Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
problém se sklizní - Klikni zde pro originální téma
Diana
potřebovala bych poradit.zdá se že jsem prošvihla správnej čas k pokosení a začal mi druhý květ.palice se začaly nepravydelně zvětšovat a objevyli se nové býlé chloupky.potřebuji radu jestli to bude mít vliv na kvalitu úrody pokud to ted posekam a jestli nebude lepší počkat na druhé dozraní a jak dlouho to tak asi trvá.kytky jsou téměř po propláchnutí a najevý známky hniloby ani škůdců.jen se mi zdá že stratily trochu opylení..
tak please poradte
apfel
U mě se to děje taky. Zkrátka mi u několika kytek vyraší během dozrávání nový bílý chloupky a kytka jakoby chtěla dál růst. Vyzkoušel jsem už spoustu modelů a dělo se to skoro pokaždý. Takže jestli ti připadá,že už je čas podle zbytku palic,dolu s nima a SMOKE! :jumper:
Čim dýl je necháš,tim zvyšuješ šance na plíseň!:death:
co mas za model? jak to dlouho kvetlo? co mas za lampu?
idealni je kouknout se pomoci lupy nebo mikroskopu na zabarveni trichomu..
spis nez cekat na druhy dozrani je podle me lepsi upravit svetelnou periodu z 12/12 na 8/16 - delsi tma ;)
Diana
to colek..tim skrácenim doby svitu se urychlí dozrání jo?problem je asi vtom že mam tři druhy modelu a každej trvá trochu jinak..
a ty novy vejrustky mas akorat nahore? nepripekla si to trosku?
zkracenim periody se zrani urychli, ale zalezi na tom, jak ti to tam hodne rasi. jestli palicky obrostly este jednou tolik, tak urcite nema cenu to uspechavat a nechal bych to v klidu doject na 12/12 - este se nafouknou...
zkus vzit lupu a koukni se jestli je pryskyrice este cira, nebo jestli se uz zakaluje /zamlzena a pozdejc az dohneda - zalezi na modelu/
to co bude podle vobrazku nahore ready, bych pokosil.
jak to dlouho kvete? nemas njaky fotoz?
Diana
no raší to dost hlavně na těch vrchnějších asi 20% ale spalený to neni na to davam bacha mam to cca 30 cm nad samo že nějaká je nižší a nějaká vyšší.nemam ale lupu tak na to můžu mrknout až zejtra nebo zumem ufotaku jestli to pude.fota mam ale nemužu je stahnout do compu stratila jsem někde instal CD :) mam to přeplý 7 nebo 8 tejden
r-man
Ahoj, napis presne co je to za modely. Zoom fotaku ti nepomuze, lepsi je vyfotit makro na maximalni rozliseni a pak na to kouknout na monitoru a nebo udelej vyrez a dej to sem k posouzeni.

Jestli mas ale 20% chloupku novych bilo-zlutych a ostatni uz je rezave, je cas sklidit. On ten zbytek zrezne pri suseni, neboj.
Diana
ty foty sou moc velký a nejdou sem poslat ta smolda jedině na mail nebo přes ICQ nebo skypa
inf3cti
jak ze nevleze, tak to trocha zedituj, urob vyrez, atd.

ako to myslis - zmeskala spravny cas k pokoseniu? co je to za odroda, ako dlho ti to uz kvitne? mne sa nove blizny bezne objavuju v poslednych 3 tyzdnoch kvetu. nevadi mi to, lebo uprednostujem 'energickejsie' modely, takze urodu nenecham prezriet a zberam ked je zrelych vacsina palic, necakam kym dozreju aj tie najmensie.

ostatni maju pravdu v tom, ze o zrelosti nerozhoduje farba blizien, ale farba trichomov. viac si o spravnom nacasovani zberu mozes precitat tu: http://www.cannabisculture.com/back...11/harvest.html
r-man
Jak rika Infektak, budesh ty fotky muset zmensit a nebo zhorsit kvalitu...Pak se pujdou dat, az budou mensi nez 512Kb.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma