovove casti svitidla(stinitko, drzak balastu) spojit zemnicim kabelem(zeleny/zeleno-zluty) - neni treba se kvuli konope zabit . . .


jinak dalsi pest ted nechystam, za mesic jedu do anglie za praci do podzimu. Pak mozna opet rozzehnu 70W slunce . . .
mejte se, J.P.
hanoj
ahoj prosim mohl by jsi vice osvetlit to vetrani hlavne v dobe kvetu diky hombre......
ja jsme cetl o nejak aktivnim uhli ci co , ktere se da koupit rozvazovane,ale potom musim ze dvou tub nejak vychytat valec a mezi to naserec ci co a cele je to zakoncene vetrakem, ktery to tedy ventiluje,ale zda se me to moc slozite predem diky
Jirka P.
hanoj: sorry za pozdni odpoved ale nejak divne mi (ne)funguje upozornovani . . .
vpodstate mam v odtahu par vrstev uhlikoveho filtru do digestore(cele to bylo tak 40x60cm, tluste 4mm z jemnych uhlikovych vlaken) nastrihane na rozmer odtahu(mam 8cm vetraky takze na 8x8cm). na rust stacila 1 vrstva,
na kvet 2-3(me stacily 2 - kyti moc nevonely). jestli do toho pudes tak ber 12cm vetraky, ty 8cm jsou slabe . . .

jinak uz je asi 1/2 zhulena, je to fakt dobrej kour . . . z horsi casti matrose sem udelal tinkturu(diky Jedubabce za link ) a jeste se chystam na mast, ale z kamosovych listu.

foto - po dosuseni :smoker:
Karloz
Zdravim, máš to fakt super, jek otázka k tý výbojce,, měl si jednu výbojku na růst a jednu na květ? Nebo jestli si měl jen jednu, tak kdyžtak nějakej odkaz nebo přesnej název,, díkes,,


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma