Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Žloutnou mi konečky listů - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Poraďte mi mám doma řízek pěkně zakořeněnej. Zatim ho nehnojim a nepřelívám. No a najednou mi začli schnout konečky listů. teplota ve skříni nevyleze nad 25°C.Hlína je nová a píšou tam PH 5,5 - 6,5. Nechápu to a předem se omlouvám že sem to nedokázal najít - Hledání sem používal:cool: a nic sem nenašel.Předem Díky za rady, fakt to nechápu :mutant:. Co zase dělám špatně?
Mr. Figaro
Tu vodu kterou zalejvám sem používal na 2 indoory předtim a byla v pohodě, ph sice nevim ale kytky byly zdravý.
Takhle to teď vypadá.:confused:
Mr. Figaro
to qwert666
, jo ta lampa bylo blízko kytek, ale to sem poznal po prvních 2 hodinách, je tam 250W sodík a je asi 30 cm nad kytkou.Teď už je to ok
to GreyArea
koukal sem na to(vzhledový změny na kytkách) a tam je ten můj problém řešenej, prej je to přehnojením což je podle mýho pičovina, ale je možný že ta moje hlína na kaktusy má moc živin, mno nevim.Každopádně dík. Jo a co je ten komlet od AH?
Mr. Figaro
No nevim na růst tam nechám nějakou sračku - kristalon( na to prostě nezbyly prachy:-( ), stejně výycky nejak musí vyrůst a na květ mám připravenej b´cuzz a PK 13+14.
Mr. Figaro
Tak konečky listů sou už v pohodě, jenže se vyskytnul další problém s listama. Na každym listu sou takový divný bílí tečky. Nechápu čim to je způsobený. Nehnojim. Takhle to vypadá -
mozna by pomohlo kdybys ses na ty kytky nedival porat lupou! nech to tak byt mozna to zmizí jestli ne tak potom bych neco resil
Mr. Figaro
to kus hoven
Ty listy sou focený pod divnym světlem a tady to neni vidět, ale podlemě neni normální aby ta kytka měla takhle divný listy.
Deckardph
Nechci to zakriknout ale mozna smutnice mam je taky :(
Mr. Figaro
Co to sou smutnice?
Deckardph
Takovy musky cerny
Mr. Figaro
použil sem hledání a hned du něco koupit abych ty kurvy zabil. Díky, nenapadlo by mě že to může bejt těma muškama, já je měl i u toho JH a ten byl v pohodě.
Mr. Figaro
Neví někdo kde sehnat parazitický hlístice?
Sinuhet
Bile tecky by mohly byt spise svilusky. Prohlednout dukladne listy zespoda. Malilinkati hmyzaci. Casem vytvareji jemne pavucinky.
Hlistice a jini predatori pry pres zimu nejsou k sehnani. Je to sezonni zbozi.
Mr. Figaro
to sinuhet
to nejsou bílé mušky, na listech sou takové bílo-žluté fleky(zbarvení listů). Kdyby to byly svilušky tak bych to poznal. Prostě ta kytka se mi začíná podivně vybarvovat.
to GreyArea
Myslim že tam zádný bílí svině na půdě nemám. Asi vim co myslíš(jednou sem to měl v květináči z mangem a hned sem si jich všim) a ničeho takovýho sem si nevšim.
to Leroy
Myslim si že by to mělo bejt to PH tý vody. Asi máš pravdu. Seženu ty měřící sráče a du měřit. Ale ta hlína je pěstění fakt luxus tou hlínou to asi nebude ale taky jí radši změřim.
Všem díky za názory a rady
Mr. Figaro
Aha, to nejde jo:-D? Kurva já nechci investovat to nějakýho PH metru!
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Leroy
Zajímavá metoda Evildoer, to musím zkusit, ačkoliv si myslím, že to bude dost nepřesné.. Když smícháš roztok PH 8.0 s roztokem PH 7.0 v poměru 1:1 vyleze ti z toho PH 7.5. Z toho plyne, že výsledné PH Tebou navrženého postupu by taky mělo být nějakým průměrem, ne? Taky jsem si myslel, že když smíchám destilku s čímkoliv, tak bude výsledné PH roztoku rovno tomu čemukoliv, ale OMYL!


Vychazi se z toho ze pH je mnozstvi volnych "cehosi s vodikem". Destilovana voda nema zadne tyhle volne veci. Proto ma pH neutralni 7.
Kdyz do ni das hlinu, tak se do ni dostanou ty volne H veci a pH vysledneho roztoku pak odrazi pH pudy, asi ne na desetinu presne, ale rozdil mezi 5 a 6 by tam mel byt poznat.
RomAaL
možná už to neni aktuální ale přeci,
rosíš to? za světla? kapky na listech působěj tak trochu jako lupa, tzn. že malý kapky při rosení můžou nechat malý "vypálený" flíčky na listech

napiš pak co a jak
romál
indicky-konopi
Mozna bych si nebyl az tak jistej, ze to nejsou svilusky...stejne tak bych si nebyl jistej tim, ze to je spatnym PH, ani bych si nebyl jistej jestli to je rosenim za svetla... a ani potomhle bych si nebyl jistej citlivosti kytky na hnojky, dokud vsechno neproverim/neotestuju:frog: dal me taky nenapada nic čím jinym by to mohlo bejt...:)
pyroman.cz
skus dát tu lampu , dál než jí máš , podle mě je to tim..takhle jsem si po*urvil svojeho favorita :( moc blízko u světla :( ;)
Mr. Figaro
Tohle se řešit už nemusí, byla to matka ze který sou docela pěkný kytky ale i stěma je problém......juk zde - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23285
indicky-konopi
Ok, takže panové Vy co mate řízky A11xMTF odemně (odemě), mělo by Vás postihnout to samý, jen menší varování nic víc, jen že to začne žloutnout:D srandy kopec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma